Приятелят ми дори свирка не иска!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми дори свирка не иска!!!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4659 пъти
Здравейте ето и моят проблем... Имам някакво чувство, че не ме желае.. не ме иска... отхвърля мее.. от година и нещо имаме проблем с кондиломите.. ок.. разбирам не правим секс от тогава... направо не е за вярване.. да не ме заразил отново.. и все ги лекуваме все някоя нова кондилома му се била появявала... Еми той дори не си прави труда да ме погали кадето трябва... говорили сме и вика че съм си била измисляла. Ами поне нали като няма секс свирка пожелая да му направя оправданието е следното.. или е изморен, необръснат, не бил ходил в банята.. нямало мокри кърпи.. или като се стигне като му е надървен трябва изведнъж да отиде да види нещо в другата стая да сварши някаква работа..

Искам да ви кажа, че вече тотално се чувствам срината.. не е нормално млади хора да не се задоволяват помежду си.. опитвала съм какво ли не... какви ли не изненади.. ами то на сила хубуст не става казват хората... И той уж като всички мъже искал секс.. а каде е е той незная... Иначе съм засичала да е влизал сутринта като спя в порно сайтовете, но да дойде при мен не иска :) Чувствам се като някоя която постоянно моли за секс или нешо си... Жена съм и аз имам нужди и те да бъдат задоволявани.. На 22 съм а той на 28 г! Млади хора.. и съм си казала и дала някакав срок, че ако няма промяна ще търся щастието другаде въпреки, че го обичам ужасно много трудно си представям за в бъдеще как ще е нашия сексуален живот.. Направо немога да го проумея и акъла ми не го побира просто защо се дъжи така.. и говорили сме по тази тема и пак нищоооо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 888a0db363
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако при теб симптомите на гениталната брадавица /кандилома, Condylomata acuminata/ са се появили първо, мисля че те обвинява поне подсъзнателно за доживотното си заразяване и лечение. В 70% от случаите именно жената първа има брадавици, после партньорът ?.
Твърде възможно е да е успял да се „излекува“ т.е. да е останал без симптоми и да му е дошла абсурдната мисъл, че ти пак ще можеш да го заразиш. Е, абсурдна е, защото лечение няма - и двамата сте носители до края на живота си и ще ви излизат брадавици, когато ви е слаб имунитетът.
Може и да си има и друга вече, която да не е (била) инфицирана и да си въобразява, че така ще остане чист. И остава чист, защото като не се стресира имунитетът му е силен и няма симптоми.
Мисля, че не те обича щом връзката ви не е издържала това. Намери си друг партньор, но нека първо се ваксинира с Gardasil.
Кондомите по принцип не защитават, но намаляват вероятността да заразиш следващия си партньор с около 70%. Не ползвай общи кърпи, гъби за баня и т.н. с партньора си - заразата се предава не точно по полов път, а и по този начин. Успешно лечение и намиране на нов партньор! Тази връзка е свършена.
Доктор Ох Боли

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 77602bc11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОТ авторката: Ами по скоро той ме зарази мен :)) защото от мн мн време имаше някаква брадавица отдоло но си мислеше че е обикновенна докато в един момент не му се разпръснаха и ми сервира че било кондиломии и аз имах една и с лечение се махна но при него излизат отново и отново :) И въпреки всичко твтърди, че ме обичал адски много.. е да ама нещо сексуалността му куца дали от притеснение че не иска и мен да зарази отново вече незная... :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6cadfd8679
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Добре де, обичал те адски много, ама прегърнал ли те е, целунал ли те е, погалил ли те е и задоволил ли те е по някакъв начин? Нали си даваш сметка, че щом дори не се опитва да направи нещо по въпроса - значи му е все едно, че обезателно в един момент ще си го получиш от друг. А по-голяма антилюбов от такива отношения - здраве му кажи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 77602bc11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката: Ами целува ме и прегръща и толкоз :) А номер 3 много добре го каза и аз се чудя не си ли мисли, че накрая може да реша да си го получа от друг... Незнам като го гледам май не се трогва от факта "не е така мило.. " вечния отговор :Х

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95ec6ecb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж сега, не че съм много ЗА секса, за мен е прехласване правенето на секс всеки ден или пък 5 дена в седмицата, но това че не правите секс, в смисъл, ти каза че от година не правите секс, еми много е, а и той както не проявява желание и се дърпа от теб, винаги когато му намекнеш за секс или си пожелаеш-това е проблем. По-добре го напусни за добро.

Добре е хората като се обичат да правят любов от време на време. 2-3 пъти в седмицата, по някой път да попреливат чашата със всеки ден, или пък на ден по 2 пъти и т.н. но пък да ти бяга и да не показва желание- не е нормално.

Едно Момче-20г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 471d16d501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зарязвай го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0bf3f6fbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също съм имал, мъж на 34 съм, преди около 7-8 години, отстраниха ми ги с азот, мина за около седмица. От тогава насам, не са ми се появавали. Посъветвай го, да пие някакви имуностимулиращи или нещо подобно. На жена ми, не са и се появявали никога, а правим само секс без презерватив.
Явно се се психирал човека, просто трябва да си говорите и да разрешите проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker