Не мога да свърша - Spodeli.net


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свърша
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4853 пъти
Заглавието може да звучи тъпо или банално, но реших да споделя и да прочета мнения.
Аз съм почти на 17 и редовно мастурбирам. Ако трябва да бъда честна, 90% от свободното ми време мисля за секс, каквото и да правя, това ми е в главата! Нямам си приятел и не съм го правила още, но не спирам да мисля. Не гледам порно, обаче познавам и си пиша с момчета и доста от тях признаха, че биха правили секс с мен. Това много ме възбужда, имам невероятни фантазии и често се пипам, вечер като си легна, когато съм в банята, като се събудя в леглото също и през деня, ако имам време.
Но проблемът ми е, че колкото и да съм възбудена и независимо как се търкам, силно, слабо, бавно или бързо, с мокри или сухи пръсти, не мога да свърша!
Първият ми оргазъм беше съвсем случаен, получих го, когато бях на 12. Даже не се пипах, просто си представих нещо и след няколко минути усещах как клиторът ми пулсира. После си свалих бикините и видях, че са ужасно влажни.
Тогава още не мастурбирах, обаче един път, когато бях вече на 13 , отново си представих нещо и пак свърших, без да се докосвам.
От тогава мисля, че започнах да се самозадоволявам, но не мога да получа оргазъм! Понякога получавам полуогргазъм, докосвам се по различни начини, но някак си съм привикнала съм усещането и мислите за секс.
Клиторът ми е малък и рядко се овлажнявам обилно, но като съм в банята е най-хубаво. Само че пак не е достатъчно, за да свърша!
Същото е като докосвам зърната си и по-нежните части от тялото ми. в първия момент е приятно, после привиквам и не е интересно.
Представям си такива работи, че ако някой ги чуе, не знам какво ще си помисли за мен, но няма и значение.
Да ви попитам, как мога да получа оргазъм, без да правя секс и да се отварям? И моля, спестете си глупости от рода на "Пробвай с други предмети или вибратор"!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 13cbe8074b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки път свършваш по различен начин значи.. Аз ти предлагам моя начин... Легни по гръб (за по удобно можеш да си сложиш главата на възглавница), след това присвий коленете си, и се разкрачи... После вземи едната си ръка (тази с която пишеш) и я сложи между краката си. Свии си пръстите, остави само средния. И този среден пръст го оближи (звучи гадно но иначе ще те боли... ) и го сложи малко над клитора. Пусни си порно (или в твоя случай си фантазирай нещо) за по голяма възбуда. Започни да движиш пръста бързо наляво-надясно. Свии (глътни) си корема и можеш просто да чакаш... Веднъж не можех да свърша и си представих как гаджето ми лъска и със зловеща усмивка идва към мен хаха :Д А сега нека ти споделя другия ми начин за върховно удоволствие. Отиваш в банята (но да си гола или с възможно по малко дрехи защото ще пръска ;) ) Отвиваш душа. Остава една малка тръбичка. Пускаш водата на душа на СРЕДНА степен, тоест да не е нито много силна струята, нито много слаба. Водата да е нормална, нито гореща, нито студена. Насочваш струята към клитора си, свиваш (гълташ) си корема и чакаш... Можеш за по голяма възбуда да си фантазираш нещо :) Успех и дано успееш :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 97fb9aa91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, пробвай пак да си представяш нещата, които са те карали да свършваш. Всичко е в главата ти, щом поне си стигала до края и то не един път, пак ще успееш ;) Ако пробваш е вибратор - много е вероятно да се отвориш. Отдели повече време и фантазирай повече, щом това най - много ти помага, пък накрая ще си опознаеш достатъчно тялото и ерогенните зони и ще стане лесно. Успех :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5eb5c907ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   пусни си порно! Не гледаш ли порно??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 13cbe8074b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя пръв оргазъм беше на 11, гледах порно и нещо започнах да пулсирам отдолу. Реших да се погаля, направих го и получих оргазъм. От номер 1 :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7dea4362e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен просто трябва да си хванеш приятел, на 17 си, скоро ставаш пълнолетна!! Щом секса ти е постоянно в главата, опитай.. Самозадоволяването е само за определени моменти, когато си прекалено възбудена, а не за всеки ден.. вече си свикнала с това. Аз също не се възбуждам пък от порно, просто затварям очи представям си някои работи и движа пръсти малко над клитора, явно там ми по-харесва... Опипай се, може да откриеш невероятни места за оргазъм!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 27675641a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това с душа е невероятно добро. Правя го рядко, за да не свиквам с усещането, не е адски силно. Препоръчвам го :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e022fdacda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката : Благодаря за съветите! Това с душа съм го правила, но без да го откачам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c663306a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Търкай се във възглавницата. Действа!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dff920fd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   аз пак имам друг проблем не мога да свърша когато правя секс сама нямам проблем всеки пат свършвам но не мога да получа вагинален оргазъм имам приятел от 2год и правим редовно секс много ми е хубаво но не мога да свърша

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker