Иска анален и скатинг... не съм сигурна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска анален и скатинг... не съм сигурна
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 17064 пъти
С приятеля ми сме заедно от близо 4 години и секса е невероятен, пълна програма. Дълги любовни игри, работата на ниво, изпълняване на фантазии, орален секс. И до сега си мислех, че и двамата изпитваме достатъчно голямо удоволствие, но ТЦ. Както и да е, да се върнем на темата.

Скоро време той доста започна да настоява за анален секс, каза ми доста неща, които никога не съм предполагала, че го възбуждат. Спомена, че винаги си е падал по скатинг*, което ме е отвращавало доста дълги години години. Ако не беше последното вероятно щях да склоня, но доста се притеснявам от цялата тази работа. Сигурна съм, че няма да ми изневери, той е най-честния човек, който познавам. Искрено ми е казвал, че за него изневярата е най-лошото възможно, че за такова нещо би скъсал без да се замисли. Искам да ви попитам някои неща.

1-За мъжете има ли разлика в удоволствието от нормалния и аналния секс?
2-След като жените НЯМАТ ерогенни зони там, как някои получават удоволствие?
3-Скатинга значи ли, че и аз ще трябва да... аха...
4- Как да се отпусна, като ми предлага да правя неща, за които по никакъв начин, дори не съм си и помисляла? Как да се отпусна, какво да правя. Колко трябва да се напия, мамка му?
5- Кажете ми някоя мноого по-лека форма на скатинга, защото често казано, цялата идея ме плаши доста. Чак не мога да мисля трезво, като се заговорим с приятеля ми.

Хора, не ме нападайте. Знам за цялата логика с хигиената, проблема ми е, че в това, което иска той хигиена на практика - НЯМА. Обичам го ужасно много, той е направил доста неща за мен, независимо, че не ги е разбирал. Искам да му доставя удоволствие, но без да нарушавам всичките си представи за нормално. Знам, че нито ще ме зареже, нито ще хукне след други- честен е, добър е, обича истински, след толкова години все още е влюбен в мен. Подарява ми цветя без причина, но най-важното е, че когато имам нужда от него той е до мен без значение от всичко. За бога, купувал ми е превръзки, без да се притеснява! В отношенията ни се справям не се ядосвам, не викам, не го следя, не му мрънкам, гледам да не го затруднявам, помагам му, аз съм му дясната ръка. Караме се единствено за това кой да плати сметката, кой да поръча храната и т. н. Единствения ни проблем е факта, че аз съм свикнала да съм независима финансово, а той е свикнал да се прави на джентълмен. Не мога да откажа да му задоволя фантазията, чак ме обръща на рев. Помогнете ми, обяснете ми по-подробно цялата история и как да няма недоволни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9337beb4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой ти каза, че ануса при жените не е ерогенна зона, излъга ли са те, всичко е въпрос на вътрешна нагласа. Ползвайте лубрикант и го направете внимателно и бавно и ще се получи разбира се от първия път едва ли ще е перфектно. За другото имаш няколко възможности:
1. Просто отказваш, няма страшно едва ли ще те остави заради това, а ако много настоява поискай и ти нещо примерно кажи му, ок но пък аз искам тройка с още един мъж. Ха сега, да го видим.
2. Съгласяваш се тук възможностите са да го направиш така, че да не му хареса, на него просто да не му хареса или да го направиш както го иска и да вземе и на тебе да ти хареса.
В края на краищата ти си решаваш.
При секса е разрешено и нормално всичко на което са съгласно всички участващи пълнолетни разбира се.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7ecddf609d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговарям последователно:
1. "За мъжете има ли разлика... "
Като усещания - има, но не е кой знае колко голяма. Анусът е някак по-нежен. При него входът е тесен, вътре е по-широко. При вагината - равномерно, в дънотосе стеснява. Психологически обаче разликата е огромна.

2. "След като жените НЯМАТ ерогенни зони там... "
ИМАТ. Охооо, и още как! Стига да можеш да го правиш правилно, партньорката ти много бързо преодолява всякакви задръжки и след не много дълго време си дава сметка, че за нея е предпочитана форма на секс.

3. "Скатинга значи ли, че и аз ще трябва да... "
Въвеждането на изпражненията като част от сексуалния акт на мен ми e доста оттатък хоризонта, но хора всякакви.... Между другото какво иска той всъщност - той ли да яде лайна, ти ли? Поясни. Все пак радвай се, че не е поискал cutting.

4. 5. 6. Виж т. 3 - не си уточнила той какво иска.

Сексът е преживяване за двама. Ако има нещо, което е тотално неприемливо за единия, другия би трябвало да се съобрази с това. Аз например съм обявил, че за мен е неприемлив какъвто и да е вариант за вместване на 3-ти. Без оглед М или Ж, което беше прието без възражения. Тя не обича бързия секс, с което пък аз (не много лесно) се съгласих. От друга страна, ако наистина си умира да му се изсереш в устата, помисли дали да не му направиш кефа!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 052fda0472
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мила, скат-а е ужасно специализиран и отвратителен фетиш. За да се осъществи, трябва и двамата партньори да му се КЕФЯТ, а не единя /в случая - ти/ да го прави по задължение. Повярвай ми, няма да се получи. Аналният секс - хубаво. Но ската, забрави! Ако се опитате, най-вероятно ще се разделите в последствие. Послушай ме.

bile

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b024768e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Има разлика и за мъжете, и за жените. Ако се прави правилно би трябвало да се получава удоволствие и то двата вида секс, но все единия е по-хубав според сексуалните предпочитания и интереси на човека.

2. Как да нямат ерогенна зона там? Ти добре ли си? ! Това е възможно най-ерогенната зона в женското тяло. Ако не вярваш питай сексолози. Но аналния секс причинява големи болки когато не се практикува правилно. Не може да проникне в теб просто така. Първо се прави с много лубрикат и с пръсти, но има хора, които ги е гнус да използват пръсти за това място, затова може и да е с проникване, но много внимателно и деликатно, като може и да не стане от първия път. Не бива да прониква в теб ей така без никакво внимание, защото може да ти направи опасни разкъсвания на ануса.
Това е за аналния секс. За скатинга не мога да подкрепя приятеля ти, защото аз също се отвращавам. Това не е за всеки, само за по-разкрепостените.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 67782b8243
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторката:
Благодаря много за коментарите. Сега ще се опитам да поясня всичко, което не успях. Съжалявам много, просто самата тема ми е неудобна, преди да се запозная с него бях толкова свита и срамежлива и явно частица от това си е останала.

1- Не той няма да ме зареже, сигурна съм. Човека е свестен, наясно е, че фетиша му е за доста разкрепостени хора. А тройка пробвахме, но не ни хареса и на двамата, бяхме пийнали в една дискотека заедно с бившата му колежка и от дума на дума.. както и да е. Той е честен човек, по-лесно би било направо да му кажа.а

Към 2- Ами да ти кажа и аз не съм много сигурна. Доколкото ми стана ясно той иска да се маже и цапа, не ме задължава и аз да го правя, но в погледа му си личи, че ще си умре от кеф, ако и аз го направя. А наистина е изпълнявал нечувани фантазии и фетиши. Това ме кара да се разкъсвам така. Честно казано кутинга по-лесно щях да го преживея, както и садо-мазо изпълненията, на болка търпя, а за него знам, че е внимателен. Но за скатинга, ех. Исках да попитам дали и аз ще трябва да се мажа, цапам, ближа и така нататък за да изпита по-голямо удоволствие, защото наистина не мога да схвана как мисли, как вижда нещата. Това се опитвам да разбера, как мислят хората с този фетиш, той не иска да ми обясни, защото се притеснява, че ще го зарежа. Като цяло съм притеснителна, падам си чистница. Та аз полудявам, когато съм се боядисала наскоро и възглавницата ми се нацапа, дори си изживявам стрес, когато някой влезе с кални обувки. С него сме толкова различни, той е спокоен и разкрепостен, аз се стресирам лесно и не разбирам 70/100 от фетишите.

Н 4- Е, като му знам фетиша не мисля, че ще го е гнус да проникне с пръсти. Което, между другото, е доста добра идея. Искрено ти благодаря, за което, не се бях сетила. Иначе е внимателен към мен, мъжа ми мечта. Единственото, което ме дразни е, че хич не си пада по домашните задължения и е голям забраван, но на базата на отношението му просто трябва да си седна кротко на мястото и да го преглътна.

Хора, наистина държа на този човек. Скатинга е против всичките ми възможности за разбиране, но някак си, заради него, мога да склоня на нещичко. Искам само да разбера какво е това нещичко. Човека наистина е прекрасен, разберете, не искам да го обиждате или да заставате само на моята страна. Не ме е принуждавал за нищо, по-скоро аз го предизвиках да си каже тайния фетиш, за който ми бе споменавал преди време. Но сега вече знам и искам той да получава всичко, от което се нуждае.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d1e98253a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Аз пък ще ти дам допълнителен съвет за аналния секс, мила. Първо- както казаха- използвай лубрикант или нещо мазно. Дори и обикновено масло върши чудесна работа. Аз съм ползвала. Отначало ще си стегната, но се опитай психически да се отпуснеш първо. С нагласа, че ще боли, доникъде няма да стигнеш. Имай доверие на партньора си. Ако искаш, поговори с него предварително за самото проникване. Може първоначално леко и внимателно да проникне с един пръст, но не с повече. (С повече започват да се усещат кокалчетата на пръстите по меката кожа вътре и може да боли. ) И когато е вътре, да не го извива. Просто мускулите да се поотпуснат малко с усещането, че вътре има нещо. Самото проникване с пениса трябва да е много бавно. Нека го вкара докрай и да задържи така известно време без да прави движения навътре и навън. Така анусът се отпуска. Сама ще усетиш кога е достатъчно отпуснат, за да може да започне отначало бавно с движенията. После- ваша воля :)
Това е от мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 30adfd5ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   За аналния е изписано доста - сама си прцени.
За скатинга имам идея. Гледал съм такова порно. Наистина е доста шокиращо. После някъде прочетах, че не винаги л... та са истински. Актьорите си пълнят дупететата със шоколад. Разтапя се от телесната температура и.. сещаш се. На вид - същото но на вкус доста по-приятно :) Естествено не трябва да го лъжеш, а да со поговорите дали този ерзац го задоволява. Що да не се навие. Повече е от нищо. Естествено има и риск - да почнете така и накрая пак да си настоява за своето. Не знам - просто хрумване

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eb4cc31af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "По-лека" форма на скатинг.. хмм.. не мисля, че съществува такова нещо.. Може би да му дадеш да ти ближе ануса? От което между другото и ти би могла да изпиташ удоволствие. Щом е наясно, че фантазията му е доста смахната и смяташ, че не би се разстроил ако му откажеш, според мен не го прави. Пък и винаги е хубаво човек да си има сексуални фантазии, които не се изпълняват. А и е възможно реално да не му хареса толкова. Много жени например си фантазират и се възбуждат адски много от мисълта някой непознат да ги изнасили, но я си представи ако реално се случи...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 57b836ea2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Мъж на 37.
За аналния секс няма какво да те агитирам, но щом го обичаш не виждам проблем в това да му доставиш това удоволствие. Точно как да започнеш има хиляди тонове литература това няма да коментирам. Не се отказвай от първия път ако нещо не стане както трябва, при някои хора отнема време да се научиш да усещаш удоволствие от аналния секс.
Относно скат-а - първо трябва да си наясно дали това е само негова фантазия или е практикувал някаква форма. Ако бе практикувал каква форма - активна пасивна и по какъв начин лайната участват в играта? Дали ще иска да те чука в дупето когато си пълна отзад, дали ще иска само да те гледа да акаш, дали ще иска да го правиш върху него, дали иска да се маже/те, сране в устата и в кой на кого, дъвчене на лайна или гълтане?
Искам да кажа че прецизирането на точната форма на фетиша му ще ти помогне да избереш правилния подход. Всичко трябва да е обмислено предварително, споделено да сте го обсъдили спокойно и обстойно.
За твоя радост, ако това е само негова фантазия и само е гледал такова порно докато е мастурбирал, това още нищо не означава. Ако опита на живо шанса да не му хареса е реален, макар и не голям. Същото се отнася и до теб, казваш чистница си падаш, това няма нищо общо с мръсния секс. Моя съвет е да не отхвърляш нещо което не си преживяла. Конкретния ми съвет за това как да започнеш е самостоятелно да се запознаеш с емоцията от това да докосваш и "използваш" ексременти за сексуално удоволствие. Помни че човешкия мозък е една изключително мощна асоциативна машина и напрактика всеки може да се научи да харесва и най-отвратителните неща ако постепенно ги асоциира с познато силно удоволствие. Ето как можеш да се научиш да харесваш скат и да се възбуждаш от вида или мизирмата на лайна или идеята да правиш с тях нещо в сексуален контекст.
1. Практикувай скат само когато си МНОГО възбудена.
Например ако много ти се ходи по голяма нужда когато отидеш в тоалетната не се облекчавай веднага, ами вместо това започни да мастурбираш докато стигнеш до крайна възбуда но без да свършваш. След това се изходи по начин по който не всичко да замине в тоалетната, може част от лайното ти да го поставиш на лист хартия на земята пред теб. След това продължи мастурбацията си като се пазиш да не свършваш и в същото време си представяш какво приятеля ти или и двамата бихте правили с това лайно като сексуална игра. Идеята е че с течение на времето мозъка ти ще свикне да асоциира сексуалното удоволствие (което изпитваш заради мастурбацията) с лайната и мислите за секс с лайна. Ти маструбираш и изпитваш възбуда като през това време гледаш, миришеш и мислиш за секс с лайна.
2. Прави малки крачки, не се хвърляй изведнъж!
В началото само поставяй лайно пред себе си да го виждаш и миришеш докато мастурбираш. После пробвай да се изсереш в чиния и да я поставиш на бюрото до компютъра ти докато си пускаш такова порно и мастурбираш. С течение на времето в един момент ще ти се прииска да го докоснеш. Не бързай, загреби малко с пръст, изследвай миризмата отблизо, после може да цапнеш малко от него под нослето си. Не спирай да мастурбираш! Постепенно може да почнеш да мажеш по малко по гърдите си, по лицето и тялото си. Много време трябва да мине преди да преминеш към опитване на вкуса на лайното, а гълтането не е за всеки.

Тук е мястото да кажа че скат-а не е фетиш за всеки, но пък може да бъде едно от най вълнуващите и разтърсващи изживявания в живота ви. Рисковете при скат са асоциирани предимно с гълтането от не здрав човек. Особено болести като хепатит и др са много опасни. Затова към тази екстремна практика следва да прибягвате само с човек когото познавате много добре и му имате пълно доверие. В есктремни случай поглъщането на голямо количество лайна от не здрав човек може да доведе дори до смърт.

С няколко думи за да обобщя ще кажа че за аналния секс определено трябва да му пуснеш щом го обичаш. Ако той е твоя човек и искаш да му сбъднеш мечтата за скат, опитай се да изследваш тези емоции самостоятелно, прави го когато си възбудена, в спокойна обстановка без никакъв стрес и не бързай. Ако все пак ти е непоносимо и след самостоятелни опити да речем в разстояние на няколко месеца не успееш да свикнеш с мисълта, просто му кажи, той след като те обича ще те разбере.

Ако имаш специфични въпроси ще се радвам да отговоря, от позицията на реалния опит който имам с тези неща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: feb02bcbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Aнален секс - хубаво.
''Другата мизерия" - лошо( не го прави ще му мине )

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 67782b8243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката: Номер 11, често ти казвам спаси ми живота. Бях се побъркала.

Седнах да говоря с него, малко се дърпаше отначало, защото и той самия се чувства като изрод заради възбудата си от тези неща, но все пак говорихме достатъчно, че да се разберем взаимно. Искрено ти благодаря за точните въпроси. Мастурбирал е само на такова порно, само на такова се е възбуждал и до такава степен, но не е практикувал нещо различно от анален секс щом ще говорим за експерименти. Кза, че му е фетиш-фантазия, като ми го обясни по-подробно успях да разбера, защо го нарича така. Фетиш му е, действително това му е в главата щом каже думата - секс и това го побърква, но е само фантазия за момента не е пробвал. Каза, че страшно много му се искало да опита и от самата мисъл му се вдигал, но и той се страхувал и имал притеснения, основно за мен. Та така, решихме първо да опита с пръстче и език, ако не му подейства спира и си оставя фантазията като най-съкровена, ако подейства мислим за нататък.

Не го бях виждала толкова възбуден за толкова години съвместен живот, но очите му светеха по такъв начин, че просто ме накара да се отпусна напълно. Почувствах се готова и му казах, че за всеки случай не съм си направила клизма, та да опипаме почвата. Дадох му лубриканта и се отпуснах напълно. Може би щом му го подадох за няколко секунди почувствах, че съм направила най-огромната грешка, но бързо ми мина. Естествено, очаквания гаф се случи, но нямаше проблем, защото се бяхме разбрали да го правим в банята (имаме вана и ни е станала като 2-ро легло). Той се стресна доста на момента, но точно свърши и го извади и така. Питах го как е, той стоеше леко като степисан и започна да ми се извинява, прегърна ме. Имах чувството, че този човек е откачил напълно. Позволих му да ме измие, ако иска, но вместо това просто двамата почистихме всичко и отново седнахме да говорим. Каза, че му е харесало, но не било каквото очаква, че нонстоп се притеснявал за мен и това което ще се случи, че не можел да се отпусне. Може би наистина направихме нещата доста бързо, но просто и двамата се имахме за готови на момента. Сега избягва тази тема, което е нормално за него, понеже му е трудно да говори за по-неудобни неща. И така мина целия цирк.

Номер 11, само искам да попитам за твой преживявания. Бих могла да опитам това с хартията и мастурбирането, но аз си бях почти готова, знаех как ще станат нещата. По-скоро приятеля ми си представяше някоя сцена от порно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2fa7e04bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ми аз например не виждам нищо лошо в аналния, даже напротив... щом си имате доверие, само си вземете някой лубрикант на водна основа, пробвайте с близането на анус, то е доста приятно изживяване.
Но най-важното при изпълнението на един фетиш е той да доставя удоволствие и на 2мата партньори, а не единия да иска просто да задоволи другия. Наскоро прекратих една връзка точно заради това, заради нестихващата енергия и зор за разширението на сексуалните ни фантазии... моя човек имаше още къде, къде повечко неща да изпробва пак анален много-много не искаше, игри с восък, дори 3ка с жена, някакъв роул плейинг, да се помъчи да ме скуъртне ( аз също съм изключително отворена към такива неща и са по мое предложение)... ма не. Него си го възбуждаше идеята да ме гледа как цяла банда мъжаги ме порят. Първо беше само фантазиите, непрекъснати нощи в които му разказвам измислени истории и го задоволявам с ръка, после се почна да пуска идейки... Ми няма да стане! Уби ми целия сексуален апетит с това, че искаше НЕ да си изпълни сексуалните желания, ами да види докъде съм готова да стигне, заради негова милост и от елементарни фантазии, то това се превърна в любимата му тема. Веднъж не се сети да ме изненада с вечеря, да ме заведе на почивка, да поправи елементарно нещо, ама първа писта за идеята, че може да се живее като в порно филм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e635be102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Омъжена съм от 13 години. За първи път правихме анален секс наскоро - т. е. аз за първи път, а той - за първи път с мен. Единственото, което ни подтикна е, че за първи път се отпуснахме да поговорим на тема секс. Мислех си, че със свирките и близането нещата са добре. Истината е, че аз поисках анален секс, да пробваме. Каза ми, че го е правил мнооого отдавна и не е сигурен, но ще опитаме - ако не ми хареса ще спрем. Беше изключително внимателен и ме подготвяше какво да очаквам - да уточня, имам две раждания, ако това е от значение. Толкова ми хареса, че при възможност винаги го правим, свършвам бързо и силно - което, подчертавам не ми пречи да свърша и клиторно. Това ми даде възможност да го разпитам конкретно - както е описал №1 - какво е усещането във вагината и какво отзад, къде е тясно, къде е широко. Беше много интересен разговор и постепенно се възбудихме. След известно време ми позволи /най-сетне/ и аз да проникна с пръстче леко в ануса му или да го близкам и натискам. Невероятно възбуждащо се оказа и за него, а първоначално се дърпаше. Желаем се повече отвсякога, гледаме се влюбено по улиците и като деца си припомняме какви сме ги вършили предната нощ.

Разковничето е - да го искате и двамата и да имате опит в секса като двойка.

това скатинг за пръв път го чувам

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 611554f098
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Как и къде да намеря клопчета със скатинг? Как се пише на английски? Защото постоянно ми излизат клипчета на ледени пързалки, естествено.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 60bd4779e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз само да попитам номер 15.
За скатинга нямам идея, но не бих могла да го направя. успех!
До номер 15, наистина ли мъжът ти се съгласи на пръстче отзад? Веднъж така предложих тактично, при условие, че на мен ми се правеше същото и ме изгледа като полезно изкопаемо. Не съм го питала, а имах действие някакво. Интересно ми е.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 82600090bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Относно номер 13
"... Естествено, очаквания гаф се случи... "
Винаги ли се прави клизма, за да няма гаф?

До 17:
Има мъже на които много им харесва пръст отзад, действително страшно голям кеф изпитват при празненето.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c9c2e04351
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Дрисинг, писинг.... няма лошо. Пробвай - може да ти хареса. Няма как да знаеш, без да си опитала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker