Тройка с жена ми на нудистки плаж - истина или не :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с жена ми на нудистки плаж - истина или не :)
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 34368 пъти
Здрасти на всички!
В този сайт прочетох всевъзможни истории на мъже, които (реално или не) са чукали жените си заедно с друг мъж. Повечето такива истории бяха заклеймявани в коментарите отдолу като празни фантазии на разгонени чичковци. Реших и аз да разкажа една такава история - както поради факта че ме възбужда, така и за да видя реакциите. Аз гарантирам истинността й - да видим, дали аудиторията ще ми повярва.

Обикновено прекарваме летните си почивки с жена ми в консервативна южна държава, в която нудизмът не е нито популярен, нито особено приемлив. Поради тази причина единственият нудистки плаж наоколо беше пълен почти само с мъже. Това не ни пречеше по никакъв начин - суингъри сме и определено ни възбуждат мъжките погледи върху голото тяло на нашата дама. Кой знае по какви неведоми пътища един мургав тип беше разбрал за специфичните ни забавления и дойде да ни сваля. Не ни хареса непрекъснатото му говорене за секс, а и се оказа прекалено бисексуален, поради това скоро спряхме да му обръщаме внимание. Тогава обаче той реши да доведе приятеля си - висок над метър и деветдесет, с трапчинка на брадичката... направо карикатура на супергерой. Той седна до нас, заприказвахме се доста интересно и изведнъж установих, че крадешком опипва жена ми по горната част на бедрото. Членът му се беше вирнал и (признавам!) загледах го с известен респект (моят не е от малките, но като неговия просто не бях виждал).

Жена ми не е много лесна за сваляне в групова ситуация, но определено забелязах живия й интерес - това ме възбуди неимоверно. Въпреки това решихме да си поиграем. Тя му направи чекия и бърза свирка, но щом притъмня, най-внезапно си тръгнахме. Изражението му (както и изражението на неговия приятел, който зяпаше отстрани) бяха измежду най-забавните неща в живота ми.

Няколко дни по-късно се върнахме и решихме да се позабавляваме с него. Отново се заговорихме, плувахме и жена ми се пипа с мъжа, докато не се стъмни добре. Тогава се отдалечихме до едни скали и се отдадохме на приятни преживявания. Тя ни духа и на двамата, след това духа само на него, докато аз я чуках. Накрая се изпразни на гърдите й с доста пъшкане и мръснишки думи, което я възбуди неимоверно. Аз й направих масаж със сперма и си тръгнахме към къщи, където се чукахме безпаметно.

Една-две седмици след това бяхме погълнати от работа и не ходихме на плаж. След това заведохме една приятелска двойка и типът пак се оказа там. Плувахме, той извади с голи ръце един морски таралеж и аз шеговито казах, че заслужава награда за този подвиг. Тогава жена ми просто издивя. Започна безпаметно да ни духа на двамата, после реши, че иска да опита този член. Дадох й презерватив, поклатих глава и отидох да се забавлявам с двойката, с която бяхме дошли. Отвреме навреме хвърлях поглед към нея - беше се опряла на скалата, извила задник нагоре и поемаше кура му с прекрасни стенания. Не се стърпях, зарязах другата мацка и отидох при тях. Тя започна да ми върти страхотна свирка, после каза, че искала да пишка. Мъжът изяви желание да я почисти с език след това и когато се върнаха, й го вкарах. Имаше най-готината консистенция на света - на входа беше страшно гореща, навътре малко по-хладна и много мокра. Изпразних се, докато той мастурбираше над циците й.
Истинска ли е според вас историята или си я измислих?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7c53eccc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май май доста си се филмирал пич :Х Не ми се вярва да е истинска.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 682130d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пусни си порно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0d462786c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сигурен съм, че си я измисляш. Можеше да се постараеш повече!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b0d551579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   xaxaxxaxxaxaxa сценарии на порно филм... измислено

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7222ad217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти вярвам.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Супер сте! Като учебник по народопсихология на българина! Ако перифразирам леко Кенет Бърк, мога с пълно право да заявя, че българинът е изобретател на отрицанието :)
Провеждал съм същия експеримент преди около година в друг сайт за изповеди и резултатът беше по-малко негативен. На какво ли се дължи тази промяна?
Отново подчертавам. Гарантирам, че историята е истинска. Въпреки, че нямам съвсем никаква причина да лъжа, повечето не вярват. Това е просто отрицание на "принципа за естественото доверие". Продължавайте, моля :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 93c7da43a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Истина или не, да ти кажа, на мен лично ми е все тая. По-интересно ми е да разбера защо си я публикувал. Според мен причината за това не се крие изобщо във факта, че искаш да видиш колко отрицания ще събере. Провеждал бил експеримент... някакси усещам, че чувстваш масата от хора, тук и в реалността, като по-долу от теб, сякаш нивото им е по-ниско. Мисля, че си твърде надменен. Също така втори път ПОДЧЕРТАВАШ, че историята е истинска. Обикновено когато хората вярват в това, което казват, когато говорят истината не им е нужно да повтарят, че това е така. Също така когато хората говорят истината не се стараят, не им идва отвътре да описват с толкова подробности, защото знаят, че не им е нужно, а описал ти по този начин звучи твърде много обмисляно. В историята има неща, които не е било нужно дори да напишеш, за да повярват хората в нея.
Ходели на почивка в консервативна южна държава, а след малко вече и работили там.
Мъж ли си, дали си, ти си знаеш там зад мониторчето, но вместо да си запълваш времето като си правиш експерименти с хората, ходи с жена си по такива места, експериментирайте си двамцата и вместо да сядаш да пишеш тук, надраскай историите си на компютъра и вземи издай едно книжле.
Също така те съветвам да се замислиш ти за себе си каква нужда може да имаш, за да сядаш и да пишеш тези неща тук.
Всичко хубаво :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това изисква определено отговор.
На първо място, щом ти е все тая, няма никаква нужда да пишеш тук. Не насилвам никого, нито пък описвам това с цел да се конфронтирам. Ни най-малко.
Второ, ти казваш, че не съм го направил, за да разбера, колко отрицания ще събере. Защо съм го направил тогава?
Уверявам те, че подхождам със съответното уважение към аудиторията тук. Просто един феномен ми направи впечатление, а именно удивителната склонност към недоверие на форумите. Особено българските. Тъй като през последните години живея именно "в консервативна южна държава", имам доста сериозна база за сравнение.
Оспорваш научния ми интерес от въпроса. Както споменах и в последния си коментар, има едно нещо, което е формулирано в науката като "принцип на естественото доверие". Т. е. хората вярват, ако нямат причини да не вярват. Съответно понякога "вЕрват" и стават големи поразии, ако ме разбираш.
В никакъв случай не съм "надменен". Спрямо кого и защо да съм такъв? Тук пишат всякакви хора, с всякакво ниво на интелигентност и образование и поради тази причина нямам база, за да имам цялостно отношение към тях като група. Интересува ме именно това, което попитах. Доколко историята внушава доверие. Съвсем не съм склонен да смятам, че доверчивостта и интелигентността имат нещо общо. Поне не пряко.
Теб обаче съм определено склонен да те разгледам като пеперуда в хербарий. Причината за това е агресията ти. От какъв зор ти хрумна, че подробностите правят една история неистинска? Може просто да имам литературен вкус и да мразя секс историите от типа "срещнах една мацка на улицата и после отидохме в един бар и после тя ми каза да ида у нея и после я наебах в путката, а тя ми го издуха и ми изгълта човечетата".
Относно отношенията ни с консервативната южна държава нямам никакво намерение да ти давам лична информация. Можеш да имаш работа и по време на почивка. Уверявам те.
Не смятам да се насочвам към литературното поприще. Все пак ти благодаря за признанието.
Чудесен, но и малко закъснял е съветът ти да се замисля, каква нужда имам да пиша тези неща. В началото съм споделил двете причини за това. Едната е експериментът, другата е, че просто ми харесва. Мисля, че са достатъчно.
Всичко хубаво и на теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1921d5fb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   То има достатъчно простаци защо ти да не си единият от тях

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1921d5fb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То има достатъчно простаци защо ти да не си единият от тях

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо смяташ, че съм простак?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 76919c9aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам, брат, дали е вярно или не и въобще не ме интересува, даже ти и жената може да вървите по дяволите, заедно с вашия партньор. Като мъж не мога да разбера, как можеш да даваш някой друг да чука жена ти, но няма значение сигурно си стигнал далече в разсъжденията си и си намерил сили да се откъсне от някои предразсъдаци, въпреки че това, което практикуваш ми изглежда повече на дегенерация. Както и да е, такива индиви като теб и жената ти трябва да има, защото без тях нямаше да има и много положителни качества, не забравяй, че дори великият Рим е паднал, заради разврата, айде успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   С жена ми, душа, се чувстваме прекрасно и сме си изключително верни един на друг. Отново казвам, ако не те интересува, можеш спокойно да не пишеш тук. Както пише по-горе обаче, наистина обидните квалификации не са аргумент и не знам, с какво ги предизвиквам.

Последното изказване просто не го разбирам логически и граматически. Какви положителни качества нямаше да има? Аз също си чукам на воля, ако визираш това.

За падането на Рим по-добре да не започваме темата. В научната литература от Гибън насам има безброй тези по въпроса, а разврата можеш да го срещнеш като причина само в апокалиптичната литература. Тя определено не е научна. Казват, че бил паднал заради оловните тръби, заради разрастването на латифундиите, заради спирането на притока на роби и други такива. Причините за това важно историческо събитие обаче имат доста косвено отношение към сексуалния ми живот.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 76919c9aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм номер 12, не смятам да изпадам в ненужна полемика с теб, тъй като се вижда, че мирогледите ни са коренно различни. Казваш като не ни интересува да не пишем, а ти търсиш внимание и слагаш гръмки заглавия и така да се каже, направо ни биеш шамар със словесното съдържание и после обвиняваш как сме държали. Казах, че явно имаш причина да мислиш по този начин, който коренно се различава от нормалното поведение, но естествено като един нарцис ти не би бил склонен на самокритичност, не брат, ти се изкарваш един бонвиван, който е задминал всички и недостижимо далече в моралното и идейното си развитие, а не обмисляш факта, че това просто може да е дегенерационно, тенденциознно явление ( няма да разяснявам какво е това, сигурно не си вещ в психоанализата). Повече няма да следя темата, пожелавам на теб и съпругата ти да сте щастлив в продажната ви нежност и в животинската ви страст, извинявай, че се изразих така радикално, но аз съм друг и ако ме мислиш, че съм с оковите на стари предразсъдаци, то така да е, дали това твойто е прогрес или регрес, ще го покаже времето.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Честно казано, силно се съмнявам, че ще спреш да следиш темата, след като си си дал труда да напишеш горния не съвсем кратък текст. А ако спреш - толкова по-зле. Отказването от дискусия Е аргумент, но отрицателен за този, който го прилага. "Повече няма да следя темата, аз казах" е просто признаване на тенденциозност, ригорозност, липса на доводи и... нарцисизъм (в какъвто обвиняваш мен).
Със сигурност с израза "няма да изпадам в полемика с теб" (последван от гръмки и агресивни словоизлияния) няма да ме накараш да ти оставя последната дума в тази полемика.

Стига с увода, обаче.

Аз не търся внимание. Търся само отговор на един казус, който ме интересува. Не лъжа никого по отношение на целта си, нито изразявам някакво самодоволство от начина си на живот - камо ли към начините на живот на другите. Със сигурност не "бия шамар" на никого. Ти се опитваш да биеш шамар на мен, и то с доста евтини трикове.

Друго нещо, което прави впечатление в изказването ти, е странното ти и доста нагло идентифициране с аудиторията. Ти говориш в първо лице, множествено число ("ни биеш шамар", "как сме се държали"). Кои сте вие? Кого точно съм упреквал, освен теб, и на кого съм бил шамар? Ти ме обиждаш съвсем непредизвикано. Естествено, че ще ти удрям шамар. Да не съм ап. Павел?

Друго нещо, което не е аргумент, е хиперболата. Не съм твърдял нито пряко, нито косвено, че съм "един бонвиван, който е задминал всички и недостижимо далече в моралното и идейното си развитие". Ако си си извадил такъв извод, то си е лично твоя работа. Декларирам (и подписвам), че не изпитвам презрение или каквато и да било форма на надменност към никого, освен към разни театралничещи и интелектуалничещи ментори, които си мислят, че са наясно с обществото и морала като цяло (независимо дали цитират Аристотел или мама). Смятам го за смислено.

Употребяваш изключително необмислена и клиширана терминология ("дегенерационно", "тенденциозно", "регрес"), което я прави неексплицирана, следователно напълно безсмислена. Философската терминология се развива и обяснява винаги в контекст и няма нужда да си чел Брутян или Джонстоун, за да го знаеш. "Регресът" винаги е по отношение на нещо, той е морална категория само за определено общество. Нашето общество няма подробно развита система със средства за постигане на определени морални ценности (за разлика например от германските княжества от епохата на налагане на протестантството през ХVІ и ХVІІ в.). Това не значи, че нямаме "общи" морални ценности. Те обаче касаят тенденции (диспозитиви, ако щеш), а не конкретни правила. Такива тенденции са например постановката за верността в семейството (за да се върнем към въпроса). Никой не може да ти казва, как да я постигнеш (папата, епископът, кметът, ти). Важното е да я имаш. "Вярност в семейството" означава да няма измама, никой да не е ощетен и добруването на всеки от партньорите да е най-висшата ценност за другия.

Определено не те извинявам за квалификациите "продажна нежност" и "животинска страст". Можеш да си ги завреш в гърлото и да се задавиш с тях, копеле недно.

И, за да приключа най-после. Разказал съм една история, бе човек! Не съм искал морални спорове! ТИ казваш, че правя демонстрации на не знам какво си, а ти самият променяш темата и я прехвърляш на някакво безсмислено, метафизично, квази-етическо равнище. Комплекси ли имаш? Някакви проблеми може би? Фантазиите ти ли са неосъществени?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ac88422be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Приятел, какво значение има ще повярват ли хората на тази история или не? !? Ако историята е вярна, тя касае теб, съпругата ти и другите участници в нея. Мненията на други хора едва ли имат някакво значение за теб, освен ако не провеждаш някакво странно изследване. В такъв случай обаче задай някакви параметри различни от "кой вярва и кой - не". В противен случай рискуваш да получаваш всякакви щуротии като коментар, или пък само два вида - да, вярвам; не невярвам. Не забравяй, че все пак си в България, където хората въпреки че искат да са разкрепостени в много случаи и в много отношения не са - лично мнение, със споделянето на което не ангажирам никого.
Колкото до факта, че те възбужда е добре да уточниш кое точно предизвиква възбуда у теб. Споделянето на случката или участието в подобни изживявания. Ако е първото, без значение дали наистина го правиш или не се нареждаш до разгонените чичковци с празните им фантазии (твое определение). Те също пишат, защото това ги възбужда. Ако пък си привърженик и участник на този вид плътски наслади, отново се връщаме към въпроса: Какво ти пука какво мислят другите?
Изразяваш се интелигентно, следователно трябва да си наясно, че различията предизвикват НЕОДОБРЕНИЕ. Поне в повечето случаи.
Разбира се съществува и възможността просто да провокираш и дразниш определен тип хора в сайта. Ти си знаеш.
И накрая, аз самият съм привърженик на подобни удоволствия. Имам постоянна партньорка (не жена, а партньорка, защото просто не сме подписвали, въпреки че живеем заедно) от 8 г. Трябва да призная обаче, че доста дълго търсих такава, която да харесва същите нетрадиционни удоволствия, които харесвам и аз в секса. Малко ми е странно твърдението, че се възбуждаш когато говориш/разказваш за преживяванията си, но... , защо пък не? !? Аз също го правя, но с хора, които имат сходни с моите вкусове в секса. Останалите не те разбират или завиждат. И в двата случая това предизвиква негативни коментари.
Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 76919c9aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И на какво по-точно да завиждаме, че негър чука жена му? А, и сигурно заради това сме комплексари?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Къде се споменава негър?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e07bc27626
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм убеден, че ти си ми духал на оня, докато жена ти е мастурбирала на пясъка. От далеч си личи, че си табелка и виждам как кълчиш китката и кълвеш копченцата на клавиатурата, докато пишеш следващия си защитен отговор :D

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3a9524ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (63 гласа)

21.   Съчинявай, съчинявай, полезно е за фантазията :)
Пясък не е имало, тя не е мастурбирала (не е имало нужда), а аз се забавлявах с другата двойка :)
Ако бях духал на когото и да било, едва ли щях да се посвеня да го напиша. След като съм написал останалото. Просто не ме влекат мъже... :)
Това с табелката не го бях чувал като израз. Много мило, че го сподели.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 47f1ecabca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   сички сте табелки, освен мен - прашай жената към нас и щи кажа отговора на загадката! (:

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker