Всички ли са задръстени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всички ли са задръстени?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 6365 пъти
Здравейте. Искам да споделя огорчението си и разочарованието си от това колко измислено и нереално моралистки и пуритански е нашето общество. Защо хората с различни възгледи за сексуалната свобода и практики биват охулвани и заплювани от псевдо моралисти, които на практика не са никакви моралисти, а просто хора с ограничени познания и ограничено мислене. И тук в повечето постове които коментират нестандартни или "перверзни" практики или просто фантазии много хора казват: Вие сте болни да харесвате такива неща; как изобщо е възможно да си помислиш нещо подобно и тн. Аз лично обвинявам този псевдо морал за подтискането на свободата на изказа на сексуалните желания и фантазии. Много от нас си мечтаят за нестандартни неща, но никога няма да ги споделят с партньора си от страх да не бъдат възприети като ненормални или извратени и да не бъдат отхвърлени грубо. Аз съм убеден че почти във всеки от нас дреме по една авантюристична и дива сексуалност, която просто чака да бъде освободена и събудена, подхранена от жизнените сокове на споделената свобода на сексуалното общуване. Просто или нещо не правя както трябва или съм пълен карък. Въпроса ми е към тези които са различни, които харесват нестандартните, перверзни и извратени неща в секса.
Вие как откривате перверзността във вашите партньори? Откривате ли я или я създавате и разработвате скритата му и дремеща такава?
Постигнах всичко в живота, но някак си не мога да бъда щастлив без пълноценно сексуално задоволяване. За вече толкова години, от 20ината жени които съм имал сексуално как пък нито една не беше с дива и необуздана первезна сексуалност. Как не срещнах нито една която да гълта сперма с удоволствие, да се чука в задника с кеф... тя сама да си иска дори, да обича да си разтяга задника да носи бът плъгове или неща в путката докато излиза навън, да е отворена към практики като фистинг и писинг, да не говорим за подчинение и унижение. Просто имам чувството че съм попаднал в някакъв балон от задръстенячки псевдоморалистки.
Наистина ли всички са задръстени, или това са само жените от моята среда, т. нар. средна класа? Трябва ли да прибягвам до курви с 8ми клас образование за да получа пълноценен секс? Наистина съм разочарован от "интелигентните" жени в България.
Какъв е вашия опит? Как намирате партньор с който да си пасвате сексуално? Въпроса ми е и към мъжете и към жените.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 01fe950a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да кажа нещо относно границите. По-скоро да подхвърля въпрос отколкото да изказвам мнение.

Къде е границата?

Защото автора казва нещо като "не трябва да има граници". Ама ако махнем всички граници, значи би било ОК да заколиш партньора си при оргазъм, щото да кажем това ти е фетиш да го таковаш в топлия мозък...
Е, това надявам се ще се съгласите, че не е баш псевдо-морал да не се приема. Къде е границата?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3969d3f7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм и ще ти го кажа така - приемам всички "извратени" и "ненормални" секс игри и практики, мога да приема всякакви откачени и нечувани фантази, по никакъв начин не ме притесняват или стряскат разни странни фантази, даже напротив- много са ми интересни. ОБАЧЕ, това че разбирам и не ми е проблем, далеч не значи, че бих направила всички от тях. Аналния секс примерно е от нещата, които ме притесняват и надали бих пробвала. Не толкова защото си има място за тая работа, а защото се притеснявам за здравето си (както и това на мъжа). Гълтането- окей, ще гълтам на тези, които ги кефи. Бъг плъгове, всъщност ми прозвуча възбуждащо, не знам защо, не съм се сещала преди, както и да е -бих пробвала. Както и бих изпълнила доста фантазии, макар че в някакви си 60-70% ще се чувствам леко странно (ние сме непознати, който се чукат в градска тоалетна- тоалетната е ужасна и гадна, бих предпочела в такси, не ми се ще да стъпя там :D).
Не се смятам за псевдоморалист, смятам се за нормален човек с нормални граници. Авторе, жените можем да разбираме възбудата ти, можем да искаме да ти изпълним перверзните мисли, но понякога просто нещо ни притеснява, не ни допада или наистина ни се струва отвращаващо (скатинг, кутинг, бдмс- най-честите проблеми за жените). Не можеш да очакваш на всички да им харесва това, което харесва на теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: af04ef5f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нещо си в грешка - най-начетените хора, които познавам (независимо от пола), тези с високо социално положение и добре реализирани в живота, са и най-разкрепостените сексуално..
Да осъждаш моралистите и да имаш претенции за отворено съзнание - смехотворно. Широко скроеният човек умее да уважа избора на другите и да застава зад своя.
Защо не срещаш разкрепостени мацки? Една сексуално осъзната и отворена жена усеща с всяка частица от тялото си, кой партньор би я задоволил, кой би и паснал - може би.. ти не си сексуален, колкото ти се иска и си мислиш. Най-вероятно е това!
Цялата изповед наподобява лошо прикрита обява..
LA

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0415fa0f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   От изповедта на автора разбирам, че е силно комплексиран човек, очевидно се смята за по-висшо създание от жената, щом иска ненормални неща от нормалните жени и мисли, че жените са длъжни да му се подчиняват на болната психика. Съвета ми към него е да си намери мъж, на когото да духа и гълта, да се остава да го унижава другия и да му се подчинява, да се остави да му разпорят задника от анален секс и да иска да го опикаят.

една интелигентна нормална жена

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cc20146eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Автора:
Благодаря на тези които опитаха да дадат съдържателно мнение и се извинявам на тези които по някакъв начин са се почувствали засегнати от предишния ми пост.

До N1 - Права си че граници има и трябва да има, не съм се и опитвал да намеквам че не трябва да има граници. Това кой доколко е перверзен не беше същината на темата, но за да отговоря на въпроса ти бих казал че аз лично дефинирам границите си така: Всяко нещо което се случва с доброволното и трезво съгласи на всички участници е приемливо, с изключение на неща свързани с кървене, трайни белези, екстремна болка или риск за здравето и живота на някой от участниците!

N2 - Леко объркващ ми идва твоя пост, как така бът плъгове ти звучи възбуждащо и би пробвала но анален секс не би? Едно от нещата които казах и преди е че много страхове са породени от неинформираност. Не съм споменавал нищо за скат или кътинг, и не очаквам всички да харесват това което аз харесвам. Върпоса е как намирате партньор които харесва това което вие харесвате. Ще прецизирам по надолу.

N3 - Хубав отговор, макар и малко агресивен :) Донякъде си прав(а) за това, че най-начетените и най-осъзнатите хора са и най-разкрепостени. В България обаче "високо социално положение" не означава непременно осъзнати и начетени хора. Никого не съдя и уважавам мнението на всички. Както и да е, това е оф-топик, както и факта дали съм Алфа мъжки, притежаващ такова излъчване че като вървя по улиците и на 100 метра от мен на всички жени припадат от възторг.

Всъщност акцента на темата трябваше да бъде леко различен. Аз осъзнавам че света и в частност нашата скромна родина е населена от прекалено много и разнообразни типове хора, характери, ценностни системи и гледни точки. Не съдя никого и не се опитвам да променя или умаловажа тези които не споделят моето мнение. Все пак в това многообразие има групи от хора които споделят едни и същи подмножества от интереси, включително и в сексуален смисъл. Има по-големи групи и по-малки групи. Въпроса е в това, бидейки различен или представител на много мъничка група, един човек обречен ли е на непълноценно общуване, незадоволеност или дори самота и изолация? Допускайки че отговора е НЕ, следващия въпрос произтичащ от това е как тогава попадаме на подходящите хора? Не можем да се опитваме да ги създадем в случаен партньор заради правото им да бъдат това което искат те самите. Освен ако по някакъв начин не ги стимулираме, без манипулация, те сами да искат да се променят. Но на мен лично все ми се случва да се обвързвам с жени които изглеждат много добре, интелигентни са, упражняват уважавана и добре платена професия, имат много приятели и всички ги считат за жизнерадостни и готини. Посвещавам две години от живота си, буквално физически и психическо посвещение, уважавайки и зачитайки личните им принципи, с надеждата един ден те да се окажат достатъчно разкрепостени за да споделят моите сексуални интереси, но в крайна сметка те се оказват като номер 4! И между другото Номер 4 - нямам никакъв проблем да изпълня съвета ти, но за съжаление мъжете не ме причличат, виж ако жена ми прави тези неща съм напълно ок с това ;)
Та, жени като 4 съществуват в което няма нищо лошо, но би било чудесно ако първо имаше как да попадам на по-малко такива и второ ако имаше метод за ранното им разпознаване :) Проблема е че хората не споделят най-съкровените си фантазии освен ако нямат задълбочена връзка с партньора си, основана на доверие, което обикновено отнема години да се изгради. Така че няма как да разбереш дали си сгрешил в преценката си, преди да стане твърде късно да правиш каквото и да било. Веднъж стигнал до това положение, и попаднал на жена тип N 4, имаш избора или да подтиснеш част от себе си и да живееш неудовлетворен до края на живота си, или да прекратиш връзката.
Въпроса ми беше към РАЗЛИЧНИТЕ, как за бога успявате да попаднете на правилния човек? Всичко въпрос само на късмет ли е, или просто се примирявате и живеете неудовлетворени?

Може би трябва да уточня че съм мъж на 37.

ПървъртСекси

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 256492eaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж, аз лично бих правила такива неща, които ти искаш, само ако съм с приятеля си и има сериозни намерения към мен и да зная че ще се женим, че ще имаме деца за цял живот, иначе няма смисъл за човек който не ти е никакъв и не го обичаш истински... Друг е въпроса че нещата са в процес на развитие, ако предразполагаш човека до теб, едва ли би ти отказал, но ако го насилваш, искам това, и настояваш, не става, просто ти трябва да дадеш с някаква добра атмосфера на хармонични отношения, цветя е най-малкото, бъди и се дръж като мъж, но разбери че жената иска нежност и за 1 връзка са нужни 2мата да искат 1 и също нещо. Не става бързо нищо, ако посееш 1 дърво утре ли ще е изникнало, замисли се...???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aa2f62c420
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Както и сам си забелязал твоите вкусове се различават от стандарта, значи ти си сбърканият а не другите 99% задръстени!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0415fa0f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката №4
Човече, наистина си достоен за съжаление и страшно комплексиран, разбирам го от това, че искаш да демонстрираш превъзходство над жените, искайки от тях неща, които само някой с болен мозък може да измисли. В секса всичко се прави, когато има желание и от двете страни, защо мислиш, че единствено твоите желания са нормални, при положение, че жените, с които си бил не споделят предпочитанията ти, посети психолог, може да ти помогне, макар, че отговора е ясен-за нестандартните ти желания си има проститутки, вместо тук да се изкарваш голям мъжкар. РАДВАМ СЕ, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАМ "МЪЖЕ", ПОДОБИЕ НА ТЕБ:)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6f54d6144a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе, в грешка си :). Няма такова нещо като дългата връзка, доверието и т.н. Това не са предпоставки за разкрепостеност в секса. Привличането, сексуалната ненаситност и готовността за експерименти и перверзийки не са привилегия на двегодишните (цитирам те) опознавания, а химия, магия, както искаш го наречи. За пример - с дългогодишният си партньор никога не са ми се приисквали извратенийки каквито съм си позволявала с мимолетни партньори (само за сведение и двамата с гаджето ми сме ок с тозии факт). Абе чак ми е чудно че не разпознаваш жените - коя е перверзна и коя не, ами си губил много пъти по две години (отново те цитирам). А може и както каза някой по-горе ти да не предразполагаш към подобно отношение, знам ли

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e53566989
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Привет авторе, имаш моите адмирации за интелигентно написаните ти постове :)) Да, аз съм от тези жени които са разкрепостени и приемат повечето от нещата които си изброил, и не само ги приемам, но ги и правя и то с удоволствие. Радвам се, че заедно с моят партньор заедно ги споделяме. Питаш, как се намира такъв.... ами да, в началото беше преди всичко комуникацията с него, говорили сме дълго и нашироко и то съвсем открито и без излишен срам за нашите сексуални фантазии и фетиши. Впоследствие започнахме малко по -малко да ги осъществяваме на практика. Да, в началото на връзката аз бях сексуално осъзнатата, знаех че искам по перверзни неща, знаех че искам да съм подчинена сексуално на някой силен и доминиращ ме мъж, и да, намерих го.... и да, щастлива съм от този факт. Страхотно е да имаш партньор пред когото да споделиш и най-тъмните си сексуални фантазии. Да, в годините преди да го срещна имах брак, който се провали на 70 процента заради секса, бившият ми съпруг беше най-несексуалния тип с когото съм била... но както и да е, макар и късно предприех крачката и се разведох, за да намеря в лицето на сегашния си партньор точно това което ми е липсвало в годините в секса. Да, спокойно мога да призная че и двамата в момента сме изградили връзката си почиваща на БДСМ отношенията. Да, обичам да ме доминира, да ме връзва, обичам да ме пляска с камшик, да ме унижава, да правя всичко което Господарят иска от мен. За мен това е удоволствие в абсолютна степен. И да, писинга също е част от нашите игри :) Разбира се, и ние имаме някакви граници, например скат-а не ни е по вкуса, но това не пречи да споделя моите най-мръсни фантазии когато мастурбирам пред него, и нищо че те са свързани именно със ската. Но.... само във фантазиите ми засега.... за по нататък незнам.
Да, авторе, много хора няма да те разберат, да, много ще те охулят, и мен включително, но знаеш ли не ми пука! Аз съм намерила това което търся и съм задоволена сексуално. Пожелавам ти и ти да намериш такава сексуално разкрепостена жена, с която да правиш всички твои любими неща в секса и да изпълниш своите сексуални фантазии... И последно, такива хора можеш да намериш и общуваш в специалните сайтове за хора със сходони интереси, има много чужди сайтове за БДСМ, няма да ги пиша защото мисля че не е позволено, но все пак който го интересува ще попрочете в нета за това :))))

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cc20146eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Благодаря на N10 за разбирането, поста ти ми даде глътка свеж въздух. Интелигентния човек си личи дори само по изказа, а и възгледите ти съвпадат напълно в моите. Това ме кара да очевидно има наистина една малка фракция от обществото които са едновременно интелигентни и в същото време диви и необуздани. Може би човек трябва да е поживял повечко за да достигне до тези наклонности и идеи като нас. Да е поживял повечко за да осъзнае че понякога нашия рационален свят подчинен на законите на логиката убива емоциите. Че човек понякога иска да се откъсне от всичко това, от рутината и да се отдаде на диво, макар и нелогично и неморално, но вълнуващо изживяване което може да накара кръвта ти да забушува по непознат досега начин.

N 9 - за съжаление има такава тенденция която ти споменаваш - няма перверзийки в дълга връзка. Това идва от контраста на поведението ти като любящ партньор, показал че наистина обичаш и цениш човека до себе си.. и изведнъж искаш да му пикаеш в устата!? Е така представено наистина е трудно. Но, не ме разбирай погрешно, аз съм имал повече от една мимолетна връзка в която съм правил перверзни неща, такива каквито ги искам. За съжаление обаче не намирам този модел на общуване най-добрия в дългосрочен план. Правиш страхотен секс с някой с когото после се опитваш да станеш приятел и да се влюбиш в него. Това което се опитвам да докажа че (или разбера дали) съществува начин перверзния секс да е като пикантна подправка в една иначе нормална връзка основана на любов и съвместимост. В този смисъл ми се иска повече жени да бяха като 6 :)

6 - Миличка аз не съм някой грубиян, в нормална ситуация съм джентълнем и зачитам и дори ми прави удоволствие да глезя жените. Така че не мисли че не съм нежен и не подарявам цветя ;) Но както казах, това в един момент контрастира с по-грубите неща които искам в секса. Все пак, мисля че е възможно. Просто в предвид броя на хората които мислят като мен, явно си трябва късмет и време да попаднеш на такива хора ;)

Благодаря на всички за отговорите!

ПървъртСекси

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e53566989
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   № 10 съм - Не, напротив, защо да няма перверзии в дълга връзка... всичко зависи от партньорите и тяхното виждане относно секса които правят. Да, обичам много грубия секс и всичко свързано с него, включая и практики от БДСМ, но понякога макар и по рядко обичам да правя и "ванила" /нормален/секс с мъжа си. Разбира се, не винаги съм готова за пляскане и грубости, и открито го показвам, и да, мъж който обича една жена винаги ще се съобрази с това. Като написах че той е Господар, а аз робиня, това не означава че нон стоп ме налага с камшика и ме шамаросва. Просто мен винаги ме е възбуждала силата и агресивността в мъжа/но овладяната агресивност/, харесва ми да ме нарича с мръсни думички, харесва ми да ме кара да ходя без бельо, харесва ми да прави с мен каквото поиска и винаги да съм му на разположение, харесва ми да ми плюе в устата, да ми пишка в устата, но всичко това/особено последните две/ трябва да го искаш с цялото си същество и най-вече безумно да обичаш този човек, не просто да харесваш, а да обичаш.... Ние умираме един за друг, през годините които бях омъжена не съм и сънувала, че може да има такъв мъж, пред който да бъда себе си, да се разкрия напълно душевно и да се отдам физически на 100 процента. Ето това е красотата на една такава връзка, да обожаваш всичко в твоя партньор и да не те е гнус от него.... обичам слюнката му, потта му, спермата му, миризмата му по всяко кътче от тялото му, аз просто го обожавам, съответно и той, мене. Никога не съм си представяла, че мъж може да ме лиже докато съм в цикъл, да случи се, той го прави и ми показва че го иска, че му е приятно и му доставя удоволствие...
Авторе, относно това за възрастта си абсолютно прав, човек трябва да има малко повече опит и да познава себе си напълно, да знае какво иска, за да може да намери точно такъв партньор и да го насочи в най-правилната насока имам предвид сексуално, за да може да удовлетвори своите а впоследствие и неговите най-первезрни желания. Да, за протокола ще кажа че съм на 42 год, а партньорът ми е доста по млад.... :)) 691

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e53566989
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   пак съм № 10 - И да, пропуснах да напиша, има и съществува перверзен секс като пикантна подправка-както ти се изразяваш, в една нормална връзка основана на любов, съвместимост и доверие. :)
На пръв поглед ние също сме си нормални хора, /хехех... тук ме напушва смях/, това че правим извратен секс/според другите де/, означава ли че трябва да сме по различни от останалите, демек ненормални?? ... :))
Авторе, когато намериш подходящото момиче, което ще те обича и ти него, и разбира се ще споделя твоите сексуални желания и фантазии, тогава ще разбереш че е напълно възможно да съществува една, както казваш ти "нормална" за пред хората любовна връзка, а това че зад затворената ви врата на спалнята се случват най-дивите, перверзни и извратени неща, си е напълно ваша си работа, която другите не ги засяга...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 21a03bacb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторе нещо си изнервен ми се струва, ама вземи се стегни малко. Нормалното винаги ще е над ненормалното и ще се налага и няма как да го спреш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6e2c86131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Обръщам се към жената, която е писала под номер 10, 12 и 13 -
не искам да прозвучи гадно, но замисляла ли си се, че доста по-младият ти партньор съвсем не смята, че ти си неговия джакпот в живота, а просто се забавлява /да не кажа гаври/ сексуално с теб, а в останалото време търси едно нормално момиче, за което ще се ожени и което ще му роди деца.
И тогава да не стане така, че да се принудиш да се върнеш при несексуалния си бивш, и за утеха да му сядаш на лицето или да му бъркаш отзад в гащите... Ей тогава ако откриеш трето и четвърто измерение на сексуалността си - те признавам.

А авторът на темата - господин ПървъртСекси личи, че не е толкова разкрепостен, колкото перманентно незадоволен. По-точно закоравярл онанист и много знаещ на теория. Но за беда не е имал 20 връзки, а 20 сексуални опита, при които директно на първа среща отчаяно е опитвал да напъха Нещото си в устата или г*за на жената..

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8fe70976b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, не се стърпях да ти напиша и моя коментар.
Първо да ти кажа, че съдбата винаги среща правилните хора рано или късно.
Сега за другото, аз съм окей да правя анален секс, да гълтам, да ме доминират, да ме връзват. Но това, че съм съгласна да го правя с Драган от 8-я етаж примерно, не означава, че ще искам и с Иван от съседния вход. Надявам се, че правилно ме разбираш. Човек може да прави много перверзни за другите неща, но с партньор по избор, не с всеки. Не бих искала да ме опикават и да ми правят фистинг, но за много други неща нямам проблем, но само с определен партньор. Това какаво е склонен човек да направи в сексуален план всеки определя сам за себе си. Някои правят тройки, четворки и пр., но не правят другите неща. Аз нямам проблем с анален секс, връзване и т. н., но никога няма да правя тройка. Е, ще ме наречеш ли псевдоморална?
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fa66e5e122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хехе №№ 15, да имаш право на мнение разбира се, и го пишеш, но... бих те посъветвала да не съдиш за хората по модела на собствената си същност и от позицията на твоите години, колкото и да са те!! След като не знаеш за нашите отношения, ще те помоля да не се изказваш с такава категоричност относно съдбите на хората! Дали той си търси друго "нормално " според твоите разбирания момиче, или аз съм неговия джакпот както ти написа, теб това ни най-малко не те интересува, мисля аз! И много не харесвам такива тесногръди и нелепи изказвания от хора, които не виждат по далече от носа си! Така че хайде остани си със здраве и прави там "нормалния" си секс с "нормални" момичета или момчета, защото от поста ти не разбрах дали си мъж или жена! А пък на мен нека ми е зле! Хаха!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cc20146eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Автора:
До 15 - Аз нямам проблем с твоя пост, всезнайни хейтъри като теб колкото искаш. Единственото което мога да изпитам към теб е съжаление - за това че очевидно живота ти е много измъчен и изтъкан от злоба и завист, жалък бих го нарекъл. Но е добре да се замислиш дали прекарваш живота си по-най добрия начин, защото с това отношение като гледам очевидно много неща не ти вървят и се опитваш да си намираш извинения, пренсяйки своите собстени неуспехи във фантазиите си за това как други те са по-зле от теб ;)
Пак си погледни поста, и обърни внимание на това че в него няма нито едно нещо което да не е негативно. Така не си помагаш. Успех!

ПървъртСекси

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 69390b7f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всеки съди според себе си, и тук много добре се вижда кой какъв е. За мен широко скроени са тези, които приемат различното, макар да ги отблъсква.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6e2c86131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От 15 до 18.
Добре. Ще си взема назад думите, ако кажеш, че и 20-те ти връзки са били достатъчно дълбоки и продължителни. Че си имал възможност да станеш безкрайно близък с тези жени и си им осигурил целувки и милувки до оргазъм - и въпреки това всички те са те са си стискали дупките.
Не вярвам :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8b34098d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторе, относно криворазбрания морал.. типичен пример е темата за кучето, в която просто не искам да задълбавам, защото ще се стигне до Господ, позоваване на Висшата инстанция и т. н. простотии, които и да седна да обяснявам - накрая пак ще си остана неразбрана.
Питаш защо - лесно е!
Съвременния човек е възпитан да взема лесните решения и да работи с вече взети избори. Ние само се бием в гърдите, че сме освободени, а не знаем какво е свобода всъщност. Ние не избираме - ние работим с алтернативи, поставени до нас. Нашето мислене е толкова дресирано, че само класифицираме постъпилата информация в графички: морално/неморално, лошо/добро.
Това е повърхностната работа на нашия безкраен мисловен капацитет. хората не разсъждават, не защото са неспособни, а защото не знаят как, не са възпитани в това, никой не им е показал. И защо? Защото немислещия се управлява лесно - той става лесна жертва на религията, на политиката, на икономиката, става потребител.
Системата на матрицата (по примера на нашумелия филм) е уникална по своята простота, но някой трябва да усети нещата. Когато съзнанието ни е пробудено, ние започваме да черпим инфо от първоизточника, а не от Системата, а то разбираме, че е малко по-друго.

Автор съм на темата "Да споделим най-мръсните си фантазии", занимавам се много със секса и човешката психика, дълбая почти постоянно.
Сексуалната разкрепостеност не е нищо друго освен изразен копнеж и стремеж към достигане на по-голяма свобода. Когато имаш човек до себе си, когото обичаш, към който изпитваш Любов, а не привързаност (Маги засегна тази тема) вече в този свой стремеж правиш съучастник и другия. Има ли чувства, силни и истински, от онези, които търсят пълно размиване на Егото секса започва да се случва не само между телата ни.
Тъй като се занимавам с доста източни практики съм изострила зрението си.. по време на секс с моя бивш приятел съм наблюдавала как се размиват едно в друго етерните ни тела, как се случва съединяване на фините енергии, а наоколо розовия цвят изпълваше пространството. Когато веднъж видиш тази красота, когато веднъж усетиш тази свобода започваш да разглеждаш тялото си, както и това на човека до теб като шанс да достигнем до душата си. Много от духовните практики отричат тялото, но то ние дадено, в тази игра, тук и сега, за да можем чрез него да придвижваме душите си. Та... когато започнеш да разглеждаш тялото по този начин, за теб то става красиво, то е част от Бога, то е Любов и шанс и как нещо от него ще ти бъде противно.
Никой не може да ме убеди, че аналния секс, писинга и всяакквите други игри и пози са нещо неморално, щом аз съм ги преживяла и съм се почувствала жива, щастлива и истинска, щом благодарение на именно тази свобода съм успяла да се докосна до Бога.

Та защо го има пуританското поведение - защото като се откъснеш от матрицата ставаш неудобен, превръщаш се в заплаха и около теб веднага се струпват агенти, които започват да ти обясняват, че да изпитваш радост е нещо лошо и се позовават на традиции, закони и разбира се винаги се стига до религията.

Секса е любов, изразена любов Но, аккто каза Маги, говорим за секс с някой, с точно някой, който е затрогнал сърцето си, към чиито свят си жаден, а не към някой в бара. Аз не бих могла да правя секс с непознат да речем. За мен трябва да има любов (онази безусловна, съзидателна енергия, която те изпълва със желание за тревога, внимание, нежност, страст, свобода, любопитство) Когато се усетя в това състояние, то с този човек ВСИЧКО е позволено, защото е шанс за удоволствие и още един път към Свободата на душата ми.

Дано успях да обясня гледната си точка!

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4a1fbe0736
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Чакай, бе, авторе, запри се малко. Що си мислиш, че всичко, което се харесва на теб, се харесва на всички, и тия, които не го харесват, са задръстени идиоти/идиотки, срамуващи се или моралисти? ! Що смяташ, че всички трябва да са по твоя калъп? Жена съм и ще ти кажа - не практикувам някои от нещата, изброени от теб, и никога не бих ги практикувала. Мъжът ми също си има граници, които не би преминал. И не от криворазбран псевдоморализъм и пуританство, а защото НА МЕН ИЛИ НА НЕГО НЕ НИ ХАРЕСВАТ. Все пак сексът се прави от двама и това, което се прави, трябва да допада и на двамата, не само на теб. Не бих правила и не бих търпяла да ме принуждават да правя неща, които не ми харесват и не ми доставят удоволствие в секса. Щото сексът е за двустранно удоволствие, не за задоволяване на едностранни щения. За теб нещо може да е нормално и да ти се иска неистово, за партньорката ти може да е неприемливо и неприятно. Какво, грях е, че има право да откаже нещо, което не й допада ли? ! Егоист.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 31cf79ecc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Мъж съм, подкрепям 22. Авторе, разбери че има хора, които накъдето ти си тръгнал - те от там се връщат, и сексуалните игрички са им поомръзнали вече. Наиграли са се, един вид, и не смятат секса, включително и нестандартния такъв за цел и смисъл на живота си. Да се опитваш да проповядваш вижданията си за секс на такива хора, при това нестандартен, е все едно да им буташ чорапите си в носа им, при това миризливи. И не си мисли, че са по-глупави и задръстени от тебе - по-вероятно е да е обратното. Но ще го разбереш едва когато те поотпуснат младежките полуди.
Има хора, включително и жени - ръководят големи световни корпорации, определят съдбата на цели народи, други са творци, професори, които сътворяват културното и научно бъдеще на човечеството, мислиш ли че на тях единствената им мисъл, занимание и интерес е къде да си го набутат - отпред или отзад, и каква друга глупост да измислят.
Явно скоро си се открехнал на тема секс и си мислиш, че всички трябва да са ентусиазирани като тебе... Имаше навремето един лаф: "Научил една дума и я дъвчи като гума!". Това са реалностите, и каквото и да правиш - ти ще трябва да се приспособяваш към живота, а не той към тебе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker