Той не може без порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не може без порно
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 6218 пъти
Здравейте,
Млада дама съм, на 26 години, но изглеждам доста по-млада. От година живея с приятеля ми, с който преди това бяхме заедно още около 2 години. През 2-те години, през които не живеехме заедно бяхме в различни градове, но поддържахме връзката си по телефон, скайп и срещи наживо по 1-2 пъти на месец. Беше ни много трудно, но наистина се обичахме. Аз не съм му изневерявала, нито той на мен, до този момент. Още тогава ме дразнеше фактът, че той гледа порно и то всеки ден. Прощамах му защото той бе сам, живееше сам, без жена, по-добре порно отколкото изневери. Но... откакто сме заедно, вече година и 1 месец, порното продължава. Опитвам се да го разбера, като си втълпявам, че сигурно съм му омръзнала, но когато говорим той твърди, че няма такова нещо. Казва, че много ме обича, доказва ми го с мили жестове, с внимание, с целувки и прегръдки, но порното е третият човек в неговата връзка. Разберете ме - не ме е яд, че гледа порно, яд ме е затова, че когато гледа после не правим секс. И винаги аз съм инициаторката за секс. Ако не му се омилквам, може да минат и 2 седмици и няма да се сетим. Нека кажа, че преди да живеем заедно, при срещите ни наживо сме правили секс по 2 пъти на ден понякога, а сега правим по 2 пъти на седмица. Понякога забелязвам, че е гледал порно 2 пъти на ден, а с мен да прави секс 2 дни подред си е направо мечта. Питах го много пъти омръзнала ли съм му, грозна ли съм, вече наистина се комплексирах страшно много. Външният ми вид е красив или поне така ми казваха преди. Сега вече не знам какво да си мисля. Много пъти му обяснявах как се чувствам пренебрегната заради порното. Той казва, че уж ме разбирал, но след 1-2 дни пак го хващам, че е гледал. Много го обичам, но ми е много тежко. Чувствам, че не съм красива, самочувствието ми спада, чувствам се нежелана. Той твърди обратното, но защо тогава порното е пред мен? !? Понякога съм толкова отчаяна, че ми идва да се самоубия и да му оставя бележка. Може би когато изчезна от живота му, ще ме оцени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5b49bff3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми, явно не си му достатъчна или пък се е задоволил с теб, но иска още и по - хубаво.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b720928529
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Болестта на века.
Търси си мъж без порно, все още ги има. Така както не всеки е геймър, хазартен играч или наркоман.
Не слушай онези, които казват, че това е нормално.
Всичките ми разведени приятелки са предприели тази мярка заради порно - но не от обида, както казваш, а поради липса на секс.
Любов без секс не съществува, не и между мъж и жена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a77397f15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Май почти всеки мъж гледа порно, аз съм жена и също гледам понякога, но го използвам, за да се възбудя и после продължавам с приятеля си, който май не съм виждала да гледа порно, но това не е гаранция :). Според мен му е по-лесно да гледа порно, отколкото да се бъхти да прави секс, и аз имах един такъв, редовно обясняваше, че е уморен, а го хващах да си прави ч... пред телевизора, реших да го пробвам, без да го "тормозя" да правим секс - 3 месеца не се сети, и аз го зарязах, чак не знам как го чаках толкова много, май повече от инат беше. Така че според мен трябва да поставиш ултиматум на твоя човек, защото явно нещата няма да се променят, още повече, че сте говорили на тази тема. Порното е хубаво, но да гледа и след това да довършва с теб! Другия вариант е да го накараш да ревнува много, поне да го видиш държи ли на теб изобщо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bafed690eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен просто не е доволен от сексът, не го въдлуждаш достатъчно, или той има някакви комплекси относно размер или нещо друго и за това не те предразполага... говори с него. Сексът в една връзка е важен... ако ще ми се задоволява цял живот от порно и порно картинки, то по-добре му поради секс кукла, защото май не живее в реалността.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 721313bfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пристрастяването към порното, е все едно пристрастяване към наркотик
Ти си си наред, няма за какво да с е самоубиваш, приятелят ти е този с проблема

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 665661c66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Купи си вибратор и го сложи някъде кадето уж да е скрит, но да го намери.. или пък да те хване с него... мисля, че така ще разбере по-добре какво искаш, че и ти имаш нужди

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f6338dc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Може да му забраниш да гледа порно, направо му забрани да гледа изобщо най добре ще е, след тва да не се отпуска мръсника му забрани да си пипа махалото докато прави пи пи и накрая да си сигурна че си единствена за него и си най красивата му забрани да пие яде спи ака и диша в делнични дни от 6:30 до 22:30 без националните празници все пак трябва да му дадеш малко свобода нали е човек!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 08de180312
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето, на, после иете и разпявяйте, луди учени, че порното било полезно. И 20% Да е полезно, останалите 80% не е! Порното има пристрастяващ елемент. Човек свиква със себе си, и вече не му трябва толкова жената (интимно). На това момче му харесва да си прави секс сам, и по този повод жената страда. Няма да може просто ей така да "скъса" с порното. Всяка промяна боли.

И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.
С други думи: ще познаете Бога, и Бог ще ви освободи.
Ще бъде свободен от всичко, и ще има правото да избира, да избира и да избира. А дотогава той е в плена на греха, алчността, горността и на каквото друго се сетиш. В твоя случай той е в затвор, и дори той да не знае и подозира, сатана го държи за греха за това, че гледа той да е добре, а не гледа за благото на другите. "По блажено е да даваш, отколкото да взимаш".

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 40a83529d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Интересна тема... Бях в подобна ситуация, с тази разлика че ние правихме секс редовно, на мен си ми харесваше само че той без порно и без анална стимулация не можеше да свърши... В смисъл процедирахме така 1-во той ме задоволява, след което аз взимам пенис колана и той свършва на чикия... Сексът с него ми харесваше но започнах да получавам комплекси че той не може да свърши докато ме чука... Това доведе естествено до изневяра от моя страна и след не много време до край на връзката... Та мисълта ми е такава, ако не те задоволява и те кара да се чувстваш некомфортно и нежелана, разкарай го докато е време връзката ви така както я описваш за мен няма особено бъдеще, ние преди да се разделим доста си говорихме по темата, не мога да отрека че той се опита да се промени но този навик, граден с години е почти невъзможно да бъде изкоренен... Действай докато не е станало по- сложно... Желая ти успех :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e42ee8329a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   хора, Вие добре ли сте? Какво като гледа порно? На 18 съм приятеля ми е на 25 живеем заедно и той също гледа порно! Няма лошо в това! По същата логика дайте мъжете да ни забранят да гледаме сериали да речем... Вманиачавате се! Нека си гледа! Правим си секс достатъчно редовно! Мъжът не е машина за секс! Има и др фактори които влияят - работа, напрежение и т. н. Не е казано, че щом гледа порно не те желае или има някакъв проблем. Просто порното му харесва!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 40a83529d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   12 Никой не казва че порно не трябва да се гледа, само че за някой мъже това се превръща в проблем, аз също гледам порно по някога, не съм против и не ми пречи, но до колкото разбирам не си го изпитала и ти пожелавам никога да не изпиташ какво е това мъжът ти да е зависим от това, и даже не мъжът ти защото на него си му е все тая а сексуалният ви живот да зависим от порното... Дано никога не ти се случи, но ако това стане все пак ела и тогава ще говорим :) Желая ти весела вечер :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b18d03f014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Порното става проблем в една връзка ако му позволиш да е такъв според мен. Мъжа ми също гледа порно ежедневно, понякога ме кани да гледаме заедноза възбуда а после продължаваме. Понякога предпочита да е сам, не се крие дори ме предупреждава за да си осигури спокойствие. Мъжете много често имат нужда да "освободят напрежението", на мен не всеки ден ми се прави секс по различни причини. Никога не съм се питала не съм ли му достатъчна, нещо друго ли търси в порното просто защото сме обсъждали темата и двамата сме наясно с мнението на другия

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ecffa67815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Съгласна съм донякъде с номер 12.
Макар, че и при мен е подобен случая. Заедно сме 6години, редовно секс още от начално не се правили. Казвал ми е, че той без секс може дълго време (аз съм му първата сериозна приятелка за 32г! ). Донякъде си обяснявам нещата, че винаги е разчитал на порното, досега също си гледа когато ме няма ест, незнам защо се крие, няма да го изям. Свикнах си с идеята. На него му харесва да е по- активният в леглото, винаги е било така и порното което гледа е такова, какъвто секс ние практикуваме (макар и рядичко), значи нищо не му липсва в тази насока. Аз съм отворена, имам нон стоп желание, той го знае много добре, но не се трогва и това е.... Такъв е отвътре. Специално моя мъж е адски странен, друг като него нито познавам, нито ще срещна някой ден, може би затова и толкова дълго време ми държи интереса. Мъжете ме харесват и ако искам секс с друг - винаги има с кой. Аз съм на 25г, изглеждам добре, тренирам, имам стегнато слабо тяло, бивша манекенка. Така, че не е и до това: купи си ново бельо и иди на фризьор. Това е- Всичко зависи от мъжа!
Към авторката: С накратко обощената моя история искам да ти кажа, че мъже всякакви, а порно гледащите са 99% така, че не се тревожи, аз също редовно си гледам, а сексуалното ми желание и за миг не е спирало. Може би и твоя не е толкова сексуално активен, какъвто си е и моят.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8dcfef11f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, донякъде и аз съм като твоя приятел. Цял живот съм го карал все на порно. Лошото е, че идва момент, когато свикваш с това и почва да не ти пука на моменти, че вместо да си губиш времето с това, може да го прекараш с приятелка. Когато съм си у дома и си пусна такъв филм просто изчезва желанието за приятелка. Все пак от филма получавам нещо, макар и само визуално. Макар, че за да постъпвам така все пак си има причина. Просто не мога да вържа две приказки, за околните минавам за смотан.... И какво му остава накрая на човек... Да седне пред компютъра, да си пусне филм или клип с лесбийки(гледам само лесбиййки)...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7d08a425a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Проблема не е порното, а порноманията. Същото е като положението с алкохола и алкохолизма. Алкохолът е готин за разпускане и за настроение, но когато се пристрастиш и не можеш да спреш да пиеш ежидневно си е проблем.
Малко личен опит - ако е от полза за някой. С жена ми сме женени от 12 години и както можете да сетите секса се поразреди с течение на времето. Не че не ни беше приятен докато и когото го правим, просто почнахма да го правим по-рядко. По банални причини - грижи, проблеми, умора. Тя мойта жена по принцип рядко поема първа инициативата, (но иначе веднъж като се настрои е много страстна). Аз понеже ако не се изпразня 2-3 дена се чувствах напрегнат и затова почнах да си гледам порно сам. Жена ми нямаше против. Но в някакъв момент почнах да гледам порно или да си фантазирам порно сцени и да мастурбирам почти всеки ден. Мислех си, абе какво ще я чакам да и дойде музата на мойта, дай и кажа, че не ми се спи, да си остана в хола, да си пусна компа и да си прасна една. Тя като не се сеща, аз какво да се напъвам, нека веднъж пък тя поеме инициативата.
И така заради лесното се пристрастих. Почнахма да не се търсим по цели седмици, а като го правим да е набързо и машиинално и да не ми прави кеф. Абе в някакъв момент сеска взе да дава много назад. Сега да кажа имаше си идруги фактори, които не искам да коментирам, но и порноманията спомогна.
В някакъв момент реших, че не може така да я караме и спрях порното за няколко седмици. Това беше добро решение защото сексуалния ни живот доста се подобри, а понякога си е направо върха. Не че в момента не гледам порно от време на време. Ама наистина е от време на време и нещата са под контрол...
Ми това е. Според мен порното е вредно за мъжа от някакъв момент нататък защото пресища, притъпява желанието и изпива силите и енергията. Един мъж трябва да се чувства винаги леко гладен, за да е в кондиция и готовност да съблазни и да накара жената да се раздаде докрай - дори тази жена да е собствената му съпруга :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f94ab66d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката: Благодаря на всички, които сте ми отговорили и сте ме подкрепили по някакъв начин с мненията си. Най-интересно и правилно ми се струва мнение № 17, това на мъжа. Исках наистина да чуя мнение от мъж, мъж, който е в подобна ситуация като моя приятел, който също гледа порно. 17, прав си, че когато мъжът гледа порно той се засища и желанието му за секс се притъпява. Това го разбрах отдавна за съжаление, но намерих начин да се справя с проблема. Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ecffa67815
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към авторката. Аз съм номер 15. Може ли да ми кажеш какъв начин си намерила? Макар, че аз с моя оправия няма да имам, той си е такъв и това е, не е порно маниак, ама и не е върл фен на секс изпълненията... явно и такива мъже има на белия свят :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker