Паника от първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Паника от първия път
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3271 пъти
На 17 съм и съм девствена, но скоро ми предстои да правя секс, но проблема е, че от сега много се притеснявам, постоянно го мисля как ще мине, нервна съм имам чувството, че ще се побъркам, но се сетих за едно нещо което сигурно ще ви се стори смешно и тъпо, но все пак реших да попитам дали ако преди секса взема едно хапче валидол или валериян нали са такива успокояващи дали ще ми помогнат поне малко да се успокоя, защото иначе ще се паникьосам най-вероятно и ще се откажа, а не искам повече да го отлагам :( хем го искам, хем се притеснявам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d88b9d1846
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 17 съм и съм ''нервна'', но скоро ми предстои да правя контролно, но проблема е, че от сега много се притеснявам, постоянно го мисля как ще мине, нервна съм имам чувството, че ще се побъркам, но се сетих за едно нещо което сигурно ще ви се стори смешно и тъпо, но все пак реших да попитам дали ако преди ''контролното'' взема едно хапче валидол или валериян нали са такива успокояващи дали ще ми помогнат поне малко да се успокоя, защото иначе ще се паникьосам най-вероятно и ще се откажа, а не искам повече да го отлагам :( хем го искам, хем се притеснявам

Абе момиче... какви са тези филмиранщини? И валидола и валериана са за сърце. Какви успокойтелни, какво нещо? Текстчето ти звучи като подготовка за контролно. Какво си се уплашила? Нищо необикновенно не е. Само мъжът си вкарва пениса в теб. Това е. Вече как ще мине, зависи от мъжа. Той трябва да те предразположи, все пак той ще те гласи, а не ти него. Я вземи и влез в банята, пусни студената вода и се оправи. Явно нещо яко са те стреснали.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9cdfca23d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето затова първият път не трябва да се планира. Само се филмираш и кой знае какво си представяш. Трябва да се случи точно в момента, в който се чувстваш готова и желаеш другия толкова, че да ти е все едно дали ще те боли и дали ще е страшно. С тези планове само ще си развалиш преживяването, щом не си готова психически. Ще се сковеш, ще се шашнеш, ще те заболи, ще се разстроиш, после ще плачеш колко е било гадно и как сексът е някакво ужасно нещо и не знаеш какво толкова намират в него другите. Не си прави планове, изчакай точния момент.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a9cc23a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ех, и аз бях така първия път. Даже и на тези години бях. Не се тревожи, момиче... Всичко ще мине гладко. Нека има подходяща атмосфера-музика, свещи, това-онова. Дано момчето да е готино, тоест, да те предразположи. Това е много важно.

Ако си толкова невероятно нервна /аз също бях, направо треперех :D /, вземи валидолче, няма да ти навреди. :)
Успех и да споделиш :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 367997f3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 1, не знам защо сравняваш секса с контролно? Не мислиш ли, че е нормално да се притеснявам и да мисля как ще мине? ! Ако ти се притесняваш за контролно това си е твой проблем и това вече бих го приела за не чак толкова нормално да се притеснявам заради едно глупаво контролно, но извинявай да ми сравняваш секса с контролно е адски тъпо не мислиш ли? Да не говорим, че двете нямат абсолютно нищо общо! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d88b9d1846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка, точно така ти звучеше текстчето. Като изтъркани фрази точно преди големия тест. Не съм сравнила сексът с контролно. Сравних твоите фрази с контролно, които звучаха точно като онези клиширани училищни дискусии. А и вече съм далееееч за контролните, че да се притеснявам. Не мислиш ли? Ти или нещо си гледала мнооого филми, или са те сплашили. Учудвам се, че майка ти не те е подготвила психически за това преживяване. Моята майка още като ми дойде цикъла, седна на четири очи с мен и взе да ми обяснява. Срам, търкане на очи... това беше докато не преживях първия си път. И честно казано и до ден днешен ме боли както при пърия път ( аз си знам защо). И миличка... ми не се филмирам, като теб. Интернет е толкова обогатен. Защо не седнеш и не се образоваш. Вземи си валидолите и си прави плановете. То колкото го плануваш, толкова по - голям провал ще бъде. Помни го от мен. Можеш още да дърпаш коси и да се чудиш. Продължавай си.

Ел:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 09d8fdf6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До Ел :)
Мила, а ти като си толкова информационно информирана може би ще ми обясниш отново за хапчетата за сърце- Валидол и Валериан??
Това са хапчета на билкова основа, действащи на нервната система, а не на сърцето.

До авторката.
Не е толкова страшно, колкото си мислиш.
Да има болка, зависи от прага ти на поносимост.
Може да има и леко кръвотечение.
Възможно е след половият акт или на другият ден да ти дойде и цикъла.
Като цяло първият път, а и вторият и третият не са перфектни и не водят до върховно удоволствие, дори е странно като усещане.
Въпросът е човека, с който го правиш да е точен, да се познавате и да си имате доверие.
Може да гледате някой филм преди това, за да се поотпуснеш и да не си напрегната.
Ако вземеш хапче може да ти се доспи.
Успех и помисли заслужава ли си човека.

LEDENA_
KRALiTCA

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 367997f3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахахах Ел:) не се филмирам и никой не ме е сплашил, не знам защо реши, че след като се притеснявам за първия си път съм сплашена, поисках съвет от вас как да преодолея това притеснение, а не да ми доказвате колко сте тъпи и ограничени, аз за секса съм се образовала достатъчно, повярвай ми.. :) не знам защо злобееш и се заяждаш, попитах за съвет, а не за мнение как ти звучи "текстчето" ми ;)))))) защото слабо ме интересува!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker