Много тъмна кръв!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много тъмна кръв!?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 14086 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години. Първо да помоля редакторите да пуснат историята ми защото се разрових доста, но не открих нищо което да ми помогне. Значи от няколко месеца правя секс с приятеля ми. И преди 5 дни ми дойде цикъла и на 3 ден с приятеля ми не можахме да издържим и решихме да правим секс и нищо не ми стана. Знам сега ще кажете, че съм малка и че когато съм в цикъл не бива, но се случи, направихме го, и вчера отново го направихме, но не тече кръв както първия път и двата пъти го правихме без презерватив. Обикновено използваме, но тогава нямахме в себе си. Та към проблема който се появи от снощи започна да ме сърби влагалището, чувствам го подуто, а аз се чувствам страшно некомфортно и като натисна ме боли. И също кръвта се смени, която тече сутринта беше в нормалния си цвят, а сега вечерта е някаква кафява тъмна. Нормално ли е? Ако на някой му се е случило може ли да ми помогне? И има ли нещо общо с това, че правих секс докато съм в цикъл защото миналия месец отново го направихме докато бях в цикъл един път и нищо не ми стана. А сега!? Моля ви дайте ми някаква насока или съвет. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9b162398e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гъбички.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 211983f8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Първо - много ме е яд на жени и момичета, които не си ценят телата и не уважават здравето си, затова ще си позволя да бъда по-рязка от обикновенно.
На 15 г. си и си решила да имаш секс с момче, лошо няма - но си забравила, че за да имаш удоволствията на възрастните значи, че трябва да имаш и ОТГОВОРНОСТИТЕ на възрастните, и тяхното знание. Жал ме е за такива момичета като теб, защото това говори, че възрастните са се провалили като родители и не се те образовали в елементарна полова и здравна култура.

Конкретно по въпроса ти - не е ненормално менструалната кръв да е по-тъмна от нормалното. Не само, че я виждаме вече като съсирена, но и не става дума само за кръв, а и за тъкани (бели се цялата повърхност на матката и се изхвърля неоплодената яйцеклетка)... и ето, че се появяват наивни момичета и жени и си мислят - о, щом съм в менстуация мога да си имам секс без кондом...
Е, ще те разочаровам - жената има два яйчника и съвсем възможно е особено при такава млада персона като теб да имаш още една яйцеклетка, готова за оплождане. Много жени са забременели по време на менструацията си, но сега и да си правиш тестове, нищо няма да покажат. Ще чакаш още 28 дни и ако не ти дойде до 35-38-мия ден след последния ден на тази ти менструация, чак тогава можеш да провериш с тест, дали си забременяла по време на тази менструация.
Чети литература, там е описано точно, че е възможно заплождането да стане и 3 дни след половия акт, защото спермата продължава да живее в женското тяло...
Честито!!!

Колкото до сърбежът - ами не изключено да си прихванала някаква бактерия или гъбичка от прияталя си. По време на менструация е меко казано нехигиенично да имаш секс без кондом, но и тогава лигавицата е по-податлива на инфекции. Спри да ползваш тампони, може и те да са причината. Ако сърбежът не отмине до 1 седмица, потърси лекар-гинеколог, което значи, че като жена ще трябва да се разкрачиш върху магарето и да се покажеш на лекаря, да обясниш проблема си... неанонимно...
Честито!!! Искаш да си зряла жена и да правиш секс - е, време е да поемеш и негативите.

Какво иначе мисля за такива като теб - жал ми е. Родителите ти са се провалили във възпианието ти, не защото правиш секс, а защото правиш секс без кондом. Не е оправдание да нямаш такъв, защото кондоми се продават на всяка крачка, има и 24 ч. отворени аптеки, бензиностанции, магазини - аз дори не вярвам да ползваш редовно кондоми и не вярвам, че последиците са ти ясни да не говорим, че нямаш елементарно познание за собствената си анатомия и не вярвам една книга по въпроса да си прочела... включително въпросните уроци в учебниците по биология...
Не очаквай момчетата да уважават тялото ти. Последиците в крайна сметка са за теб. Дори от СПИН е много по-трудно един мъж да се зарази, ако прави непредпазен вагинален секс и жената не е в менструация... защо да те пазят мъжете? Ти ще висиш по лекари и ще правиш абортите в крайна сметка.
Помисли по този въпрос и вземи и си купи достатачно количество кондоми, цената няма значение, дори тези от 30 ст. ще те предпазят толкова добре, колкото скъпите. Всичко останало са голи оправдания, които не интересуват никого, освен теб, защото пак ти казвам - ти ще висиш по гинеколози, не момчето, не ние, не мама и тати.
Честито!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da35ae2538
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Благодаря на номер 2 за съвета оценявам го знам, че съм направила грешка, но се случи. Аз започнах да си правя промивки с оцет разтворен в вода прочетох го в интернет и действа започна да ме облекчава, но искам да чуя още някой мнение виждам, че се чете историята, но няма коментари. МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КОМЕНТИРАЙТЕ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 211983f8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, в никакъв случай не си прави промивки с оцет на влагалището!!! Ти луда ли си!
Унищожаваж важни бактерии, които се грижат за здравето на лигавиците.
Съветвам те да изчакаш да ти мине менструацията и да спреш да правиш секс за 1 седмица. Ако сърбежът и т. н. не отминат, отиди на лекар-гинеколог. Със самолечение ще си докараш само нови проблеми. Не искам да те плаша, но не една инфекция е почнала от нещо безобидно като гъбички и се стига до хронични заболявания, дори бездетие.
Ползвай ВИНАГИ кондом с партньора си, предпазваш се и от инфекции, но ако все пак се появи сърбеш и дискомфорт, отиди задължително на лекар!!!
За менструалната кръв вече писах - нормално е да е тъмна, да съдържа тъкани и цели парчета плът.
Не е нормален сърбежът и дискомфортът ти. Не се промивай с глупости, не вкарвай особено оцет в средата на вагината си, а вземи и отиди на лекар, ако не ти мине за 1 седмица
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5693dd921b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Престани да се самолекуваш- отиди на лекар! Нямаш представа какво можеш да си навлечеш на главата благодарение на ниската си сексуална култура.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 26335f6db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас, ти родители нямаш ли? Къде са родителите се питам все по-често? Разтвор с оцет?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cdb737d8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче мий се с хладка вода, и сложи сода. Ще те облекчи. Относноо цикъла ти може да е към края а тогава цвета е кафяв : )

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b6ac7831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За коментара на Номер 2 ... я се научи да говориш и пишеш правилно и тогава чети морал. Не бях наясно, че "имаш" секс , мислех, че се прави. Доста от това което си написала, аз се чудя от къде си го измислила. Интернет от край време е поле за неудовлетворени от живота лелки по душа, но си избирай темите и местата къде да изпъкваш със "знанията" си.
относно темата - въпреки, че е от доста време... сърбежа най-вероятно е знак за гъбички, които НЕ Е задължително да хванеш от партньора си, с презерватив също се получават, но само при теб :) по време и около цикъл се променя киселинността на влагалището и от самото триене се получават понякога , имай го в предвид за в бъдеще.
За тъмната кръв, нормално е да е тъмна , светлата най-често е знак за кръвоизлив, така че и за това спокойно.
Ходи редовно на лекар и няма да имаш проблеми .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker