Девствена завинаги? Вие как мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена завинаги? Вие как мислите?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7496 пъти
Може да ви се сторя малко странна или да ме помислите за луда, но какво мислите за решението ми никога да не правя секс? Да, знам, че това е 'рядко срещано явление' или даже 'несъществуващо' и не, не съм 'адски грозна'. Не съм религиозна или нещо подобно, така че това не е тип 'девствена до брака' история. Доста момчета ме заглеждат и дооста от тях са доооста добре изглеждащи, не съм обратна, но като стане въпрос за нещо повече и край.. Проблемът не е, че не съм готова или че ме е страх, просто не искам.
Не знам дали съм асексуална ако това изобщо има нещо общо, но всеки път като си помисля или чуя за секс реакцията ми е 'Бляк, защо изобщо някой ще иска да прави това? ' Харесвам целувки, прегръдки, но дотам..
Ta според вас нормално ли е да искам да си остана девствена завинаги, защото според повечето хора никак не е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 589e11498d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо няма, поне знаеш, какво си мислиш, че искаш... или какво искаш... за сега.
Да, асексуална си, но според мен това идва или от възпитанието ти, че сексът е нещо гнусно и неправилно, или от недостиг на тестостерон или някой от женските хормони.
На твое място преди да съм толкова категорична бих си прегледала яйчниците за кисти както и хормоните при ендокринолог.
Най-вероятно обаче проблемът е в семейната среда. Мога да се обзаложа, че си отгледана в семейство, в което или мъжът напълно е отсъствал, или интимността между родителите е била крита (не е съществувала) и отричана.
Но няма лошо човек да е и асексуален, стига да го знае и да не наранява други, твърдейки обратното, омъжвайки се и оставяйки партньора „на сухо“ след забременяването... Търси си асексуален партньор, има и такива мъже - но просто не ги води на ендокринолог, защото мъжката асексуалност за разлика от женската, се лекува само с една инджекциика тестостерон...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 78e3c54496
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я не се прави на интересна! Сигурно си още на 14-15 (макс 16) и затова дрънкаш глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f99d6cf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Сексът е нещо прекрасно, особено ако то прерасне в любов. Тогава е невероятно изживяване заедно с любимия. Някой ден не искаш ли да имаш деца? Или се осланяш на инвитрото? Или направо си се надяваш на сурогатното майчинство. Но мога да ти кажа, че да бъдеш девствен не е лошо, но не е и хубаво. Сексът помага на някой компоненти от тялото ти да работят по - добре. Не знам, ама... Звучи ми неестествено. Може би в семейството ти са те научили така, но щом пробваш около 5 пъти ще ти хареса. Няма нищо гнусно в сексът. Той е сливане на две тела в едно.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 889f228ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато видиш момиче, което отказва да яде и твърди, че яденето е гнусно, какво ще си помислиш за нея? Вероятно, че е анорексичка, нали така? Е, и твоето състояние не е много по-различно. Отказваш на тялото си нещо, от което природата е определила то да се нуждае, за да функционира нормално. Само дето не се умира от това. Е, нормално ли е според теб? Може и да си асексуална, но и според мен проблемът е във възпитанието ти. Сигурно не са ти говорили за птичките и пчеличките, било е тема табу и сега за теб това е нещо гадно. Стига да не лишаваш някой нормален мъж от сексуално общуване, проблемът си е лично твой и никой не може да те принуди да го решаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f42eabd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От авторката:
Хора, не съм отгледана в някакво адски консервативно семейство. Никой не ме е възпитавал, че сексът е гадно нещо, нито пък, че не трябва да го правя. Например сестра ми е доста малка и от сега си я тресе хормона доста яко, просто си знам аз.
Номер 1 - Искрено благодаря за разбирането! Обаче асексуален мъж едва ли може да се намери или поне не в България. Доколкото знам асексуалните хора тук са малко, за разлика напр. от Щатите - за там съм чувала, че са доста. Ама до Щатите нямам намерение да ходя.
Номер 2 - ако исках да се направя на интересна бих излязла с една табела 'Асексуална съм бе, брат' вънка на центъра, вместо да пиша в анонимен сайт. И не ги ли тресе хормона точно тия, 14-15-16 годишните?
Номер 3 - за мен любовта е хубаво нещо, не отричам. Имала съм много романтични и сладки ситуации преди, но липсата на сексуално желание просто го няма. И дори да мислите, че щом не съм искала нещо повече от целувки/прегръдки, значи не съм била наистина влюбена и може би ще ми кажете, че някой ден ще изпитам това чувство и тогава ще си променя мнението - грешите!
Нямам нищо против влюбените двойки, които имат хубав сексуален живот, но за да имаш такъв или поне за да го започнеш, доколкото знам трябва тялото ти да го иска, т. е. да си възбуден, а когато не е така?
Номер 4 - Знаех си, че някой може да направи подобно сравнение, хах. Виждаш ли, може би не всяко тяло се нуждае от това, природата не създава всички по един и същи начин. А в днешно време малко хора говорят с децата си за 'птичките и пчеличките'. Всички вече сами започват да си разбират.
Таа, преди известно време адски много се притеснявах.. Демек как всички водят полов живот, а аз дори не се и интересувам. Но сега вече не се притеснявам и не смятам да крия нищо. Аз изобщо не се интересувам от секс, ако тялото ми го искаше - естествено, че нещата щяха да стоят различно, но аз смятам много други неща за доста по-вълнуващи и интересни, а интимността не е м/у тях. Наистина си мислех, че нещо ми има... Мисля, че бавно започвам да преодолявам този проблем.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f696b4ec26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не си асексуална, просто до момента си нямала такъв нагон. Рано или късно ще искаш да правиш секс, не си прави прибързани изводи и не си лепи етикети. Някой ден ще срещнеш някое момче, от което си привлечена сексуално и ще искаш да спиш с него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6b649412b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ще го направиш дори и да не искаш, може дори и да не разбереш, докато се гушкаш с някое гадже и хоп. После ще ти хареса... и ще има да се смееш на себе си какви си ни ги писала тук.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dd287c95aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защо пък ЗАВИНАГИ?

Нищо не се разбира от написаното. На каква възраст си?

Вече мислиш, че е късно за теб и те е срам ли, какво? Каква е причината, психологическа травма в детството или? Все трябва да има причина. Или си на 10?? Какво точно целиш с подобно "решение"? Самоизтезаване или си някаква извратена мазохистка? Не се обиждай, но това са реални случаи от живота, някои хора пият лекарства заради подобни мисли като твоите, не мисли, че те нападам. Просто се погрижи за здравето си, защото очевидно имаш някакъв проблем. Да не би да си от някаква секта или? Причина трябва да има, странно, че не я пишеш, каквато и да е тя. Или пък просто се кефиш какво ли ще ти отговорят всички тук?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 549f77018d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От номер 4. Фактът, че не изпитваш такъв нагон, далеч не значи, че нямаш проблем и че тялото ти не се нуждае от секс. И истината е, че на мен са ми обяснявали за "птичките и пчеличките" (на 24 съм), от малка майка ми ме е възпитавала, че това не е нещо мръсно и срамно... От написаното от теб си вадя извода, че на теб не ти е обяснявано, но ти си мислиш, че това е нормално и че на никого не му се обяснява. Да, обаче не е така. Без значение какви са времената, всяко семейство, всяка майка е длъжна да предаде на света един сексуално образован човек, а не да разчита на училището, приятелите и филмчетата да свършат тая работа. Защото точно от семейството тръгват крайностите - хора, които се таковат като невидели, понеже няма кой да им обясни реалистично какво животно е сексът и защо се прави, и другите, като теб, за които сексът е някаква гадост, която те никога не искат да правят. Не знам, на твое място бих посетила ендокринолог, гинеколог и накрая психолог, за да се уверя, че всичко ми е наред, а чак тогава ще се отдам на идеята си за вечна девственост. Да, всякакви хора има, но повечето случаи като твоя действително се дължат на здравословен проблем и наистина, вместо да се успокояваш, че всичко ти е наред, по-добре потърси лекарска помощ.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 547b35c774
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че не е много нормално това, ноо твоя си работа, все пак помисли си защо? Да не би да си мислиш, че не искаш да си просто една дупка за е.... колкото и гадно да звучи?

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddaadc87da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторкееее Ти май ставаш за лесничей! Нали знаеш вица:
-Защо жените не ги вземат на работа за лесничей?
-Защото една слива не могат да опазат, а като става въпрос за цяла гора!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cd74d6ab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не зная защо ми хрумна да отворя този сайт точно на тази тема и на този разказ, но истината е, че много отдавна не бях го правил -четенето тук, де :)
Мисля, че авторката сама си е отговорила на това, дали смята, че е нормално да съществува (мисля, че това трябва да е правилната дума), без секс. И отговорът и е в "нормално ли е да искам да си остана девствена завинаги, защото според повечето хора никак не е" (цитат).
Защо "никак не е"? Защо "за повечето хора"?
Ще споделя своя опит. Отразнал съм в разведено семейство, с тема табу -секс. Резултат -нямам никакво отношение към секса. Нито положително, нито отрицателно. Във възрастта на хормона, силното желание се покрива с пълно въздържание не защото няма момичета, които се опитват да се сближат с мен, а защото няма сила, която да ме убеди, че момичетата имат подобни желания, или че желанията им не се изчерпват с тов, което и ти описваш (цуни, гуни и толкоз), че сексът не е издевателство над достойнството им, или че със желанията си не нарушавам някаква морална, а дори и обществена норма. Аз също не съм обратен, но винаги съм се чувствал ограничен от собствените си прегради. Затова и се ожених по правилата - за първото момиче, с което правих секс. Много скучен секс... Толкова скучен, че напълно разбирам авторката. Ако под секс трябва да разбираме механиката на оплождането, просто с брака изпълняваме обществена поръчка за осигуряване на наследници на тази територия, която обитаваме.
Все още мисля, че сексът при жените не се изчерпва с едното удоволствие, както е за нас. При тях (съдейки и по поста), това удоволствие е по силно, защото е обвързано едновременно с неминуемите последствия, които жената изживява с тялото си, а също и с отговорността животът й да се промени коренно с появата на едно желано или още по зле -нежелано дете. Мисля, че изборът при жената е още по сложен.
И все пак, вътрешното ми убеждение е, че животът може да бъде всякакъв -тежък или лек, сложен или прост, охолен или мизерен, но може да бъде такъв само ако съществува, а съществува не поради трудовите навици, а поради инстинкта и хормоните. А какво мислиш за надеждата именно твоето дете да обърне статуквото в обществото? Интересно - пишеш, че не си тийн, но всеки човек има скрито и неафиширано, а понякога и явно заявявано желание да реализира себе си чрез децата си. Това не всеки признава, но всеки го усеща. Няма как и през твоята глава да не са минавали подобни мисли. Не мога да гадая как живееш, но зная, че дори ежедневната грижа за отглеждането на дете носи удовлетворение от това, че човек пренася някак себе си в бъдещето. Физически почти никак, но но някяк, личната, професионалната, обществената реализация не запълва личния облик на човека. Остава празнина, която (напоследък доста примери могат да се покажат) отавя живота непълен, а в определена възраст, вече и празен... Жени на над 50 г. опитват инвитро оплождане -някои от тях -успешно. Не е ли малко късничко за тях да открият, че са мислили като теб, когато са подреждали живота си?
Да права си. Повечето хора смятат, че губиш, но не ти мислят лошото. Видях тук коментари, които те насочват към удоволствието от секса. А аз клоня към отговорността към себе си. Аз нямам щастието да съм щастлив сексуален субект, но щастието да живея сред децата си (а скоро и внуците си), поне в голяма степен компенсира известна неудовлетвореност в тази материя.
Ако вместо отговор, съм повдигнал или възбудил нови въпроси, те едва ли са за тази тема, така, че мисля да свършвам. Мисля, че мога да бъда примерът, който (според отговора на авторката) не съшествува. Имам съпруга, която до голяма степен прилича на нея. И не се чувствам ощетен.
Пожелавам на авторката да постигне всичко, което желае за себе си и живота си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddcef27151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това е доста интересно... Започнах и аз да обмислям варианта да остана девствена завинаги. Какво пък, нали в живота има много по-важни неща-мнозинството го твърди, а после си противоречи като казва, че не може да се живее без секс. Я стига, има колко по-прекрасни и красиви неща на тоя свят! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 794206554f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   "Я стига, има колко по-прекрасни и красиви неща на тоя свят! :) " Каза момичето, което не е правило секс. Много сте ми интересни като почнете да твърдите, че имало по-хубави неща от нещо, което не сте пробвали. Всъщност не, няма по-хубаво от близостта на любимия човек. Родителите твърдят, че няма по-хубаво нещо от плода на тази близост. Другото са... девствени философии... Ама ваша работа, де, каквото искате правете. Аз само се радвам, че не съм на вашия акъл, да се лишавам от най-хубавия дар от майката природа.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddcef27151
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   До номер 16:"Най-хубавия дар на майката природа". Аз пък се радвам, че не съм толкова ограничена в мисленето си като теб. И още нещо:под "близостта на любимия човек" разбираш само физическата близост? Ама хич не ти завиждам...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2934ae7c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Боже мили, дете, дори не виждам защо да ти обяснявам колко духовно богат човек съм и какъв смисъл влагам в правенето на любов, който вие дори не можете да си представите, дето иначе сте много възвишени. Всъщност имаш пълното право да ми завиждаш, не се притеснявай. Имам прекрасен живот с прекрасен човек, с когото имам физическа, духовна и всякаква връзка, хубавият секс е просто черешката на тортата, затварянето на кръга, така да се каже. Пробвай да "отрежеш" един произволен участък от окръжност - най-съвършената геометрична фигура. Получаваш едно С. Така става, ако от една връзка "отрежеш" секса. Така става и ако отрежеш споделянето, близостта, приятелството, доверието... Усещаш ли накъде бия? В една пълноценна връзка няма по-важни и по-маловажни неща, има неща, които се допълват, за да бъде тя такава. Ако искаш да имаш пълноценна връзка, трябва да залагаш на всеки един компонент, а не да ги делиш на "това е важно" и "това не е важно, значи - махам го". А именно сексуалното общуване е разликата между любовната връзка и приятелството. Как да обясня такова нещо на човек, който смята, че сексът е гадно търкане на епидермиси, което може съвсем спокойно да се спести, за да не "омърсява" връзката? Ако такова ти е мисленето, много "неограничена в мисленето си" си, няма що. Ти ли трябва да ми кажеш "не ти завиждам", или аз на теб? Ако сте решили никога да нямате връзки, ОК, правете, каквото знаете, но недейте да въвличате мъж в тези игрички на девственост и въздържание. Освен ако не сте убедени, че той е асексуален или импотентен. Не очаквайте един мъж да ви обича толкова, че да престане да прави секс, за да задоволи вашите нужди от възвишена любов, това няма да се случи, излезте от филма. Стойте си сами и девствени, но не мъчете мъжете да търпят вашата асексуалност, защото само с голата любов не се живее. Не и с мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf7cba7b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами момичето може би и не иска да живее с мъж? ! Не е трудно да се допусне(и е модерно). Нали и без това всичко друго може и с жена (или с куче, примерно) да се постигне или направи? Единствено изключение е създаването на нов живот, ама пък какво толкова -не всички са създадени за да създават. Мацката ще е пълноценна за себе си по всякакъв начин, а за обществото -какво Ви пука? Призовавам всички жени и момичета (ако все още са останали девици ;)) да възприемат нейната 'възвисена' в божествените ареалии идея и да спрат да 'пускат'. Така ще постигат всичко и пак ще си останат девствени. Пък и нали 'най-хубавия дар на майката природа' не е това, което твърди 18, 16 ит. н, а девствеността на авторката. Ако вземе да я продаде, знае ли се какви пари ще вземе? !
Темата ми стана мноо тъпа. Ще взема да се махна от тука!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddaadc87da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   И аз като теб преди време реших да не използвам един свой телесен орган, но като разбарх, че ще се изгубя генетично се отказах и взех да го ползвам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: def090459d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Моето скромно мнение е, че просто не си готова. 'Бляк, защо изобщо някой ще иска да прави това? ' е типично детско мислене по темата! Иначе си интелигентно момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddcef27151
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Веднъж и аз да вляза в подобен сайт и да попадна на какви ли не деграданти. Коментарът на някаква си женица, под номер 18, която се самоопределя като духовно възвишена направо ме срази-слага всички мъже под общ знаменател и смята, че и всички жени/момичета трябва да имат еднакво мислене. Ако не мислят като нея, то те са неграмотни, задръстени и деца. Е да, може и да са деца(сега ти завиждай). Имах нужда да се посмея. Според някакъв си тип, номер 7, никой не може да избяга от лайната в живота. Даже не бих изказал мнение по въпроса, сили не ми останаха от смЕх.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2934ae7c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Хохо, да, завиждам, че съм 3-4 години по-голяма от тях, направо умирам. :) "Някаква си женица", майко мила. Ми като ми казват, че сексът бил гадост някаква и "какво го превъзнасят толкова", аз пък искам да го превъзнасям, проблем ли има? Доказано е колко е важен за човешката психика и физика. Бедната женица аз, как не ме е срам да мисля, че сексът е важен :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d3d6ce4662
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ами принципно всеки може да прави каквото си иска, стига да не вреди на другите... Та и ти, може да се прецакаш по хиляди начини - направи го, ако ти иде отвътре. Има индийски брамини, които държат едната си ръка вдигната, докато изсъхне от обезкървяване - гледах го по Дискавъри, много е атрактивно, ако избереш подобен начин на атрофия направо ще избиеш рибата :) Само дето не вярвам някой от тях преди това да е питал по сайтове и форуми "да го направя ли, а, нали е много гадно, кво ша кажете? " Бррррр....

kypamop

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddcef27151
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Да, наистина, бедната женица... Колко простотия има по тоя свят, горката тя, разпространява я.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8e939a6df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Я кажи честно, какъв проблем имаш с моя съвет да си търсят импотентни или асексуални мъже? Кой мъж с нормални нужди от секс ще издържи на такова чудо? Ако фактът, че повечето хора се нуждаят от секс, те притеснява теб лично, това не го прави по-малко факт. Нещо ми звучиш като доста огорчен младеж. Кажи си твоето мнение, вместо да се смееш на чуждите. За мен би било връх на наглостта такива момичета да изискват от един мъж с нормална сексуалност (подчертавам - нормална сексуалност! ) да се "стиска", понеже те са дали обет да се пазят девствени до гроба. И в обратния случай също. Ами тъпо е. И егоистично. Авторката дори си признава, че харесва целувки и прегръдки, но дотам. Нормално е, явно, да се понатискат, пък после младежът като се разпали, тя да го бутне и да каже "А, не, мило, аз секс не правя, само се натискам, ще търпиш". Ако това ми мнение означава, че разпространявам простотия, то, да, нека така да бъде, но това е положението. Ако нуждата ни да се храним, пием вода, да стоим на топло и да правим секс означава простотия и слагане под общ знаменател, да, значи аз съм източник на ужасно много простотия. И, да, по принцип липсата на сексуално желание е признак на хормонален или психологически проблем, без значение дали ти се иска да го признаеш или не, попрочети малко по биология и психология и ще видиш. Не съм го измислила аз. И това мисля да е последното ми мнение по темата, защото не ми се обяснява повече защо бялото е бяло и черното - черно. Пък ти, като си толкоз възмУтен, как от толкова безумни глупости, изписани в тоя сайт, точно за моето мнение реши да се заяждаш? То вярно много простотия има по света, и твойта там някъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 297900b7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Аз също съм Асексуална

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ddcef27151
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Знаеш ли кое е нормално? Да не питаш хора из интернет за такива важни решения. Решила си да останеш девствена? Прекрасно, ако това те прави по-спокойна, не ти пречи на живота и т. н. то тогава чудесно, никой няма право да ти казва, че секса е важен, щом за самата теб не е. Хората са различни, не налагайте разни стереотипи. Наистина, стига сте се допитвали до останалите, а вземайте сами решенията, които мислите че са правилни, защото за едни ще е много добра идея да си девствен завинаги, за други пък ще е простотия. Единствено ти си решаваш сама за себе си, няма едно мнение по въпроса. Че то ако вече за някои е нормално и от 15-16 годишна възраст да правят секс. Моралът в днешно време е криворазбран, казах ти-гледай на теб да ти е добре и вземи своето правилно решение. Няма нищо ненормално в това.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 3f4d308d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Ако човекът не иска, оставете го намира! На 16 съм и имам същия проблем! Нищо не ме привлича сексуално! Дори само за да видя дали ще се оправя с този проблем гледах порно, но изпитах погнусяване и не смея да го гледам никога повече, а пък да не говорим и за правене на секс! Отвратително е! Предпочитам да остарея и да умра девствена! По-добре да използвам сурогатна майка, ако изобщо някой ден игкам да имам деца, а даже не знам защо, но май съм анти-human и не изпитвам нито сексуални емоции, нито любовни към мъже, жени и т. н.
Може би имам либса на хормони и чувства... Няма значение, чао

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: 9548ee28ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   На колко си години? Имам чувството, че си малка.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 1a46c300b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз съм мъж и съм асексуален. Търся си момиче, което да е като мен асексуално. От този сайт разбирам, че има такива момичета, но как да влезем във връзка ?

 
  ...
преди: 7 години, 1 ден
hash: 6682a08abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз си мислех точно същото, когато бях на 11-13, но в последствие си промених мнението. Не знам колко си голяма и дали ще размислиш някога, дали ше срещнеш човек, за когото ще изгаряш от желание, но ако не се случи, никой няма да те накара да правиш секс насила. Ако искаш да имаш дете, вече не знам - ще трябва да те оплодят изкуствено или да се прежалиш за 1 път.
Живей си живота както си искаш и не слушай мнението на хората.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker