Не изпитвам удоволствие от секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не изпитвам удоволствие от секса
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 24060 пъти
Здравейте!
Не мога да изпитам удоволствие от секса, да не говорим за свършване. Нямам здравословни проблеми.
Възбуждам се, навлажнявам се страшно много и пак нищо! Не мога да разбера причината.
Ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам да сподели как се е оправил и каква е била причината.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: b3b185583e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам само, че не си единствена. Опитай сама да опознаеш тялото си и не си го поставяй като фикс идея. А може и да не си попаднала на точния човек.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9c35163c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А като мастурбираш свършваш ли? Или ако се галиш само ъъъ... "външно"?

Може да е примерно намалена чувствителност на влагалищните стени. Или пък фригидност в най-лошия вариант. Де да знам - сексолог и гинеколог са твойте хора.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4c3aa0c7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Авторката:
Сигурна съм, че мога да свърша клиторно, имам тази чувствителност. Но при полов акт не се получава :(
Дали е от липса на опит (водя полов живот от година) или има някакъв проблем с G-точката ми?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: ab79de0cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   E тя се навлажнява и възбужда няма как да е фригидност...иначе за другото съм съгласна...смени позата...обстановката партньора ако е необходимо

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4c3aa0c7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторката:
Не искам да сменям партньора, позата и обстановката ги смених доста пъти, но уви. :(

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 43fccefc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Една година не е малко време и се чудя как може цяла година да си незадоволена и чак сега да почнеш да се чудиш какво става. Според мен човека с когото си не може да се справи. Трябва да опиташ не само различни пози и но и с различен човек (макар и за 1 вечер). Успех :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4c3aa0c7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Авторката: Не искам да си сменям партньора.
Познавам хора,които не са свършвали вагинално години.
Има ли начин това да се оправи или никога няма да мога да свърша?;(

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 4d17afa0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здравей!Аз имах подобен проблем.Незнам дали при тебе е така, но при мен беше на психологическа основа.В началото, когато започнахме да правим секс с мъжа ми (той беше и си остава единствения ми партньор) не изпитвах оргазъм.Беше ми хубаво,че мога да му доставя удоволствие,но аз просто не можех да се отпусна,за да свърша.Бях се самозадоволявала и знаех, че мога да получавам клиторен оргазъм.Успях да получа оргазъм едва след 5 месеца секс.Първият ми оргазъм беше слаб,клиторен,като аз бях отгоре.Бях доволна,че съм успяла и всеки следващ път ми беше все по-хубаво.Постепенно започнаха да получавам истински оргазми много,много хубави.Понякога стигаха по 10. Сега са след 6 години се задоволявам и с 4-5.:)
Щом се подмокряш,а не свършваш си мисля,че може и при теб проблема да е психологически.Ако е така трябва да се опиташ да се отпуснеш, да не се стремиш да получиш на всяка цена оргазъм, просто да се наслаждаваш на изживяването,а ако стане,стане, ако не следващия път.Щом не искаш да сменяш партньора,значи го обичаш. Предполагам,че той се опитва да ти достави удоволствие.Ако знаеш,какво ти харесва в секса можеш да го насочиш или направо да му кажеш.Казват,че ако си мастурбирала знаеш какво ти доставя удоволствие.Надявам се да съм ти била полезна и нещата при вас да потръгнат и в секса.Пожелавам ти да изживееш много невероятни оргазми с човека,когото обичаш!

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 4c3aa0c7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Авторката:
Благодаря на всички за коментарите,
а на Номер 8: Много благодаря!:)И аз ти желая същото!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 16 дни
hash: b25c8dca88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички жени с които съм бил, мога да свършат само ако се стимулира клитора им, но досега не съм оставял партньорка без да я докарам до край.
Варианти - може да ползвате вибриращ пръстен, Durex продават такива, има и по-добри в sex-shop-овете. Тове при "монашеска" поза.
Може да застане за теб странично - 77 и да стимулира клитора ти докато е в теб.
И т.н., не е ка зано че трябва да свършите едновременно.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d149294951
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Имах същия проблем, после се оказа че съм лезбийка, а мъжете, с който съм била некъдърници.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc29a63799
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не мога да изпитам никакво удоволствие ако съм с мъж в когото не съм влюбена

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ea2af8a964
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Авторке :) сега ще ти разкажа моята история а водя полов живот от 10 години почти вече съм женена с момиченце аз имам подобен на твоя проблем тоест немога да свърша спала съм с 34 мъже може да помислиш глупост за мен но не не съм поредната курва просто за почерпка и чукане заради да угодя на мъж няма такова нещо! Обичам секса доставя ми огромно удоволствие затова и с малкия проблем исках да разбера защо немога да получавам оргазъм след като не съм фригидна навлажнявам се възбуждам се и невероятно силно възбуждам и мъжете с които съм била. Стигнах до извода че няма значение умението на мъжа няма значение и дължината на члена му, има значение само позата най-важното да си отгоре и да си го поела целия в себе си движения да са бавни еротични но в никакъв случай не мисли за самия оргазъм представяй си мръсни фантазии ако обичаш разбира се отдай се не на него а на себе си сбъдни твойте фантазии в главата си докато си плътно седнала отгоре му и то докрай движенията да са напред и назад не на горе и на долу като повечето, но както казах не много бързи. Второто което разбрах е че любовта няма нищо общо с оргазма обичам мъжа ми повече от всичко но немога и до ден днешен да свърша с него само с двама от 34 броя съм успяла да свърша и то само отгоре и повярвай ми не бяха женкари аз не си падам по плейбои. Те са много елементарни и не се стараят запомни го това от мен! Мисълта ми е одари няколко бирички не твърд алкохол и когато усетиш че започва да ти се ходи по малка нужда и главата ти вече е замаяна действай по начина който ти казах без да ходиш да пишкаш :). Пикочния мехур когато се издуе имаш повече шанс да докоснеш "ДЖ" точката си с пениса му когато си отгоре и повярвай ми трябва да се чувстваш доста добре и странно защото едва ли преди ще си пробвала този вариант после моля те пиши както е станало но в онзи момент не се замисляй за нищо освен за себе си и мръсните ти фантазиики успех ще чакам отговора

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbb5f06f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   аз съм на 20, правя секс от около 7 месеца. била съм с 4 момчета, към 2 от които съм имала чувства. в сегашния си партниор съм наистiна влюбена, обичам го страшно много. но и аз като авторката не изпитвам удоволствие от секс. в нито една поза, никога. иначе се възбуждам и овлажнявам, и то доста. пончкога докато сме на фазата с целувките и галенето имам усещането, че ще експлоадирам от желание. и приятелят ми, който до сега е бил с 10-15 момичета, винаги се радва на това колко съм овлажнена. но не изпитвам никакво удоволствие. в много редки случай при клиторна стимулация (мануална (сама или с гаджето ми) или орална) изпитвам нещо, което много слабо наподобява удоволствие, но е далеч от истината. не знам, нещо сбъркано ли има с мен? :( не му показвам, че не ми е кеф, понеже не искам да го разочаровам. познавам 3 от момичетата, с които е спал преди. и 3-те казват, че е много добър, така че явно проблема е в мен. някой може ли нещо да ме посъветва.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ea2af8a964
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   14 пише ти 13 Знаеш ли номер 8 е много права всичко е психология и отпускане всичко е просто релакс когато правиш секс трябва този до теб да е готов на всичко без да му го казваш за да е достатъчно хубаво а ти да не мислиш за нищо. Всичко да е спонтанно а не чакано или казано преди това аз до ден днешен немога да получа оргазъм с мъжа си затова се самозадоволявам с порно но шанс там свършвам с мъжа си не мога не е само любов ами и още както се повтарям психика

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe47def3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Здравейте, момичета. Аз съм на 23 и водя полов живот от 9 години. Имала съм много партньори през живота си и, вярвайте ми, някои от тях съм обичала с цялото си сърце. Това го казвам, за да подкрепя тезата в един от по-горните коментари, че любовта не е задължително свързана със сексуалното удоволствие. Следва тъжната част: след девет години и множество сексуални партньори дори не съм сигурна дали съм изпитвала оргазъм. Силно удовоствие - да, но оргазъм, такъв какъвто съм чувала да описват други жени - дори не съм била близо. Пробвала съм какво ли не, с кого ли не, как ли не. Опит не ми липсва, въображение - също. Успявам да задоволя партньора си на 100%, а за мен остава кратка и убедителна симулация на оргазъм. С мъжа до мен в момента работим върху моя проблем и той полага невероятни усилия да ме задоволи и като че ли всеки път е на крачка от успеха, но така и не се получава. Разбира се, беше ми ужасно неудобно да му кажа цялата истина, за това само му обясних, че ми е много, ама мнооого трудно да изпитам оргазъм. Искам да помоля ако има други жени които са изправени пред същия проблем да споделят опит. Благодаря предварително и стискам палци всяка една от нас да може да изпита същото удоволтвието от секса, което заслужаваме не по-малко от мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c58aec1a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Здравейте, аз съм на 16 ии още не съм толкова опитна вв секса, затова имам въпрос към вас, за какъм оргазъм по-точно говорите? Защото докато правех секс с приятеля ми имах чувството че ще се пръсна ии после той ми каза че х*я му ии тестисите му мокри от мен ии че долу при мен има още... това ли е свършване ии това ли имате предвид? :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bae7c8dac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Здравейте, аз съм на 17 години и почти вече от 2 години водя полов живот. Много пъти съм се чудила защо от sex аз не изпитвам никакво удоволствие. Спала съм с 4 момчета и никой с който съм била не ми е било хубаво. Когато тръгнем да правим sex подмокрена съм всичко е 6 но, когато той си го вкара усещам само болка нищо друго и ставам суха може би защото не ми е хубаво, незнам поне аз така си го обеснявам. Мислих си че проблема е в момчетата който не сам ми доставяли удоволствие но, мисля че не е така проблема е в мен. Имам си приятел ходим от 3 месеца много държа на него привлича ме сексуално и то много но и при него не се получават нещата. Лъжех го всеки път кога свършим че ми е било хубава само за да не го обидя. Но и в същото време ми беше много тъпо че постъпвам така с него, вчера му казах истината той много се убиди че не съм му казала а съм го лъгала почувства се много зле мислише си че в него е проблема че не може да ме задоволи аз му обясних че това не се случва само при него а ми и при другите с който съм била. Незнам какво да правя, чувствам се много зле с това което става мисля да ида на гиниколог да видят дали ми има нещо но моля ви посъветвайте ме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d61b7cdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Женската сексуалност разцъфтява истински след раждането. Дори след второто. Щом има първоначална възбуда, всичко ще се оправи. Бъдете сигурни.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f07f6955ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   здравейте аз имам същия проблем не изпитвам грам удоволствие. Пробвала съм всякакви пози но не знам аз изпитвам само болка и огромна скука докато чакам да свърши

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 656c6bc06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Аз съм на 17 и близо година вече водя полов живот с приятелят ми, но и аз като повечето от вас не изпитвам грам удоволствие. Вече дори и нямам желание. В началото всичко е добре, докато не започне същинската част, както съм възбудена и подмокрена - край, всичко е до там. Мислех, че е просто въпрос на време, но близо година вече не е време за мен, а пълно мъчение. Пози, обстановка, фантазии - всичко пробвахме, но всъщност изключително много се различаваме във секса. Аз харесвам едно, той друго и имам чувството, че никога няма да се оправя. Доста приятелки и жени познавам и знам, че след секс се чувстваш страхотно. Е, имам приятел, имам секс, но нямам удоволствие по време и след секса. Това ми влияе доста зле, не знам за вас, но вече се отчайвам. Успех на всяка една.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 86e233d10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз имам вече от година и половина приятел на 17 години съм и в началото всичко беше супер правехме секс беше наистина страхотно но от около 3 4 месеца нещо става и знам, че вината е в мен. Той е страхотен изпитвам страшно желание много го искам но някак си не ми е толкова приятно вече и знам, че не е той виновен. Как да му го кажа?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 376a1a128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Аз съм точно като номер 20 - секса ми е досаден и скучен и не изпитвам абсолютно никакво усещане по време на секс, камо ли удоволствие. по скоро ми се случва да изпитам болка от колкото нещо друго. на 37 години съм, имала съм не един или двама партньори, но при всички е едно и също. стигам до оргазъм и ми е добре единствено като мастурбирам. сега съм без връзка, защото честно казано ми писна да играя театри, да стискам зъби, да се схващам и да се моря от туй досадно занимание. не знам какво да правя.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5dcf2ea8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 23, и аз съм така. Проникването не ми доставя кой знае какво удоволствие. Като се галя сама свършвам и то много бързо, а с нито един мъж не ми се е случвало.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3cc218262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   А какво да кажем тези, които и да мастурбираме не изпитваме удоволствие. Нищо, грам удоволствие не изпитвам и при стимулация на клитора. Само ако приятелят ми о-продължително времесе заиграе с него и накрая почва направо да боли. но удоволствие грам не изпитвам. вагиналното проникване пък да не говоря. с мъже с малки, големи и средни съм била. от тоя с големия само ме боля супер мн. с другите усещам като влиза вътре и после е едно тъпо усещане. капка кеф няма за мен в сеска. даже и френска да ми правят пак не ми е хубаво. странното е, че се възбуждам, подмокрям, а после самият секс за мен е едно голямо нищо. но го правя и на никого не казвам. играя си добре ролята вече след 5 години симулация и това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker