Трудно ми е ? го вкарам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трудно ми е ? го вкарам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 17087 пъти
Здравейте! Аз съм на 17 и съм девствен, приятелката ми е колко мене и тя е девствена. Проблемът е, че като тръгнем да го правим иска само с 1 пръст и след тва направо с оная работа, а с 2 и за дума не става и така проникнах с един пръст тръгнахме да го правим беше ми напрегнато тръгнахме да слагаме презерватива и ми спадна. Проблемът може да е от притиснението, но друг е въпроса аз съм неопитен и тя иска в пълен мрак да го правим и следващите пъти като тръгна да и го вкарвам просто незнам къде немога да се ориентирам все едно да проникна в нищото незнам ако даваше с повече от 1 пръст по-лесно ли щеше да бъде но вече ме е срам карам я на светло да го правим тъкмо така ще се възбудя още повече, но тя не иска неудобно ми е да кажа на приятели, че не мога да прониква в нея тъй като те не са девствени

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0719bec0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би тя се притеснява от тялото си и за това иска да го правите на тъмно.

Ако е така, седни и поговори с нея, кажи и, че когато правите секс, няма да мислите за някакви физически недостатъци и че нямаш против да е на тъмно, но ти е трудно като си неопитен. Поне първият път трябва да ви е на светло, кажи й това, а после си го правете колкото искате на тъмно! :) Нормално е, когато и двамата сте девствени.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ac29367be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Класическа глупава ситуация, просто ви пожелавам късмет, търпение и разбиране помежду ви. Глупост е и двамата да сте девствени, а и по мое виждане лично сте твърде малки за секс. Да бяхте изчакали още година -две. На тъмно пък е пълна глупост. Но като сте го докарали дотам, вече решавате кой ще прави компромис от двамата. Защо не го отложите и просто не се забавлявате известно време, нека тя ти позволи да я разгледаш на светло, клитора и т. н., да си поиграеш и да я възбудиш максимално. После, като минат няколко дни или дори 20 дни, отново да опитате, ако все още имате желание. Не забравяйте презерватив - спин, папилома вирус /за нея опасно/, хепатити...
Моята лична гледна точка е, когато хората правят секс за първи път, единият от двамата не трябва да е девствен и не само това, а трябва да има сексуален опит.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b1935031ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз съм автора... тя е хубава и то много приказваме си и се надявам накрая да ме разбере, тя ме разбира попринцип ама вика че ще и е гадно да заниквам отдоло като тръгнем да го прави, а аз й обясних, че въобще няма да заниквам въпроса е само докато влезне

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5523a48f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно има решение на вашия проблем. На теб ти трябва малко светлинка, а тя се притеснява- направи обстановката по-романтична и светла като запалиш свещ, може от онези ароматните.. Така хем няма да е прекалено светло, хем ще виждаш какво правиш ;) "На сухо" няма да успееш да й го вкараш. Купи си лубрикант или някакво кремче с което да си намажеш пръста. На нея ще й стане приятно и ще се отпусне. Преди да си вкараш пръста си поиграй с клитора й, но пак трябва пръста да ти е навлажнен иначе на сухо чувството за жената не е приятно. Може и със слюнка да пробваш, но тя бързо изсъхва. Та след като си поиграеш с клитора, тя започне да се възбужда, вкарваш един пръст(намазан с лубрикант) и след това още един. Не й казвай, просто го направи плавно. Няма да я заболи, напротив ;) Всъщност вие орална любов не правите ли?
А относно същинското проникване, колкото по влажна е тя толкова по лесно ще се осъществи то, заради това отново обилно намажи или нея или пенисът ти след като сложиш презерватива. И спокойно, няма какво толкова да се притесняваш ;) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f90f56513a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тя с ръка да ти го хване и да го насочи към правилната посока :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b1935031ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз това й викам, но тя неиска надявам се след време да ме разбере

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b994338dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Винаги момичетата ги е срам когато са на светло... направи и комплименти за тялото за да не се срамува от това което ще видиш.... иначе с 2 е по-добре ако го направиш и тя ще разбере че е по-хубаво ;)))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ac29367be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Да, срам ги е, затова ходят почти без дрехи по улиците.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ac29367be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може ципата и да е много дебела и колкото и да напъваш/а и ти нямаш опит/ да не успееш. Аз обаче имам чувството, че и двамата не знаете къде е този отвор въобще? ! Съгласявам се с № 2.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5de22910aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Как да ви давам съвети, като законът ви забранява да правите това, а вие (по точно ти) се опитваш, макар и тя да не е осъзнала че го иска. Следователно не го иска. Ако сте добри приятели, а по-късно и истински такива (защото това, което пишеш означава, че тя все още ти няма доверие), няма да е далече времето, когато и тя ще се осмели да ти споделя интимните си желания. Сигурен съм, че сега тя гледа на теб като на добър приятел, брат, ако щеш, но не и като на мъж. Което пък означава, че все още не е Жена. Иначе щеше да се възбужда от тялото ти и би проявила поне малко желание да търси, да си играе с него. Когато се противи само от неудобство или притеснение, това личи, защото въпреки протестите й, възбудата й я издава. Но как да я разбереш ти, на тази възраст. Нали затова именно ги има тези възрастови ограничения. А дали опитите ти да го направиш на всяка цена не тангират към изнасилване, си знаете само вие. Тук не личи. Но и стова ще трябва да се съобразяваш. Ще ти се наложи, мисля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker