Обичам го, но сексът не върви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам го, но сексът не върви
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 7959 пъти
Омъжена съм от 5 години и много обичам мъжа си, но не ме възбужда, не ми се прави секс с него, не че не го правим, просто няма никаква тръпка... Най-много се възбуждам от силни, уверени, властни мъже, които знаят какво искат и как да го получат... моя е по-скоро като детенце което трябва да командоря за да не направи поредната глупост, той е мекошав, безотговорен, няма собствено мнение за нищо, оставя се да го мачкат, а това ме отблъсква сексуално, все едно не съм с мъж, а с момченце, а аз неискам това, неискам и не бих посмяла да му изневеря, но сексуално не съм задоволена. Не мога да виня него, той много се старае в секса, макар че винаги пропуска любовната игра, на която много държа. Иначе е много добър с мен, а аз се чувствам виновна защото не ми се прави секс с него... И все по-често си мечтая за МЪЖ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 13cb327abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Според мен, бракът ти не върви. Сексът е просто един лакмус, един симптом. Мъжът ти страшно ми напомня на мъжът на най-добрата ми приятелка. И те не правят секс от години, а са млади хора. Дори не могат да си направят дете заради това, но защо се е омъжила тя за него?
Ще ти кажа - ами просто ви е удобен май такъв мъж. Не ви е нужно да се грижите за връзката си, просто сте самите себе си, не е нужно да правиш компромиси и да се съобразяваш с подобен мъж - той никога няма да те зареже, да изневери (коя друга ще тръгне с него), ще ти готви, чисти и т. н.
Разбира се, тези мъже не се успяли и в работата, но парите и без това вие ги изкарвате, нали?
След години ви става ясно, че сте сте осиновили „мъж“, а иначе сте сами. И ти изглеждаш интелигентна жена, не мога да разбера, защо не мислите предварително преди да се обвържите с подобни екземпляри... или просто друг не може да ви търпи?
Знам ли. Аз винаги съм знаела, че искам истински мъж. Да, не е лесно да бъдеш и с такъв, защото той не отстъпва, той винаги знае, какво да прави и не се съобразява с теб, винаги трябва да му обръщаш внимание, да се грижиш за връзката, не е лесно... но едно мога да ти кажа - с истински мъж и сексът и животът е истински. Ако нямаш деца, препоръчвам ти да се разведеш и да си търсиш МЪЖ, но имай едно предвид - тогава ще трябва да се съобразяваш истински с него. Ако не можеш, по-добре си стой при момчето както стори приятелката ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b61421418
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Госпожо, къде спахте като се омъжвахте?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: baac283a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   ЖЕНА
Разбирам те прекрасно. Аз съм в същата ситуация. Омъжена от около половин година. Обичам дълбоко съпруга си, но секса куца.
Също харесвам властни, сексуално "агресивни" мъже. Аз съм гореща, страстна жена, леко перверзна, освободена. А съпругът ми е изключително нежен и мек като отношение в леглото.
Откачам от жажда за страстен секс!!!
Не искам да изневерявам. Обичам го!
Поговори със съпруга си и му сподели за какво копнееш. Покажи му...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0476dcd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо си помечтай за мозък моето дете :) но май вече е късно :) ти как по точно се омъжи за твоя мъж? без да искаш ли? секс не бяхте ли правили? :) омъжваш се за някой с който не върви после се чудиш... напомни ми на сестра ми дето се омъжи за един дето не го обича и после се чуди защо се провали брака и сега си гледа детето сама.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 762181152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   След като прочетох внимателно всеки ред, недоумявам защо казваш "много обичам мъжа си". Обичането включва всичко. Омъжена съм вече 17та година, правим луд секс, не мога да си представя, да не обичам мъжа си защото как ще правя хубав секс с него след тези дълги години заедно??

Моето мнение е, че се заблуждаваш, че го обичаш. Може би като брат или приятел го обичаш, но да обичаш мъж, включва много повече. Това, да ти направи дете, да е баща на децата ти, всеки миг с него, да му простиш, когато те ядосва, да копнееш по тялото и секса с него, по време на секс да ти е страхотно... Така мисля поне... За мен това включва обичането.. Всичко заедно и още толкова.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 762181152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Скъпа, ти не си "сексуално незадоволена". Ти си житейски незадоволена. Твоят мъж те отблъсква като човек, а това води след себе си и отблъскване от секса с него. Заглавието на темата ти е погрешно! Сигурно просто си свикнала много с него и нямаш смелост да прекратиш тази връзка. Няма нужда да изневеряваш, просто се разделете, защото проблемите ви тепърва ще натежат и ще запомнете да се наранявате взаимно. После той ще си ляга с други /рано или късно и това ще стане, ако вече не е/, ти вероятно-също. Сама си отговори какво следва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: db964cf2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Може да не сметнете съвета ми за важен, но макар да съм малка аз имах същия проблем с приятеля ми. Държи се мило, обича ме, не ми е изневерявал, когато почне да прави нещо по-така и направо се отегчавам~
До такава степен не ме възбужда, че идеята за изневяра и прекратяване на вразката ми е минавала много пъти орез главата... Ето и как го оправих моя~
Всяка вечер когато сме сами му говоря колко би било възбуждащо да ми разкаже някоя негова еротична фантазия(2седмици ми коства да измъкна такава от него). междувременному наливах куп мръсотиики в главата! Говорих му колко възбуждащо е когато мъжът показва надмощие и самоинициатива и тн.. И така след известно време той стана по-уверен и почна да проява... Да го наречем мъжественост.. и така сега поне и аз не мога да се оплача~
Пробвай да го "развратиш " малко ~ ако това не помогне.... Не се мъчете ~ обсъдете как се чувствате и двамата... И стигнете до изход двамата

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2caeabe59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Оф, №2 сигурно не е на повече от 18

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1867d9550a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност съм на толкова~ това е моето мнение.. Аз предупредих в началото, че може да не го вземете на сериозно, но това си е моята история ^. ^ А ти какво предлагаш #9.. Защото всеки може да избяга и да зареже всичко~ така е най-лесно, нали?
Годините имат ли значение?? Щом по-възрасни предлагате на жената да го напусне набързо какъв пример давате? Аз поне от личен опитт си знам, че на тихите мъже с ниско самочувствие става само с говорене и убеждаване... Оттам нататък, който каквото иска да си прави, ако не му изнася~ ^. ^

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a206e65e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не, че нещо, ама къде спа като се омъжва? Секс не бяхте ли правили?
Не мога да си представя да обичам мъжа си, а да не ми се прави секс с него. Извинявай ама така обичам баща си, както ти твоя мъж. Мъж се обича по друг начин-страстно, лудо, копнеещо. Ти след 5г. ли разбра, че не си пасвате? Колкото и да питаш нас, не можем да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Говори с него и му кажи какво и как искаш, друг начин няма. И още нещо, изневярата е най-лесната стъпка, но не и ако искаш да си спасяваш брака. Говори с него, накарай го да се чувства мъж, да те желае сексуално-агресивно, друго не знам какво да те посъветвам. Успех.
Маги

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9da65a7c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от Авторката:
Вярно е, че се омъжихме малко прибързано, но тогава той не беше такъв, нещата между нас се промениха през последната година или две...
Може би наистина брака не върви.
Имаме малък напредък в секса, но май просто ми се иска той да е друг...
Прочетох много полезни коментари, за което ви благодаря :)
Някой спомена за деца, имаме дъщеричка на 1. 5г.
Засега ще се постарая да оправим нещата с мъжа, надявам се на добър резултат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker