Дали още ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали още ме харесва?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1375 пъти
Здравейте.. преди време се запознах с едно момче.. запозна ни обща приятелка която беше ходила с това момче и казваше че не и пука за него но аз знаех че още го харесва.. с него се запознахме в една градина и той веднага ме помъкна с него.. буквално ме накара да тръгна с него.. и аз тръгнах.. той има един супер забавен и веселяшки характер.. винаги се шегува.. веднага ме разсмя.. аз и без това съм си лигла.. беше ми приятно когато тръгнах с него.. в смисъл той не ме е принудил но все пак.. познавах го от няколко минути но както и да.. беше не особено висок, със спортна фигура (футболист е) не пие, не пуши.. като цяло свестен човек.. та да се върнем на това че тръгнах с него.. аз съм доста общителна веднага се заговорихме оказа се че имаме доста общи познати и така.. вървяхме доста само двамата постоянно ми повтаряше че съм била сладка, че ме харесвал (но както бях разбрала от приятелката ми си беше супер голям женкар).. така че това не ме учуди.. изпрати ме до една спирка за да си хвана автобуса и ми поиска номера и аз му го дадох.. звънна ми още вечерта след това и на другия ден.. и на третия ден се разбрахме да излезем.. излязохме и то не само един път а доста пъти.. може да се каже че долу/горе ходехме.. беше нещо като връзка.. но проблема бе че не го харесвам.. проблема не беше самия той а възрастта му.. имахме 7 години разлика.. аз съм на 16 а той на 23.. и затова не ми харесваше.. просто не харесвам по-големи момчета от мен.. мога да преживея най-много 3-4 години разлика.. но 7 беше недопустимо.. и той продължаваше да звъни да излизаме аз все си намирах причина да му откажа и веднъж след поредното позвъняване не му вдигнах и той се разсърди и не ми звънна повече.. до днес.. бях в час когато ми звънна и не можах да му вдигна.. но преди малко отново звънна и му вдигнах.. звучеше весел както винаги и ме попита какво правя..?? как съм..?? .. разглеждал си номерата.. видял моето име, в началото не се сетил коя съм но впоследствие си спомнил и решил да види какво правя и отново попита кога ще се видим.. и общо взето това беше разговора ни.. та въпроса ми дали наистина ей така случайно се е сетил за мен.. или това му е бил предтекст за да ме чуе, защото още ме харесва.. и дали следващия път да му вдигна и да приема да излезем..?? (чакам отговор.. моля ви дайте ми съвет)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0f886227ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не го харесваш, тогава му го кажи. Прекалено е голям за теб. Ако продължава да те търси по телефона, тогава най-спокойно би могла да споделиш с родителите си. Сигурен съм, че те ще ти помогнат. След като приятелката ти е казала, че той е женкар, това означава, че нямаш работа с него. Съветът ми е да поговориш с родителите си за това.
Александър

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker