Твърде рядко ли правим секс с мъжа ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Твърде рядко ли правим секс с мъжа ми?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 10027 пъти
Здравейте, имам един въпрос. Колко често, горе - долу, е нормално да прави секс една семейна двойка. В случая ме интересува за мен и мъжа ми. Аз съм на 27г., а той е на 29г. и го правим средно по 2 пъти в месеца, а много рядко и по 4 - 5 пъти, но както казах рядко. Последно правихме секс преди два дена. Преди този секс не го бяхме правили около 10 дена. Беше много хубаво, каза, че отдавна не сме го правили така, импулсивно и страстно. Честно да си призная, четох истории и коментари, в които хората смятат секса всяка вечер за нормален. И леко се притесних, защото аз не го правя всяка вечер. А дори и през вечер. Секса при мен вече е рядкост и не е ежедневие, както беше преди. Омъжена съм от 1г., в началото на връзката ни го правехме буквално като зайци. Всеки ден и то по 2 - 3, а дори и 4 пъти. Сега само минава, казва ми, че имам малко сладко дупенце, пощипва ме, иска да ми целува гърдите и т. н., но до секс не се стига. Закотвя се на компютъра, изпива 2 литра бира и ляга да спи. Не съм занемарена, грижа се за себе си, не слагам тежък грим, а понякога лек, ежедневен, храня се правилно и следя фигурата си, грижа се за косата си, кожата си, не съм се изпуснала, да каже човек, че е заради това. Дали съм му омръзнала, дали е видял в мен прекалено несъвършенства? Той е много мил, прави много жестове и всичко останало, но ми се иска да правим секс малко по - често, но за съжаление както и да постъпя не ми се получава. Опитвала съм да говоря, опитвала съм да действам - не става. Правим го веднъж на седмица и половина - две и то когато той прецени, че е много възбуден. Аз ако не съм възбудена и не искам ми казва, че ще се възбудя, но ако аз искам, а той не и дума да не става.
Не би ми изневерил, не е такъв човек, или поне ме е оставил с такова впечатление, дори не допускам, че може да ми изневери и не искам да го мисля, спокойна съм за това, но се притеснявам, че напоследък изобщо не иска близост с мен, а нямаме проблеми, дори всичко се нарежда и откъм пари и откъм другите неща.
Моля дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb54212d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, моите родители са на 60, но мисля, че имат много повече секс от вас.
Какво да ти кажа, поговорете, но и се постараи малко повечко - не за фигурата си, а да го зъблазниш. Не мога точно да ти дам съвет, защото би следвало да си идва от вътре. Аз съм на твоите години, но мъжът ми е с 20 г. по-възрастен от твоят и го правим по поне веднъж дневно. Заедно сме от 10 г., женени сме от 3 и просто не можем да се наситим един на друг, но да - много старание има и от двете страни, за да се внесе разнообразие в леглото. Препоръчвам ти да станеш по-активна в съблазняването, вместо да чакаш на него. Другият път, когато ти направи комплимент у дома за хубавото ти дупе - покажи му новите си секси-прашки да кажем. Когато той е на компютъра, просто реши в същата стая да намажеш тялото си с тоалетно мляко или да изпробваш новото си секси бельо и да поискаш неговото мнение. Аз бих отишла по-далеч, просто бих му свалила панталона. Не знам да има мъж, който би предпочел компа и бирата си пред една изкустно извъртяна свирка.... или просто му нашепни леко в ухото „Искам те“., защо и не нещо по-мръсничко „Искам да ме ч... ш, да ме разкъсаш от е... не“.
Ако не откликне на тези доста агресивни намеци - или е гей, или има любовница, или е импотентен. Четвърто положение няма.
Между другото - не си ли се питала, как може много атрактивни мъже понякога да са с дебели и невзрачни жени. Ами мисля, че за мъжете визията е важна само в началото, но има жени, които са царици в леглото. Откъсни се от всички възможни комплекси и морални предрасъдъци и вземи в своите ръце щастието си... в буквалния смисъл на думата. Не знам, как заспиваш до мъжа си нощ след нощ... на 27 г. си, поискай си това, което ти трябва или си купи вибратор и се погрижи мъжът ти да разбере.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 022da6d924
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е наистина много рядко. Аз съм на 26, омъжена съм от 4 месеца (преди това бяхме гаджета 10 години). През всичките тези години не сме пропуснали шанс да го правим (разбирай откакто живеем заедно- всеки ден). Желанието и удоволствието не е намаляло, даже напротив, инициатива има и от двете страни. Ако не беше така, не знам как бих издържала с този човек.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3f6a9abd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей авторке! Първо искам да ти кажа в никакъв случай да не изпадаш в депресивно състояние. Нормално е човек в началото на връзката да прави секс по-често и с течение на времето да имате по-рядко интимност помежду си. Не се случва само при теб, а при всеки! Никой не може да каже колко точно пъти в седмицата е нормално да се прави секс. За всеки е индивидуално и по-скоро е важно да се наслаждавате един на друг, да изпитвате истинско удоволствие, а не да броите колко пъти и т. н. Един съвет от мен: отиди и си купи секси бельо, нещо което досега не си носила. Например ако не си слагала жартиери, направи го. Мъжете харесват това. Купи белезници, някакво масло или каквото се сетиш и което ти е по вкуса. Правете нестандартни неща, сменяйте пози, разнообразявайте местата, на които го правите. Бъди по-разкрепостена с него. Кажи му: любов моя, искаш ли да го направим на масата в кухнята, в банята под душа... Опитай се да бъдеш различна всеки път. Запали свещи, пусни приятна музика, направи му масаж. :) Повярвай ми ще подейства. И не чакай той да предприема крачката. Като ти се прави, ти започни първа. Ще видиш как с времето той сам ще започне да иска от теб, даже и да ти предлага да го правите на различни места. Успех и горе главата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f0972043dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, е нормално да се прави секс ВСЕКИ ПЪТ, когато ти или партньора ти или и двамата искате. Без да броите през колко дни или седмици, а когато ви се прииска. Тези бройки ми звучат все едно го правите по предназначение, а не защото ви харесва...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a89650c4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви за отговорите. Наистина започнах да се притеснявам. Когато го попитам дали има друга се вбесява и ми казва, че задавам постоянно едни и същи глупави въпроси. А съм пробвала да мажа с лосион, да го натискам аз и ме отблъсква. Вечер като си легнем лягам върху него и го целувам и т. н., но го усещам че гледа встрани и само чака да спра и да си легна на моята половина от леглото. Мислих, че за женените двойки това е нормално, но май не е.... трудно ми е да приема че има проблем, но не зная къде е. Опитвам всичко, което ми писахте, но ме игнорира и го правим само когато загори толкова много, че да не се търпи и да му олекне....

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bdc26201c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   явно има проблем , от такива неща се разпадат връзките

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9eafbbfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Компютъра, компютъра, компютъра - новата дрога на 21 век. За съжаление все повече хора я предпочитат пред секса.
Накарай го леко да поревнува. Излизай по-често. Така като си постоянно около него не може да усети липсата ти. Заинтригувай го отново и естествено ще предпочете теб пред машината. Естествено преди всичко това гласно и ясно му заяви, че искаш секс.

п. п Не се опитвай да го разделяш от интернет. Подхождай към проблема както към всяка друга наркомания - не поставяй ултиматуми, не изисквай, не обвинявай. Предложи му алтернатива.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 414df9b910
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   СТ1: Не съм ви много на годините но това определено е много рядко. С приятелката ми бившата докато бяхме заедно живеехме заедно и двамата си имахме работа но денят протичаше така. Събуждаме се секс прибираме се от работа секс гледаме някакво филм секс лягаме си секс. Събота и неделя няма смисъл да казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 05171cdb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това, че страстта намалява с времето и че е нормално е поредното клише, което се е наложило, за да ни успокои, че скапания ни семеен живот е наред. Като всяка друга дейност, когато полагаме желание, грижа и мисъл - сексуалния живот се развива с времето.

Между теб и мъжа ти има проблем... внимавай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc82c96061
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, когато някой ти отказва секс, под какъвто и да било предлог и това вече е станало перманентно... смисъл, не е временно (повиляно от работа, болест или друго), то значи че в този човек любовта отдавна си е заминала. Останало е уважението, навика и привързаността, но любов - не!

Съдя по себе си, обичам ли някого - искам го, желая го, търся си, възбуждам се от мисълта за някакъв момент насаме. Не го ли искам - не го обичам.

Да, секса не е всичко и не е най-важен, но другото, което остава около него - уважението, доверието, близостта, приятелството, взаимната помощ може да си съществува и без брачни обети, не мислиш ли?

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5b94a866d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Определено №7 е прав/а в коментара си. Напълно подкрепям! Компютъра и Интернет предлагат толкова много възможности за приятно прекарване на времето, че докато ги има, а ти се въртиш около него и не усеща липсата ти, все ще си на тоя хал. А може би гледа доста порно, как мислиш? Странно ми звучи да загорява на 10 дни, това е мъж на 30, един от най-активните сексуални периоди при мъжете е 25-30 /на първо място е 18-25/. Така че, странно звучи да му се прави секс на 10 дни, най-вероятно гледа порно, провери.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb54212d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, жалко че изобщо ти е дошло на акъла, че е било нормално това положение сред женените. Най-много да е нормално сред разведените...
Не съм съгласна, че интернет ни е бил виновен. И аз, и мъжът ми сме често онлайн, но това не ни пречи на половия живот. Мисля, че той не те обича и не те желае повече. Щом всякакво съблазняване не ти помага, намери си хобита и се заминавай, можеш да му стане по-интересно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a89650c4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторка: Благодаря ви! Много благодаря, че откликнахте и писахте. Днес ми се обади по телефона и ми се извини за снощи и ми каза, че ме обича и че бил изнервен заради окото си, боляло го око.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ffa07c689
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Аз пък не разбирам хора които го правят всеки ден, та дори и по няколко пъти? ! Не си представям да го правя повече от три пъти в седмицата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7617dc328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   И аз като 14 не разбирам. Обожавам секса, влагам много емоция в него и ако го правя по-често от 3 пъти седмично, не мога да набера сила за следващия път, правя по инерция. Аз обичам продължителен див секс, не мога да си представя сутрин, обед и вечер по два часа да отиват за това. Хората, които правят по толкова, или си падат по петминутките, или си нямат други важни занимания. Но всеки да го прави, колкото и както му се иска, това е най-важното. И да сте на една вълна с партньора. При вас има някакво разминаване, но може и да е временно, както ти каза - ако го боли окото, нормално да е изнервен и да не му е до това. Въпросът е да не стане за постоянно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 008d9bc60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   момиче запомни!!
не ги слушай тези които уж правят секс всяка вечер и дето лягат и стават с него, това не е състезание,
беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9f79163f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   №15, аз съм доста заангажирана делова жена, вече прехвърлям40те, имам син студент и две малки деца ученици/близнаци. Имам достатъчно работа, както и съпругът ми, но правим секс или всеки ден /да, и петминутки има/ или минимум 4 пъти в седмицата. През годините сме "почивали" само през втората ми бременност. Мисля, че това е въпрос на организъм и напасване на партньорите, не само в секса, но и във взаимоотношенията, начина на живот, вкусовете и т. н. Не съм съгласна с твърдението "нямат си друга работа". Вече сме 21 години заедно и нещата при нас не са се променили драстично. Имали сме спадове, да, проблеми, да, но правим секси то, често. Мисля, че авторката е прекалено млада и поне в 80% от двойките на тази възраст сексът е поне 5 пъти в седмицата, понякога цифрите не са непременно излишни. Не бързайте със заключенията.

№16, има хора, които пият само на Нова година, а има и такива, които пият всяка вечер, но не се напиват. Други се наливат и се натряскват всеки ден. Има такива, които пият от сутринта, както се казва. Същото е и в секса. Това е абсолютно субективно за всеки човек и за всяка двойка. Не е измислица, че някои двойки правят секс всяка сутрин. Понякога двойките просто не си пасват в това отношение и вината е ничия. Особено, когато отпадне първоначалното физическо привличане след година-две, тогава нещата излизат с истинското си лице.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b72ac129c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хей, момиче. Порастни. Компютър, бира, няма желание, отказва, боли го зъб, око, нокътя на малкото пръстче на левия крак. Това да ти говори нещо? Не можеш да повярваш, че оре чужда нива? Невъзможно - нали? ! Не и той! Толкова е нежен, добър, мил и внимателен, прави жестове? ! И аз не вярвах... докато не се наложи! Приказките няма да помогнат, ефирно бельо, секс играчки, съблазан.... ала бала - няма файда. Проблеми в брака си личат най-добре от секса, на 26 си, млада си още имаш още малко време да оправиш нещата. Пробвай да възродиш секса, иначе семейството ти няма НИКАКЪВ шанс. Ако стане - чудесно, давай смело напред, ако не стане - не губи никакво време, бягай далеч и пробвай пак, нямате деца, нищо не те задържа. Не губи време в надежди, че нещата ще се оправят някак си, някога си... Проблема ти е много сериозен, не съзнаваш колко сериозен. Не губи врем е, че живота си тече, като станеш на 35, с деца, с любовник и неещастно семейство, вече ще е късно и като се огледаш, ще видиш, че живота ти се е изнизал като пясък през пръстите. Моят съвет е, направи НЕЩО, СЕГА. После ще е късно! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 11b79fa94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   аз съм автора на статията "2. Жена ми не ще да прави секс с мен " и се питам защо не вземем да се видим с някоя с подобен проблем и да си се на**ем като хората та да ни мине за момент. Извинявай ако според теб пиша простотии.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ffa07c689
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №17 Не е вярно това за 80%. Аз съм на годините на авторката и за мен не е важно колко пъти ще го правим, важното е да го правим както трябва. Пет минути секс не ми е достатъчен определено. Предпочитам веднъж в седмицата качествен секс -разбирай половин час най-малко, отколкото петминутка всеки ден. На всеки нуждите са индивидуални.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 245e349384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да, много е рядко. Аз съм на 18, почти на 19 ( жена съм ) и го правиме през вечер. От началото на връзката ни го правехме по 3 пъти на ден но после разредихме секса. Измислихме и график ( да го правиме само в вторник, четвъртък и събота ) ама не издържахме и го махнахме. Купи си секси бельо, жартиерки ала бала. Когато ти поиска не му давай дори всичко в теб да крещи да и след ден два максимум пак ще поиска. Мастурбирай си на воля, аз нищо че си имам сериозен приятел го правя поне веднъж на седмица, не че не ми достига секса с него но просто понякои път имам нужда сама да се задоволя. Ходи по разсъблечена смисъл клин и потниче аа не развлечения анцунг и широката тениска, нещо което да подчертава формите ти. По време на секс му казвай че всичко което той прави на теб ти харесва ии че с никой друг не си се чувствала така. Прави му по често орален ( нали знаеш че няма мъж които да не обожава това ). Дръж се естествено не се преструвай рано или късно ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2589cd0405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 1 и 2 не ги слушай, много е рядко срещано двойка с няколко години стаж във връзката да прави секс всеки ден.
Като мине първоначалната еуфория излизат реалните потребности от секс и тогава е хубаво да има съвместимост. За съжаление има много разминавания от чисто физическо/физиологично естество. Дано при вас не е точно така. Най-добре е да се събират хора с еднакъв сексуален темперамент - може да е рядко, всеки ден и т. н., но и двамата да са доволни. Има го и обратния вариант - жена да не иска секс толкова често, колкото мъжа.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9f79163f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   По-често се срещат жените, които "не искат" секс толкова "често". слагам кавички, защото наистина всичко е индивидуално. Жената е биологически кодирана да има определени нива на желанието, които нива са редовно повтарящи се обикновено, нещо като схема на кардиограма - преди, след, по време на цикъл. Тази работа извършват хормоните в организма. Това, разбира се е свързано с репродуктивния момент при нея и не трябва да се подценява като фактор. Този момент отсъства при мъжете, те нямат цикъл, не забременяват и при тях такова бягство и промяна на хормонално ниво не съшествува в такива кратки срокове и периоди, освен от заболяване например. При всички положения, изчитайки внимателно всичко дотук съм абсолютно съгласна с № 17 и № 18. двойката е млада и макар всеки да е различен в желанието си за секс и във възможностите си за правене на секс, има все пак един средностатистически момент, който подсказва, че обикновено двойки в тази възрастова група/предполага се, че те няма как да са в брак от 10 години например, тъй като са на по 25-26 години/ правят секс значително по-често от това, което ни споделя авторката. За справка - силно желание за секс, висока сексуалност може наистина да даде оргазъм дори за пет минути, както по-горе е написано, както при жената, така и при мъжа. Още по-важно е наистина двойките да си паснат в сексуалните потребности. Понякога желанието го има, но тялото отказва.

Препоръчвам на авторката да изчака известен период, не повече от месец и ако няма развитие или някаква промяна, тогава да поговори и обсъди проблема с половинката си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71d31d3a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей! Пише ти един мъж на 40г. Бях писал тук преди време.... Ние с жена ми не сме правили 7 пъти секс за 7 години, иначе се разбираме, ако ни погледнеш отвън ще кажеш - прекрасно семейство - с две хубави, умни деца.... По твоя въпрос - желанието за секс е строго индивидуално, за един това при теб е нормално, за други - не. Възхищавам се на хора които с години запазват желанието си, защото няма да се лъжем - семейния живот убива сексуалността! Не допускай да стигнеш до моето положение, поискай да поговорите и му кажи ти от какво имаш нужда.... успех ти желая, но знай че не е хубаво да правиш компромиси с товма, трудно е, от опит ти казвам, а и ма и друго - станах 120кг на 176см височина... Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8e139c131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   здр.
Ние с мъжа ми сме на 24, той 25. Правим го всеки ден, или по няколко пъти на ден, разбира се има и дни които пропускаме, както и такива в които прекаляваме, много е относително, но 2 ПЪТИ НА МЕСЕЦ е немислимо, защо се лишавате от това изживяване?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker