Жена ми не ще да прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми не ще да прави секс с мен
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 29782 пъти
на 40 години сме и двамата. Изглеждаме добре. Само не разбирам защо жена ми не ще да прави секс с мен? ! когато го правим и е хубаво но не го практикувме често. В седмицата я 1, я не. Аз винаги съм активният в секса и това вече почва да ме дразни. Веднъж не го е пожелала сама.. Няма като другите жени да ме прегърна да ме целуне, да прояви нежност, да се гушне в мен докато гледаме tv. -не. абсурд. Не знам какво да правя! А мен ми се прави секс, яко. Не ми се ще да ходя по "каки". при условие че жена ми ме възбужда много. Навивам я да опитаме и нещо "нестандартно" за нея оанален но борбата е голяма. А на мен ми се иска да експериментираме, и други неща да пробваме. Моля само за сериозни съвети. Все пак зрели хора сме:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 11 години, 7 месеца
hash: b426fa0557
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Или си има тъпкач-ти си излишен или не иска да е с теб въобще!
Я си намери една млада любовница и си живей живота с кеф!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c780d2f825
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Може да си има друг.. Не искам да ти пълня главата с глупости, но не намирам друго обяснение за нежеланието й...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: acbe7f08f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Възможно е жена ти да я тресат хормонални промени и с това либидото й да е спаднало или да има друг здравословен проблем. Не мисля, че ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 62bfed5f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Разговаряли ли сте по този въпрос? Освен това от кога е така положението? Винаги ли е било или от скоро?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82fc4d8ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   При мен е точно както описва номер 3. На 42 год. съм и последните месеци нямам грам желание за секс с приятеля ми... Цикълът ми взе да се скъсява, оредява и загубих всякакво желание за интимност. Нямам желание да го правя нито с гаджето си, нито с друг. Нямам си на идея как ще се оправя и как ще го живея този живот без секс...
Авторе, не навивай никоя жена за анален секс, защото си нямаш на идея как боли, колкото и нежност и кремчета да ползваш. Не приемам аналния секс за форма на сексуално общуване, но както и да е-опитахме 1-2 месеца преди доста време и ме болеше, не ми харесваше и се отказах. Е, той и досега мрънка и ме навива "ама ще бъда нежен"... Не става. Няма да позволя болка и мъчение над тялото си. Едно ми и е за цял живот.
По темата за нежеланието за секс-не си пълнете главите с глупости, в днешно време менопаузата настъпва много по-рано от преди. На тези години е абсурдно да се мисли, че жената има друг. Очевидно като мен влиза в ранна критическа.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da07778303
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   здрaвей aз съм нa 23 също омъженa и ние имaме същия проблем нито го прaвим кaкто кaзвaш ти я в седмицaтa 1 я не и сaщо нямa лaски между нaс a дa не ти кaзвaм че вече съм зaбрaвилa кaк се целувa, и кaкво открих aз моя си имa любовницa тaкaче сaм си нaпрaви изводa

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a25b621199
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като жена на 40 ще дам мнение и ще помоля да не правите такива заключения, имала си "тъпкач" и т. н.. Говорим за хора, които са от години /предполагам/заедно. Това първо. Второ, на 40 много неща се случват /започват да се случват/ не само в организма на една жена, но и в главата и. Спира да се харесва, страх от старостта, самочувствието пада, когато наблюдава младите и красиви момичета наоколо. Дори да е красива и съблазнителна, тези мисли рано или късно се насаждат в главата на остаряващата вече жена. Тук е ролята на съпруга най-вече да я успокоява и подкрепя, да и показва, че я харесва и уважава, а чак след това да прояви сексуалното си желания към нея. Тя трябва да знае, че съпругът и я желае като партньор и приятел и чак тогава като жена и сексуален партньор. Т. е., всичко заедно. Аз лично имам нужда от това и докато съпругът ми не започна такъв разговор, може би сама никога нямаше да си призная. Затова смятам, че проблемът се корени другаде - във вашите взаимоотношения, дори на пръв поглед всичко да е добре и да нямате някакви проблеми. Също мъжът трябва /както и жената/ да се поддържа всеки ден - облекло, външен вид, да е чистоплътен, дори да сте от 20 години заедно, когато мъжът се отпусне в това отношение, също може да отблъсне съпругата си, а тя просто да премълчи и желанието и да угасне. Не тръгвай веднага с мисълта за "тъпкачи" и изневери, погледни проблема от всички страни и много деликатно и нежно разговаряйте. Направи някакъв романтичен жест, заведи я някъде, ако имаш възможност, отидете извън града /ако живеете в град/ за една или две нощи, посетете заведение, пийнете малко и нищо чудно да преживеете нещо прекрасно.
Аз навърших 40 наскоро, но някъде към 38си година имахме подобен проблем. при мен мисля, ч епроблемът беше по-скоро психологически. Бяхме на море и аз за първи път много се депресирах като се загледах по 20годишните момичета по монокини и как мъжът ми ги гледаше. Нужни ми бяха почти две години, за да дойда на себе си. Не казвам, че такава е причината при вас, но е много възможно да е. Сега правим често секс и най-важното -говорим открито за това. това е изключително важно. Вие сте възрастни хора, не ста на по 25, затова говори с нея и то, с внимание и такт. Само да не вземеш да и намекнеш нещо за остаряване или хормони. Просто я попитай дали не си я наранил, дали пък не и е омръзнала рутината /също може да е причина/, иска ли да отидете някъде заедно. Кажи и, че я желаеш, както преди години, че тя е такава, че успява да те възбуди и да ти въздейства, затова си с нея и я харесваш и обичаш и т. н., каквото мислиш, че би се зарадвала да чуе. Желая ви искрено успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5be186f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Охо. Колега. М39. Две малки деца. Все едно аз съм го писал. Изведнъж жена ми вече не беше толкова мила и грижовна, обръщаше ми гръб в леглото, не се гушкахме, секса перфектен с кандърми... и така половин година докато не разбрах за баджо и че съм си мучал като елен лопатар половин година без да знам. Един елементарен съвет. Бъди присъстващ, огледай се за промени в поведението на жена ти, промяна в навици, облеклото, изказа, не приемай нищо за случайно и... воала... истината ще те залее като приливна вълна, ако трябва да бъда честен по-скоро ще го почувстваш като удар с чук. Но помни, живота на свършва с това, напратив, тепърва започва, трябва обаче първо да оцелееш. На всеки може да му случи и не се приемай, като обидно изключение - напротив, всичко, което обикаля по хората може да стигне и до теб. Няма застраховка за това. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab5810a5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз съм жена на 42 г, разведена от 2 год с настоящ партньор по млад от мен... обожавам да правя секс и то разкрепостен секс! Само искам да помоля дамата с № 5, да не прокламира изказвания от рода на " Авторе, не карай никоя жена да прави анален секс.... бла, бла" Защо всеки съди за другите по себе си, ами ето аз например казвам че обожавам аналния секс, обожавам всякакви перверзии и т. н. и какво... какъв е извода - жените сме най-различни. Към автора мога да кажа, поговори със съпругата си, вижте къде е проблема м/у вас. Всичко идва от лошата комуникация м/у двамата.
Аз пък мога да кажа че точно секса не вървеше в брака ми, поради пасивността и нехайството на бившия ми съпруг и това беше една от осн. причини да се разведа с него...
И на № 7 ще кажа, ни най-малко не се чувствам стара, напротив, имам чувството че отсега започвам да откривам прелестите на секса, благодарение на разкрепостения мъж до мен... така че всичко си зависи от хората!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d017bfb517
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да ти имам проблема, а ние с жена ми като го правим на 3-4 месеца веднъж, какво да кажем??? Тя е на 43, а аз на почти 46. Карай на ръчна и това е:)))

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ec7ee5aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не се кахари, почни да спортуваш да ходиш на фитнес, ако трябва вземи малко витамини и други за да се дооформиш и ще видиш че ще почне да те забелязва, направи не що с тялото си. А също така ако е жена вглъбена в работата си това е нормално - работохоличките са така

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d9ad65a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-честа причина -1. не я интересуваш емоционално, оттам и физически. 2. намерила си е любовник. Какво като е на 40, както някой по-горе писа, че и се учуди дали е възможно. Възможно е и още как. Причина винаги има и тя обикновено се свежда до първите две. При условие, че е здрава физически, защото, ако не беше, щеше да си забелязал, нали? Вярно е, че и либидото намалява с годините, ама вие сте на по 40, все пак, не на 55-60. Поговорете за евентуалната причина- без разговор не става и преценявай дали те праща за зелен хайвер или е искрена.

жена на 44

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e4c5364155
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   100% някой я тъпани зад гърба ти. Не може без никаква причина да спре да те иска. Повярвай ми, има си тъпкач. Виж, живеем в разкрепостено време, освен това сте зрели хора. На 40 си, кво да правиш панаири от това? Разводи, скандали, глупости. Намери си някое младо пиче и я праскай доволно. След 10-тина години и тя, и ти ще ви писне и пак ще се върнете един към друг, а може и по-скоро. Просто не се натягай излишно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c216dec9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   хей господине анален не всяка жена обича да прави а може и заради това да я е страх от интимност с теб защото знае че ще настояваш замисли се на нея какво и харесва без да налагаш твоето и нещата ще се оправят

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b227a8f74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм жена на 45, ... вече от един месец. До преди няколко месеца направо бяхме както описваш твоята ситуация. Обичала съм секса, но имаше вече някаква рутина при нас след толкова години. И освен това винаги съм оставяла мъжа ми да започва пръв, защото.... и аз не знам, мислех си, че не би трябвало аз като жена да си искам първа и да го моля, дори в моментите, когато много ми се е искало... Реших за себе си, че е време за промяна. Това първо и второ от началото на лятото, незнам по каква причина ми се увеличи рязко желанието за секс. А бе като, че ли ще се взривя. Гледах и четох в нета какво ли не. Чувствам се като разгонена тийнейджърка. Приложих на мъжа ми всякакви техники и какъв ли не секс. Даже той ми се учудва и ми вика:"Какво ти става, ти преди не беше такава. Защо е това, нещо искаш да се доказваш ли, какво ти става, че не разбирам. "Казах му, че ми се прави адски много секс и много мисля за това.... и че незнам какво ми става. Той явно е чел след това и ми казва, че разбрал какво ми има. Това било от хормоните, които бушуват в организма на жената малко преди да я хване менопаузата. Може и така да е, незнам. Важното за нас е, че сега си правим такъв секс дето сигурно не сме го правили от сто години-със страст, с тръпка, така както трябва да е един хубав и здрав секс. А и всичко е на макс-няма не искам това, не мога онова и други такива от моя страна. Ама и мъжа ми е доволен де и не се оплаква, с еднаква сексуалност сме и ми държи на темпото. Много е издръжлив. Понякога ми вика, че ще го побъркам. Случи се 2 вечери аз го чаках да си легне и да се гушнем, но той закъсня, каза, че е уморен и не искаше и си заспа, а аз го молех, но той ми отказа категорично и аз си поплаках две поредни вечери заради това. Чувствах се много отхвърлена. Едната вечер обаче се събудих в 3ч през ноща и си го съблазних и го правихме. Сигурно ако го оставя той да е инициатора, ще го правим, когато на него му е кеф, ама сега го искам през ден, оставям го един ден да си почине човека :)... и пак.

Ти защо не поговориш със жена ти-кажи и какво искаш, че се чувстваш неудовлетворен и така. Ти от твоя страна трябва да си перфектен в хигиената си. Започни един разговор с нея колко я харесваш, колко те възбужда, ей в такъв дух. Тя може да няма самочувствие жената, кой знае. Виж за аналния не и говори сега-не става ей така. Тя за това трябва да се е подготвила и физически и психически и да е много възбудена и ако се съгласи да е като за десерт... Тя сега не ще и редовен стандартен секс, ти от там почни. А как е с оралния(това поне няма да я боли), има ли желание да ти прави. Но лека полека. Насочвай я... Каквото и да и говориш трябва да е с много любов и уважение към нея, това е най -важното за една жена. Просто да разпалиш в нея отново женанието да се чувства приета. Не вярвам да ти откаже.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 39255b3eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   здравейте. аз съм, автора. първо искам да благодаря на всички за откровенните и достойни съвети. не споменах в началото че ми е втора половинка. от първата имам дете-момче-12 което го гледам аз. от нея имам също дете-3 г. и тя го превъзнася до небето. всички имат деца ама се даржът малко по строго с тях. аз като му се скарам и край. А колкото до това да и показвам, че я желая го правя постоянно. казвам и че я обичам. хващам я за дупето, купувам и маркова козметика и скъпи неша. абе с една дума аз си искам а тя недава. за любовник се съмнявам много, че може да има. за анален да не говорим със оралния никога до сега не е проявила самоинициятива. а колко пъти сум и казвал, че би ми било хубаво ако някоя сутрин ме събуди със свирка. колкото до хигиената ми съм безупречен. като я питам в прав текс защо неиска да прави секс с мен тя отвъща, че не е вярно, че трябвало настроение обстановка. еми мамка му, толкова ли неможе да веднъж да го направи спонтанно и да поеме инициятивата???? ядосвам се като пиша това. моля я да ходи в нас когато сме сами малко по- така ама не. направо незнам!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5be186f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 15. Нали опсваш, че преди няколко месеца и ти си била в същата ситуация. С приказки и насочване щеше ли да се промени нещо? ! Не! И ти го знаеш. Като не и се иска на жената - или просто няма желание или друг и оре нивата. И в двата случая не става с приказки и насочване. И още нещо, понякога така се получава, че ние мъжете се мъчим да сне мили и нежни с жените си - па да не се обиди, па да не се разсърди, па да не я нараним някак си, а в същото време друг и пори шундата безмилостно. Понякога така се получава, да не кажа, че това е по-често срещаният случай. Колкото си по-добър и внимателен - толкова повече ти се качват на главата. Калкото си по-лош, толкова повече те уважават. Зависи много от човека срещу тебе. Но колкото и да гледаш когато му е времето, не винаги и всичко може да е в твоя ползва. Какво да правиш - съдба, мактуб. Приемай живота такъв, каквъвто е и прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Да ти кажа честно, аз също съм в твоята позиция, подобно на 15 опитах какво ли не - разговори, насочване, нежност, изненади, секс играчки - какво ли не и между другото хигиената ми е перфектна пък и винаги секса между нас с жена ми е бил невероятен - разкрепостен и страстен и въпреки това - не и не! Две седмици цикъл (със спирала е), на третата седмица веднъж макс два и на последната е уморена и не можело толкова често. После се оказа разбира се, че друг оре здраво мойта нива, но с приказки не става брат. Аз си изприказвах устата. От много приказки файда няма. Трябва да си хвана нещо сгодно - както знаеш чужда жена кокали няма. Но не искам, защото си обичам жената и я желая. Ама като не става - не става, със зор нещата не се получават. Преди време прочетох едно изказване по форумите на една жена с опит - проблемите в семейството започват със секса. Не върви ли секса, няма да го бъде за дълго. Така, че приятелю, поговори с жена си (макар, че от много приказки файда няма), пък ако не стане - бъди отрковен и си кажи - Жено, каквото и да е - явно при нас търсенето надвишава предлагането и за известно време ще имам нужда от още един човек до себе си да ми дава това, което ти не можеш или не искаш. После ще ти кажа какво ще стане, ако жената е умна (ти също), ще потръгнат работите за седмица, две - после пак по същия начин. Ще си хванеш нещо сгодно и ще се вихриш доволно. Така и ти спокоен, приветлив и уверен, жената също, истинска идилия. Звучи гадно, но такъв е живта - кой, както си го нарпави. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторе, за втори път не си гледал като си се женил. Толкова ли не видя, че тази жена е студена и не е сексуална? Бас държа, че и детето си не прегръща, че не знае, какво е гушкане и целувка на обществено място.
Какво мога да ти кажа - пробвай всичко, покани я на романтична събота и неделя някъде, нека някой ви гледа детето, просто дай 100% от себе си, но ако не успееш...
Аз съм втора съпруга за мъжа си. Първата му жена е била точно като твята. Живял е така към 10 г. После е започнал да изневерява и накрая се е развел. Аз съм съвсем различна и дори трябваше да го уча наново да се гушка и да прави спонтанен секс. От 11 г. сме двойка и мога да ти гарантирам, че не при взички жени се получава така. Днес дори правихме с мъжа ми два пъти секс. В повечето случаи аз поемам инициативата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a25b621199
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Един момент! Жена, която има дете дете на ТРИ години е твърде вероятно да се отдръпне от секса, защото така чувства, че е"мръсна"Това е описано в много книги и лично преживяно от мен. Много хора и жени въобще не го знаят. Причината е, че детето, навършвайки три години, се "отделя" от майката и започва да разбира. То се отделя вече като самостоятелна личност. Щом имаш по-голямо дете, ти имаш опит с това и развитието на детето в определени конкретни години от възрастта. Така тя сякаш изпитва чувство за вина и т. н и спира да се чувства сама себе си сексуален обект, много жени дори не мастурбират в този период и не правят секс с дълги месеци, 6, 7 дори. После постепенно нещата си идват на мястото. Замисли се и за тази възможност, авторе.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 39255b3eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   автора- преди да се роди детето не беше така. а и то се появи изневиделица, а бяхме говорили преди това че повече деца не искам. а колкото до детето прашинка недава да му падне от клавта. само то същаствува.. Все пак Ви благодаря на всички за съветите:)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, горе главата.
Мисля, че тази жена се е разтворила във връзката си с детето.
н. 19 може да е права до някъде, но аз като жена не мога да разбера това. Не виждам и защо майката на малко дете да е била по-чиста и да бъла омърсявана чрез секса. Аз лично мастурбирам от 8-годишна и не виждам защо да спра да правя секс и да мастурбирам като майка на малко дете. Напротив -раждалата жена е минала през какви ли не гнусотии, приела е семето на мъжа и го е износила, не ? отива да се дърпа от интимност с бащата на детето си. Именно при секс се отделят хормони, които сближават двамата родители, уравновесяват характера и поведението и се създава в крайна сметка и по-добра семейна среда за децата.
Да си майка не изключва това да си съпруга и любовница на мъжа си и не бива да има толерантност към подобно поведение, защото то в крайна сметка е смъртна присъда за брака и семейството, а от там и води до нещастно детство на плода на любвта и брака - детето.

Авторе - нека жена ти пусне детето на градина, стига му е баела толкова. Намери ? и някаква баба да ? помага. Поговори сериозно и ? постави ултиматум - нека избира - или ще ти е съпруга, или ще си намериш другъде секс. Майка може да бъде и без да сте женени - разводът трябва да бъде споменат като възможно решение за теб. Възможно е и да ревнува детето си от теб, намери начин да заемеш по-голямо място в живота на детето и да ? дадеш да разбере, че детето не е само нейно, че си баща и от нея зависи, дали ще те задържи при детето ви или ще има драми. Децата много бързо в тази възраст откриват баща си като любим родител и не е зле сама да разбере, че не е номер 1 за детето, може би не е зле да помисли и за неговия баща.

Ако жените спирахме да правим секс след първото дете, светът да се е затрил... познавам жена, която роди второто си дете буквално 10 месеца след първото, със секс е станала „белята“. :)
От 2000 г. не е раждала жена без секс. Сексът и майчинството не се самоизключват, напротив - майчинството предполага секс и само жената, която прави секс може да бъде майка. (ако не е Дева Мария де)
Гледай да промениш това във връзката ви, защото без да иска, тя така вреди и на детето си - накрая може да отгледате някое мамино детенце, някой болен от едипов комплекс младеж с проблеми до живот, а и ти си изнервен и нестабилен без сексуално освобождаване, заложено е в теб да се оглеждаш за други жени, защото ти липсват хормоните, привързващи мъжа към партньорката. Човекът е единственото животно, което гледа децата си до живот, сексът е важен трик на природата, за да накара мъжете все пак да се задържат при жената и да отгледат поколението си. Ако няма секс т.е. шанс за следващо зачеване, мъжът почва да си търси друга партньорка, за да продължи рода. Това са механизми, дълбоко заложени у нас, които не можем да контролираме.
Аз лично нямам намерения да изоставям съпруга си по време на бременността и след раждането. Имам нужда от сексуалност и за мен отказът на единият партньор е абдикация от брачното взаимоотношение и дава правото на другия партньор да си потърси секс другъде. Искам да имам нормално семейство и баща за децата си. Апетитът идва с яденето - от опит ти казвам, не отстъпвай сега, веднъж като пак привикне на редовен секс, сама ще почне да си иска.
Съвет - ако не искаш повече деца, хвани и си направи възектомия, не чакай на жените.
Не се примирявай, изискай от жена си секс, дори това да значи, че трябва да поставиш на масата възможен развод и да спазиш заплахата си. В началото няма да ? е хубаво, после ще свикне и ще преоткрие сексуалността си. В никакъв случай не се примирявай със сегашното положение, защото ще загубиш много важни години, а мъжът над 50 г., които няма редовен секс навлиза в т.н. „мъжка критическа“ - нивата на тестостерон падат главоломно, започват депресии и много болести, защото за природата сексуално неактивният мъж не е нужен. Затова и мъжете живеете по-кратко по принцип. Старата жена е важна за рода, защото гледа децата на вечно бременните млади жени, старият мъж, които не може да предава гените си, бива отсят, защото само хаби важни ресурси за човешкия род. Доказано е, че мъжете, които нямат редовен секс живеят 5-10 г. по-малко от тези, които имат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: df1bb30346
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, действай по активно и не се оставяй на инерцията на жена ти-я има 1 път в седмицата, я не... Какво е това неглижиране на съпруга, ама ха.... Детето си е дете, но и мъжа си е мъж и си има негови нужди. Почни да си искаш през ден, покажи, че я харесваш, да има закачки, притисни я малко да прави каквото искаш... И да ти се дърпа в началото не се отказвай, после ще ти свикне лека полека на темпото и изискванията. Може да и хареса така, че и сама да си иска после. Че то апетита идва с яденето, нали така? .
Ако се оставиш така ще се сринеш и емоционално и сексуално, а после и здравето отива на кино.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4f8fe2b7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Връзката ни със съпругата ни е на повече от 25 години. И до ден днешен в сексуален план я желая както първия път, дори по- силно. Сексът, когато го има е суперкачествен. С времето, обаче, започна да става за мен недостатъчен в количествено отношение. Това наложи да си търся сексуална партньорка извън брака. Изключително обичам и уважавам жена си, смятам, че не бих могъл да имам по- добър семеен живот, предпочитам нея пред шестица от тото-то. Обаче искам и секс. На почти 50 човек далеч не е умрял.
"Боли ме глава. ", "Спи ми се. ", "Утре. " или "Довечера. " Това са част от думите, каращи ме постепенно да се почуствам леко отблъснат. От друга страна не искам да настоявам тя да прави нещо против волята си. А липсата на инициатива за секс ме кара да мисля, че съм нежелан в това отношение. Което не е така поради особеностите на женската физиология- вероятно започва да работи на по- бавни обороти.
Не съм бил никога с проститутка- смятам го за обида към съпругата ми и освен това сексът е в главата, а не в гащите и да ми театралничи някоя върху мен не ме кефи изобщо. Моногамен съм в извънбрачните си връзки, в смисъл, че след едната следва другата, може половин година, може цяла, може две. Периодичността на срещите зависи от възможността и на двамата- от един- два пъти седмично, до един- два пъти месечно. И винаги върховно. Което не се отразява на качеството на секса в къщи. Също върховно. Доколкото го има.
При извънбрачните си връзки винаги съм подхождал прямо, не съм крил семейното си положение и намерения.
Кофти е да има наранени- нужен е баланс.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a93953cee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Пич, като си на 40, не е ли малко късно за "каки". Каките ги остави на пуберите, те са им фетиш ;-)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 48019fae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 17 а ти как точно разбра, че твоята я оре друг?

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fbb53a90d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 25. Няма значение. Подробностите винаги са гаднички. Истината винаги излиза наяве.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fbb53a90d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Адмирации за 21, много точно. Виж какво приятелю, минал съм през това. Аз съм на 42, моята на 40, секси, засукана и до там. Обичма я и я уважавам. Няма да я сменя за друга. Но за секса - виж това е друга губерния, не ще, върти, сучи, не ще и не ще. Е, аз какво, да си развалям семейството ли? Намерих си една сгодна женица - е, няма такъв секс братко. Няма не искам, няма не мога, всичко на макс, върховно всеки път. Това дето го разправят - чужда жена кокали няма - ами вярно е. И какво стана? И аз спокоен и в къщи цари мир и спокойствие, всички доволни, идилия. Колкото и да не ти се ще, стига рева, ами си намери някоя да ти дава от това, от което имаш нужда и да се кротне положението, пък след време може твоята да се освести. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f5378b5b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Повикай някой по млад, с който ще я чукате на партия. Има един вариант, който няма да е много приятен, но вероятен - Да те изгледа възмутено. Можеш да я заплашиш и с нещо друго, например и кажи за някое секси момиче на 25 с големи цици и сочен задник. Кажи, че ще го набиеш на това момиче, ако тя не ти върже в следващите месеци. Послушай ме, ще я пречупиш. От опит го знам, само дето не съм женен, но така поставях ултиматум на гаджето и познай, Работи! :Д Но, не знам как би реагирала жена на 40. :(

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a89af62b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Хора направо ме разбихте, аз съм на почти 31 години. Жена ми не е правила любов с мен от 10 мсеца и тя е на 31. Дайте съвет какво да сторя. Няколконпъти и засичам телефона да гледа порно сайтове по историята. Но това е мнго рядко.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a24ad87da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Я опитай да мастурбираш пред нея да видим как ще реагира.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 71d1c6031a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Към№27 Вие ли го написахте това? Имам чувството, че съм аз! Само дето годините ни са 57 и 55. И аз така- Щом в къщи няма манджа има ресторанти. Добре прикрит мръсник съм!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5b46bde0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   27 любовницата като поиска да се разведеш или жена ти разбере какво ще стане, може да се разведеш даже и да не искаш. а 32 - горката му 55 годишна женица сигурно стои с него заради пари.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87618a220e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 30, аз също съм на 31 г. и се случва да правя секс с мъжа ми на 2 седмици веднъж. Той е на 36г. и взе все по-рядко да си иска. Със сигурност има любовница, но не си давам зор да го хвана. Не желая да се ровя и да преживявам нови отрицателни емоции. Той твърди, че заради честите ни караници няма желание и го отблъсквам, но това са само оправдания. Наскоро забелязах, че му е трудно да достигне и ерекция. Бил уморен. Да бе, правиш го 2-3 пъти в месеца и не ти става... да не говорим колко студено се отнася с мен и как никакво внимание не ми обръща. С приказки месеци и години наред не става. Мъчих се, мъчих се и накрая си намерих любовник 13 г. по-възрастен от мен. Няма такъв секс и такова удоволствие. Всичко правя с него. Страхотен е и супер сексуален.
Не са хубави тези неща, но понякога няма как да съхраниш брака си. А и развода не е гаранция за спокоен и щастлив живот.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Мога да споделя опита на н. 37. Преди имах връзка с мъж на 33 г. някъде и не можеше с извинение да го вдигне, но не искаше да се лекува, а и не реагираше на каквито и да е опити от моя страна. (НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ Е ВИНАГИ ЗАРАДИ ЛЮБОВНИЦА, има и импотентност) В края на връзката ни ме беше съсипал, защото ми внушаваше, че съм била дебела (при 175 см и 55 кг. ) и действително започнах и аз да изперквам.
Добре, че събрах сили да се разделя с този човек. Мъжът ми е с 20 г. по-голям от мен и не мога да се оплача. От повече от десетина годинки вече сме заедно и вече той мина 50-те, но продължаваме почти всяка вечер да правим хубав секс, а през събота и неделя и се отпускаме и за по-екстравагантни неща. Направи ми човекът без проблем три дечица, а бившият ми в това време се ожени, разведе и няма деца. Сещайте се защо.
Момичета, бягайте ако мъжът не върши работа и не иска да се лекува. Не си мислете, че младостта е гаранция за качество и количество, не мислете, че като не може да вдига самолета имал бил любовница - който може да вдигне при любовницата, ще може да вдигне и при вас. Няма такива екстри - просто мъжете ви не вършат работа.
Мили мъже, това се отнася и за вас - ако жена ви не ви върши работа, пробвайте се да промените това, дори директно говорете с нея, но човек без секс не може да живее и мъжът се жени, включително за да има редовен секс и семейство. Какви са тези неща - омъжваш се и не пускаш на мъжа си? Ами който иска да живее безполово да не се жени - отиваш в манастир и няма да има секс.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 24d35b1b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Обикновено, който обръща много внимание на жена си, държи се добре с нея, гледа да и угажда за всичко, да я разхожда насам-натам и да е верен, накрая стига до това положение...! Жена му започва да го смята за даденост и после, за някакъв мухльо.
И аз съм в това положение... Не, че се хваля, но го проумях доста късно! На 44 години съм, а сме женени от почти 20 години. Жената търси това, което няма! То е желаното и привлекателното! Ако мъжът и работи, плаща сметките, води семейството по почивки и екскурзии, занимава се с децата, купува цветя с повод или без, се оказва, че той не е мъж на място! Ако е някой, който е безпардонен и безцеремонен с жена си, че даже може и по някой шамар да отнася, то тогава тя търси, някой който да е мил, да купува подаръци и така нататък. Ако го има същото това нещо, то не е интересно...!
И при нас отначало всичко беше наред и секса беше много добре, ама с времето жена ми все повече започна да я боли главата или корем, все и беше топло или студено, все нещо недоволна... Последно (преди няколко години) когато ходихме на екскурзия, беше до Рим и като се нацупи, така и не разбрах, какво не и хареса! То мръщене, то пък голямата работа, като съм я бил завел до Рим, не ме била карала насила...! Направо останах, като гръмнат! Нищо не и казах, прибрахме се и си викам край! Никакви почивки, разходки, морета и глезотии! Каквото трябва за децата, то си е отделно!
Сега познайте, жената пак недоволна! Какво ми било станало, че никъде не съм ги бил водел! Без да се обяснявам много, казвам че никъде не ми се ходи, уморен съм, не ми се пътува или нещо такова. Свиркам си и си чета някой вестник на кафенце събота и неделя! Обърнах повечко внимание на някои стари хобита, които бях зарязал в името на това, да се харесвам на жена си! Отчитам го, като голяма грешка, макар и късно...!
И като гледам, някои наши семейни познати - ами същата работа е и там! Да не говоря, за онези на които жените им не работят! Такова мрънкане и вечно недоволство от целия свят! Все мъжете им малко изкарвали, все колата не им харесвала, ама защо само до Гърция отишли, не можело ли другаде и ей такива ми ти работи.
Някои ще почнат да ми обясняват, че не съм говорил с жена си за проблема или нещо подобно... И ще им кажа, че не е така! Жените бягат от такива разговори и със секса се мъчат да контролират мъжете си по някакъв си техен начин! Един вид, ако е доволна в момента ще му пусне, ако нещо не и е по вкуса, няма! Да стои на сухо и да се облизва! Ами вече разбрах, за какво става въпрос! Не очаквам, че повечето жени ще го признаят или поне не открито, но това не променя по никакъв начин нещата!
И пак подчертавам, не се оплаквам! Приемам го и не се сърдя на никой (даже и на жена си) за нищо! Гледам да се настройвам според положението в момента и да си доставям дребни радости, че живота е много кратък!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c50dabae1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Здравейте, аз съм Номер 30 да ви кажа честно мисля си че и а хора които са сексуално неактивни. Жена ми уж няма любовник а 10/месеца суша. Питам я и тя ми отговаря че мислила за децата, не можела да мисли за любовни ласки. Почвам да си мисля че я е хванала кризата на средната възраст тя е на 31 години. Аз гледам винаги да и угодя. Иска секс аз съм насреща никога не съм отказал.
Все тая. искам да кажа че сле 10 месеца суша най накрая дойде при мен и се заигра. Не знам мнго се изтормозих последните месеци.
Мислех си че вече не превличам сексуално жена си. Явно е нещо друго. Любовница все още не искам и адявам се да не стигнем до там. Даже еротичиноте ми фантазии в главата винаги е образа на съпругата ми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1593f59bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   39 браво живота е твърде кратък за да се ядосваш. Пак съм аз номер 30. Да споменаа само че в момента имам момче на 8 месеца и млмиченце на 3 години. жена ми не беше правила любов с мен от 10 месеца. Седанах поговорих няколко пъти с нея. Казсх и че така няма да я бъде. Не желая да сме съквартиранти само. Натърих го поне 15 пъти за един месец. резултат нямаше. После имаше 2 3 семени скандала за отношенията помежду ни. във всички аспекти аз бях виновен. както и да стигна се и до разговора за раздяла и развод.
И на следваща вечер казах на жена ми че на другата сутрин се из асям. Тогава вече и омекна всичко като видя зора. Вече минаха 10 на дни и нещата межу нас са ок. но ви съветвам семейство без секс няма. семейство без скандали и кавги няма. Най хубавия секс се прави след скандал

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 81aa4de93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Секса е наистина странно нещо, всичките проблеми почват от него, , и всички проблеми се оглаждат с него, ама ти трябва умни хора да го умеят, при повечето хора жените са причините да почват тези проблеми, и с извинение те са ГЛУПАВИ жени дето сами бутат мъжете им да си намерят любовници, да развалят семействата им, да оставят децата си без баща. и то за какво за един секс за 15 -30 мин.!!!
умните жени знаят много добре как да си пазят мъжете и как да ги правят доволни и щастливи, да им мир за тях и за децата и да не мисли чужда жена да си доближи нейна крепост, жената е ангел пазил на едно семейство, тя е всичко и всичко зависи от нея, за това ако има проблеми в една къща моментално нека жената да мисли къде е изгрешила нещо в секса и с него да го изглади.
Мъжете сме като деца, като му даваш бонбонче на детето то е доволно и е усмихнат и ние сме такива след хубав секс жената. сега нямам време да разкажа за мой проблем понеже нямам време, може би скоро.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 539459f547
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

45.   Просто жена ти е темерутка, безчувствена, има те за даденост и след като на нея не и се ебе, си мисли че си длъжен да стоиш на сухо.
Но много възможно е да си има някой ебач, и ти просто си и омръзнал. Ти си знаеш, съвет за такива работи не се дава, нещата са много индивидуални, но като нещата не вървят, хвани си някоя разгонена наборка или кака и си я чукай, пък с жена си живейте като съквартиранти и един съвет, премести се да спиш в друга стая, като те пита защо ще и отговориш, защото ти нямаш нужда от мен и аз също! Да и жегнеш самочувствието на тъпата патка! И да разбере, че може и да те изтърве! Жена ти май е като в онзи руски виц:

"Маша се удави в езерото, въпреки че беше зодия риби, дърво в леглото и лайно в живота"! И трите неща не потъват!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b4c6869eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Здравейте,
на 36 съм, а жена ми на 31, както автора така и при мен проблема е в това, че желанието ми доста надминава това на жена ми, само че имам дежаву.
Имах 6 годишна връзка преди да се оженя за нея, която прекратих поради причината:липса на секс. Това е огромен проблем, може би над 50% от връзката между 2-ма души се крепи на секса.
В началото всичко е страхотно и после изведнъж, храс, все едно някой с нож прекъсва нещо(първият път стана изведнъж, сега процеса на утихване е плавен) и само да ви кажа, не е друг, няма такъв, нямаше първия път, няма и сега следял съм я, подслушвал камери и т. н. само защото толкова много обичам и желая човека, се молех проблема да е в мен, за да знам, че ако се променя нещата ще се оправят, но не...
Така започна връзката ни с настоящата ми съпруга, просто защото се уморих да чакам, уморих се да се надявам и да крепя нещата и реших, че е прекалено рано да ставам сексуален инвалид и ми омръзна да съм съквартиранта, който трябваше да се държи като мъж, само че без да консумира и да трябва скандал, за да се стигне до елементарен секс, който беше само за да се успокоя... така попаднах на нея.
То не беше мръсни смс-и, то не бяха забежки и кратки срещи по време на работа, секс по цели нощи, 6-7 пъти и т. н. секс преди бар и след бар, а бе всичко си дойде на мястото и така 4 години, после брак, после дете и после дежавю:
Последния път беше преди 3 дни, а преди това 3 седмици сухо, общо взето не по-често от 1 път в седмицата. За мен това не е нормално за нашата възраст(31/36)? Вие кажете, виждам, че се включват и жени? Аз лично за секс мисля поне 2-3 пъти на ден, ако го правя поне 1 път качествено на 2 дена би ми било напълно достатъчно!
Като последния път беше страхотно, направихме го 2 пъти един след друг, нещо което не се беше случвало от години. За това дали и е хубаво няма да коментирам( по 2-3 оргазма на акт, което е всеки път и не са фалшиви, щото всичко се мокри и си познавам половинката), без детето сме и имаме възможност сега да сме интимни, но не, ден след това се заиграхме пак и на нея нещо не и беше добре, което ясно го усещам и тогава и на мен не ми е кеф и преустановихме, след това ден нищо, пак да кажа, без детето сме и аз се увъртам като... а и имаме и време един за друг, не е като да съм ангажиран, тя много ме възбужда и я желая страшно, но не искам само аз да се натискам, омръзна ми да чакам и и показах, че я желая, тя въобще така ме отблъсна, все едно и дума да не става, дори не поиска и да опитаме, а аз знаех, че е последна възможност да сме интимни, свободни, защото следваше детето, край на почивката и на нея трябва да и идва( мин. седмица без секс). Последва скандал, както и трябваше да се обяснявам: защо аз съм такъв, да не би да съм ревнувал от детето, а и ясно знаех, че ако и кажа какъв е проблема и какви са доводите ми, ще получа това, което искам, но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА, така беше в предишната ми връзка, сега се повтаря и в брака ми! Кажете моля ви, това нормално ли е? Аз ли съм причината? За хигиена не ми говорете, защото там нямам пропуск! Какво трябва или каква е рецептата това да не се случи, защото вече съм на път да се предам и да приема, че всички(жени) са еднакви, макар, че виждам, че са писали и не е така или пак да тръгна на ново и да си разсипя семейството, което колкото и да говорят, че не е задължително да стане, се случва когато намериш(получиш) това, което ти липсва от друг!!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   46, жалко че имаш такива проблеми. Не мога да ти помогна, защото съм жена, но мога да споделя опита си с теб. На годините на съпругата ти съм, а моят съпруг е с 20 години по-възрастен от мен и вече има един неуспешен брак зад гърба си и заради липсата на секс в него и отделно други проблеми, които не са по темата. Ние имаме почти ежедневен секс, понякога по-добър, понякога по-лош, понякога просто за отпускане, понякога дори от задължение, но най-често от чиста проба желание един към друг без някакъв план. Той непрекъснато се страхува, че може да се случи като в предишния му брак и мисля, че и ти тук имаш проблем. Просто страховете ти са толкова силни, че е възможно да работиш подсъзнателно за тяхното изпълнение. Аз го усещам, когато се спича и за съжаление често пуска някакви забележки от рода „като при нея“, за да мисли 2 дни по темата и да заключи, че греши.
Като жена мога да ти кажа, че апетитът идва с яденето при жената. За разлика от мъжа, чието желание нараства при по-малко секс, при жената е обратното. Това ще рече, че когато веднъж попаднете в ежедневието да имате по-малко секс, на жена ти ѝ се отщява съвсем и се наглася, става ѝ удобно дори без секс. Колкото и да ти е странно, жената няма нужда от секс, за да е физически и психически уравновесена или поне така си мислим -истината е, че също ставаме раздразнителни и неприятни, но нямаме този сексуален „нагон“ като при мъжа.
Съветвам те да не разтакаваш, а да си кажеш болката. Искай и дори настоявай за секс поне всеки втори ден - жена ти в началото ще мрънка, ще се пробва да се измъкне, но после ще ѝ стане хубаво и сама ще си иска по-честичко. Така е и при нас. Аз от себе си съм усетила, че имаме ли пауза от 3-4 дни в секса, което се случва само заради обстоятелства като пътуване на един от двамани, после ми е по-трудно да влезна в ритъм. Прави просто редовен секс с жена си и тя ще се нагоди към този ритъм, а и за нея е по-добре. Не я натискай да има оргазми всеки път и не искай любовни маратони от нея. Понякога и един бърз секс е достатачен за „отскок“, за разтоварване.
Е, нормално е да ревнуваш от децата. Просто жените сме си такива - ние веднъж майки почваме да обръщаме много внимание на тях и мъжът остава на второ място, но това не значи, че ви обичаме по-малко - просто денят има 24 часа.
Търси начини за повече мигове заедно като двойка и отмени жена си при някои от задълженията, за да има повече време и енергия за теб.
Задължително си лягайте по-рано и направете режим на детето си, което най-късно в 8 часа (след Сънчо) да е в леглото, за да имате вечерта за себе си като двойка. Не оставяй обаче ТВ и интернет да ви крадат това време, а уважи жена си като жена, разпали я като едно време. Въпрос на почване е - почнете ли веднъж да водите редовен полов живот, после е лесно. Отделно трябва да предложиш повече разнообразие в леглото, защото често жената прекъсва сексуалния си живот и защото сексът не ѝ е харесвал. Питай какво желае в леглото. Там, където е горяло, пак ще гори. Аз самата гледам никога да не загасне огнището, защото после трудно се разпалва, но не е невъзможно. Трябва желание от двамата, но все някой трябва да направи първата крачка - защо не ти?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b4c6869eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Здравей 47,
засегнала си някои неща, които наистина ги правя, защото смятах, че ще променят статуквото или ще са в обща полза:
1. както каза, детето ни е с режим, точно, защото мисля/коментирахме, че трябва да имаме време за нас.
2. не държа на нейните оргазми, но на мен ми е хубаво, когато усетя, че и на нея и е хубаво
3. не държа на маратони, просто, някой път държа на разнообразяване игри и т. н. , за да избягаме от "злободневието"
в секса
4. никога не съм и казвал" като бившата", макар, че тя знае какъв беше проблема с бившата и май вече съм на път точно така да се изразя в следващия разговор.
5. ти нали разбираш, че при тази честота, с която го правим, усилията да стигна до 10мин задържане по време на секс са неистови, защото страшно много я желая и тя ме възбужда.
6. права си, раздразнителна е, но това е препятствие само, за да се случи всичко(да не се случи нищо), аз започвам нежно, а нея или и се спи или я е гъдел или я боли нещо или е уморена, а не ходи на работа, аз нося доходите в нашето семейство, от 2 г. и прехвърлих някои ангажименти, за да се чувства необходима и ефективна, детето е на градина!
7. И не на последно място, което преди това не споменах, ние до сега няколко пъти сме коментирали случващото се уж ме разбира, уж ще се промени, но всичко е за 2 седмици макс. 3
8. И това с ревността от детето, тя го измисли, един вид като причина от моя страна за скандала, а аз просто не исках пак да обяснявам защо ми е криво и защо искам да изляза сам, при положение, че ако бяхме засегнали темата, щеше да ме утеши, да ме прегърне, да го направи с мен, за да ме успокои и пак до 2-3 седмици
За това говоря и за дежавю!!
Определено си усетила страха ми от повторение на предишния сценарий.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fec8375858
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   там дето е горяло пак ще гори, то ще гори, гори и накрая ще изгасне, то дето нещо ще става с мъка и молене.... и с разгаряне.. трудна работа, то по - добре нов човек отколкото да се мъчиш все с 1 и същ

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Здрасти 48,
виж, горе-долу налучкахме проблемите, но е време да предложиш решение. Страховете ти да не станело като при предишна връзка не помагат.
Според мен решението може да бъде само едно - без натиск за оргазми и Олимпиади, започни да настояваш много интензивно за ежедневен секс дори. Влезнете ли в ритъма, после и по-лесно ви се прави.
Знам, че много мъже си мислите, че без оргазъм няма секс и удоволствие, но това може би важи за мъжката сексуалност, не и за женската. За жената сексът може да бъде задоволяващ и без оргазъм и обратно - оргазмът да доведе до огромно дразнение, което да те остави незадоволена. Оргазмите зависят и от много други фактори -умора, дали си в овулация и изобщо в кой период от циъкъла си и така нататък. Натискът за оргазъм убива желанието при повечето жени или просто симулират. Не я тормози, направи ѝ го готинко, а тя ако иска повече - ще разбереш, но липсата на оргазъм не значи, че ти не си я задоволил и не ѝ е хубаво. Важното е изобщо да стигнете до секс и то редовен секс - 4-5 пъти седмично поне, млади хора сте.
Ако тя директно отказва секс или ти го саботира, говори вече директно с нея, че това е много важно за теб и честно казано рано или късно ще разсипе брака ѝ. Нека си помисли дали ѝ се живее като самотна майка и дали не си заслужава усилието.
Не прави обаче скандали, а си кажи най-спокойно какъв ти е проблемът, защото по време на скандал можете да си наговорите глупости, а ако тя започне да буйства, ти просто излезни от стаята и се върни в по-удобен момент.
Също помага една събота и неделя само двамата някъде - ако нямаш идея, виж какво има в Grabo за този уийкенд, вземи и пътувайте. Аз така случайно кликнах и с мъжа ми си изкарахме чудесно 2 дни във Велинград, а детето все може за 2 дни да ви го гледа някой. Там правете секс и говорете за двама ви - какво искате за напред и така нататък.

Най-лесно е иначе решението на 49 - нов човек след нов човек и накрая оставаш сам. Ако не инвестираш във връзките си тук и сега, после ще съжаляваш. Освен това вие с 1 детенце ли смятате да стоите, а дете се прави и със секс.

За мен като жена сексът с мъжа ми е важен и не само заради него, а най-вече заради мен. Ще излъжа ако кажа, че всеки път е супер, но лош секс е по-добре от никакъв секс. Който прави редовен секс, все 2 до 3 пъти в седмицата ще има хував секс, а останалите пъти разтоварват и засилват привързаността и доверието в двойката. Отделно след 40 г. спре ли мъжът да прави редовен секс, тръгни после да го „палиш“. Намалява нивото на тестостерона и мъжът залинява. Сексът е освен всичко и здраве - не говоря само за оргазма, при който се кръвоснабдява удърно мозъкът, а говоря за сексът въобще и най-вече е добър за психиката. Жена ти просто сама не знае, че си вреди. Помогни ѝ, определете си ако трябва график за секс, но влезте в модус „редовен“ секс, което е поне 4 пъти седмично - може да е бързо, може да е дори орално, но да има сексуален контакт поне 4 пъти седмично, независимо от оргазмите!
За нея може би твоите очаквания са били изтощаващи и прекалени - питай я ТЯ как иска секса, какви фантазии има и как си го представя, но не прави компромис с броя сексуални контакти - ще не ще, а апетитът идва с яденето. Нова жена винаги можеш да си намериш, инвестирай сега.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1ed51ee745
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Номер 50, ти като не чувстваш глад, а засита, ядеш ли, само защото трябва да ядеш? И ако да, идва ли ти апетита и услажда ли ти се?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f0c7174c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   н 51 - стомахът има ограничен обем, а от секс човек не се изхабява. Спреш ли обаче, желанието си умира - поне при жените и по-възрастните мъже. И да - понякога е по-добре човек да се понасили да яде, от колкото да умре от глад.
В случая - сексът с половинката не е навредил никому, липсата на секс с половинката обаче води до 90% от разводите, така че нека добре си помислим кое е по-важно - нашето моментно настроение, каприз, дори желание да отмъстим на партньора си заради други проблеми или запазването на брака, а с това и на семейството.
Сексът е просто важен и дори най-важен за мъжа и дори да го отричаме, това не променя обстоятелствата. Ти като не искаш секс с мъжа си, все ще се намери друга жена, която иска и тогава губещата си ти, не мъжът ти - той все ще си намери друга, но да видим ти как ще намериш друг при тези обстоятелства - с дете/деца, с нежелание за секс и може би запусната след дълги години брачен живот без всякакво желание и грижа за партньора.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b30899ec27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   туй ли ти е проблема как ще си намериш друг и затова се насилваш? за жената секса не е задоволяващ без оргазъм. оргазмът водел до дразнене, което те оставяло незадоволена - ти изобщо знаеш ли какво е оргазъм или от страх да не останеш сама се преструваш и хал хабер нямаш? .... нов човек и имаш нова свястна връзка, а не някаква мъка, насила хубост не става.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b30899ec27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   туй ли ти е проблема как ще си намериш друг и затова се насилваш? за жената секса не е задоволяващ без оргазъм. оргазмът водел до дразнене, което те оставяло незадоволена - ти изобщо знаеш ли какво е оргазъм или от страх да не останеш сама се преструваш и хал хабер нямаш? .... нов човек и имаш нова свястна връзка, а не някаква мъка, насила хубост не става.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 79792028ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

55.   До 52, аз -46, много сериозно мнение, не мога да скрия, че не ми допада, но пък прекаления комплекс за малоценност или ниска себеоценка биха ме отблъснали, мога само да кажа, че съм искал винаги жена ми да бъде харесвана, нахакана и желана, даже на мен ми става още по-яко в този момент, защото знам, че е моя, че е за мен, даже сме се разбра ли, че не държа вкъщи да ми е чисто, подредено и зготвено толкова колкото, за сметка на нея, въпреки че тя определено се старае.
Ако това твое мнение се чете в един друг по-женски форум, където между другото ме разпнаха и оплюха, едва ли не кво съм искал и очаквал, домакиня, готвачка и порно актриса, може би щяха да те отлъчат и анатемосат...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1ed51ee745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Номер 50/52, въпросът ми беше риторичен. Толкова си и разбрала де, изписала си пак куп глупости.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker