Не става въпрос за качеството на секса а за честотата му. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не става въпрос за качеството на секса а за честотата му.
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3636 пъти
Здравейте, за първи път пиша в подобен сайт, но вече не знам какво да правя.

Проблема ми е следния: на 25 години съм мъжа ми е на 37 и сме заедно от 7. Още в началото когато се запознахме и бяхме гаджета, правихме секс рядко, или поне по моите разбирания, но все се надявах че това ще се оправи, защото много го обичам.

Аз не се чувствам задоволена, говоря му че не ми стига, но това него не го притеснява, отвръща ми че си е такъв. Не става въпрос за качеството на секса а за честотата му. Правим секс веднъж в седмицата а по някога и по рядко.

Всеки път когато аз му правя намеци или направо се опитвам да започна нещо, той ме отрязва категорично и това ме кара да се чувствам адски зле, нежелана и отхвърлена. За това че ми изневерява не смея да си помисля, той наистина не е такъв, но колкото и да го познавам и да съм сигурна в него взе да се появява и доза съмнение.

Много го обичам, но как да го накарам да разбере как се чувствам аз след неговото пренебрежение, колко ме боли и че изпадам в депресии вече от това. Какво ли не съм опитала да направя за да променя нещата, вече не се издържа. Моля дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: d07357ec7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм имала такива моменти с моя...
Явно когато си говорила с него и си му казала какъв е проблемът, нещо не си била достатъчно ясна или не си му го обяснила по правилния начин..
Говори с него пак!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7672041bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един сериозен разговор и малко студено поведение от теб може да свърши работа.
По принцип, когато започнеш да се държиш студено с някой сякаш му идва акъла.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 91b6e24477
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1 път седмично и се оплакваш? с моя приятел ходиме 2 години и половина, той е на 22 аз на 17. правим секс 2 пъти в месеца. всеки ден се караме заради това, защото аз искам а той не. няма друга сигурна съм. много ме обича и като го питам ми казва че е защото съм искала постоянно. как да не искам като съм незадоволена. чувствам се ужасно-нежелана, грозна, дебела...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d3d6835c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, няма такова нещо като " той не е такъв". рано или късно го разбираш. Второ, мисля, че сте прекалено кратко заедно, за да правите секс толкова рядко. /За сравнение, аз имам 13 годишен брак/. Обикновено мъжете към 37та година са във вихъра си. Трето, четвърто и т. н., мисля, че ако настояваш би могъл да се почувства притиснат, с чувството, че прекалено много очакваш от него и дори, когато го правите да се притеснява дали се е справил добре, а това доста подтиска мъжете и резултатът е, че ги отблъскваме без да искаме. Ако няма някакъв друг проблем, може би при вас нещата искат просто време. Време през което не да се мусиш и да правиш фасони като ученичка, все пак говорим за секс, а не за миене на чиниите вкъщи. Съгласи се, че при мъжете това изисква повече усилие, отколкото при нас. Най-малкото трябва да може да го вдигне и задържи, тук няма преструвки, нали? Моят съвет е да не го припираш, да не го притискаш и в никакъв случай да не правиш проблем от това поне известно време. Някак си ако е възможно да се успокоиш и да го оставиш да позабрави тази тема. Дръж се, все едно нищо не е било. Показвай му, че го обичаш по други начини, всичко, което ти хрумне. Възможно е ако се успокои и поотпусне, нещата да потръгнат. Разбирам, че това ще е трудно за теб, но виждам, че искаш да запазиш връзката си. Секс не се получава със заплахи, да се правиш на студена, да отмъщаваш или по какъвто и да е негативен начин, особено когато говорим за връзка. Трябва много търпение и разбиране. Единственото, което ме притеснява, че казваш, че това е още откак сте гаджета. Разбира се, всеки има различен сексуален "часовник" и нужди, но се предполага, че на мъжете им се иска по-често?

И още нещо - имате 12 години разлика, а това е много. С годините проблемите ще се задълбочат. От друга страна, 7та година в брака и отношенията се води критична, помисли и върху това. Може би имате нужда да си починете един от друг за известно време? Помисли дали той няма някакви житейски проблеми-финансови, в службата, с родителите си, това определено влияе на сексуалното желание, а и той не е първа младост и едва ли сексът е №1 проблем за него. Не прибързвай с изводите и с решенията, желая ти късмет!
ж, 42г

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 16f5f169b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искате да кажете, че според вас влюбения човек трябва да прави нон-стоп секс с обекта на своите въжделения, само и само въпросният обект да е задоволен? А дали на него това му харесва, не трябва да вълнува обекта...
Не ви ли е достатъчно това, че ви обича, малко ли ви се струва? Аз съм мъж и от доста време нямам връзка, и както можете да се досетите не правя секс, но това не означава, че съм изпаднал в депресия и съм тръгнал да си слагам край на живота... Сигурен съм, че и вие сте имали такива периоди в живота си!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6570fc402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Било е грешка да се надяваш, че ще се промени. Сега ако ти е толкова важно би могла да удовлетвориш потребността си от секс при някой друг, с или без знанието на мъжа си. Може да разнообразите, като си поканите някого, или съпругът ти да се съгласи за отворен брак.
Пък може и в него да е проблемът, нещо да подтиска либидото му.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 330d287a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами намерете си тъпкачи бе, хубавици, няма начин да не Ви се....
Какво се се хванали за пеша на тези схванати плашипутарници?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6360476572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мъжете обичат тишината и спокойствието - бърборете по-малко и въобще не мрънкайте за секс. При наистина сериозни разговори избягвайте елементарни заплахи, манипулации и други обичайни женски хватки - мъжете не са чак толкова глупави.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d3d6835c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Чак толкова глупави", точно така, №8, не знам защо така ни възпитават с години. Мъжете са хора, както и жените. Грешното възпитание да се играят роли ни води до неуспешни връзки и бракове. Мисля, че влюбеността и секса нямат нищо общо. Мъжът, глупав или не си има различна полова система от жената и милионите сперматозоиди трябва да отидат някъде, а при жените е различно. Въпреки това, всеки мъж е уникален и всяка жена е уникална като организъм и чисто сексуално. Може би просто двамата не си пасват в секса, а и забележете, той е на 37, тя на 25. Разликата е огромна! С годините ще се задълбочава. Последвай съветите на №4 и №8!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 19c07b6557
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте!
мисля, че трябва да си зададете въпроса - предразполагате ли го към секс, с какво предизвиквате желанието му за такъв.
По призумция мъжа трябва да е винаги готов за полов акт - между половите физиологичните различия, но за да стане това факт е нужен някакъв стимул. Все пак социално-битовите ни проблеми си вземат своя дан, което от своя страна влияе върху либидото, а от там и върху честотата на половия акт.
Тук не става въпрос за разговор, а за това което всяка жена умее - да прелъстява

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker