Пренебрегната съпруга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пренебрегната съпруга
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3326 пъти
Едва ли може нещо да се направи, просто искам да споделя. Знам, че ми изневерява - не е от вчера. Говорили сме не веднъж, че секса не ми е достатъчен, че не го правим с необходимата честота и качество и какво... просто ме изслушва, съгласява се с мен и нищо не се променя. Каква да бъде съпругата за да бъде желана - питам мъжете с дългогодишен брак?

На 34 съм, поддържана, хубава, интелигентна, добър събеседник и приятел съм му, нежна и женствена и пак слабо желана! Пламенна и страстна съм в леглото, силно го желая, но той се държи като дърво буквално.

Прибира се у дома за да яде, гледа телевизия и да спи. Не стига, че е слабо активен в леглото, но когато му кажа за това се дразни и ядосва и ми казва щом не ми стигало да мастурбирам.

Ревнува ме много и не е престорено виждам, но според мен това не е знак за обич, просто ме възприема като негова собственност и всичко свършва до тук. Много ме боли от отношението и думите му. Сигурно е добре да си намеря любовник, толкова ми липсва хубавия секс, но съм малко срамежлива и май не ме бива много във флирта. Мой бивш приятел ми казваше, че не знам как да си поискам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: a15b713871
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   вместо да се поставиш на негово място, ти си хукнала веднага да си търсиш любовник. може би има някакъв проблем, който го мъчи, но не ти е казал. и вместо да поговорите надълго и нашироко и вместо да се поставиш на неговото място, ти само мрънкаш и го изнервяш допълнително. и как очакваш да ти сподели при такова поведение? сексът е много важен в една връзка, но трябва и комуникация... нали УЖ не сме животни. но какво ли се обяснявам... ходи да си начешаш частите.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 778cbf9eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съжалявам миличка, остави го, той е свикнал със теб, но не те желае като жена, не си му интересна вече, не си губи времето с него, аз имам подобна връзка с мъж който постъпва със съпругата си по същия начин, казва, че му било жал да я остави и затова е с нея, но нямат деца и нищо не го задържа да е с нея, а ти неспомена нищо за деца, може би заради тях той е още с теб, дано да не пишем за един и същи мъж. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8c38a1b4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да прозвучи грубо, но май просто е с теб по задължение!
Знаеш, че мъжете не могат без секс, а щом не го прави с теб значи го прави с друга :( Сори това си е само моето мнение, дано да не е така!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6d10a0e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не си търси любовник, а напусни мъжа си! И замисли се и вникни дълбоко в себе си - ти обичаш ли го и защо, по дяволите, позволяваш да се отнася така с теб! Да, ще кажат по-опитните, всеки брак стига дотам, не може да се желаем и обичаме както преди, ок, така е, но да ми заями някой, за който давам душата си и на когото всеячески се мъча да угодя и дори да се унижавам, за да го накарам отново да ме желае, да вървя да маструбирам щом не ми стига... е това си е подлост и ако ще да съм луда по него ще го пратя на м... си. Да, има мъже, които имат любовници от време на време, но обичат жените си и не ги третират като готварска печка и съдомиялна, а като жена със своите нужди! Има и мъже, такива като твоя хубавец, който има нужда от един ледено студен дух и ще си го получи, когато му кажеш, че го напускаш! Ако го обичаш, след като дойде да ти се моли да се върнеш, а той ще го направи, постави си условията и дръж на тях, без да отстъпваш и крачка!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 593e00c311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жена съм и по написаното виждам, че твоят човек наистина си го взима навън. Защо си с него, деца ли имате? Сама казваш, че ти изневерява, той просто е спрял да те желае, няма значение хубава ли си или поддържана. Ако ти изневерява с различни тип-курви за по час, една нощ, да знаеш, че това се превръща в пристрастяване и просто нямаш шанс. Той отдавна се е отвратил сам от себе си, а какво остава за теб. Колкото му говориш, че не ти стига секс, толкова ще го отблъскваш от себе си. Невероятно, но.. факт! В този случай да. Щом те ревнува, не му е чиста работата. Така замазва собствените си похождения. Залъгва те с ревност, вместо със секс. Доста мъже го практикуват това, но то дава резултата само ако си млада и зелена, глупава и пак държи само известно време.
Със сигурност бих те посъветвала не само да спиш с друг и с други, но и да прекратиш тази болна връзка с човека до себе си. Дори не знам защо го търпиш. Не се страхувай, че ще останеш сама. Когато остарееш с още няколко години и старостта започне да си личи, тогава ще ти е много по-трудно и шансовете ти ще са много по-малки или никакви. Събери смелост и скачай! Няма да си първата и не се знае, може и нещо хубаво да те очаква.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 44460bafcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Милата.. тя! :)
Еми според мен, мъжът ти оправя някоя друга по млада 100%! Щом не правите редовен секс и т. н... намери си любовник, излез и се забавлявай... но тук мисля, че секса не е толкова важен, по-скоро отношенията ви са охладняли от негова страна, поговори с него, кажи му че го желаеш и действай.. изненанадай го...!!! мъжете са първични.. просто го съблазни, , накарай го та де те желае:) Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0b52f6e30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За съжаление това с разговори не става. И аз така - намеквах, говорех, правех сцени дори и какво - все тая. И тъй като имаме две деца и няма как да ги издържам сама, а на него приоритет са му: работата, приятелите, чашката, телевизора, компютъра и най-накрая - аз, се появи съвсем логично другият. И тогава на 42 разбрах какво е секс, какво е не само секс, а страстна любов със секс, и така вече осем-девет години! Не давам съвет, не препоръчвам подобна връзка. Просто споделям, че страстта и сексуалното желание няма как да дойдат чраз разговори. Човекът си е такъв. Аз също изглеждах, а и в момента изглеждам много добре за годините си, смятам, че съм приятен събеседник и имам добър характер. Но това е животът. бях прекалено неопитна, за да преценя, че просто не си пасваме с мъжа ми. А ти какво ще предприемеш - ще решиш сама. Колкото до мастурбацията - винаги преди съм се задоволявала сама, защото на 25-30 г. секс през две седмици за мен, която съм сексуална и страстна е ясно колко е достатъчен. За качеството - не ми се говори. Е, живея в някакъв паралелен свят, но се чувствам желана и обичана вече толкова много години.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f071a95d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на номер 5 и 7. Благодаря за разбирането. Не съм изневерявала, но е време да опитам защото липсата на хубав секс ми разваля изцяло настроението дни наред.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6d6c3e8fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всяка жена, заслужава да бъде номер едно във връзката си. Да бъде най-желана, обичана и боготворена в нея. Да изгаря от неговия поглед и съответно нейната реакция/на жената/ да е спонтанна и изпепеляваща. Според мен във връзката между мъж и жена, на първо място е духовното начало. Ако то липсва у единия от двамата, в отношението към партньора му, тогава този съюз е обречен. Трябва да усещаш във всеки един миг, прекаран с него, какво чувства, какво иска, на какво се надява и обратно. Това е, когато казваме-това е моята половинка. Казано накратко да сте едно цяло. Ако не е така при вас, значи всичко е формално, неистинско. Трябва да намериш своята половинка! Желая ти го от сърце, мила! Бъди щастлива!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 448eb5071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен всички драми в живота идват от това, че хората не се разделят още при първата разправия, а на инат остават заедно, трупат горчивина и си съсипват здравето. Затова сме нещастни. Например авторката, не те кефи мъжът ти, оставяй го и тръгвай с друг. Какво толкова? Хем и твоят ще си отиде при някоя дето няма постоянно да му опява че уж е хубава пък не му го вдига. И така до следващия цикъл. Мир, щастие и любов

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker