Не искам да избирам между него и майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да избирам между него и майка си
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2393 пъти
Здравейте!

Аз съм на 16 години преживяваля съм много раздели и любовни трепети, но до сега никога не съм изпитвала такива чувста! Всичко започна преди 3 месеца в началото беше една шега, но после усетих, че шегата се превръща в реалност. Усещах чувства и желанието да бъда с този човек, но не се мина много време и той ми сподели, че иска нещата между нас да бъдат истински без шеги и закачки, разбира се бях безкрайно щастлива!

Уви и тази приказка не траеше вечно, мина една седмица, беше доста късно вечерта седяхме на спирката и чакахме автобуса и тъй като аз все още съм на 16 родителският контрол е над мен, тогава майка ми се обади и ми каза да се прибера моментално беше ми адски сърдита!

Когато се прибрах и обясних какво е станало и че, наистина много съжалявам, но тя започна да обвинява него той ме бил провалял и т.н. И все пак аз имам глава на раменете и трябва да отговарям сама за действията си, но не тя беше решила, че ще хвърли вината в/у него!

Наказа ме забрани ми да го виждам и да контектувам по всякакъв начин с него, но аз при всяка една възможност го търсех и намирах начини да го виждам той ми повтаряше, че трябва да говори с нея, за да и обясни, че не е такъв човек за какъвто тя го мисли, но аз му казвах, че нещата само ще станат по-сложни, а аз не искам да губя нито него нито нея!

До ден днешен продължаваме да се търси и да се виждаме, но това не може да продължава вечно на него ще му омръзне от всичкото това, един ден ще си тръгне и ще го разбера! Не знам защо държа на него толкова много след като знам и съм сигурна, че той не държи на мен, но оценявам факта, че иска да се виждаме и че се сеща за мен когато нещо му тежи!

Не искам да го губя, но и не искам да съм в лоши взаимоотношения с майка ми дайте ми някакъв съвет, една малка вратичка, за да мога да изляза от цялата тази бъркотия...!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 63df970857
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като знаеш и си сигурна, че не държи на теб от какъв зор не искаш да го губиш? Това, че се сеща за теб само, когато нещо му тежи говори още по-зле за него. Майка ти тези неща ги е усетила, неслучайно не го харесва, довери й се и недей да си разваляш отношенията с нея, заради някакъв човек, който дори не държи на теб.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6c065aa11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   съгласна съм с 1 и все пак, трябва да оставим децата си сами да направят избора си и да се направят грешките си, да се опарят и сами да натрупат опит в живота си

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 31149c7a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами всъщност незнам дали е така на много пъти сме се карали и са ставали големи проблеми, но той не спираше да се бори за мен, също така иска да покаже на майка ми, че не е човекът за когото тя го мисли! Просто се изказах така защото явно виждам, че малко или много вече го губя нещата м/у нас стават все по тудни! Знам, че държи на мен твърдя обратното защото си мисля, че по този начин когато го изгубя може би ще ме боли по-малко! ;((

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker