Ненаситна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ненаситна съм
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 9147 пъти
Имам приятел от няколко месеца, с когото правя невероятен секс! Той е доста опитен в секса, имал е не малко бройки и знае как да задоволи една жена!

Преди него и аз съм имала няколко мъже, но откакто съм с него, той сякаш е отключил една тъмна страна в мен! Държа се много разкрепостено и мръснишки в секса! Обичам да ми говори и да ме чука като най-голямата курва, да бъде груб, да ме използва като парцал и това ме възбужда адски много! И пак не ми стига! С всеки изминал път, когато го правим, аз искам още и още, и възможно по най-долнопробния начин! Аз свършвам бързо и по много пъти, но не ми е достатъчно, а го правим всеки ден, на всяко място и по много пъти!

Говорели сме за огромното ми желание за секс и той ми е споделял, че е бил и с жени, които в разцвета на силите си не са издържали на това темпо повече от 2-3 пъти, а аз направо го изумявам, че на моите 22 години се праскам така и това го плаши! Казвал ми е също, че не иска да прави такъв секс с мен, но го прави само и само за да ме задоволи! Той иска да прави бавен и нежен секс с мен, защото ме обича и не иска да ме "наказва"! А на мен точно това ми харесва! И не ми стига!
Имам опасения, че връзката ни може да се разпадне, заради постоянното ми желание за секс, но след като този човек ме привлича толкова много и ме възбужда само с поглед и едно докосване, как да се сдържам? ! А и не мисля, че това е правилно, да потискам емоциите и чувствата си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d104895949
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да ти имам проблемите

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5166d95cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е и?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fefae81775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти си ходеща мъжка фантазия. От какво точно се притесняваш. Този трябва да е луд за да те изпусне!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 312b1bd1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щедро е момчето, а?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bbbb0fb583
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно, може да е нещо временно, което да отмине, а може и да си нимфоманка - болест е - не се лекува. Ако е второто - никога няма да ти е достатъчно и ще искаш непрекъснато още и още. Да, ще повлияе на връзката ви негативно впоследствие и на целият ти живот като цяло.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3c70cb9ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ха ха ха :) Дете, ама разбира се че може да ви се разпадне връзката :) ти на едно място не написа нещо за емоция или чувсво към този човек, само за е*ане :) Не се притеснявай миличка, ти просто си си такава, едва ли ще се оправиш нравствено, за шибане си и мисля че започваш да го осъзнаваш :) и това те тревожи далеч повече отколкото въпросите които си написала тук :) Но така и трябва, далеч по екзистенциален е въпроса дали някаква друга емоция може да те трогне освен да ти изчукат.

Иначе съвет - наблегни на аналния секс. - Вкарай си един голям вибратор във вагината и започнете с аналния така ще имаш като двойно пенетриране. След като третирането като курва те възбужда може безброй други съвети да ти се дадат. Слагай после вибратора в ануса и си правете стандартен.
- 2 вибратора отпред и отзад и му прави свирка
- напий се и му кажи да върже по корем и да те блъска анално докато повърнеш
- ползвай разни мазила за да свършваш още поовече
- иди да бягаш 10 километра и после му дай да те чука потна и уморена дъх да нямаш

както виждаш идеи много :) но скоро ще разбереш че друг е проблема при тебе :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36b19ac59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здрасти, провери дали не страдаш от т.нар. синдром на постоянната сексуална (генитална) възбуда. Това е болестнос състояние, при което жената е постоянно възбудена и не може да получи успокоение/задоволяване. Причината все още е неизвестна (въпреки че се предполага, че е невро-патологична) и не е често срещано явление.

Информирай се тук (трябва да знаеш английски):

http://digitaljournal.com/article/251286

http://en.wikipedia.org/wiki/Persistent_genital_arousal_disorder

http://www.medicalnewstoday.com/articles/249594.php

Дано да не е това, защото лечение няма (засега). Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 30589d8766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ''да ме чука като най-голямата курва"
"се праскам така"
"да ме използва като парцал"

Що ми се струва, че тия теми за якото чукане и ненасита са педалски истории...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 44eb52621c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм по същят начин и те разбирам отлично. Когато имах връзка 4 години с приятеля ми правехме секс постоянно, а аз исках още и още, но само с него. Той се плашеше от мен и от нестихващото ми желание по всяко време. Често пъти ми се е молел да спра, че не може повече.... Когато съм била с други винаги съм внимавала, защото и аз свършвам много пъти и по много - мъжете се побъркват от това и за това всеки който е бил с мен винаги искаше пак хах... Така че радвай се че можеш, защото мнноогоои жени не са изпитвали това никога!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a195c57cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хаха, спокойно, не мисля, че имаш проблем! Просто различните хора се наслаждават на различни усещания и изживявания. Някои намират за романтично да им подарят роза, а други- да им кажат че са неустоимо сексапилни и ще ги „накажат“ за това! За да те успокоя, ще ти кажа че съм абсолютно същата! Все не ми стига и непрекъснато съблазнявам приятеля си и се опитвам да го провокирам да бъде първичен и агресивен и да видя неудържимата възбуда на хищник, който преследва жертвата си, в очите му, това ме кара да полудявам. До сега винаги се притеснявах заради това и си мислех че на мене нещо не ми е наред, защото и хората, с които бях заедно нямаха същите фантазии като мене. Но сега съм по-влюбена от всякога и в много щастлива връзка, защото приятеля ми има същите фантазии като мене, а дори и ако не става въпрос за секс си пасваме идеално.
Ако приятеля ти иска бавен, романтичен секс, подари му го, поне веднъж. Отдай му се и му позволи да го направи, ако наистина телата ви си пасват и химията между вас е силна, ще се получи.

ПС: Не обръщай внимание на злобните коментари, попивай от тях само това, което наистина ти трябва!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: febc8fcce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №3, мъжът ми не смята така, фантазия фантазия, но в един момент идва множко :DDDDDDDDDDD

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: febc8fcce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката говори тези неща, но само за едни човек. Я да я опънат двама трима с едни големи на сандвич, ще се закроти за доста време напред. А лично моето мнение е : ти, миличка имаш отчаяна нужда от любов и внимание във всякакъв аспект, един съвет-от секса няма да я получиш. Жал ми е за теб. Такива жени бързо омръзват на мъжете, те не искат по много, а по много различно. Мъжът не обича да се чувства постоянно отговорен, още повече пък постоянно отговорен дали тази под него е задоволена докрай. По-добре ходи предлагай услугите си за пари, поне да има някакъв смисъл цялата работа. Ако нямаш нужда от повече мъже в живота си, а имаш нужда от просто механично задоволяване, събери парици и си вземи вибратор, има всякакви модели и варианти, по-леки, по-хард, просто си купи и ще решиш проблема, какво толкова.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 220631c1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката няма проблем, просто искаше да покаже "на какво е способна". Спокойно бе, авторке. Всички сме хора... и на всички ни се чука колкото и на теб... Така че, това е нормално. Не си курва. Ако беше, досега да си се изчукала с всичко що е мъжко, а ти го правиш само с приятеля ти.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 05b0a7c708
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   От Авторката: Благодаря на тези, които не ме критикуваха и ме разбраха! Благодаря и на онези, които се опитаха да ме обидят и нагрубят! Тази история не съм я написала, за да се хваля с нещо или да парадирам, нито да търся мнения и компетенции! Написах я, защото искам хората, които я четат да припознават себе си, дори и в малка част! Не мисля, че трябва да се оправдавам, заради желанието ми секс с любимия човек! И някои от определенията в по-горните коментари, не означават, че съм такава! Това ме прави човек! Човек с мнение, което не се опасява да го казва!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cb0f2226b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Звучи ми като пълноценен секс живот на млади хора. Радвай се докато продължава.
Според мен, колкото на по-ниско животинско ниво стигнеш, толкова по-пълноценен е секса. Обаче приятелството и трайното обвързване не предразполагат към такъв секс. Как да те унижавам и да те шибам животински като си ми скъп приятел?!

Ти си твърде млада и палава да се вкарваш в схемата "семейство". Като се превърнеш в майка и домакиня, ще ти се иска по-скоро да го изриташ в топките отколкото да му ги ближеш...

Затова порадвай му се, но не забравяй колко други готини младежи има наоколо. И те с удоволствие биха те чукали грубо, както ти се иска...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 557700438f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз сам така да се каже на "същия хал"! Имам и дълга връзка с човек, който много обичам и ценя! Правим секс постоянно, по всяко време и навсякъде, но на мен все не ми стига! Искам повече, по-грубо, по-властно и по-импулсивно! Е, намерих си решение-бившият ми, с който сме се побърквали от секс емоции! Виждаме се когато имам нужда от нещо бурно, той знае какво искам и за какво го търся(той не ме търси, защото знае, че си имам сериозна връзка, а той е свободен и аз си запазвам правото нещата да се случват когато и както аз реша) Последното ни приключение беше снощи (уникално както винаги) и за капак когато се прибрах "моичкият" ме налази :)))) то не беше банята, то не беше кухненската маса, леглото, пода и каквото ви дойде на ума! Днес сам преродена и само да ми се върне от работа.... мятам го, че вече не издържам! Извинете ме ако сам малко крайна в изказа, но ако някой беше изживял това, което аз снощи.... само като се сетя и гащичките ми са мокри!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker