Много неудобно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много неудобно
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3865 пъти
Излизам от известно време с една жена. С нея и с мъжа й бяхме семейни приятели, но са съжаление аз се разведох, а нейният съпруг почина в един доста нелеп инцидент. Под излизам, имам предвид, че ходим от време на време по заведения и правим секс, пак от време на време. Преди няколко дена се чухме по телефона, и тя ми каза, че си е в къщи. Аз бях в движение, но без кокретни ангажименти и минах през тях за едно кафе. Не беше отишла на работа, защото в офиса им имало профилактика и цял нямало да има ток. Изпихме кафето, поприказвахме и в крайна сметка се озовахме в леглото.

Та докато загрявахме с любовната игра, в един момент тя по гръб с вдигнати разтворени крака, а аз клекнал на пода до леглото с глава между краката й. И в един момент виждам, как вратата на спалнята се отваря. Повярвайте ми, в първия момент ми настръхнаха всички косми. Знаех, че мъжът й е мъртъв от няколко години, но не знам защо в първия момент си помислих: леле, мъжът й се е прибрал. сега я втасахме. Както и да е. Та на вратата застава дъщеря й. Избягала от училище. Как е влязла, без да я чуем или усетим не знам. По-нататък стана страшно. Можете да си представите какво точно е видяла девойката. Предполагам, че е било като порно на живо, с майка й в главната роля. Даже не искам да си мисля. Сега се държа на разстояние, все едно ме няма.

Девойчето естествено ни иска да ме вижда, ни да ме чува. Не мога да я виня. В истерия било. Та не знам дали ще можем да продължим връзката с моята позната при това положение. А ми се струва, че се харесваме един друг и честно казано не ми беше чужда мисълта за по-трайно обвързване. Ама, какво да се прави. Не мисля, че това ще може да бъде превъзмогнато. За съжаление. Така, че винаги заключвайте входната врата и оставяйте ключа в ключалката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 63f0d78abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има и други начини - райбери, независим терен, хотел.
А за малката е хубав урок какво може да му се случи, когато човек ИЗБЯГА от училище.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 27050d15e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти е, но нищо трагично не е станало. По-стой малко на срана, като се оталожат нещата тя ще те потърси.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9b53b119b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами нейна си е вината.... Вика чужд мъж в къщи и не взима мерки-не заключва и не оставя ключа от вътре така, че отвън да не се отключва.... А можеше и комшийката да дойде за едно яйце или щипка сол и да ви завари така, тогава как щеше да е. То с мъжа си да беше е неудобно, та камо ли с някой друг.... ама станалото станало. Не можеш да върнеш времето назад. Това ще и е за урок, да е внимавала...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d1dd80790b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво толкова, нормално е. Да не би да иска майка и да е щастлива? ! Ако се харесвате с майка й трябва да седнете и поговорите с момичето просто...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 80fca3c674
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз си мисля, че трябва да се поговори с дъщерята. майката трябва да направи това, но да не отлага, че това ще е голям отпечатък в съзнанието на това дете. Ще го помни дори и в старините си - не трябва да се оставя така. какво ще стане между вас.... мисля не е на дневен ред, ако връзката се задълбочи е още по добре

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4ed1f63dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По описанието... Отврат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f4293cb0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разбрах на колко години е дъщерята...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 28e7df0f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: момичето е на 14 или 15 години. Не съм сигурен. Днес научих, че искала да се маха от дома си, не искала даже да гледа майка си защото била долна курва, от мен и се повръщало и т. н. Освен това разказала или по-правилно казано се оплакала на баба си /майката на баща й/, която от години не ме долюбва особенно. Доколкото разбрах разказа е бил доста "детайлен". Въобще - стана пълен мармалад.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ba49138a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да поговорят с майка й, това е ясно. А това, че е казала на баба си е върха на сладоледа. Имай предвид, че нещата вероятно ще станат още по-зле. Децата на нейната възраст са доста първосигнални и лекомислени, нормално е още да е в шок и потрес от гледката... Нека отиде при баба си за малко, нека мине известно време, за да й се избистри ума от видяното. Ти не се мяркай там...нека майка й поговори с нея. А няма да е лошо, и ако отвори темата за секс, защото тя не е никак малка, и вероятно е правила секс, или най-малкото се самозадоволява редовно. Един такъв открит разговор би помогнал, според мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7cd831ace9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След 2, 3 г "малката" ще прави още по-ужасни неща с разни отрепки! Вие нямате ангажименти към други хора и се харесвате. Следователно се съберете и й кажете че заживявате заедно с или без нейното съгласие и в спалнята ще си правите каквото ви е кеф. Бахти живота! все да се съобразяваш. Като си малък-мама и татко да не разберат, порастваш тоя да не разбере, после-децата да не видят! Баси... изнервих се какво му оставана човек да работи за да издържа децата а те егоистите да не те оставят да си живееш. НЯМА ДА СТАНЕ!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 28e7df0f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря на всички, които обърнаха внимание на моята история. За съжаление, връзката ми с моята позната явно няма да я бъде. Простотията ми дойде в повече. Вчера в ранния следобед ми звънна девойката /не разбрах от къде има номера ми/ и с много заплашителен тон ме уведоми, че ако не оставя майка й намира, ще разкаже на всички как съм и се "слагал", как съм й предлагал пари за да я... и т. н. Даже щяла да подаде жалба в полицията срещу мен, щото била малолетна и нямало да изляза от затвора. И епитети, които ако бях на една ръка разстояние от нея, щяха да наложат спешна дентална помощ. Та така. Аз разбира се имам вина за случилото се, но всичко се превърна в евтин сапунен сериал. А като се върна назад във времето, поведението на дъщерята не ме изненадва. Спомних си една вечер около 10. 15, докато играехме карти у тях, как малката дойде и буквално ни изгони с жена ми, защото сме притеснявали хората по нощите. Всъщност това беше и последното ни семейно събиране, макар да ни се извиниха и да ни канеха на гости няколко пъти след това. Но, какво да се прави? Деца!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker