Съмнения след анална стимулация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съмнения след анална стимулация
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 24641 пъти
Здравейте, пише ви М28. Значи, първо малко история, после няколко въпроса.

Вчера като отидох при гаджето ми, усетих, че е замислила нещо. Просто някакво чувство такова — уж се държеше нормално, но ? личеше, че е нещо палаво :) След вечеря ми даде да разбера, че ни чака дълга нощ, влязохме заедно в банята, а след това почти ме метна на кревата. Явно се е образовала с някаква литература или филми, понеже масажът беше страхотен, а може и аз да съм бил по-възбуден, но така или иначе, докара ме до състояние на крем-карамел. И тук идва смущаващата част.

Картинката е следната: лежа по корем, тя прави чудеса с разни там ароматни масла и тъкмо се чудя дали да не се обърна, за да почнем по същество, когато тя деликатно си пъхва пръста в задника ми! Не целия де, но въпреки това… Почувствах се много двусмислено, хем ми беше много кеф, хем си мислех "Как може да ти е кеф, бе, т'ва е п*дерастко! ", хем осъзнавах, че не би следвало да има проблем, защото това е тя, познаваме се от много време, имам ? доверие, тя не би злоупотребила с него и т. н. Малко се уплаших, защото досега не е показвала, че иска да доминира по такъв начин (аз поне така го възприемам), нито пък очаквах, че ще го приема толкова безропотно. С една дума, мъчат ме подозрения, че имам неподозирани гейски наклонности, въпреки че досега никога не съм се заглеждал по мъже и съвсем определено го вдигам, като видя някоя по-засукана жена. В същото време въобще не съжалявам, понеже сексът после просто не се поддава на описание.

Въпроси към мъжете, които вече са преживели нещо подобно: Как реагирахте, когато ви се случи за първи път? Повторихте ли? А имахте ли съмнения, подобни на описаните, или някакви угризения? Преодоляхте ли ги или си останаха? Въпроси към жените: Как бихте реагирали, ако гаджето ви помоли за такава услуга? Струва ли ви се гейско? Възбужда ли ви такъв вид доминация над партньора и въобще считате ли го за доминация? Или е просто още един начин за доставяне на удоволствие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 719d6882fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега имаше един филм, ако не се лъжа се казваше the lovers guide:sex positions, ще те излъжа, не се сещам точно така ли се казваше. Та там съм виждала подобно нещо и че има точка, която ако я напипаш може да докараш мъжа до екстаз. Аз лично не знам бих ли се пробвала, но приятелката ти е смела. Това че ти е харесало изобщо не значи, че имаш някакви наклонности да си гей. Просто се радвай, че приятелката ти разнообразява и че имаш страхотен сексуален живот.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 226786a9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Веднъж ми се случи нещо подобно. Бях по-корем и приятелката ми ме масажираше. Доста се заигра около задника ми. Спомням сил, юе бях страшно възбуден и дори исках да проникне. Тя отвори темата, каза ми, че много харесва мъжки дупета и нежно потърка ануса ми. Оплаших се защото наистина ми харесшаше. Казах, че ни си падам по-такива неща. Сега и мен ме гложди любопитство. Тя продължава да се заиграва отзад, но след категоричния ми отказ не е правила опит да проникне, а аз да си го поискам вече ми се струва прекалено педалско.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e1a07b1b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Здравей, ако темата не е измислица - аз лично не съм поддръжник на това един мъж да прави подобно нещо и не бих била с такъв, но в твоят случай, ако наистина ти харесва не виждам причина да се терзаеш. Ако пък прекалено се терзаеш или не можеш да свикнеш все още или може би вътрешно знаеш, че не трябва. Помисли си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bf72ef067a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма от какво да се притесняваш!

Може би приятелката ти е чела това:
http://novinite.bg/articles/17039/Masaj-na-prostatata-primer-za-sachetavane-na-poleznoto-i-priyatnoto

или това:
http://doctoronline.bg/articles/616/Masajat-na-polovite-organi-zastrahova-majete-sreshtu-problemi-v-legloto

или това:
http://natalia.bg/page/tips/tips/86-как_се_прави_масаж_на_простатата

Приятно е, а се оказва и много полезно, стига да се знае как точно да се прави и много да се внимава!
Цитати:
"Простатата е нежен жлезист орган, който се травмира лесно при натискане с пръст. В резултат на това се получават кръвоизливи, нарушават се секреторните функции."
"Масажът се прави не с натиск, а с кръгови движения."

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b45a2c052c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ще ти отговоря от позицията си на жена. Първо, не го считам за доминантно, а част от любовната игра. Все едно ти като й вкараш пръстче в дупето това доминантно ли е? Както и да е. Аз имам голямо желание да го направя на моя приятел, но го подготвям постепенно, защото за сега той се дърпа, явно заради същите тъпи скрупули, които сега тормозят теб. Не виждам какво гейско има в това? ! Гейско ще е ако ти вкара мъж пръст в дупето, а не приятелката ти. Тази област е силно ерогенна зона при мъжете и може само да се отпуснеш и да се кефиш, без тъпи задни мисли. Накарай приятелката ти да си пограе и с областта между ануса и основата на тестисите, моя приятел полудява ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e7e92db863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Моята жена също е пробвала да пъха пръстче в дупето ми. На 29г съм МЪЖ> Забелязвам, че и допада това доста и вече не се колебае целия и пръст или 2 да пъхне в дупето ми. Последно време даже намеква за пенис колан да ме чука в дупето, което не ме прави обратен... Просто всичко е игра и експерименти с цел по голям оргазъм... На мен ми допада да бъда на моменти слабата част, а тя доминантната

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 74d6726a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хомосексуалността е сексуално влечение към същия пол. Не си педераст, просто гаджето ти знае къде да пипа, а това не се научава от филмите или поне няма как да е гледала филм и после от първия път да го направи перфектно, именно това е най-притеснителното в цялата история. А и използвайте лубриканти.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: de0d5fd532
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак предъвквани по 100 пъти теми, колото да си хабим клавиатурите... даже вече си представям спорът от двата бряга - подръжници на идеята и такива, които не го приемят и всичките глупости, които са се писали стотици пъти по този въпрос....

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b564d78948
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Вземете се образовайте-това се казва СТИМУЛИРАНЕ НА ПРОСТАТАТА при мъжете не случайно наскоро говореха по телевизията, че в ануса на мъжете е мъжката G точка! Ето малко инфо по темата в този линк:
http://forum. rozali. com/viewtopic. php? p=619796

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 711cffcc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не мисля, че е стигнала чак до простата, беше само началото на пръста. Явно съм леко задръстен в това отношение, какво да направя, обаче усещането, а може би и изненадата… абе направо не смея да си призная откровено, че ми хареса.

№10, може и някой е повдигал темата, но аз не я видях в първите няколко страници, а ме мързеше да чета сто теми поред.

Автора

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 898dc46f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторе, не мисля, че трябва да се поддаваш на хорски предразсъдъци и на измислени граници. В леглото можете да експериментирате с половинката си колкото си поискате. Не се нуждаеш от одобрението или мнението на странични хора. Не виждам абсолютно никакъв проблем да практикувате това, което ви харесва. Интимният живот затова е интимен, защото вие сами си решавате докъде да стигнете под завивките и никой друг няма право да ви се меси :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eb31371d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Здравей,
Аз съм жена на 27години. С приятелят ми сме заедно от дълго време и отскоро аз започнах да практикувам това, за което говориш. Нито съм чела книги, нито някакви специални статии, просто един ден докато му правих чекии и свирка, реших с едното пръстче да бръкна леко в ануса му. Направих го плавно, много внимателно, само с върха на пръста. Някак си усетих, че му хареса и сам се нагласи в поза по-удобна за мен да го докосвам там. Свърши много по-бързо от друг път и каза, че е било невероятно. Не мисля, че е педер/стко или срамно, както на нас жените ни харесва стимулацията с пръст на ануса, така и на мъжете тази стимулация им действа. Никой не говори за анален секс, това е просто стимулация. И при мъжете и при жените стимулирането на ануса с пръст /без нокти и груби движения/ действа страшно възбуждащо. Именно кръговите движения, в синхрон с докосвания по пениса и лизане са нещо невероятно за един мъж. Който иска да ме обори, моето мнение е това. Дори съм предлагала на мъжа ми да проникна в него с изкуствен пенис, сигурна съм, че ще му хареса още повече, а и аз ще бъда нежна. Мъже - не се срамувайте от естествените си "пороци" и бъдете щастливи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3ea81b03a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Здравей,
аз съм се опитвала да навия приятелят си да си поиграя с него по този начин, но той не се съгласява и просто го оставих.. не мисля, че е гейско всичко е за оргазма и за да видиш как той умира от възбуда в ръцете ти :) Мисля си, че щом на него му харесва да лиже мойто дупе и да ме чука там сигурно и на мен ще ми хареса. Изглежда ми идентично с духането и лизането.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 61e630b2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Приятел, радвай се! Имаш смела партньорка, която истински се интересува как да ти достави удоволствие и го прави! В почти всяка модерна статия за мъжките ерогенни зони се говори надълго и нашироко за анална стимулация. Не е нито гейско, нито израз на доминация. Момичето просто иска да имате хубав и разнообразен секс! Enjoy!

B. M.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 06697d4625
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Щасливци! Да попаднете на такива жени! Естествено не е задължително на всички да им харесва, но мисля, че в повечето случаи ако нямат психически задръжки това е приятно усещане за мъжете.
Въпрос към женската "аудиторя": А правейки го на него надявате ли се той да се сети и да го направи на вас? Е ли вид подкана това от ваша страна? Как сте подсказвали на партньора, че ви се ще една такава стимулация? Има ли такива, на които въпреки, че той е бил внимателен и нежен, все пак да не им е харесало? Имам предвид само с пръсче. Или може би в крайна сметка ако ще има игра там, само пръсче не стига?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cc0996910c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №17, и аз взех да се питам същото. Минавали са ми през ума мисли за анален секс, но бях останал с впечатлението, че, със или без смазка, усещането за жената в началото си е болезнено и не съм повдигал въпроса. Освен да взема да проуча по-обстойно въпроса :)

Автора

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 61e630b2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, ако искаш анален секс с приятелката си, направо си ? кажи. Явно е отворена мацка, ако и нея я кефи идеята едва ли ще разчита само на намеци. Аз лично, като жена, не мисля че ти е намеквала, че и тя иска, защото ако при вас там е силно ерогенна зона, при нас не е... За мен лично е много болезнено даже и с внимателен партньор и затова не искам да го правя, но пък има и жени, които твърдят, че им харесва и че не ги боли. Твоята дама може да е от тях:) Кажи и, че намираш идеята за заигравки около и в нейното дупе за интересна, подготви се със знания и консумативи и... докъдето ви стигат желанието и въображението...

B. M.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2f5a76d6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Нищо гейско няма в това да се стремиш към ново усещане или достигане на по-интензивен оргазъм. Жена съм, приложих го няколко пъти на приятеля ми, той също се терзаеше от такива 'гейски предположения'', но в секса трябва да има доверие, както и всичко, което става в спалнята да си остава между вас, особено ако би накарало партньора да се чувства неудобно.
Сега приятелят ми дори сам ме подканва да му доставям това удоволствие.
Сексът не е за гнусливи хора или с предразсъдъци, той е желание за усещане и удоволствие.
Не се притеснявай, авторе, нищо гейско няма!
Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d6ba5e079a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Това, което ти се е случило е наистина леко шокиращо, предвид факта, че е било за първи път и не си го очаквал, но спокойно- НЕ СИ ГЕЙ!
Такъв вид стимулация при мъжете може да доведе до невероятен и мощен оргазъм, защото се стимулира простата по този начин.
Има и друг начин- можеш да получиш мощен оргазъм ако 5 секунди преди да свършиш по време на орална любов, момичето вкара пръст в ануса ти.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d58629c004
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не си гей :) На повечето мъже им харесва това, че ако не и на всички ;)

We aim to please

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 168c83cde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Жена ми никога не е опитвала подобно нещо, а много искам да пробвам. тя ежот типа "стандарт"(ако мога така да го нареча) и нищо друго

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: eeb20b4cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Днес пръст, утре два.... накрая член
Пич тръгнал си по наклонената плоскост... към другия бряг

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: f97c56888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Имам връзка от 8 месеца с приятелката ми и аз съм първия който успя да я навие да пусне отзад (тя ми пусна), но от 3-тия месец се мъча и малко по-малко с пръст, с други неща й показах, че е хубаво, но аз лично не съм бил фен и не съм желал тя да ми бърка отзад. След 8 месеца последния път бях адски уморен, защото просто се убихме сексуално (буквално), цяла нощ, и в един момент ми бръкна отзад, нямах въобще сили да се съпротивлявам, като цяло докато не ми бъркаше, а ме гъделичкаше отзад ми беше приятно, ама после като си завря пръста изведнъж и щях да я пребия (защото има нокти), не че ме е боляло, и имах чувството, че ще се изходя, въобще не ми хареса да ми върти пръста вътре и се ядосах... а тя се подмокри отдолу докато ми прави тия неща и се възбуждаше от това адски много... жална ми майка. Сигурно и занапред ще иска, ако аз я оправям там, да ме пипа отзад, но не бих и дал да ми завира някакви неща и да си бута пръста навътре, че не ми харесва въобще. Иначе нейният анус ми е създавал много проблеми, защото е адски тесен, докато аз се мия адски старателно и си бъркам отзад и моят не беше и тя веднага забеляза това :D но не, не е за мен определено и ако въобще й се оставям в ръчичките да ме докосва там съм я предупредил, че ако съм в добра кондиция и не съм уморен да не си позволява никога да го прави.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 235b96e8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   М(12)


В задника на всеки мъж има G- точка, която го възбужда.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: de1ed8c5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Случайно жена ми един път ме докосна отзад. Стана ми приятно, малко смущаващо, но приятно. Започнах сам да завирам задника си в ръцете и. Тя видя че съм адски възбуден и започна леко да ме обладава отзад. Правим го доста рядко (за съжаление). Но започва много да ми харесва. Замислям се да си купим анална броеница или двойно дилдо, но не знам как ще реагира. За мен това изобщо не е педалско - не съм се и замислял за мъж. Просто ми харесва. Обичам и аз да я чукам отзад, макар да е доста резервирана. Но като и дам моето дупе, после не може да ми откаже.
М-37, Ж-33

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d81b15482f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   До 27: Пълни глупости! Нито мен, нито приятелите ми се възбуждат от педалски измислени точки. Не мога да си представя никой да се опита дори да ми докосне отзад.
В анатомията липсва подобна щуротия. Измислена е от педерастите и единствено на тях им харесва.
Анусът е естествения отвор на храносмилателната система и служи за с... е!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f8954a079c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Не, не бих и позволил такава простотия! Мъж ли си или педал!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker