Рядко секс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Рядко секс...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3413 пъти
С мъжа ми имаме силна обич помежду си. В началото на връзката ни правехме секс всеки ден и така в продължение на една година. След това той постепенно започна да иска все по - рядко, но аз бях сляпа и го осъзнах след повече време. Забелязвам, че когато искам секс ме отблъсква, а когато той реши, че иска прави всичко за да му дам, дори само за да му угодя. Пие по два литра бира всяка вечер, не се напива, но е достатъчно после да не може да го вдигне и като започна да го целувам и т. н. ми казва, че не му е до това и вече бил пил. После си лягаме, обръщам му гръб, някак обидена и той тогава започва да се търка в мен и го усещам... питам го, е нали нямаше възможност днес, а той казва, че само ме проверявал дали спя и ми обръща гръб и заспива...
Говоря с него, опитвам се, но той смята че няма проблем и т. н.
Правим секс по два пъти месечно.... Вече се отказах да се боря, опитвам се поне да мастурбирам, но започвам да плача... много рядко успявам да си доставя и сама удоволствие, защото се чувствам зле, че стигам до там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: c52a76e240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл да гадаеш каква е причината за отказа му. Седнете и поговорете на тази тема. Все пак вие сте двойка... питай го "не те ли привличам вече"? Кажи му, че си му много обидена заради отказите. Ако причината не е в това, а другаде, той ще се постарае да ти докаже, че все още си желана!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 08ec7d96ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиша единствено, за да изразя учудването си - в последно време много жени казват неща от сорта - "има силна обич помежду ни, много се обичаме" и т. н., а в същото време ни най-малко не получават от мъжете си нужното внимание.
Много ми е интересно, на базата на какво си мислите, че ви обичат. Те ли ви го декларират - между бирата и хъркането?
Защото най-сигурното мерило за любовта е страстта. Липсва ли тя - значи липсва всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 908489b912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От шибаната бира е. Мъж на 32 съм, никога не съм си и помислял за проблеми с либидито и мерака, но и аз като твоя мъж започнах да си пийвам по 1-2 двулитровки вечер и така 3-4 години. В един момент, мерака спадна, айде става, но за втори път и дума не може да става.

Седнах четох, попаднах на статии. Бирата е блъскана с фитоестроген, женски хормон с две думи. При много продължителна употреба в умерено големи количества започва да се натрупва и дава отражения. Патлака дава засечки, поява на целулит (типично женска болест, нехарактерна за мъже), пълнее се на кофти места и най-вече мързел и ленивост.

Лечение: пълен стоп на бирата дома, с приятели в компания да, но дома по 1-2 двулитровки НЕ. Спорт, предимно упражнения за дишане: тичане, плуване, колело, футбол.

В момента имам чувството, че карам втори път 16, искам и мога да наеба целия свят, с извинение. Отне ми 4-5 месеца да се справя с проблема ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c9242eae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината е проста и болезнена. В твоето гнездо пее и друга кукувичка. ПРОВЕРЕНО.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ac1c2dff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ех, какви са тези мъже? Само два пъти в месеца? Аз не мога да ти дам реален съвет, тъй като съм само на 20 още, но се надявам да не стане и така с мен. Два пъти в месеца, при положение, че имаш жена до себе си, е доста малко.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 67c1060cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Говори с него! Кажи му, че и ти имаш нужди. Питай го дали няма някакви специални желания. Ако е пил лесно ще си каже :) Аз вчера проведох подобен разговор с моя мъж и той ми сподели, че много обича оралната любов и би искал да я получава по-често. Друг въпрос е ако има някакъв физически проблем и трудно се възбужда например. Тогава можете да оправите нещата с чайове, афродизиак и други неща. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4ffdfb60dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами пробвай с повече разнообразие в секса, поговори с него нека да ти сподели своите желания и как иска да го правите знаеш, че едно и също бързо омръзва на човек, затова се опитай да го предразположиш, така че да ти каже и да предприемеш нещо по въпроса.
Също така си пропуснала и да кажеш правите ли всичко или имате задръжки затова не мога да ти дам повече съвети, но все пак поговори с него на дълго и широко именно така можете да си разрешите проблема и да не се измъчваш.

Успех мила колкото по–рано решите проблема си взаимно, толкова по-добре ще е за успешната ви връзка като семейство.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 80aa74887e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама вие жените освен за м. п. член мислите ли за нещо друго? Аз все още мисля, че трябва да сте романтични и нежни а... Ето затова вече нищо не ми трепва като чуя, че някоя са я изнасилили, пребили или направили проститутка.. Успех момичета...

Модератор: Моля без обидни квалификации.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5b4f76f22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох, милата! Според мен мъжът ти има някакви проблеми, които се притеснява да ти сподели. Затова пие и има ниско либидо. Трябва да го провокираш към откровен разговор, но ще ти бъде доста трудно, защото на него явно не му се говори за това, което го мъчи. Не вярвам в хипотезата за друга жена, защото казваш, че когато все пак го правите е настоятелен, а и ти вярвам за обичта ви. Разбери какво го тревожи в последно време и преодолейте заедно проблема. Желая ти успех!

B. M.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 384a21d1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каква бира, какви 5лв. Според мен ти изневерява. 90% съм сигурна..

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cb92d81eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не слушай 2, която казва, че няма ли стараст няма нищо. моя мъж всяка година сменя к.... та, но си обича семейството, а тях само ги оправя и пет пари не дава за тях. Tака, че обич може да има и без страст. И на мен ми липсва секс и страст, но със съпругът ми си се обичаме. Знам, че чука на вън, но всяка нощ си спим гушнати и си се разбираме.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 13eca5fed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е изключено да има здравословен проблем. Не е изключено да има и друга. Но на този етап ти препоръчвам да се съсредоточиш върху опитите да го съблазниш. Не споменаваш за деца. Помисли за секс не чак, когато си лягате за сън. Помисли да подготвиш небрежно обстановката още когато си идва... Може би току що си се изкъпала, по халат, пооткрехнат... да го помолиш да те поразтрие, че нещо си се схванала... Може би с идването му да го насочиш към банята и да се вмъкнеш... Намери някакъв еротичен филм (не порно) и "започни" да го гледаш тъкмо, когато си идва, внимавай за подходащ момент и си сложи ръката на пакета му или нещо подобно. Прояви инициатива преди да е излял двулитровката в търбуха си. Най-важното - в никакъв случай не задавай провокиращи въпроси от рода на: "... е нали нямаше възможност днес"!!!

Ти самата поддържаш ли се? Как си облечена, когато той си идва? Как изглеждаш - правиш ли нещо за външния си вид, хигиената преди той да се прибере? Не отговаряй, само си помисли.
Пожелавам ти успех! И пиши за резултат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 13bd21e3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 10, такива като теб трябва да имат доживотен БАН в подобни сайтове!
Напълно съм съгласен с номер 3! Това е най-правилното обяснение на проблема. Ако мъжът ти замени бирата със спорт, проблемът ще изчезне. Но трябва да прояви силна воля - мъжете трудно се отказваме от това течно удоволствие.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 77005e7484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мисля, че това е много сериозен прблем на много мъже, подобни статии станаха прякалено много. Всяка втора жена не е задоволена, защото мъжът й отказва поради неизвестна причина. Ами ако отговора се крие в най простите неща, , , какво ядем, пием та дари и дишаме. Според мен виновни са лошото качество на продуктите у нас, склонността на мъжете ни да се алкохолизират и отровите които вдишваме. Тровят ни бе хора!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c9242eae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Проблемите в една връзка най-добре си личат от секса - започне ли да се влошава и намамалява - има проблем. Дали изневяра, дали материален, дали друг - проблем има, ерго, намерете и отстранете проблема във връзката си преди да се е задълбочил. И двамата трябва да сте отговорни и да работите в посока на заздравяването на връзката. Това със съблазняване, роклички, куклички и други едностранни действия е инфантилна история и не помага - може само временно да подобри нещата, защото е едностранно. Проблемите между двама души се решават и от двамата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker