Времето придава нов смисъл на нещата.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Времето придава нов смисъл на нещата....
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3655 пъти
Здравейте на всички!!! От около 6 години имам връзка със сегашния ми приятел, мога да кажа че той е първият ми интимен партньор. Рабираме се, обичаме се, всичко е добре, но мен ме измъчва факта, че на последък не ми е достатъчно дозата любов и секс, която правим. В началота на нашата връзка, аз бях момиченче, не вкусило от забранения плод. Когато правихме любов с него се чувствах щастлива, въпреки, че не можех да достигна до оргазъм.

Правеше ме щастлива фактът, че се обичаме и сме толкова близки един с друг. В този период, той беше по-активния, желаеше ме, винаги когато се отдаде възможност. Нещата след време обаче се обърнаха.

Започнах да усещам секса по друг начин, постепенно се научих да чувствам все повече нуждите на тялото и душата ми, и да получавам разтърсващи оргазми по време на секс. Исках го постоянно, харесваше ми до побъркване, прибирах се с нетърпение в къщи да сготвя нещо хубаво и като завършек на вечерта да се порадваме на красотата на живота. За съжаление напоследък тези интимни моменти ставаха все по-рядко и по-рядко. Искам го като луда, опитвам да привличам вниманието му по всякакъв начин, държане, нежност, загадъчност и предизвикателност, но наитина ме измъчва факта, чещата не се получават. Постоянно му се спи, изморен от работа, лошо му е. Много пъти си обяснявам нежеланието му, като резултат от напрегнатото ежедневие, проблемите в работата, но това вече продължава повече от година. Чувствам се сексуално незадоволена, дори започнах да сънувам тинейджърски мокри сънища :(

Споменава, че иска да се оженим, което е прекрасно, наистина го обичам. Замислям се обаче, ако това негово поведение остава постоянно и за него 2-3 пъти в месеца е нещо напълно достатъчно и задоволително, как да преудолея тази лудост, която бошува в тялото ми. Толкова искам да се любим, да правим секс до побъркване, нежен, страстен и по-груб. Това е което ми липсва, много ми липсва!!!Обяснението ми е, че за тези години страстта му се е трансформирала в чиста доза обич, приятелство, уважение, но какво пречи да са съвместими нещата :( Ж27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 407e294a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли, може би не съм аз човека, който ще ти даде най-правилния съвет защото съм едва на 14, но мисля че ако искаш промяна в отношенията трябва да поговориш с него. Кажи му, че го желаеш и искаш да прекарвате повече време в леглото, не защото се нуждаеш от секс, а защото копееш за него. Така най-добре ще разбереш защо се е държал ''дръпнато'', а може и нещата да потръгнат.
Успех ;]

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d4f099d0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха Ха май не ти върви аз също съм на 14 и моят съвет е да поговорите за това кажи му как се чувстваш..А ако не искаш да говорите пробвай нещо ново някое секси бельо или нещо..Провокирай го (: Не разбирам от тези неща, но мисля, че може би ще помогне..

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f81c3c1fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен това което се случва около теб и приятелят ти се състои в това, че с времето нещо се е променило в вашите отношения. Той не е същият човек с когото си се запознала. Знам,че те боли от моите думи, но знаеш, че идеални неща няма.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: 5dfa87d4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление и моето мнение е песимистично /относно умората от еднообразието/. Сексът, както и всяко физическо усилие е уморителен спорт. Всичко се прави в името на оргазъма. Мъжете влагат огромни психически, емоционални и дори физически ресурси в акция, за да стигнат до сърцето (и не само) на жената, защото сексът за тях е не само приятно удоволствие, но и природна необходимост -произвеждат волщ или не милионо сперматозоиди денонощно. Те не могат да бъдат задържани в организма им, а сами не излизат -природа, какво да се прави. Затова стремежът на всеки мъж е да има до себе си жена, в която да се освобождава без да влага постоянно безкрайни усилия за обяснения. Когато такава жена стане факт, вече си казват думата природните му дадености -това, доколко е способен и активен. Твоята активност е нарастнала с времето, но той е постигнал целта си. Зачестяването ще е товар за него. За съжаление, в такива случаи най полезна е паралелната/ните, зависи от твоята потребност) връзка. Не се съмнявай, че за такава винаги има безброй кандидатаи. Но пак всичко зависи от твоята нагласа. Или ще се самонакажеш с улегнал, бабешки живот, или ще измамиш приятеля си, за да се задоволиш, или ще преминеш на секс играчки за добавка. Не ми се вярва един разговор с него да доведе до резултат, тъй като въпросът опира до възможностите му, а не до желание. А едва ли би те разбрал, ако му заявиш, че искаш да се дозадоволяваш с друг мъж -ще се обиди. Всъщност, не е сигурно -има мъже, склонни и на групи...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker