Той отказва вече да говорим за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той отказва вече да говорим за секс
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3171 пъти
Той беше първият мъж, с когото правих секс. Досега обаче сме го правили само два пъти, защото стана голям гаф. Първият път много ме болеше. Той беше внимателен и беше точно този човек, с когото исках да бъда, но бях много притеснена. Той забеляза, че не ми беше много приятно и докато бях в банята след това, а той беше сам в стаята, го чух как удари по шкафа.
Втория път започнах да изпитвам удоволствие, въпреки че отново бях притеснена. Направихме го, но за кратко. Защото той го извади и започна да ме разпитва дали пак ме боли, дали съм свикнала, дали всичко е наред и т. н. Очевидно обаче и той беше много притеснен.
Когато правим орален секс, всичко е наред. И на двамата много ни харесва и няма никакъв проблем.
Помислих, че може би няма чувства към мен. Не му споделих тази мисъл, но той я разсея, след като каза, че шял да остане много разочарован, ако ме види с друго момче.
Реших, че може би не съм достатъчно привлекателна. Но той опроверга и тази моя мисъл, защото наскоро ми каза колко секси съм била в една моя къса рокля, как си ме предствял с нея и с други секси дрехи и т. н. Целува ме, прегръща ме, държи ме за ръка, иска да се виждаме, спомена, че отсега можело да планираме да отидем някъде през лятото. Проблем обаче се появява всеки път, като заговоря за нашия секс. Когато сме наживо и говорим, сменя темата, а когато си пишем, спира да ми отговаря. Като го питам защо не пише, той си измисля някакво оправдание, че отишъл да си мие зъбите или че се загледал в някакъв филм и т. н.
Не разбирам... Ревнува ме, казва ми колко съм секси, целува ме и в същото време отказва да говори за това... Казах му, че ако не иска да продължаваме, може да ми каже. Той казва, че това били глупости и ме пита откъде съм го измислила. Кажете ми къде тогава е проблемът? Преди да преспим първия път, от време на време си пишехме на тема секс и той все ми обясняваше колко хубаво щяло да бъде и т. н. Какво стана сега? Не искам да го изгубя. Не спирам да се измъчвам. Много съм тъжна напоследък и не мога да си обясня къде сгреших...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: addccfae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че и двамата, но особено ти, сте започнали с големи очаквания в секса. Женската сексуалност обаче се развива. При повечето жени първите няколко години не се стига до оргазъм с мъжа дори.
Съветвам те, ако искаш да имаш нормален сексуален живот, първо се откъсни от нереалистичните си очаквания и от желанието непременно да достигнеш до оргазъм и да преживееш порно-филм или любовен роман.
Вторият много важен принцип е да спреш да чакаш всичко от партньора си. Това е основната грешка на повечето жени, те си мислят, че мъжът ТРЯБВА да ги задоволи, трябва да направи това или онова. Е, жестоко се лъжете. Ако цялата работа беше на мъжа, нямаше да има приказки като „добра в леглото“ и „тази е зле в леглото“. Има жени с перфекти фигури и личица, но биват зарязвани от мъжете, точно защото не могат да се справят в леглото и не могат да доставят удоволствие на мъжа в леглото. Да, правилно четеш - не само мъжът е този, които трябва да ти достави удоволствие, но и ти също трябва да се размърдаш. Най-вече да размърдаш мозъчето си, което е най-трудното...
И вместо да се отчайваш, хвани първо и се научи сама да си доставяш удоволствие чрез мастурбация. Покажи после на партньора си, какво ти доставя удоволствие, не е зле и с думи да му кажеш, колко много го желаеш, колко ти е хубаво с него...
Не бързай да ходиш в банята след секс. Ползвайте задължително кондоми или противозачатачни, за да не се притеснявате от нежелана бременност, защото това убива всяко желание. Има доста литература и наръчници за това, какво може да направи една жена в леглото. Всичко е въпрос на темперамент и на желание. При мен беше така, че първо се научих да доставям удоволствие на мъжа до себе си, после се научих да го получавам. И аз съм била само с един мъж, всички сме били девствени и ни е било дискомфортно не само в началото, но и след дълга фаза без секс, но само от теб зависи, дали ще успееш да доставиш първо удоволствие на мъжа, да го задържиш, после да оставиш своята сексуалност да разцъфне и да се развие с годините и във връзката. Има жени, които сменят мъж след мъж и сякаш никога не получават качествен секс и винаги остават незадоволена. Истината е обаче, че те самите не могат да доставят удоволствие на мъжа и да го задоволят. Това е и причината доста мъже да са с по-малко атрактивни жени, които обаче са добри в леглото и да зарязват жени, които изглеждат перфектно. Не си мисли, че не си атрактивна за мъжа до себе си физически, просто не си се представила добре в леглото. Това може да се поправи, но не във фитнеса и във фризьорския салон, а само и единствено в леглото (е, може и в колата, на масата, на пода, кухненския плот...)
Много жени правят грешката да се концентрират само върху тялото си, вместо върху това на партньора си. Ако си добра в леглото и можеш да доставиш удоволствие на мъжа си, той ще те желае и с 10, 20 кг. повече. Ако си дърво в леглото, той ще се умори все някога от теб, дори да си перфектна.
И последно - не говори за секс с мъжа, просто прави секс. Апетътът идва с яденето! Няма по-лесно и възбуждащо, особено в началото на връзката от спонтанният и непринуден секс - без очаквания, без обвинения и без огразми например. Жалко ще е, ако си пропилеете празниците в търсене на перфектния секс и накрая завършите без всякакъв секс. Другият път поеми инициативата и бъди активната в леглото, не чакай на мъжа.
ж28

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1028cee503
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да си говорите, действайте.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8b4cdc5adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   имаш ли 15 години? той явно е над 28

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b8f5e0bd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Просто се успокойте малко. Ти нямаш вина, че те е боляло, повечето жени ни боли в началото и твоя приятел трябва да е наясно. Не правете чак такава паника. Какъв пък чак толкова голям проблем станал. Нали те е отворил вече? Ако ти седиш прекалено спечена това него го притеснява допълнително. Отпусни се, няма да ти вадят сливици. Бъди ти инициатор следващия път. За секс не се говори, а се прави по принцип :) Некарай го първо да проникне с пръсти. А и ти трябва да си влажна за да ви е хубаво и на двамата. Купете един лубрикант и действайте.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7fbf9f49bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз лично си мисля, че той те обича. За да се притеснява за теб значи му пука. Също споменаваш, че те държи за ръка и т. н. значи има чувства. Та относно избягването на темата "секс" и на мен ми се случва с приятеля ми. Изрази недоволството си от това пред него, ако пак ви се случи. :) Предполагам ще помогне. Изслушай го и неговите притеснения - това определено ще помогне. А ти се отпусни в леглото. Важно е да не стягаш мускулите си, защото само ще те боли повече :D

We aim to please

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 94877c8923
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами има нещо което на мъжете им действа като спирачка! Нито ти си виновна нито той. При повечето мъже това, че не са се справили според очакванията е голям проблем. Трябва да му покажеш, че не е виновен и да се отпуснеш. Съблазни го, облечи си най- секси бельото, изпийте по една чаша вино например, изгледайте един еротичен филм например " Първороден грях" и не започвайте веднага със секса пробвайте с орална любов ( тя помага на женските мускули да се отпуснат). И най- вече запомни няма да ти вадят зъб, така че не се стягай отпусни се и карай по течението! Спокойно... Когато получиш първия си оргазъм ще разбереш, че секса едно от най-хубавите неща в живота ни :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker