Дайте ми някакъв съвет.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми някакъв съвет..
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1911 пъти
Ще разкажа на кратко, имам сериозна връзка и много обичам приятеля си, но проблема е там че стара любов (така да се каже) ми предложи секс.. Знам, че с него е само секс, но го искам, не знам какво да правя винаги съм била срещу изневярата а сега.. едната ми страна казва да го направя какво толкова само 1 път ще бъде, ама другата страна ми казва той дава всичко за теб а ти така му се отблагодаряваш.. обичам приятеля си но не е от най-добрите в леглото затова се замислям, моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя и да не се изкушавам, момчето ще дойде до моя град след 2-3 дни!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 50bca8f9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отново една жена, която си няма представа, какво иска в живота и съответно с мъжете. И какво сега да ти кажем - първо си с мъж, които не искаш истински, второ си навита да бъдеш изтривалката на бивш някакъв.
Ами спи с него, прав ти път, но не ти ли е унизително да бъдеш с който и да е мъж, който от самото начало си казва, че иска само да те мине?
Поне вземи и си определи тарифа, защото си по-евтина и от най-евтината магистрална проститутка, тя поне ще нахрани децата си с 20-тачката, която получи, ти какво оправдание имаш, за да се оставяш да бъдеш употребявана така? Зад гърба ти мъжът ще се пука от смях и ще се кефи, че те е зарязал навреме. Мъжете са солидарни един към друг. Вярно, нямат нищо против едно бързо въргаляне в чаршафите, но такава жена не уважават, нещо повече - разнасят я сред приятелите като лека. Лошото е, че не само не уважаваш себе си, но и си готова за едното чукане да овъргаляш и приятеля си в калта. Ами скъсай с него, после си лягай с когото искаш - с или без пари. Пука ли му на някого?
Успех все пак

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 236195b21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш съвет! Това е добре, но тук не е много място поради това че хората много критикуват. Аз няма да те критикувам, но съвсем сестрински ще ти кажа-Не го прави! Аз съм го правила преди доста години и ми се отрази добре. Бях тласкана към това нещо, защото непрекъснато се упреквах че съм го изпуснала, че сме се разделили по моя вина и прочие... та след като го направих разбрах че няма нищо случайно и инстинкта за съхранение ми е го е показал да се разделя с този човек. Така си направих доста полезни изводи. Мога смело да твърдя че не си струва да се връщаме отново при старите си приятели. При Вас ако секса не върви това е нещо друго, но за всеки случай няма да се оправи ако легнеш с другия.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3664fc687b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   10 минутен секс срещу сериозна връзка? Имаш ли мозък в тая глава? Като си умряла за секс не заблуждавай момчето до себе си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 217192473d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото чувстваш това направи, живота е прекалено кратък за да го пропиляваме в мисли. Трябва да се действа любовта си е любов щом е голямо желанието направи го и запази спомените си за някой труден ден да те топлят поне те.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a47e0b5d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер едно, ти си няква супер ограничена и старомодна. Нали и момичето го иска само за секс, нищо друго. Какви магистралки, какво чудо. Моят съвет... не го прави.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 78824bba7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ето я поредната двуличница. Не те ли е срам бе? Поне малко не те ли е срам? Как може да си толкова долна? Като не ти харесва секса с него и нещата които той ти дава - скъсай с него и търси недаденото другаде. Но ти искаш обгрижването, искаш любовта му, а вероятно и сигурността, която ти дава с пари и дом... но същевременно ти се иска да се чукаш зад гърба му с други. Ти си просто толкова долен човек, че думи като любов и обич не трябва да употребяваш, цапаш ги. Самия момент, че си пред дилема и си готова да измамиш и предадеш човека до себе си говори достатъчно колко го обичаш и цениш. Просто такива като тебе нямат срам, ни чест, ни нищо. Идва някакъв боклук от някъде си, предлага да те чука, защото идва в града и му се чука нещо и нашата пача се съгласява веднага и е готова да вдигне краката? Ти си много по-лека от леките жени. Мога да ти кажа, че имам приятели-женкари, във всеки един град си държат по 1-2 като тебе и като ходят-чукат, скъсваха с тях елегантно, за да могат да ги чукат когато си поискат, разбира се ги ценят толкова, колкото и използван презерватив. Много си проста, лошото е, че такива като тебе го осъзнават когато човека до тях, който ги е обичал ги разкрие и изрита като парцал! Тогава идват да се сополявят как да си го върна, много го обичам, искам го обратно. Знай, че ако твоя човек те обича силно, което подозирам, че е така НИКОГА, подчертай си го това няма да ти прости изневяра, дори би те напразил повече от всичко на света и ако си мислиш, че няма да разбере жестоко се лъжеш и колкото по-късно разбере толкова по-силно ще те намрази. Мисли му, то е ясно де, ще се овъргаляш с онзи хитрец, но повярвай ми - ще платиш жестока цена за това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f5362ac7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж като не ти е кеф със сегашния, зарежи го и търси нов, но в никакъв случай не се хващай и със стария дори и само заради секс. Ще останеш разочарована с бившият, защото секса в миналото какъвто е бил сега няма да е същият, понеже чуствата помежду ви не са вече същите. А със сегашният като не ти е готино в леглото по добре го сменяй още сега, ако не искаш цял живот да си незадоволена и да се оглеждаш къде и как да му изневериш. Един ден като имате и дете, ще е доста късно да избираш пред твоето щастие в леглото и пред щастието на детето да е с мама и тати. Сега все още предполагам имаш избор, помисли върху положението си и престани да се излагаш пред хората, че те сърби и се чудиш как да се начешеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker