Когато жената "заговори" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Когато жената "заговори"
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3633 пъти
Как ще реагирате, ако установите, че жена ви споделя в детайли сексуалния ви живот с колежките и приятелките си? В детайли! Особенно, ако го разберете докато сте на маса със същите тези приятелки, колежки и жена ви. Макар и да не е нещо, което ви компрометира. Може би по-скоро обратното. Не питам какво да правя. Не мисля, че трябва нещо да правя. Питам, как ще реагирате и как ще се почувствате? А и ми е интересно, каква вътрешна нужда би могла да накара една жена, да разказва подобни неща? Да, знам че мъжете също обичат да разказват, но аз лично дори да реша да разказвам, не бих го правил за жена си или пред близки, познати и колеги. Да разкажеш какво "парче" и как си забил снощи и да разказваш как го правиш с човека с когото живееш, не е едно и също. Видя ми се тъпо и безсмислено и честно казано от тогава усещам, че не гледам на жена си по същия начин. Не че я обичам по-малко. По-скоро уважението е по-малко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 375516aa97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените по принцип говорим повече една с друга, това важи и за сексуалния ни живот. По принцип разказваме или, когато е било много хубаво, или когато става дума за нещо специфично (проблем). Споделяме с две думи една с друга, но никога не става дума за сравняване на размери, издръжливост и такива работи. Сексът е нормална тема между повечето приятелки, особено след филма „Сексът и градът“, но никоя жена не тръгва да се хвали с „бройки“ и с достойнствата на някакви временни познанства. По-скоро си споделяме, когато имаме съпрузи или дългогодишни партньори и търсим съвет у дружка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2fff634673
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям коментара на 1. Нямам какво да добавя повече..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fd57eb662a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз бих се почувствал като теб. Жената би трябвало да е културна дама все пак, а не да разправя пред който и да е, толкова интимни подробности.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4fbbd91719
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И при мен е нещо подобно, даже ако имаме проблем за решаване той става достояние на приятелският кръг. Лично аз не смятам, че това е правилно.
После: Ела с нас да... идем там... да направим това...
Аз изпитвам неудобство(меко казано). Говорил съм с нея и какво- нищо. Всичко се върти около това: те са ми приятелки и си споделяме. Какво толкова.
Да ама на мен не ми харсвааааа.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 898dc111b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това е типична женска черта, която ненавиждам. Дори да си само гадже реално нейната приятелка знае повече за вас и отношенията ви, отколкото ти самия. Безумие е това за мен!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a434d66b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Разбирам те перфектно, въпреки че съм жена. Аз мисля като теб и съм споделяла разни неща с приятелки, но е било за мъже, с които съм нямала нищо сериозно. А за мъжа, с който живея или имам сериозна връзка не бих споделила интимни сексуални неща. Изключвам някакъв проблем и то евентуално бих споделила ако проблема с от моя страна, а не негов. Все пак това са твърде интимни неща и мисля, че е въпрос на ниска култура да се обсъждат пред приятели, с които утре ще седите на една маса. Нормално е уважението ти да се снижи. Не бъди пасивен, а обсъди ситуацията с приятелката ти. Най-вероятно не осъзнава, че те обижда. Но нека си знае как си се почувствал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f0bacd852a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз прекъснах връзка заради подобна ситуация, гаджето ми се хвалела и разказвала на всичките си приятелки, колко ми бил голям к.... как сем се движел повреме на секс, какви пози съм правил, колко съм издържал, по същия начин го разбрах случайно и се оказа, че всички знаят, почувствах се ужасно, не искам всички да знаят какво нося в гащите си, как точно правя секс, какви физиономии правя докато се празня, разделихме се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker