Миризма и вкус - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Миризма и вкус
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 6576 пъти
Здравейте :)
Момче съм на седемнадесет години. С приятелката ми сме заедно повече от 3 години и много се обичаме всичко е перфектно между нас във всяко едно отношение. Най-вече сексуално. Правили сме го адски много пъти по абсолютно всякакъв различен начин. проблемът е там, че много често ми прави свирки и то много добре. Искам и аз да правя орален секс с нея, но проблемът е че дори ида се е измила преди това, дудито и има неприятен кисел вкус от клитора надолу към отвора. а искам много да я лижа но от този вкус просто ми става лошо.. няколко пъти съм и споменавал за това и питам дали това е свързано с хигиената или е генетично. Случвало се е доста пъти след като свърши по време на секс или с пръстчетата ми, да не се измие и се съмнявам да не е от там.. моля ви да ми кажете от какво мислите че е този кисел вкус.. нормално ли е (понеже с друга не съм бил и няма как да знам)? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9427e4200
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влагалището по принцип има леко кисела среда, която предпазва лигавицата от бактерии и инфекции. Ако влагалището на приятелката ти не мирише неприятно, а има характерната за нея самата миризма, значи не е болна. Правете секс само с кондоми!!!
Иначе, аз съм жена и на мен лично не ми харесва да ми правят орална любов, докато аз с удоволствие правя на мъжа си свирки. Много по-симулиращо за мен е стимулирането с пръсти, с или без лубрикант, защото така мога да гледам мъжа си в лицето, а и той така ми олучва точните местенца, което с езика си не успява.
Няма лошо. Не се принуждавай за каквото и да е било. Сексът не е Олимпияда или разменна монета, трябва да доставя удоволствие и на двамата! Деиствай с пръсти, ще се очудиш, колко добър е ефектът!
Ако приятелката ти има някакви течения, посъветвай я да отиде на лекар. Не вярвам да има проблем с хигиената, младо момиче е. По принцип за жената не е много приятно да се мие непосредствено след акта, защото трудно се възбуждаме, но и трудно ни минава, но е добре след като се успокои да уринира и също да се измие. Въпрос на хигиена. Според мен, особено на вашата възраст, ползването на кондом е задължително. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a5c9c0aa2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и аз имам такъв кисел вкус, но това са соковете, които изтичат при възбудата

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e544b6e175
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Дудито XD
А сега сериозно, мило момченце - когато започнеш да не се гнусиш от такива неща, а да ги намираш за приятни и възбуждащи, значи си готов да правиш секс. Дотогава нищо не си направил.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4274316b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом ти става лошо, какво значение има дали е нормално или не? Сексът не е като Царевец - звук и светлина, в твоя случай вкус и миризма. Когато ти дойде, главата ти сама се навира между краката й и лижеш ненаситно. Не ти пука за нищо. Стоновете, извиването и потрепването на тялото й преди голямото разтърсване са като хероин за гладен наркоман. Не се учи, не се прави по инструкции. Само за удоволствие. А иначе, повярвай ми и ти нямаш вкус на току що обелен банан. Мъж съм и от моя опит знам, че и мъж може да лиже по задължение и жена може да лапа по задължение. Но ако искат да разберат защо наистина се правят тези неща, най-добре е да е, ако желанието да го направиш те изгаря отвътре. Иначе е просто добре заучено, но механично движение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 25b67546b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Намажи ДУДИТО с мед и натискай.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ab6355f519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   забравих да добавя, че се е случвало понякога да понамирисва, най-често усещам когато я задоволявам с пръстчета и после пръстите ми миришат лошичко ;( иначе момичето е моделка супер красива и перфектна в леглото, само това ни е проблема ;(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3eb59e8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Принципно средата в женското влагалище е киселинна (в много слаба степен, не като сярна или солна киселина ( :D ), но все пак), което има за цел да предпазва женските полови органи от различни болестотворни микроорганизми и, вторично, да отсява "силните" от "слабите" сперматозоиди. Секретът, който жената изпуска от стените на влагалището при възбуда, (логично) също е с по-висока киселинност. Това придава специфичен вкус на този секрет (слабо изразен, но го има; вкус, който аз обожавам да вкусвам от приятелката си :P). Напълно нормално (и дори много хубаво) е този секрет да се разнесе от влагалището и входа му към срамните устни и клитора, така че да се навлажни цялата вулва (външната част на женските полови органи). Леко киселият вкус, за който ти говориш, може да се дължи точно на това, което е напълно нормално и не говори за никакви хигиенни или здравословни проблеми. В този случай, не се обиждай, но е вероятно просто да не си озрял достатъчно, за да ти харесва и да те възбужда този вкус и всичко в тази област в тези моменти. Другата възможност е просто да не ти харесва от чисто лични предпочитания, но не съм срещал много мъже, на които да не им харесва.

Също така, говоря от личен опит - ако моята приятелка е ходила по малка нужда и се е избърсала, но не измила, и аз я лижа след това, около уретера (малко над входа на влагалището, отвора на пикочните пътища, който между другото може да е силна ерогенна зона) има един малко по-различен и по-кисел вкус. Това са устатъци от урината и след няколко секунди по-усилено и "мокро" лизане от моя страна изчезват заедно с вкуса. :) Това на мен лично не ми е гадно, защото знам колко хигиенична е приятелката ми и знам, че това количество урина и нищожно, а и аз не го гълтам (не че урината е чак толкова вредна, де - все пак има уринотерапия).

Ако си имал търпение да прочетеш до тук, ще ти кажа и следното - има много лесен начин да ? правиш орална любов без да те притеснява вкуса. Можеш да лижеш само клитора ? и зоната директно около него без да слизаш с език надолу към отвора на влагалището. Няма жена, на която да не ? е приятна по-директна стимулация на клитора и най-често тази стимулация е ключова при орален, а и всякакъв друг вид, секс. Разбира се, много жени обичат още да лижеш и другите части от вулвата (срамните устни, входа на влагалището), но рядко ще намериш такава, която да иска да я лижеш САМО там, а и съм сигурен, че приятелката ти не е от тях.

Лижи само клитора и се опитай да не разнасяш влагата ? нагоре докато лижеш и вероятно няма да усетиш неприятен за теб вкус или миризма и също така ще направиш приятелката си много доволна и щастлива. :D За още по-голям ефект, включи и един или два пръста (започни с един и виж какво и как ? харесва) - гали срамните устни с него, играй си с входа на влагалището, вкарвай го вътре, играй си с него вътре (нежно), прави кръгчета с него на самия вход на влагалището - моята приятелка се побърква от кеф при това и поне един мой пръст винаги присъства докато ? правя орална любов. Недей само да "ръгаш" пръста си навън-навътре в този момент (освен ако това не ? харесва) - има много по-добри и възбуждащи начини да го използваш, част от които съм описал по-горе. Най-добре е също да я питаш какво ? харесва и дали това, което правиш в момента ? харесва. :)

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 562d1ef5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мда.. нормално е да има този вкус, но ако го има дълго трябва да отиде на лекър. Аз ходих и ми препоръчаха крем наистина помага!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: be1765460b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ох, писнало ми е да чета подобни истории от дечковци като теб.. имаш 0 ниво на компетентност и по добре недей да разсъждаваш, че само се излагаш..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fbd13a554e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен наскоро ми се получи. И с бившата ми се е получава. Може би е от овлажняването :).

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9363bbea1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Ох, с това "дуди" имат да те хранят тука....
Ти да не мислиш, че пенисът ти мирише на цветя и рози?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f5cda30461
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ТОВА Е ЕГОИСТИЧНО! ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ПЕНИСА ТИ УХАЕ НА ТЕМЕНУЖКИ?? !
Но момичето те обича и не обръща внимание на това само, за да ти достави удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d3a0157a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   "Дудито". Това като го чух и започнах да се смея неконтролирано на глас, чак ме заболя коремът. Ти сигурен ли си, че не си на 7, а не на 17? Какво е това дуди, пръстчета? И да нормално е, жените са кисели, това не може да се променя и е добре, че е така. Ако не са кисели е лошо.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1f270a2ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Когато *дудито* (ега ти термина изчанчен) киселее, радвай се, щото ти се е паднало здраво дуди. Ако ти замирише на риба или развалено сирене, тогава имаш основания да се оплакваш, и то не заради миризмата, а заради това, че тя е индикатор за някакво заболяване на половата система.
Виж го ти него... Миришело му дудито. Бе много гнусливи станахте, бе, кви сте такива мъже, не знам. Вашите чурки сигурно на жасминов цвят ухаят, ама макар че се съмнявате в това, не ви пречи да си искате орална любов.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 049890a1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А бе, аз водка не обичам. Има кофти вкус. Ама като гледам колко много хора обичат, понякога и аз лизвам. Да, ама не я заобичах.
Щом не те кефи, що се пънеш? Но пък ако държиш и ти да си като "другите", давай! Всичко хубаво става само след първоначално изпитание. И на жените първо им е кофти, ама като го искат, изтърпяват го, ама после нали им е кеф? И цигарите нагарчат яко, ама като им свикнеш, после се чудиш как да ги махнеш...
Та твоя си работа -кеф ти риба, кеф ти паламуд. Избираш си какво да правиш и действаш.
Това е от дядо ти...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ab6355f519
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   от автора.. много извинете че използвах на шега "дудито" и "пръстчета" вместо както повечето в тоя сайт използват думи като путка, хуй, чеп и всякакви цинизми, не се знае кой чете публикацията и е по-добре така.. нали ме разбрахте какво съм имал в предвид.. и какво като все още не съм компетентен, да не го правя ли? благодаря за отговорите и съветите, ако няма да отговаряте на поставения въпрос, а само ще се заяждате с начина по-който съм писал, моля отидете на някой друг въпрос ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker