Момчетата кое предпочитат момичето да е девствено или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момчетата кое предпочитат момичето да е девствено или не?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 12040 пъти
Здравейте.. много ме мъчи въпроса: Момчетата кое предпочитат, момичето да е девствено или не? Сега ще ви обясня.. момиче съм на 17 години.. преди около 1-2 седмици ги навърших.. и съм девствена.. странно защо но това някак си ме притеснява.. и когато някое момче ме попита дали съм девствена не му отговарям.. не знам сякаш не е срам да му призная истината и че той евентуално би ми се присмял.. аз винаги съм смятала (поне от моята гледна точка е така) че момчетата предпочитат девствените момичета.. не знам.. може би така ме кара да мисля факта че момчетата искат да са първият на дадено момиче и едва ли не ги ласкае факта че той ще я отвори или не знам нещо подобно.. Все пак момичето винаги ще си спомня за всички, с които е спала или пък няма, но никога няма да забрави момчето с което и е било първия път, факта че ти си първия на това момиче и че ти едва ли не си поставяш началото на нейния сексуален живот не ви ли ласкае момчета? .. не съм ли права.. и все пак продължавам да мисля и това което съм забелязала до тук е че момчетата се впечатляват повече от момичета които да преспали с много момчета, така наречените "курви" и не знам сякаш те са привлечени от тях.. странно е да искаш някой който знаеш че са го чукали още 10 човека преди теб.. направо си е странно и на всичкото отгоре да се кефиш че ти си поредния на тая курва.. и все пак да се върнем на въпроса: Кое предпочитате вие момчета???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 14b31f4ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не се сърди, но явно мястото, в което си израстнала или просто средата ти са доста ограничени по простата причина, че не са не да се питаш какво предпочитали момчетата, а КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА МЕН.
И още - в кой селски град за Бога момчетата питат наляво и надясно, дали едно момиче е девствено!
Следващият път, когато ти зададе някой селянин този въпрос просто го забиваш с ответен въпрос „ А ти девствен ли си? “ (със загадачна усмивка на устата)
Разбери най-после, че живеем в 21 век. Днес жените сме равноправни с мъжете и имаме право да се развиваме според това, какво НИЕ искаме, кое е най-доброто за нас.
Не само жените, но и мъжете помнят партньорите си, първия си път - защо и тук правиш разграничения? Защо си мислиш, че за мъжете е различно?
Не е вярно, че първият мъж има някаква особена роля в жовота ти. Моят например беше пълен идиот и нито ме просвети сексуално, нито по друг начин. От много отдавна съм забравила секса с него, дори първия път. Забравя се просто лошия и некадърен любовник много лесно, било то и пръв. Честно - дори не знам, кога беше, как беше и така нататък. Тъпият секс си е тъп секс, тъпият мъж е тъп мъж, ако ще да е първият в живота на една жена. Едно ще ти кажа - не е важен първият, а последният мъж. Всеки може да е пръв в живота на някоя наивна 17 годишна пикла, всички сме минали през това. Трудно е да спечелиш и задържиш сърцето на една жена с десетилетия, да създадеш семейство с нея, да я задоволяваш с години сексуално.
Който мъж те обича, на него ще му е все едно дали си била девствена или не. Обича се човека, не ципата. В днешно време е нормално да има всеки един от нас минало. Така както от мъжете не се очаква да са девствени, не се очаква и от жените, а който мъж очаква такова нещо от теб е егоист и пълен нещастник. От опит ти го казвам, защото и аз съм израстнала в селски град и мога да ти гарантирам, че мъжете, които изискват подобно нещо са пълни селяни, егоисти и простаци. Моят първи мъж беше такъв и май искаше девствени жени, за да не разберат, колко е зле той в леглото и колко незначително малък и спаружен е членът му. Затова не се пази за този или онзи мъж, а когато се появят чувства и сметнеш, че би искала да бъдеш интимна с някого, направи го. Не забравяй кондомите и всичко ще бъде наред. Животът е пред теб, момиче. Уважавай преди всичко себе си, своите си нужди и желания, не тези на някакви мъже. Мъже пълно - ти си единствена!
П. П. Курва не е жената, която не е девствена, а тази, която иска пари за секс. Съвсем естествено на твоите години момчетата търсят „отворени“ момичета, защото те самите са девствени и се нуждаят от жена, която да ги „отрака“. Не се занимавай с такива момченца, а се огледай за истинските мъже. Те никога не биха задавали подобни въпроси, държат се спокойно и уверено с една жена, приятна компания са и те карат да се чувстваш добре в кожата си като девствена жена или като такава с опит. За мъжа, който те обича, това няма значение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3d6e383980
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Чудесен коментар на №1!

Ще добавя само нещо, което е писано и преди:
Откъде идва този обичай, (разглеждан и като ценност, добродетел) жената да е девствена преди брака? Едно време младите не са се женили по любов, а са ги женили родителите им по уговорка. Държало се е жената да е девствена, понеже това (почти) е гарантирало, че първото им дете ще бъде заченато точно от мъжа й (който отнема девствеността й) и от никой друг. Това е било особено важно за рода на мъжа, и точно на първородното дете (предпочитало се е да е син) семейството/родовете са завещавали имуществото, земите, властта и парите си, понеже е били сигурно, че е тяхна кръв. За следващите деца, заченати вече когато жената не е била девствена, никой не е могъл да гарантира (нямало е ДНК-анализи), че е от същия мъж, и съответно те са получавали много малка част или нищо от наследството...

Каква е приложимостта на този "идеал" към днешното време? Никаква... Нещо повече, човек пазейки се девствен, пропуска не просто удоволствието от секса, а нещо много по-важно - ДА НАТРУПА ОПИТ в отношенията си с другия пол.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d4a8bfbd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм на 26 девствен, за мен по-добре да е девствена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d4a8bfbd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не говоря, че имам три приятелки на по 24 и 25, които също са девствени

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 42362376ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Друго си е с бандерол. Хектор

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 392faeb5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към авторката - решението си е твое и никой няма право да ти налага своето виждане. Иначе аз лично предпочитам девствените. Колкото до бъдещия ти приятел: важно е да имате съгласие по въпроса - ако той не уважи решението ти, значи не е подходящ за теб. Затова те съветвам да решиш сама за себе си как ще постъпиш и после да търсиш този, който ще те приеме такава, каквато си решила да бъдеш.

Номер 2: Работодателите отдавна искат опит, а сега се оказа, че и тук бил нужен опит. Защо? Жените ще мерят опита на половинките ли? Давайте тогава към местната фирма за компаньони и си намерете опитни мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4a4831cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   M33, нещото което не съм спрял да искам от както съм сексуално осъзнат е да си легна с девствено момиче, но уви живота до този момент ми е предложил само разпечатани пликове втора употреба.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 946f57f2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Виж авторке, не трябва да мислиш за това какво иска момчето. Живота си е твой, девствеността също. Имаш само по едно и от двете. Конкретно по въпроса: да, аз бих се зарадвал ако гаджето ми е девствена, точно по причините които вече си изброила. Това обаче далеч не е най-важното ;) Ако си я обичам си я взимам каквато е. Никой не се заглежда по курвите защото не са девствени.. тук си в грешка. Правим го защото на външен вид изглеждат добре :/ Знам колко повърхностно звучи, но всъщност е нормално. И момичетата предпочитате поддържани момчета нали? Спокойно сега, никой истински мъж не би тръгнал след някоя само защото е лесна. Заглеждаме се, но само дотам. За истинска връзка никой не търси такива.. Идеята ми е, че никой не хлътва по курви, още по-малко пък защото не са девствени.. :)
Повечето момчета обаче не разчитаме на някой да ни "отраква", Номер едно.. абсолютно съгласен съм, че двата пола сме напълно равноправни, но нали за това сме "ДВА пола" - защото се различаваме по нещо ;) Не става въпрос за права. Например, момчетата не ни отварят, не кървим, и не ни боли.. Идеята, авторке, ми е да внимаваш с избора ;) И момчетата не сме безчувствени - номер едно много добре го е казала - обича се човека, не ципата. И не е невъзможно първият ти да има роля в живота ти и занапред :) нищо не е решено.
М17 - не всички на тази възраст сме пикльовци, Номер 1

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: efa50869d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не съм съгласна с #1, главно, защото поради такива "модерни" разсъждения са се изпонавъдили разни к*рвенца на по 12/13, които и сопола не могат да си изтрият , ама ги е минал, който си е поискал! Аз също съм момиче на 17 и не съм го правила, мисля, че е най-добре да изчакаш правилния момент с правилния човек. Това, че си на определена възраст не значи, че задължително трябва да си го правила само, защото е модерно. Моля Ви не излизайте с номера " уважава се човек, не ципата", защото на всички е пределно ясно как момчетата наричат такива "модерни" момичета и как им се подиграват и наричат зад гърба. Определено никой не дочаква до първата брана нощ, а и не е нужно, но това, че си на 17 не значи, че си страшно изостанала, все пак не си някоя неопитна 30/40 годишна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3f8f063276
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   нормално е мъжете да се заглеждат по к*рви, да искат да се забавляват с тях и т. н. но едва ли когато пожелаят сериозна връзка, ще искат да е с момиче, което са я минали поне десет преди това и вероятно ще я минат още толкова. иначе в живота ми съм виждала всякакви случаи. при някои първата любов наистина е доживот, при други голямата любов е някой друг, не първия. тези отношения са много сложни. при всеки е различно, бих те посъветвала само да не бързаш. преценявай добре, за да не попаднеш на някой, който няма да е внимателен с теб. аз загубих дествеността си чак на 19, но бях срещнала човек, който ме пазеше и гледаше и на мен да ми е хубаво, а не само собственото си удоволствие,

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96215ed22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Виж момиче преди писах по форумите повече на астрологична основа, но си имам и свой пост основан на преживяното ми от годините като студент!
Днес като си проверих пощата и влязох пак в този сайт, не трябваше да го правя, но поне мога да изложа мнението си!
Съгласен съм, че се обича човека, но от личен опит ще ти кажа, че колкото повече партньори има една жена, толкова повече ще иска да има други такива! Аз съм на 30 години и ще ти кажа, че иска ли жената секс, ще намери начин да си го получи!!! Имах колежки, които спяха с няколко едновременно, въприки че бяха уж обвързани! Така, че въпреки всичко предпочитам да си намеря момиче с което да си паснем, отколкото елементарен сексуален обект! Не казвам, че не трябва да е правила секс, но поне да има граници! Момичето с което бях първо е започнало полов живот на 15 и това за него беше забавление! Тя за това беше студентка... Върна се при първия си приятел! Второто в което наистина бях луд ми правeше номера и накрая изеба курветински.
Можеш да си направиш извод, че за сериозна връзка (аз, мисля че това не съществува, защото всяка жена си има интереси и гледа на няколко места и по изгода си избира партньора) мъжа предпочита партьорка, която да е по-смирена и взаимно да се напаснат, отколкото пеперуда летяща от клон на клон! Още си на тези години ще видиш че съм прав!
Просто трябва повече компромиси дори и ти да си потърпевша, защото ако ограничаваш някой той ще си получи своето! А вече за "сериозните" връзки жените не знаят какво искат!??? Впрочем те искат всичко и "колкото повече-толкова повече" и въпреки че не си го признават жените си искат своето- много секс, стабилен партньор и ако може да им се връзва на капризите!
Така, че не ти предпоръчвам да си правиш име, а наистина намери човек с когото да споделиш любовта... , какво по-хубаво от това! Тези, които искат отракани търсят предимно само секс и ще продължават да го правят...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4fefc2af7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Девствена, разбира се. Но това го ценят истинските мьже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 93bb2930d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   12, *истинските* мъже, които ги е страх от критика ли? Ай стига сте гледали на жените като на стоки с бандерол или без. Па после се чудите що са станали безчувствени камъни, гледащи да извлекат само изгода. А и никога няма гаранция, че и девствена жена да си си взел, впоследствие няма да ти нахлупи рога колкото една доказана проститутка, така че не лежте много на тая кълка от страх все вашето да не го мине някой друг. Па и друго противоречие наблюдавам - все искате девствени и скромни, пък не устоявате на тия, дето наричате курви и не знам още как. Доказателството е растящият брой на последните и непрекъснатото внимание, на което се радват.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 618cd46484
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Момчетата не предпочитат девствени, защото те самите са още момчета и нямат този опит. Някои от мъжете много си падат по девственици, особено тези над 35

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 011f560b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке бьркаш нещата.

Леките момичета ги предпочитаме за секс - сигурен, потен, животински и сега.

А момичетата като теб ( девствени ) са символ на нещо чисто и неопорочено. Всеки мьж иска тайно или открито жена му да не е кварталната бройка, няма нужда от пояснения това нали :)

За едни си задрьстенячка, за други си мечта. И не говоря само за различните мьже, а и за един и сьщи мьж в различен етап от живота му или настроение.

Ако тьрсиш сьвьршенство - няма да го намериш, но виж мьж който ти си определиш като подходящия за теб е нещо друго и реално.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b422eaded2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 13 го написа най-добре!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84bc08c05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз съм на почти 25 години и също съм девствен, и естествено искам момичето също да е девствено.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0a9cc86227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   да е девствено това е най добре

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 654c039066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   В никакъв случай, по-добре е жената да е с опит! Никога не съм спал с девственица, приятелките ми винаги са били отракани. Имал съм връзка с две девственици, но така и до сношение не стигнахме, само опипвания, смучене на цици, задоволяване с пръст на клитора, а на мен ми правеха чекии и минети. Жена ми като я срещнах си беше с добър опит, наебахме се на втората среща и така до ден днешен, вече 18 години!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 855efaa6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   №1, разбрахме че можеш с лекота да се раздаваш, но обърна ли внимание на това:- "Здравейте.. много ме мъчи въпроса: Момчетата кое предпочитат, момичето да е девствено или не? " - Въпроса е, МОМЧЕТАТА какво предпочитат"? Никой не ти иска мнението, ти какво предпочиташ. Ако искаш с цял футболен отбор да правиш секс, прави го, но да даваш тъпи съвети, че е лошо през 21 век, момичето да бъде девствено е просто трагично. С този правопис-"селски град" и още много глупости, си личи, че повече си наблягала на сексуалните уроци, отколкото на училищните. Ако продължаваш така, едва ли ще изпиташ какво е това, семейно щастие. За раждане не знам, може и скоро да се наложи да го правиш, но за щастието съм сигурен, ще си останеш със спомена от безразсъдното чукане.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e933a9a0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторке поздравявам те! Ти си жена мечта. Запази се за правилното момче и то ще те носи цял живот!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker