Той е повярвал на клевети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е повярвал на клевети
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1748 пъти
Вече съм писала тук за моя проблем. Накратко: човека, в който съм влюбена, и аз трябваше да излезем по двойки. Но аз не успях да доведа никое момиче, съобщих им в последния момент и се скарахме. По време на спора той спомена и ревността ми, която беше станала прекалена напоследък. Оказа се обаче, че има и друга причина... Не можех да приема, че заради нещо толкова дребно е настъпил такъв голям разрив в отношенията ни. Накарах наши общи приятели да поразпитат, без да споменават, разбира се, че съм говорила нещо за него. Той им е казал, че някакво момче било му казало, , истината за мен''. Не знам кое е било това момче. Може да е бил приятелят му, който да се е почувствал излъган, че се провали плана за излизане. Може да е бил и един мой обожател. С въпросния бяхме в една компания, но аз го отрязах именно заради приятеля ми. Не искам да обвинявам никого.
Той самият пред мен нищо не казва. Писах му преди 2-3 седмици. Но той така и не отговори. И на познатите ни не е казал кой и какво му е казал. Не е говорил много по този въпрос.
Напоследък забелязах, че се заговаря с различни момичета. Въпреки всичко е казал на въпросните познати, че още има някакви чувства към мен...
Боли ме най-много от несправедливостта. не знам какво да правя. Сигурна съм, че просто е станало някакво недоразумение. Но не знам как да го изгладим...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d2367ac329
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас. Заради подобна простотия ме достраша да тръгна с едно момче.. Когата му казаха една измишльотина за мен той се отдръпна. Ако не ме беше дострашало да говоря с него... ГОВОРИ с приятеля си за проблема. Няма друг начин. Просто трябва да подходиш по тактично, заобиколно

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fc833e50e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   знам, че трябва да говоря с него. но просто не знам какво да му кажа... не може да му кажа:, , това, което са ти казали за мен, не е вярно'', защото ще излезе, че е тъкмо обратното. не мога да му се извиня за нещо, което не е вярно. не мога и да не правя нищо... предишния път му написах само, , здравей''. след като не отговори, написах следното:, , исках само да питам как си, даже и на това не отговаряш. така и не разбрах защо си толкова сърдит'', при което той не каза абсолютно нищо... може би избързах, но не искам, не мога да чакам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4730b72c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, прекалено много усложняваш нещата. Ние - жените, имаме навика да си представяме какво би казал той, като ние му кажем еди какво си... и вече все едно сме провели разговора.
Не е така. Може да те изненада. Може да се окаже че те разбира. Може и ти да не си възприела правилно ситуацията.
Възприемай го като нормален човек, не като някой, пред когото трябва да се оправдаваш, да си измисляш или да се надлъгвате взаимно. Представи си че говориш със себе си и просто му обясни ситуацията. И спокойно, без драми, паника и истерии.
Просто отпусни се и говори - той е човекът, който твърдиш че обичаш, следователно не би трябвало да се притесняваш да му споделиш каквото и да е.
Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22336446d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разговор очи в очи. Бъди максимално ясна и точна. Кажи му как стоят нещата при теб и в каква точно ситуация си изпаднала, пък да става каквото ще. Не бъди страхливка, съвземи се малко. Я, стига си говорила за несправедливост, глупаво е само да се вайкаш. Или - или, това е положението.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 786a7a1845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нищо не разбрах...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker