Защо така се получава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо така се получава?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2939 пъти
Здравейте.
Аз съм момиче на 20 години.
Имам проблем с приятеля ми, който е на 25. Проблемът ни е че нещо не ни се получава в леглото. Заедно сме от 6 месеца. В началото беше горе доло добре, но постепенно спрях да искам да правим секс. Живеем заедно от 3 месеца, от които сме правили секс не повече от 5 пъти. Просто не ми се прави. Преди него имах 3 годишна връзка и ми трябваше 1 година да я превъзмогна. Уж се получи, но в сегашния ми приятел пак виждам стария. Явно не съм го забравила напълно, макар да е минало толкова време. Наистина го обичах много. И с него всичко беше наред и в леглото не съм имала оплаквания
. А с това момче.... не стига че нямам желание, ами когато и да се пробваме да правим секс, все не се получава. Аз губя интерес и ми е едно такова тъпо... и прекратявам всичко и искам да спя. Той е спал с около 20 момичета, а аз с 2 момчета. Имам чувството, че е обратно. Аз поемам инициативата за каквото и да било. А не той като мъж да каже, хайде сега така... и така... и това... все пак е по-опитен. Опитвали сме да говорим. Обясних му, че не ми е хубаво, че не прави нищо с което да ме възбуди и да поддържа тази възбуда. И остава само с говоренето. Обичам го, искам да съм с него, но докога ще ми е толкова трудно. Вместо да правим секс постоянно, ние правим един път в месеца... Изобщо не е нормално. Нямам я тази тръпка, Имам чувството, че сме някакви непознати, които се мъчат да правят секс. А другите около мен говорят, колко било хубаво, колко оргазма получили, а аз не знам какво е това... направо ми се реве. Искам да усетя какво е наистина да правиш секс, да получиш оргазъм, дори и да не получиш, поне да ти е хубаво, а не да ми омръзва след петата минута. И като знам, че трябва да правим секс като се прибера от работа, цял ден се подготвям психически.
Не знам на какво се дължи това. Гадно се чувстваме и двамата. Дали е от мен или от него... но най-вероятно и от двамата.... но какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: ab917d3b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Искам да усетя какво е наистина да правиш секс, да получиш оргазъм, дори и да не получиш, поне да ти е хубаво, “
Браво за нагласата, авторке!
Колкото до момчето - не бъди толкова найвна, съвсем възможно е да си му първата или втората жена. Мъжете преувеличават силно броиките си, особено ако се чувстват несигурни в леглото. Ако си му казала, че си имала 2-ма преди него, а той е бил девствен да кажем, какво мислиш - ще ти каже ли?
Ако момчето може да постигне ерекция и да я задържи, имаш добър инструмент на първо време за работа!
Не преставай да му натякваш, колко го желаеш и колко ти харесва секса с него. Така ще му дадеш самочувствие и ще го накараш да се отпусне. Гледайте порно и нека той ти каже, какво му харесва, какво би искал да направи с теб. И без това поемаш инициативата - масажирай го хубавичко с масажно масло, не забравяй и члена му. Достави му удоволствие, представи си, че си най-добрата наложница, а той е твоя султан. Накарай го да се отпусне, да придобие самочувствие като любовник. Само можеш да спечелиш. Другият път нека той те масажира, покажи му местенцата си, как да те докосва, къде са ерогенните ти зони. Не е нужно да правите секс! Напротив - уговорете се, че няма да има секс предварително. Така отнемаш от натиска, от страха му. За един мъж е убийствено да бъде лош любовник, той това го знае. Малко по малко му оставяй повече инициатива...ако го обичаш, желаеш, ще успееш. Ако ли не - няма какво да губиш, винаги можеш да продължиш напред.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9cbae6fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти, изключително много номер 1. Ще следвам съвета ти, пък каквото стане.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 130a7d360d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не ви се получава, разделете се. Не казвам веднага... просто поговори с него този път сериозно. Кажи му, че е пълен егоист и не се справя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker