Робиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Робиня
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 32669 пъти
Здравейте.
Аз съм жена на 28 години и много отдавна искам да споделя моята история, но поради деликатното и естество, тя не може да бъде разказана на познат човек, защото се страхувам да не ми се подиграват и осъждат.
За това реших да използвам анонимността на интернет и в частност - този сайт, просто за да се "разтоваря" от тайната - не очаквам съвети или напътствия.
Истината е, че аз съм почитателка на алтернативните сексуални практики, познати още под абревиатурата БДСМ - просто казано, сексуални стимулации, при които участниците възприемат роли на доминиращ и подчинен и сексуалната игра протича изпълнявайки тези роли.
Още от половото ми съзряване разбрах, че не харесвам типичните целувки и милувки, които си раздаваха връстниците ми, а ми харесваше да си фантазирам за отношения с истински мъж, възрастен, строг, груб и властен, който да ме държи като своя пленница и да прави, каквото поиска с тялото и душата ми. Тогава не знаех, как се нарича това, но ми харесваше и го исках.
Като поотраснах, започнах да водя полов живот, имах немалко връзки, но те винаги се изчерпваха бързо, защото в мъжете аз не намирах това, което очаквам, а и ме беше срам да го призная и да го поискам.
Минавах към следващия, с надеждата той да бъде моят Господар и да отгатне желанията ми без аз да ги казвам. Но това така и не се получаваше.
На 22 се запознах с мъж, който много ми хареса, исках да съм с него, започнахме връзка, задълбочиха се нещата, за една година се оженихме и скоро след това се роди детето ни. Осъзнах, че ще съм с него, исках да съм с него и за това реших да му споделя моите желания, пък - ако иска, можем и да опитаме.
Мисля, че ако му бях казала, че всъщност съм мъж, щеше да реагира по-спокойно - нямате представа на какви обиди, присмех и ирония бях подложена - все едно не беше същия мъж, когото обичах и уважавах - то не бяха епитети, не бяха квалификации - курва, проститутка, откачена, перверзница, извратенячка - и това, докато не ме принуди да го напусна.
След три години брак се оказах разведена, с разбити илюзии, с разбито сърце и неосъществени сексуални фантазии.
По това време разбрах и за съществуването на специализирани интернет портали, в които хора с подобни на моите предпочитания, могат свободна да споделят, дискутират, обменят опит, че дори и да се запознават и да създават отношения.
Чувствах се като на седмото небе, когато един господар ми писа, какво иска да направи с мен - никога преди това не бях повярвала наистина, че фантазиите ми могат да станат реалност.
Срещнах се с него, говорихме много - на първата среща само това, той ми обясни, че за да се получат нещата, трябва да свикнем един с друг и да очертаем границите на отношенията си.
На втората среща ми предложи да съм негова робиня и аз приех - думите не ми стигат, за да опиша, какво блажено удоволствие последва с него в следващите два дни - дори в най-смелите си мечти не съм очаквала това.
Месец след срещата ни бях в еуфория, не вървях, а летях, гледах си белезите, припомнях си и изгарях от щастие и възбуда - хората около мен мислеха, че съм влюбена, полудяла, дрогирана, а аз просто бях задоволена.
С него продължихме да се срещаме - и до сега - един или два уикенда в месеца си уреждаме среща в някое бунгало или вила и се отдаваме на страстите си. Много мои приятелки ме питат как така от години аз не започвам връзка с мъж... , какво бих могла да кажа? !
Оправдавам се с ангажиментите покрай детето, все пак не е лесно да си самотен родител... , но виждам, колко неубедително звучат думите ми, особено след като знаят, че доста често през уикендите майка ми се грижи за детето...
Сега, покрай излизането на книгата "Петдесет нюанса" все повече хора отвориха очите си за съществуването и практикуването на БДСМ, но все пак, поне за мен, това не е нещо, което можеш да споделиш току-така.
За това, продължавам с двойствения си живот, който ме прави щастлива, а сега съм още по-щастлива, че споделих тайната си поне с вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a10b628eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, връстничка съм ти. Много интересна история. Аз съм чела много такива книги, дори Маркиз дьо Сад и мога да ти кажа, че „Петдесет нюанса“ ми е скучна дори. И все пак смятам, че някои фантазии трябва да си останат такива. Никога не бих подтиквала партньора си към такова нещо. Не знам, дали е действителна историята ти, но мисля, че е доста, доста опасно да се виждаш с непознати мъже от интернет за секс, камо ли за БДСМ. Който е решил да постъпи като авторката, нека да има някой, на когото да може да се довери и винаги да знае, къде е и с кого, за да се обади на полицията, ако не се прибереш на време.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 448d814f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Здравей, по мой наблюдения повечето жени предпочитат по-грубия секс. Не всички искат да се стига чак до БДСМ, но повечето момичета с които съм бил им е харесвало да доминирам. На мен също ми харесва този тип секс, но много по-важно е разнообразието. Понякога сексът трябва да е нежен и внимателен, друг път страстен и груб. Обикновенно жените с които съм бил предпочитат само единия от двата начина, което води до липса на разнообразие и в крайна сметка омръзва. Основната ми идея е, че сексът трябва да е разнообразен.
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f884c3d304
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   М 50. Изобщо не си падам по подобен род удоволствия... ама се радвам, че ти е кеф! И още нещо, чуй го. Поради някои причини аз едва ли ще съм още много на този свят. Та от мен запомни: Живей сякаш ти е последния ден! Майната им на хора, приказки, догми... Радвам ти се! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 76c5b8976a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво на авторката да търси това, което е стойностно за нея. Продължавай да се радваш на преживяванията и не оставяй обществото да ти диктува как да живееш живота си! Търси себе си и подобни на теб. Много сме!

Само един съвет - БДСМ връзките са като всички други, не е нужно да бъдат ограничени само до "уикенди в една хижа". Ако намериш правилния човек, как живее вашето семейство зад затворени врати е само ваша работа и останалите да го духат!!

Аз самият практикувам БДСМ със съпругата си и това ни прави много щастливи. Позволява ни нива на интимност, които просто не бяха възможни, когато и двамата се преструвахме, че нашите 'ванила' взаимоотношения са ни достатъчни.

Обществото определено не е готово да ни приеме (горните коментари сами го показват), но това не значи, че ние имаме проблем, а че те просто не искат да разберат.

Към коментиралите - къде сте тръгнали да давате ъкъл? Веднага много разбирате и много знаете. Веднага имате мнение по въпроса и искате да поучите...

Вижте разказа й. Вижте болката зад него. Не е страх от какво може да й направи въпросния господин. Тя него го познава и се вижда отдавна. Ако беше просто 'а бе виждам се сега с един мъж в едно бунгало всеки уикенд' нямаше да има нужда от 'полицията'!! Но понеже практикуват алтернативен сексуален живот и тя използва думи като "Господар" и "Робиня" вие веднага реагирате, че най-вероятно са луди и ненормалници и тяхната единствена цел в живота е да унищожават и убиват. Простотии в най-чиста форма!!!

Много тъжно... защото всъщност авторката за пръв път е намерила истински начин да изрази себе си. Да намери друго човешко същество, което не само, че не я съди, но и я приема, уважава, желае! Дава й това, което нито близки приятели, нито анонимни сайтове, даже нито родители могат да й дадат - щастието да опознае себе си и да се наслади точно на нещата, които обича.

Дерзай, дерзай!! Бъди щастлива, че си наясно какво искаш и достатъчно смела да тръгнеш по този път. И недей да се ограничаваш, мислейки си, че хората не мога да смесят любов и БДСМ. Напротив, има хора, които вярват, че истинска любов може да бъде намерена само когато хората признаят пред себе си и любимия какви са и какво искат от живота... и че повечето (всички? ) хора имат такива желания и копнежи, но обществото не им дава 'инструментите' да го осъзнаят.

Представете си само свят, където още в самото начало признаваме на другия какви сме и те не реагират с епитети, замерени предмети и звънене на полицията! Колко пъти БДСМ желанията на момичета са потискани понеже ги е страх, че ще попаднат на простаци, които просто ще ги пребият??? Или пък мъже като мен са съдени, че тормозят съпругата си и й съсипват живота като я карат да прави неща, които не са достойни??? Ех, може да мечтаем....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fcd6a62bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Просто си извадила късмет, че в момента не гниеш със счупен врат в някоя канавка...

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2e15ada6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " познати още под абревиатурата БДСМ" - Тези игрички се играят в годините преди училище, тогава се играеше на доктори, сега ненормалните играят на робини. Наистина, имали сте късмет, че не сте играли на вампири или на доктор хирург!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f104c9ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   6, 7 и 8,

не се чувствайте задължени да пишете, когато няма какво да кажете!

Дерзай, момиче! Завиждам ти благородно. Аз също харесвам БДСМ, но не искам и да си представям как би реагирал мъжът ми, ако му споделя за тези си мераци. Иначе, преди години имах гадже, с което практикувахме БДСМ и сексуалният ми живот бе къде-къде по-пълноценен и приятен. Е, и сега не е зле, но е нещо съвсем различно от това, за което жадувам. Явно, че пълно щастие няма!

Поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4e29b0b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оо, робиня:)
И аз, и аз. Обожавам да бъда покорявана, по-грубия секс и... разните там детайли, хмм:)
Понякога си падам и по нежности, но не толкова често, определено.

Браво на теб, че има с кого да изживяваш фантазиите си. /някой по-горе писа да внимаваш, това е така, разбира се, но аз останах с впечатлението, че вече познаваш този мъж и само с него практикуваш БДСМ, нали така/

А относно този, дето е реагирал така Неадекватно, когато си му споделила-пълен мухльо и сухар, не знае какво съкровище е изпуснал.

Наслаждавай се и... умната:)))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a92e6c5c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мъжът ти е бил задръстен комплексар! Радвай се, че няма да възпитава детето ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4322594b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Браво на коментиралия под номер 4!!!
Поклон за мнението ти!

Много ме е яд, че авторката не е тук - така искам да разбера някои неща. Включвали сме елементи на BDSM в секса с бившия си приятел и само сме фантазирали за по-подробен плей, но се разделихме без да ги осъществим и сега съм страшно любопитна за някой неща.

Плам

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1ba158c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ти си страхотна, хубаво е, че си намерила партньора, който да сподели желаниета ти на робиня. Практикувала ли си партньора да те бичува и това да ти носи наслада? Имам един вьпрос кьм теб. Би ли носила пьрсинг на зьрната на гьрдите и на срамните устни за даден партньор, на които искаш да му се отдадеш изцяло като робиня да му покажеш покорството си кьм него и да ти достави истинско удоволствие това!!! Успех в намирането на подходящия партньор!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5ba564e07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторке, всички водят двойствен живот. И така трябва да бъде, много ясно, че пред приятелите си ще си един човек, а пред партньора си друг. Сигурна съм, че някъде там има мъж, който може да те обича и да си пасвате в леглото. Просто с предния не се е получило, защото той е бил много по-консервативен от теб, няма правилно и грешно. Не е грешно да си разкрепостен, не е грешно да си консервативен. Въпрос на избор. Затова не е трябвало да прибързваш в миналото, но стореното- сторено.
Просто знай, че всеки си е различен и е възможно да намериш и любов и пълно задоволяване на сексуалните потребности ако вярваш в това. А аз лично смятам, че има много жени, които си падат по това да бъдат доминирани в леглото, едни в по-лек вариант, други като теб. Всъщност може би всички жени. Защо ли има толкова жени, които не са получавали оргазъм, според мен, защото те си мислят неща, но сами не се позволяват да си отворят съзнанието към това, което желаят.
Аз съм момиче на 22 и с нетърпение чакам да опитам нещо такова с приятеля ми, тъй като досега сме правили все нормални неща, но си поговорихме и така. А иначе харесвам и нежния и грубия секс. Зависи от това в какво настроение съм. :) Според мен е възможно и на теб да ти харесва и нежния, просто не си попаднала на човек, който може да изпълва фантазиите ти и да открива нови неща пред теб. Успех в намирането!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7244c1041a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ще се учудиш, че толкова много жени имат такива желания и фантазии, но толкова малко се осмеляват да бъдат откровени и да си позволят да ги изживеят. Ще се радвам да споделиш някой от изживените моменти.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7de53c63e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Щом си представяш такива неща, значи съм най-голямата ти мечта. Хем ще те плющя, хем на сутринта ще те пращам за кроасани до магазина. Ти ще си иконом в собствения си дом.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 50ab86c879
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Въпрос към почитателките на bdsm - как да ви разпознаем, къде да ви срещнем, отчайвам се вече. Знам, че не може конкретика, опасно е, но поне... идеям

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b44789dc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Натисна, почитателки, на БДСМ как да ви разпознаем? Много искам да се срещнем...

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: bee2fd42d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 4, напълно съм съгласна с теб. Мен също страшно ме привлича този тип секс и никога не ми е пукало какво си мислят всички останали. Обществото просто не е дорасло да приема всеки какъвто е.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ff6f690e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Много е жалко колко много жени живеят с подтиснати фантазии и желания от подобни сдухани, комплексирани, импотентни "мъже". Аз никога не бих могъл да направя компромис със секса с дългосрочна партньорка. Падам си и в ролята на подчинен и на доминиращ, но основно обичам разнообразието и никога не бих могъл да съм с някоя, за която секс е 10 мин в мисионерската.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 47bb9e2efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Любопитно ми е как стои въпросът с отношенията на такива двойки извън секса - отново ли сте в ролята на подчинена жена и доминиращ мъж? Защото за мен това е логично, при положение че сексът е просто друг, по-интимен вид комуникация между двама души и няма как да се отдели изкуствено от останалото общуване.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 365cbf5c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Някои живеят в този лайфстайл 24/7, други искат, но светските ангажименти не им позволяват, трети го практикуват само в спалнята, в живота са равни или дори с разменени роли. Преди да се впуснат в приключението, БДСМ партньорите се договарят какво може и какво не може, за спасителната дума(ако подчиненият я използва, се спира всякаква дейност за този конкретен път) и т. н.
Затова какво би представлявал бдсм в един идеален свят, вижте топ историите в bdsm раздела на Literotica (сайт и програма за смартфони)
За българска общност - fetlife, за някпи основни насоки- Duff's bdsm playground във Facebook.
Имайте предвид, че в България по всяка вероятност има такива клубове, но става само с покани, никой няма да ви признае дори в бг общността в нета за тях, за да не ги унищожат. Откъде съдя, че има. 1во-един наш певец спомена в интервю, че бил в един Суинг клуб, и се изненадал, че се ползват вериги, въжета... Второ. Една жена намерила в гаража на мъжа си след смъртта му албум снимки, на който е вързан и целува краката на една домина и на фон други хора в бдсм пози История от Лична драма. Знам, че е ненадеждно инфо, но никой не смее да спомене за да не съсипе всичко, разбирам. Жалко, че никой не ме кани на такива места. Може би лично познанство във fetlife би помогнало, знам ли...

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cbe633cf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Историята е интересна и необичайна. Не съм го практикувал но на моменти, като мъж ми е много приятно чувството на доминация в секса. Все пак авторката може ли да разкаже с малко подробности как протича един
нейн уикенд с господаря във вилата. Ще бъде интересно споделеното от нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0faf306a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз пък по природа съм любопитна и с удоволствие бих опитала нещо такова, но само моя мъж, защото му имам 100% доверие.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 10e6aa2e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   Страхотна късметлийка си. Аз още не мога да намеря правилния човек с когото да ме маризи яко.
Ж 33

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d8c076aac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Привет на всички харесващи БДСМ
Доста съм търсил и до сега не съм попадал на Жена харесваща такъв тип отношения, М 37 Сф Ако има тук такива дами нека се немерим

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: df58b51100
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Здравейте, аз също търся партньорка с която да практикуваме този вид удоволствие, тъй като все още не съм я открил пиша тук с такава надежда. Човек никога не знае от къде ще му излезе късмета. Казвам И.... на 36г. София. Ако има жена, която желае да опитаме нека се открием!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8b0b0a1d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Аз съм жена 40 и съм подчинена, партньори се намират мноого трудно, начин да се открием с тук пишещите май няма :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 62dad3d66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Винаги съм искал такава жена, която да ми се подчинява, без щипки на гърдите и восъци, но душене и разни такива неща, шамарчета, но уви моето момиче обича то да доминира и все не можем да се разберем. Като й кажа на колене ме гледа тъпо, не иска

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1ca440cb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   М 35. По мое време когато съм бил на 14- 15 години дори не се и знаеше какво е БДСМ, но моите първи опити започват именно там без дори да го съзнавам. Сещате се как навремето разделяха децата, родителите в една стая, а децата в другата. Та така в т. наречената ми детска стая обикновенно бяхме аз най добрият ми приятел и едно момиче с една или две години по малко от нас Мъничка, слабичка с много нежно лице и панделка в косите Беше и малко срамежлива чак не смееше да ни погледне в лицето, което също си беше някак възбуждащо. Бяхме измислили една наша игра която винаги играехме. Казвахме какво малката трябва да направи и ако откеже следва наказание. Примерно карахме я да си махне блузката, да си смъкне гащичките или да ми целува ръката или по устните, да ни донесе с уста някои предмет или да може да си вземе от храната само ако някой от нас и подаде храна с ръката си. Карахме я да ни целува първо мен после него после пак мен и ако не ни харесаше т. е не се беше постарала следваше наказание. Сещам се за някой от наказанията да пълзи на четри крака, да застане на колене с вдигнати ръце към стената, но най хубаво си беше пляскането. Обикновенно единият и държи ръцете отпред, а другият я пласка по дупето. Не много силно, но все пак издаваше някакви съскашти звуци. Не мога да определя кое ми беше по възбуждащо да я пласкам или да я държа за ръцете и да я гледам в лицето, очите и направо блестяха.
След като си тръгнеше мастурбирах с часове.
Понякога когато бяхме много брутални или искахме неща който не можеше да направи я карахме да ни моли. Застава на колене и казва нещо от сорта на ''Моля те не искам да.. '' и я заливахме с някаъв сок по ръцете и я карахме да го ближе докато се моли.
Знам звучи много унизително , но е адски възбуждащо.
Лятото свърши и повече не я видяхме замина за София.
Бях влюбен в нея, а заминаването и го възприех много тежко. За уточнение не съм правил секс с нея, но за мен с нея съм правил повече секс от колкото с която и да било друга до сега.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 053c30867e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   до 36. Виждам че, навремето когато си бил младеж си открил, че именно тези игрички те възбуждат. Какво те спира да го практикуваш със сегашните си приятелки? Опитал ли си да говорите по този въпрос? . Мисля, че голяма част от жените биха се навили. Е, естественно има и изключения.
П. С. историята ти звучеше много възбуждаща.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1b486cbd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Жена съм, на 33 г. Винаги ме е привличала идеята за по-груб секс, подчиняване на господар и наказания. Никога не съм имала смелост да си го поискам, хем не съм срамежлива. Когато се случи партньорът да е доминиращ и по-груб, психически се наслаждавам, физически не съвсем. Ем боли, ем сърби - то сигурно това му е кефът.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: a38f723e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Мъж на 38г. Имам извънбрачна връзка с омъжена жена, която и харесва да се подчинява, да изпълнява желанията ми, пада си по по грубия секс, и иска такива секс игри. А пък жена ми, иска точно обратното на това, ... да съм нежен и много мил с нея. Гледам и двете да останат доволни, но мисля, че не се получава а разпилявам енегрия от едната към другата, и взех да се изчерпвам от идеи, как да задоволявам първата, защото там ми е по голям проблема. Тя си е женена има си свой живот доста престижна работа, но твърди че не може да се почувства така с мъжа си, и си мисля, че тя напълно вече ми се е доверила и може да се отпусне максимално с мен и иска постоянно да вдигаме нивото. А аз наистина се изчерпвам от идеи.... и моля за помощ... ето на кратко какво се случва :
Обиждам я доста грубо и вулгарно, чукам я навсякъде с взевъзможни предмети, вързвам я, и я използвам като секс кукла, карам я да ми лиже пръстите на краката, плюя и в устата, карам я да си навира езика дълбоко в задника ми, и го прави с огромно удоволствие, чукам я от дупето в устата... зачервявал съм и жестоко задника с камшик, но не съм я удрял никога в лицето , след като свърша облизва всяка какпка от спермата ми, мислил съм като свърша да я опикая цялата, но не знам вече просто не мога и наистина не знам какво повече да направя че да я задоволя... изгледах много порно чета и подобни разкази, но май имам нужда от съвет и от помощ
моля помагайте :)
виктор

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 2e697b21ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Аз съм на 24 и имам нуждата да доминирам, точно за това се карах с бившата ми приятелка, защото и тя имаше нужда от това. Постоянно се сърдеше, когато аз я чукам, когато не и давам тя да командва и да правим нейните пози, а просто мен не ме влече идеята жена върху мен да определя темпото, да ми казва какво да правя и т. н. Давал съм и понякога власт, да ми завърже очите и мен, да я лижа отдолу и някакви такива неща, интересно е, за малко, но после имам нуждата аз да доминирам над нея, тя изпитваше удоволствие от това в по-редки случай, отколкото когато тя контролира нещата, но не се разделихме изцяло заради това, в крайна сметка правеше компромиси и разбра, че ако не правим това, което на мен ми харесва, не можем да правим нищо и започна да харесва това постепенно, но характерът и беше също такъв, каквато искаше да е и в леглото. Инат, неразбрана и прочие и скъсахме. Като цяло все попадам на момичета, които не искат да ги доминират, да ги командват и са големи инати. Виждам, че тук средната възраст е 30, 35 години на жените, които искат да ги доминират, но някак си младото поколение днес жените са по-различен тип, искат да бъдат наравно с мъжете във всичко, ако може и тяхната дума да е закон, да властват над мъжете и да доминират те, не знам защо, но все на такива попадам и се караме за глупости, например от къде да минем с колата, то все иска да е неговото, от там и до секса всичко ни е спор и провиположности, и не мога да разбера къде е проблема. Аз явно изглеждам хлапе и не мога да респектирам така жените, сигурно защото съм 172/70 кг, не съм брадат, не изглеждам такъв мъжкар какъвто искам, все ми се иска да тренирам да съм по-здрав, да вкарам татуси, брада, явно проблемът ми е във визията и намирам момичета, които търсят момченца. Аз имам в себе си и двете в характера, но сексуално и във връзката ми, правя компромиси, но искам аз да определям повечето неща, но не намирам подобен тип жена.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 60d4580e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Автор:
Здравейте отново - почти три години след като се "изповядах" тук.
Бях забравила вече, че съм писала в сайта, не бях чела и коментарите. Може би ще разочаровам част от коментиралите, но - ето ме - жива и в отлично психическо и физическо здраве. Не съм мъртва, не съм ранена или осакатена до живот, както някои са предположили.
Хората практикуващи БДСМ не са психопати и убийци, а хора които срещате всеки ден на улицата, които може би имате в приятелското си обкръжение, но просто не познавате тази тяхна страна.
Благодаря на всички, които са ме окуражили.
Да, днес аз наистина мога да кажа, че съм щастлива и водя пълноценен живот. Не се чувствам незадоволена, не се срамувам от себе си.
И смятам, че значителна заслуга за хармонията в живота ми има именно БДСМ. С мъжа, за когото писах преди, пътищата ни се разделиха, все още сме приятели и си говорим, но той предпочете да търси късмета си зад граница, а аз нямаше как да замина с него. След време се запознах /отново чрез сайтове/ с друг доминиращ и вече година и половина с него имаме БДСМ и пълноценна връзка.
Хубаво е, когато човек може да получи всичко, от което има нужда, когато може да сподели на партньора си и най-съкровените си тайни, когато среща разбиране и единомислие - това за мен е истинската връзка.
Някога живях криейки се, срамувайки се, търпях обиди от хора, които не ме разбират и не уважават избора ми, за това сега мога напълно да оценя това, което имам.
И с риск да прозвуча като проповедник ще завърша с едно просто послание - хора, дерзайте!
Не се съобразявайте с измислен морал, с норми и етикети, които не са по ваша мярка. Не робувайте на чуждото мнение. Не търсете непрекъснато нечие одобрение. Живейте така, както ви харесва на вас. Живота е кратък. Никой няма да ви стисне ръката, за това че не сте живели като себе си, за да угодите другиму!



Щастливата робиня

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c752f3c97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Аз също харесвам грубият секс. Имах позната която ми разрешаваше да правя с нея каквото си поискам. Обичам първо да бъда мил, но после я връзвах за леглото и правех всичко което ни доставя удоволствие. Но за съжаление тя просто реши да прекрати тези наши забавления. Сега си търся жена която харесва грубият секс. Аз съм мъж на 43г. от София

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c752f3c97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

55.   Аз също харесвам грубият секс. Имах позната която ми разрешаваше да правя с нея каквото си поискам. Обичам първо да бъда мил, но после я връзвах за леглото и правех всичко което ни доставя удоволствие. Но за съжаление тя просто реши да прекрати тези наши забавления. Сега си търся жена която харесва грубият секс. Аз съм мъж на 43г. от София

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6384d67ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

59.   Аз винаги съм се чувствала по същия начин и имам провалени връзки основно по същата причина. Въпреки че съм хиперсексуална, бях взела решение да не правя секс ако ще е такъв лигав, само се нервирам и ми пада либидото. Но един ден срещнах много мил, красив, висок, силен мъж с големи ръце и както се оказа с голямо сърце. Никога не съм очаквала, че хубав, стойностен, мил, емоционално стабилен мъж, трезв и широко скроен ще сбъдне моите фантазии. Но секса с него се оказа по-добре от всяка фантазия, издуха на пета космическа всички преди него, чувствам се като играчка в ръцете му, като героиня от филмче с която правят каквото искат както искат, постоянно влизам с него в множествени оргазми и съм задоволена, спокойна и щастлива. Много се радвам на късмета си, че го срещнах, макар и късно в живота ми, макар и когато вече не очаква. Но си мисля, че заслуга за това има и това, че знаех какво искам и бях решила да не правя повече компромиси. Ако бях решила да правя компромиси със същността си и желанията си, вероятно щях да съм изнервена фригидница с друг мъж компромисно.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: cba68a6e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   До но номер 40
И на мен ми харесва идеята за господар и роб. Само съм си мечтал. Бих искъл да си разменяме ролите. Трябва да знаеш точно какво искъш да го напишеш на лист хартия. Всяко желание да си има име. трябва пълно доверие. Мъж на 54 год

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: ae5d450a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Вид психическо отклонение е. Мазохизъм.
Много мъже всъщност са със садистични наклонности, особено от зодии Скорпион, Козирог, Овен.
Със сигурност мъжът ти е бил нормален и е държал на теб, затова за него не е съществувал вариант да те наранява.
Ако историята изобщо е истинска и не е измислена от някой садистичен чичка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 81e39044e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   Един и същ садо-мазо маниак е активирал три теми за BDSM в рамките на 6 часа, и то все стари, на по 10 години. Какво ли девствено сукалче без работа ще да е...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: e95065eba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

65.   Аз съм на 27, винаги съм харесвала мъжът да доминира в леглото (Само в леглто хаха). Харесва ми да ме използва и да се задоволява с мен, да ме чука както иска, грубо и яко. Моите фантазии се доближават повече до 365 дни, където мъжът е много влюбен в жената и не господтва над нея в лошия смисъл. Не мисля, че е нередно това, че имаш такива желания, аз също имам предполагам и много други са така.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: b603c9a715
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Странно ми е как споделяте, че трудно намирате доминантни мъже... Че те у нас повечето мъже как ли не се опитват да се налагат над жените и по-скоро съобразителните са много малко.

Те са опити да ти покажат "мястото", да ти затворят устата, да ти диктуват колко да тежиш, какво да ядеш, обличаш, да те обидят на години...

Което е смешно, предвид, че жената избира мъжа, жената в наши дни и се учи по-добре, и сама се издържа, и сама се справя с живота.

И в секса със сигурност мъжете пак искат да се налагат.

Цял живот се боря с "господари" и така ми е писнало от авторитаризъм. Защо ли... Ето защо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker