Защо той не свършва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо той не свършва?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 21941 пъти
Здравейте, имам въпрос към мъжете, ако и някоя жена има мнение и компетентна, нека се се включи също. Благодаря предварително.

Моята история е малко любопитна. Аз съм на 23, той на 28 г. Правим хубав секс, не се оплаквам ни най - малко, но той свършва много трудно, дори понякога не свършва. Задоволява ме, не се оплаквам от продължителния акт, но се чувствам много гадно, когато той не свърши. Т. е. задоволил ме е, акта примерно е бил 45 мин., понякога и повече, а той не свършва. Секса ни не е скучен, експериментираме, той казва, че му харесва, но аз се чувствам зле. Имам чувството, че не ме харесва достатъчно, че не съм привлекателна, че не ме бива и т. н. Казва ми, че му трябва повече време, но е гадно когато накрая не свърши :( В мен ли е причината според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d2fce84d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Има два варианта.
Вариант 1 : Има нещо което го тревожи-работа;домашни проблеми;гузна съвест-той си знае
Вариант 2 : Проблемът да е в теб. Малко вероятно. Ако говориш прекалено ; експериментирането не е това което той иска и т. н.
Лесно можеш сама да откриеш кое е.
Малко алкохол за да се отпусне ако е натоварен психически;по- продължителна любовна игра дотолкова, че да не може да се сдържа и ако не успее да свърши значи трябва да си поговорите откровенно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bd1932ee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз съм имала такъв проблем с мъж. Имаше много причини. Много пафкаше тревица, много пиеше, не му беше чиста съвестта за много неща, гледаше повечко порно- всички тези работи се отразяват на нормалния полов живот.
А и понякога мъжете макар и да са много сексуални, не могат да се отпуснат до край по време на акта.

До сега с колкото мъже съм била, все... така да се каже съм получавала комплименти в леглото, а само този човек не можеше да свърши... ее- извинявай- няма как проблема да е в мен, в теб и т. н

За да му се вдигне пишката значи те харесва, другото е негов проблем. Не позволявай да ти вменява вина.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 05d7d2da63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз съм м29, а тя е ж23. Аз също не свършвам. Правя дълго секс, искам жената да свърши, няколко пъти и така нататък, но после:

1 - на мен ми трябва повече време, за да не мисля за нейното задоволяване, трябва да се отпусна и да ми е удобно;

2 - понякога чисто практично не свършвам, защото тя не иска да е във нея, нито в устата ?, аз пък не искам да хвърчи навсякъде. Мога да свърша и на свирка на другия денл

3 - от толкова чекии толкова години развиваш едно особено чувство на контрол;

4 - алкохолът не помага за свършване, както не помага и за заспиване:)

Има и друго, но нещата са комплексни. Обмисли всички възможности:) И според мен на него му е хубаво, след като те е задоволил.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e98b0bd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами предполагам, че той е бил и с други жени преди теб... питай го тогава колко бързо е свършвал? Възможно е и в теб да е причината...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cbf2a0794
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Проблемът не е в теб и колкото и на всички да им се струва адски яко, че един мъж може дълго да поддържа ерекция и т. н., сексуален акт без свършване затормозява и отделно на това е признак на някаква патология :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d4227e44be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен само н. 3 е отговорил изчерпателно.
На нас с мъжа ми не се е случвало това нещо към 2-3 пъти. Той не пие иначе, но по поводи си пийва доста - тогава е много издръжлив, но не може да свърши.
Има една граница, след която му е трудно да свърши - някъде след 20-тата минута пенетрация се сещам, че я е преминал, карам го да легне по гръб и поемам инициативата орално. Понякога той ми помага с ръка и така свършва.
Авторке, послучай номер 3. Не е нормална толкова дълга пенетрация редовно (ако не сте тантристи). 11 мин са средното. Поемай често инициативата, за да може и той да се концентрира върху собственото си удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ac4515110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мило момиче! Помисли, дали той не може или не иска

замисли се дали не се въздържа от това и колко пъти го прави Възможно е да има желанието да те постави на Върха и да останеш там докато не почувсвувате че ако не спрете е възможно да се окажете в Рая без да го желаете Ако е така то ти имаш голям късметТи си една от малкото които могат да се радват

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72767e5bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   И аз съм имала такъв случай, даже два. В първия ставаше дума за мъж, който искаше да се изфука колко е печен и че може да доминира над физиологията си, такъв и да го скъсаш от свирки, напук няма да свърши, за да те доминира и кара да се чувстваш неудобно, нежелана, некрасива и пр.
В другия случай човекът просто трудно се отпускаше, та трябваше да вземам инициативата. Открих какво му харесва и всеки път свършваше така почти - докато му правя френска, пъхам пръстче в дупето му и стимулирам простатата. Само че не може все така да е, най-хубаво е да си избухнете заедно, докато той е в теб. За това се и разделихме, но и заради други неща. Ако се обичате, ще превъзмогнете това. Успех:)))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 29aa7711b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз съм жена и от моя опит ще ти кажа, че това е също толкова неприятно, колкото и да свършва прекалено бързо. Още повече, че ти насажда един куп комплекси. Според мен причините може да са най-различни- ако обича да гледа много порно и често мастурбира е възможно това да му пречи да свърши, когато се изявява с теб в леглото. Нищо чудно през деня, когато не е бил с теб да е ударил някоя и друга чекия. А и някои момчета го правят за да не свършат бързо, когато правят секс. Друга причина може да е прекомерната употреба на алкохол и/или наркотици. Ако обича да пие и го прави от дълго време по много или взима някакви наркотици, с които също прекалява е трърде възможно това да му пречи. И друга причина- може да се притеснява, прекалено много да ги мисли нещата, докато го правите, да има някакви негови си комплекси, които да му пречат да се отпусне. Или просто все още да не те чувства достатъчно близка. Това са причините от негова страна.
Друго, което може да е като причина от твоя страна- да не си му достатъчно тясна и да не те усеща добре. Това може да го преодолеете при различни пози, в които ще те усеща по-добре или да свиваш мускулите на влагалището... Също така може да има някакви негови предпочитания в леглото.... които ти да не задоволяваш..
Както виждаш причините могат да са много. Правете повече секс и си говорете за тези неща. Опазнай по-добре препочитанията му, накарай го да се отпусне и да може да си говорите открито нещата...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52cf951542
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за отговорите :) Дадохте ми насока за нещата. Иначе той не пие, още по малко за наркотици. Не мисля, че и се самозадоволява или поне не го прави често, не съм забелязала да гледа и еротични филми и никога не е споменавал нещо за тях, може и да греша. Но определено ме притеснява това и мисля, да се разделим. Все пак не сме от скоро заедно, но това да не може да се отпусне с мен ме притеснява, опитвала съм много пъти да разговаряме, като винаги е било тактично, с цел не да го обвинявам, а да ми сподели наистина като на близък човек, все пак връзката не е само секс (или поне според мен). През повечето време се чудя какво да направя, за да свършва (правила съм какво ли не, дори и да съм мислела, че не е типично за мен) само и само да изпитва удоволствие. Но напоследък все повече и аз се напрягам от цялата ситуация и започнах често да отказвам да го правим. Не искам всичко да свърши по този тъп начин, нямаме други проблеми, но това че не може да говори с мен и да сподели наистина много ме натъжава и ме кара да мисля, какви ли не глупости. :(

от Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87c8d76387
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има такива мъже. Не се притеснявай, проблемът не е в теб. И моят приятел е така. Трудно свършва или не свършва. Ние сме си говорили за това. Той си има малко дихателни проблеми и се изморява бързичко... също така има някакво гемче маи беше и не може да го заголи напълно и от там възбудата е по-малка попринцип. И за това сме си говорили. Щом приятелят ти е с теб, значи те харесва. Просто си поговорете и виж къде са проблемите. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b5087ae2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Откровен разговор му е майката! Хората най-често се разделят, защото не си говорят за нещата, които ги тревожат.
Представи си, че проблемът е в нещо малко, дребно и незначително? Заслужава ли си да пропилееш една връзка заради нещо такова?
Имала съм подобни изживявания с двама мъже-и двамата бяха неопитни и притеснителни, а също така имаше и известна доза комплекси. Първият имаше и фимоза.
Проблемите изчезнаха след някой друг месец и в двата случая. Не казвам, че ми е било приятно-чувствах се като теб, но се справихме заедно!
С втория мъж имаме задоволителен полов живот към момента и смея да твърдя, че става все по-добре с годините!
Пожелавам ви хепиенд!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0c6fcc2b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз пък мисля че просто иска да достави удоволствие първо на нея. Поне аз така действам. Лично аз се контролирам. И мисля че доста мъже могат да го правят. Друг е въпроса дали искат. Мъж 26

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 53b5899d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Защото си дърво

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 72767e5bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   13, абсолютно прав си!
Жена

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6a721b8293
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Според мен преди всеки акт яката се натрясква, защото за него поне си истинки ужас да те мине, но още не си го е казал : D Насрах се от смях : D

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b214cfc906
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Моето мнение е следното : мъжете не премислят нещата толкова, колкото жените. Според мен варианта да не се е отпуснал или да се притеснява е минимален. Мъжете действат по егоистично и не биха пренебрегнали своето желание за получаване на удоволствие, за да им е по - яко на жените. Мъжете искат да си мръсница в леглото, да ги дразниш, да не се срамуваш, да си самоуверена и да си способна да правиш перверзни неща. Понякога, когато жените са дълго време с един мъж започват да се чувстват комфортно и сигурно и спират да се стараят и да правят обичайните мръснишки работи, стават по - мързеливи. Това оказва огромно влияние. Проблемът не е само в него, проблемът е и в теб. Опитай се да забравиш задръжките си, когато правите секс, викай, говори му мръсотии, прави мръсотии, предложи му да гледате порно заедно, ако е нужно. Съжалявам за малко по-грубия език, но се стремя да помогна. Бъди мръсница и не се срамувай от това, когато правиш секс забрави всичкото напрежение не мисли за нищо, освен за това как той е в теб и как ти се чувстваш прекрасно и си възбудена, бъди по -гъвкава и активна!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 554b33352a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На теб пък защо ти пука? Ти си останала задоволена, той да се оправя.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ba75447d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   лабава си сигурно

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8dbc9e8696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Да не си смотана?

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 55b5e0803e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Защо не свършва? Защото не го привличаш достатъчно.
Не го възбуждаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 063f0fd7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   щом му го е вдигнала, как не го възбужда?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a420f8a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   само си лабава!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0e6ec1e3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз мога да добавя към тази тема, че с моят приятел сме от една година и в началото той не можеше да свършва нормално и в мен. Проблемът си му е постоянен все още. Преди няколко месеца усетих безразличие към мен и инициативата за секс поемах само аз. Започнах да за подозирам, че има и друга жена между нас и след не много преследване на телефонът се оказа, че той ме лъже и системните му закъснения от работа се оказаха пълна лъжа. Когато той ми звъне и ми каже, че все още е на работа, а той вече е на половиният път от където работи до града където живеем. Показа ми се адреса където ходи да се развличава, когато уж закъснява защото работи. Мога само да кажа, че мъжете който са има ли секс преди да се приберат в къщи. Оргазъмът им е труден защото им е гузна съвестта и немогат да свършат заради това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7d4844ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Алкохола пречи да на свършването, както и другите опиати... препоръчвам каквото и да се вземе да го вземат и двамата партньори, за да има еднакъв ефект, но най-добре без нищо! МОжеш да го питаш конкретно какво харесва и винаги да се стараеш максимално! Аз имах партньор, който също свършваше много бавно... случвало се е да правим секс цяла нощ(буквално) и накрая той да свърши само веднъж, но пък изключително силно... предполагам, че се дължеше на наркотиците които вземаше, но за мен не беше неприятно, защото беше изключително преживяване да бъдеш физически толкова време с един човек. Никога не съм имала по-добър любовник! Така, че просто го превърнете в добро преживяване и за двамата. Играй си с него. Грижи се за него.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 297eda2bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Когато един мъж еякулира преди да го е пожелал, става дума за преждевременна еякулация. Ако един мъж не е способен да еякулира в рамките на някакъв приемлив интервал след продължителна сексуална стимулация, независимо от желанието да го направи, става дума за забавена еякулация или аноргазмия. Оргазъм, който не е придружен от еякулация се нарича сух оргазъм. Често случващи се сухи оргазми могат да бъде признак на увреждане на половите органи и е добре да се потърси професионална помощ. P. s. това е научното обяснение другото са интерпретации успех мила

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4a420f8a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Ей, няма угодия ей!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8cf57fa06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   -с приятеля ми съм от година... Той трудно свършва. Буквално с часове може... отначало много се кефех, но сега след година имаме определени проблеми и вариантите за мен са няколко, разгледай ги
1. от проблемите между нас, не може да свърши-може и при вас да е така, да има натоварване в работата, проблеми с приятели, колеги. Може да се поскарвате-влияе да знаеш. Говори му колко ти е хубаво с него, как го обичаш.. той не е секс машина, а на първо място -човек
2. вече да започва да ти се насища. Отначало ние го правехме по цели нощи, сега 3-4 пъти седмично, пак ни е хубаво, но просто нещата улягат. Това че ти се насища не значи, че изстива-просто разнообразете с нови техники-гледайте и порно заедно, къпете се заедно, пробвайте на открито, на уикенд в хотел-тръпката се връща. Пробвай ролеви игри.
3. Изневерява ти с чувства. Това е най- тежкото. Ако има емоции на друго място, живее с мисълта че изневерява на нея. Рядко е, но не го изключвай.
Точно преди два дни водих този разговор:правихме секс, около 40-50 мин, и когато аз свърших той просто спря, каза че няма да може да свърши. Сега и аз се чудя какво е това поведение-поговорихме, каза че не е в мен вината, но макар че е такъв тип-ми стана тегаво и неприятно, да не приказваме, че в джоба на сакото му намерих презервативи, което ме навежда на мисълта, че при мен е 3-тото. Успех ти желая, и се надявам да е 1-вото при теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker