Не ми харесва да ме докосва грубо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ми харесва да ме докосва грубо
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4318 пъти
Здравейте,

търся адекватното мнение и опит на възможно най-много хора.

С партньорът ми сме заедно от повече от 10 години, като в последните 3-4 той се вманиачи в това да ме хваща и пипа, дори грубо, за гърдите и в интимната област.

По-неприятното е, че това не е по време на секс.
Буквално след като се е върнал от някъде, това е първото, което посяга да направи след като ме доближи.
Прави го докато вечеряме, докато гледаме телевизия, просто когато мина покрай него и изобщо почти винаги, когато сме сами и сме близо един до друг.

Моето лично усещане е за някаква негова ненормална привързаност към тези женски зони.
А в секса отказва да прави френска любов и е по-скоро неопитен в боравенето с тях ;)

На мен всичко това ми е крайно неприятно. Все едно съм надуваема кукла, или някакъв тренажор... Опитвала съм много пъти да обясня, но той твърди, че всеки мъж имал нужда от това и то е съвсем нормално, че съм го лишавала от нещо си и пр...

Е, помагайте, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e2935a1e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами хвани го и ти за топките :) стисни го и питай готино ли му е, или му вкарай в задника 2 пръста с усмивка и му кажи че и ти имаш нужда. Ощипи го по гърдите и го питай кефи ли го :) ако не е тъп ще схване.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3caa07cee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сграбчи го и ти веднъж по-здраво за пакета, като наблегнеш на топките, и ще разбере какво *удоволствие* доставя той на теб. Па и нагъл чак - всеки мъж имал нужда от това? ! От кое - да се държи като говедо ли? Айде, контролирана агресия преди и по време на секс - бива, ако на теб ти харесва и си съгласна, ама това е чиста грубиянщина и даже простащина.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 276b6aa2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тва е верно доста тъпо държане. Вие като си родите деца, той и пред тях ли така ше те опипва?

Кажи му да се замисли малко.
Имал нужда от това? От кое?
То тая нужда се облекчава в леглото и то не по тоя начин.
Мъжа ти само може да те загуби, със тая негова нужда :D

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c3cc0f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора на темата:

Ами пробвала съм да му отвърна със същото, но не съм последователна в това и той почва отново :(
Докара ме до там, че да се стряскам при всеки само наподобяващ жест, защото все очаквам "да го направи" пак.

А в секса обичам и по-волната и малко по-хард програма. Не е това.

Искам да питам и мъжете за мнението им - смятате ли наистина, че това е нормално? Иска ли ви се, да можете да си позволите подобно поведение с жената до вас?

И пак - смятате ли, че ако споделите на партньора си, че нещо не ви е приятно, а той продължи да го прави, това може да се определи като сексуален тормоз?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 09ecaa0182
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Принципно е доста просташки за един мъж да се държи така, но понеже съм малко психолог ще се опитам да разтълкувам реакциите му. Или наистина е прост(без да се обижда авторката). Това е само хипотеза. Или авторката след 10 години брак, нежелае да прави секс с него и мъжът и е напълно изкрейзил, което обяснява пипането по зоните, които го вълнуват, но неполучава. След като го намирате за неопите, малко ли ви бяха 10 години да не го научите. Ако второто предположение е вярно, то няма начин да не си намери друг отдушник на реално а не само на пипане.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f053439d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1 и 2 са го казали просто перфектно, няма какво да добавя. Имал бил нужди той. Я го гледай. Това ми е любимото като го чуя.

Мъж на 21.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0312f8a011
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, доста ще му е трудно да си намери отдушник, щото не виждам коя жена, освен платената, ще търпи подобно говеждо отношение, при това гарнирано с мързел и нежелание да се прояви в секса, както трябва, и да достави удоволствие и на нея. Авторката е писала - при секс избягва тия зони и не знае как да борави с тях. А ако тя не иска секс с него, напълно я разбирам - няма начин някой да ме третира така и аз да горя от желание към него. Така че по-вероятно е тя да си намери отдушник, който да се отнася нежно и с уважение към тялото, желанията и психиката й. Пък той да си купи една секскукла и да я мачка и стиска, колкото си ще.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 36b8045c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За съжаление аз имам един по-неприятен отговор. Мисля, че той вече трудно се възбужда от теб и сам се натяга някак. По глупав и безобразен начин обаче. Възможно е нещо ново в сексуален аспект да му се е случило, вероятности : разговор с позната-непозната за секса, съответно лош съвет някой му е дал /случвало ми се е/, чуди се как да се самовъзбуди, защото не му въздействаш както преди, някой го е подучил, че жените обичат грубия секс. Не сте малко време заедно и би трябвало просто да седнеш някоя вечер и да го попиташ какви са тези новости и откъде ги е научил и какво го подтиква да прави това. Очевидно той не е от мъжете, които разговарят на тези теми, иначе щеше да ти каже ако иска нещо ново, ако нещо му липсва и т. н. Внимавай само не си мисли, че това отношение няма някъде крушката опашка ако ме разбираш. Когато мъжът вкара нещо ново в секса ей така, без разговор, за мен е винаги притеснително, може и да съм мнителна, но това е съветът ми-говори с него. После вече може да обсъдите и това, че те боли и не ти е приятно. За френската любов, никой не е от само себе си добър, просто го насочвай, толкова е просто. Струва ми се, че има нещо недоисказано между вас и сякаш сте си далечни и чужди.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 36b8045c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много сте крайни, но човекът има проблем. Мисля, че и двамата имат проблем. Това дори не е опипване. За мен тук има изневяра и някаква история, която рано или късно ще лъсне на бял свят. Никой не става такъв изведнъж, ако правилно разбрах, преди не е било точно така. Все има някаква причина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c3cc0f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересни идеи - благодаря!

Хората в действителност се променят за толкова години. И страстта не може да е същата като в началото.

За да няма неясноти - ние секс имаме и там той не обръща чак такова внимание на въпросните зони. Е, харесва женски гърди - кой мъж не ги харесва? !?
Също така - партньорът ми е доста потентен и почти всеки ден съм приканвана към секс. Това е 100% факт.

Най-важното, на което търся отговор - какво бихте направили, ако след непрестанни молби, партньорът не престава да прави нещото, което не харесвате.

Аз си обяснявам, че преди не го е правил, защото нашите отношения се развиваха на разстояние в течение на няколко години. И чак като заживяхме заедно - и след още година-2, се е отпуснал, да си позволи да бъде себе си...

Както и да е.

Сексуален тормоз ли е това?
Аз имам проблем в настоящето и не мога да си позволя да стискам зъби за да не ми изневерял... или да мисля къде аз да му изневерявам за да запазя женското си себеусещане.
Може би пък да търся мнение на психолог?

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fce57d68b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе не всяка промяна в партньора е знак за изневяра. Дори бих казал, че обикновено когато мъж изневери, той става мил и грижовен, а не груб.

Авторке, казваш че мъжа ти е неопитен в секса след 10г. връзка. Не е изключено той самият добре да знае това твое мнение и да е комплексиран. Избивайки комплекса, чрез грубостите може да иска да ти покаже, че мъжкар, мачо. Всъщност по-скоро да го покаже на себе си. С времето тези грубости се превръщат в навик. Твоята роля в случая е просто да му премахнеш навика - покажи му, че това не ти харесва. Всеки път когато посегне се отдръпвай и му напомняй, че не искаш да го прави и не ти е приятно. Само за 10-15 дни ще го отучиш. Освен това му покажи как искаш да те докосва - нежно, на определени места и т. н.

Не мисля, че е мания защото 10 години е прекалено дълъг период. Ако беше мания щеше да се прояви съвсем в началото на връзката ви.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c3cc0f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   N 11, много адекватно ми звучи твоя коментар.
Абсолютно логични предположения!
Благодаря!

Само да видим с "отучването" какво ще стане.
Вкарал си е в устата, че не можело да го лишавам от това и че било нормално. Щял да отиде при друга жена :)
Според него е пълно с такива, който мило и драго дават за такова "опипване".
Обяснявала съм, обяснявала...
Казвам му, че за "здравей", или "добро утро" целувка, прегръдка, или дори да помилваш партньора си по бузата, косата... е романтично, мило и съвсем достатъчно.
Не било така. Мъжете искали и друго.

Днес на шега го заплаших, че ще го дам под съд в Хага.

Понеякога ми писва и забравям добрия тон. Ставам рязка и направо му извиквам да престане. Той се обижда и го извърта все едно аз съм го отблъснала и наранила.
Почва да ме обвинява, че го пренебрегвам и съм студена и пр.
А как да съм "топла" като съм подложена на каквото вече обясних? !?

Май с приказки и обяснения не става.
Затова и сексът страда.
Партньорът ми е човек, който смята, че знае всичко. Ако по време на секс му кажа нещо далеч по-елементарно като "целувай ме по врата" - той като че ли нарочно прави нещо друго. Някак не приема някой друг да го насочва. Свикнал е да е лидер във всичко.
Доста безнадежна ми изглежда цялата работа.

И понеже ще се намери някой да се запита как така не съм се светнала още в началото за това. Ами не съм! :( Аз съм много емоционална в секса и в началото го правех все едно "за двама" без да търся толкова реципрочност. И с годините ентусиазмът ми отшумя, разбира се. А пък той съвсем за омързеливи и сведе нещата до обичайните 5 минути, затова пък - редовно! :( Просто следва нагона си.
Нищо ново под слънцето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e0e6dec8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Проблемът може и да е с произход в гледането на порно...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0312f8a011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   О, ама той и заплашва? Ми нека да иде при друга, бе, може пък и да му се отвори късмета да му отпорят някой здрав шамар в отговор на простотиите, които прави. Пълно било с такива, дето искали това, как пък не!
За мен това е тотален егоист. Съчувствам на авторката, нямам идея как би се справила с човек, който първо няма желание да чуе какво му се казва, и второ, дори не възнамерява поне малко да промени нещата. Така, че и партньорката му да се чувства добре и да го желае.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c1645369b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе, направо да си го кажем! Това не е само простащина, а сексуален тормоз! Или взимай мерки или продължавай да търпиш! Нямам за цел да те обидя, обаче аз на момента бих го отрязала!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c3cc0f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Май трябва да го съгласувам това за сексуалния тормоз и с някой адвокат. Той поне в това би се вслушал, струва ми се.

Сексуален тормоз. Това исках да разбера - дали смятате, че е такъв. Аз - да.
Тялото си е мое. И дори хората от половината земно кълбо да смятат, че не е нормално това, което казвам, аз имам право да защитавам себе си и единственото, което наистина притежавам - физическото си тяло.
Благодаря N 14 и 15!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e7757b650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От No. : 11

Според мен забравяй добрия тон щом не действа. Бъди рязка, влез в неговия тон и му напомни, че както той може да иде при друга, така и ти можеш да се поогледаш. Иначе казано стресни го малко. Ако през годините все си отстъпвала, той е научен да става на неговата. Прояви твърдост, покажи че така не ти харесва и искаш той да го приеме. Ако не го приеме имаш два варианта - търпиш или си отиваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker