Помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4467 пъти
Здравейте на всички!
Директно към проблема: Когато с приятеля ми правим секс и аз съм отгоре на него абсолютно винаги му пада каквото и да правя... Питах го дали съм широка отдолу, защото това може да е причината, но той каза че съм му точно по мярка. Някакви съвети какво мога да направя относно това? Ще ви бъда много благодарна.

P. S. Той неведнъж ми е казвал, че много се възбужда когато аз съм отгоре и се вижда, че му е готино, но започвам да си мисля, че само симулира удоволствие...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e0d67e49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   След като му пада, когато си отгоре, то несъмнено той те лъже, че му е хубаво! Не може да му е хубаво, когато си отгоре, да се възбужда, и в същото време да му пада. Защото, ако той се възбужда, когато си отгоре(както той казва), то тогава няма начин просто ей така да му пада. Сигурно той те лъже, няма друг начин. Можеш само да поговориш с него по този въпрос и ако мислиш, че той те лъже, това ще е знак, че той не е любовта на живота ти.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 547ac3b605
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Абе №1, каква любов на живота, тук става въпрос за секс. Можеш да правиш хубав секс не непременно с любовта на живота ти, стига с тези детинщини. Авторке, просто спри да го правиш отгоре и кажи дали това е твоето желание? Ти ли си тази, която иска отгоре? Защото при мен е обратното. Той иска, на мен по една причина ми е трудно и след няколко секунди просто вече не ми се прави секс. Затова ако ти си инициаторката, просто остави за известно време този начин и тази поза. Технически е възможно да губиш ритъма на търкане на члена /няма нищо общо широка-тясна/ или да влизаш в твоя собствен ритъм /което се предполага, че правим когато сме отгоре/, а това да не му е точно добре на него. Оттук идва разминаването според мен. Позата отгоре за жената е много лесна, но само като гледаш отстрани. Всъщност се иска доста опит в това и малко жени го могат, дори тези, които си вярват, че са добри. Позата отгоре не е за аматьори.
Смяташ ли, че позата е причината да му спада? По друг начин като го правите, всичко наред ли е? Ако го правиш с ръка и уста, същото ли е? Пробвай по тези два начина и наблюдавай неговия ритъм, това ще ти подскаже доста неща. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 547ac3b605
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, дали си тясна или широка /раждала ли си по естествен път? значи няма начин да си толкова широка/ няма особено значение ако мъжът е силно възбуден. Ако си гледала как мъж се самозадоволява, ще видиш, че те не стискат силно члена и не го "мачкат"или дърпат, както много жени си мислят, гледайки порно, т. е. нямат чак такова плътно прилепване до ръката, че ако си по-широка това да пречи. Понякога ти се струва, че едвам го докосват и пак са възбудени и стигат до края. Всичко е въпрос на техника и опит, ако говорим за тясна-широка. Ако има психологическа причина, тогава би трябвало да я знаеш или да говорите, зависи от колко време сте заедно и какви точно са отношенията ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9a6e95f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да кажа и едно мъжко мнение, че дотук само жени, които дават окончателни мнения без да знаят какво става. Особено номер 1.
Аз съм мъж на 32. И при мен се е случвало точно като при твоя човек. Аз много обичам жената да е отгоре. Приятни са ми и гледката и усещанията. Понякога обаче ми пада. Не сащото ми е неприятно. Просто движенията на жената, когато е отгоре, са бавни и не много интензивни. Понякога, особено в началото на акта, пениса има нужда от по активна стимулация, за да стои твърд, а това се получава трудно когато жената е отгоре. Поне така е при мен, не знам как е при половите атлети.
Мисля, че има лек, и при мен той е следния: избери подходящия момент. Някой път, когато не сте правили секс твърде скоро, така че да е набрал малко повече желание, се качи отгоре му към края на акта. Така не е вероятно да му падне.

И - вярвай му ако казва, че му харесва :) Вярвай повече на него, отколкото на анонимните писачи тук, вкючително и на мен.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 604a99a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   СТ1: От личен опит мога само да кажа само по полека с инструмента на момчето забелязал съм че много се увличате по някой път и се стига до некомфортни ситуации затова по лекичко давай.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4b160ce9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжко мнение - позата е супер, но и аз съм имал моменти когато хидравликата пада, не означава че не съм възбуден или не ми е приятно просто когато органа е голям, и налягането на кръвта трудно да се поддържа в тая горна точка (главата).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 583e6732b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И на моя му харесва да съм му отгоре :-)
И на мен :-) <3
Не му пада, но като усетя, че намалява твърдостта му, аз му бия една... ръчна и пак става дърво :-)
На него обаче му е кеф да го правим бавно, защото не бързаме за никъде.
Когато сме на работа обаче гледаме по-на бързо, че да не закъснеем, а и баня, и т. н...

Харесва му - ако не те харесваше - изобщо нямаше да го вдигне, камоли да те шофира :-)

Ема 24 г.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9501da8b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И на мен ми е адски трудно да съм отгоре , не се справям ... Не знам цаката ли не хващам или просто адски много мразя да съм отгоре

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68a4727082
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сигурно докато си отгоре му напомняш за някоя бивша дето само там е била. Дълбока травма и спомени водят моментално до слаба ерекция. Това той няма как да ти го каже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 907640cb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Айде, стига глупости - ще му пада, защото си широка!
От това дали си широка или тясна може да повлияе по-скоро на бързината на свършване.
Ако той няма проблем, би трябвало да се надървя само при вида на голото ти тяло и докосването, да не говорим когато усеща по пениса топлината и влагата на вагината ти, пък била тя и евентуално малко по-широка.
Мъж съм, ама наблюдавам много крайности в отношението към мъжете. Едни искат да е умен, амбициозен, красив, богат, да намрази майка си след сватбата, да гледа децата от предните бракове, да клати поне час, да прощава изневерите.
Другите пък са тръгнали да глезят половинките си, които се отнасят с тях като парцали - някакви търтеи, на които им търпят свинщините, сакън да не пропуснат да им направят свирка, нищо че е немит, вагината винаги да му е тясна, да не го разсърдим като е пил... говоря по принцип, конкретна тема само провокира обобщението

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker