Първата ми татуировка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първата ми татуировка.
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5415 пъти
Здравеите приятели.

Реших да споделя с вас това което искам да сторя с тялото си, а именно да си направя първата татуировка. Аз съм на 17, момче. Въпросът е там, че искам някъде към шията да си татуирам нещо, но не знам какво, не искам да съжалявам след това. Знаете ли точно към шията или гушата боли ли, и кой според вас е добрият вариант. Татуировката ще бъде малка. казвайте всичко което знаете, по въпроса.

Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 53a2f38fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   има едно правило за татуировките: избери си някаква след това изчакай да мине една година, ако след година отново искаш да си я направиш действай

и още нещо не е добре първата ти татуировка да е на врата или по лицето, ще я гледаш всеки божи ден през целия си живот и ще ти омръзне с гаранция

започни някъде където пак може да я показваш но може и да я скриеш ако си официално облечен - на рамо, на глезен, на гърба

не прави малки татуировки, те изглеждат като екземи/петна на тялото направи си нещо поне колкото цигарена кутия или по-голямо

успех! татуирането е мания след като сложиш една няма да се спреш затова си помисли и как ще се вписва по-нататък в цялата композиция която ще стане след време :)

#

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e7287db360
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мястото ти си знаеш наи добре но на шията не ми се струва добар вариант. Прекалено показно и нема как да се скрие. Иначе избираш си модел и ти я правят, а болката не трябва да ти е проблем освен ако не си некой лиглио.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 127419dc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Значи аз съм на почти 17 и вече може да се каже че имам 2 (2в1 ще обясня после). Първата си я направих септември на рамото (трайбъл) но аз направих една грешка, просто бях работил лятото и ми хартисаха пари и реших да си направя татус, за 2, 3 дни си избрах някакъв. Аз не исках толкова татуса заради това че ще изглежа яко или не а просто да се престраша защото имам страх от игли още от малък, а пък и обичам да превъзмогвам страховете си.. та направих си я първоначално ми харесваше, но после след време избледня и се показаха пропуски (или аз направих нещо или просто татуиста не беше добър) защото не беше в студио а в домашни условия. Така че първо мисли много добре какво и къде ще си правиш, моята беше на рамото ако не съм казал.. трябва да я мажеш всеки ден с вазелин, вита мерфен и да внимаваш да не я мокриш, което е най-гадното от всичко поне при мен. Та сега минаха около 5 месеца и през тези 5 месеца просто не спирах да мисля каква друга да си направя, но исках да си оправя тази на рамото и така си направих трайбъла, кажи речи от лакътя до гърдата, ако искаш мога да ти дам снимка после, и стана много добре. НО има едно голямо НО, както каза първия който коментира, направиш ли си татус няма значение какъв и къде, ще искаш и 2ри и 3ти и 4ти, това е нейзбежно :)

Поздрави Белия :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0762116dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И приятелят ми искаше на врата. Отказа се, заради евентуални проблеми с бъдещи работодатели. Също казаха, че ужасно много боли.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a510cc56ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами аз имам две на врата, една под друга. И не боли особено много. Схванаха ми се малко мускулите от лявата страна, но за ден мина. Друго, наистина я премисли. Щом не си сигурен какво искаш-татуировка не ти трябва. Измисли го, нека мине време и действай. Успех :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 39158d62de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе какво толкова се спичате и го мислите. Вижте, че всеки си прави. А и вече все успешно се премахват татуировки. Моя позната си прави процедури с някакъв нов модел лазер и вече няма нищо :) Друг познат си правил преди време една, която вече не го кефи. Отиде при един пич и той върху старата му нарисува биомеханика, която скри всичко и стана страшно. Мен ме кефи биомеханиката. Но всеки си има вкус. Просто преди да си направиш помисли добре да не е нещо, което сега е много "модно", а след година ще те е срам. Това да китайски, надписи по ръцете и подобни.. А за болката- боли. Доста. Но се търпи. Има места, на които по-малко боли. Всичко си е индивидуално, всеки има различен праг на болка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7379aa4992
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Пише ти 17 годишно момиче което вече повече от половин година има татуировка. Не ти препоръчвам, да я правиш на врата, там е прекалено показно. Как да обясня, просто трябва да е на такова място на което евентуално, хем може да се скрие, хем да може да се вижда когато ти поискаш. Защото сега си на 17 и ще и се кефиш ще искаш всички да я виждат, но идва време в което няма да е така и ако я направиш на прекалено показно място ще съжаляваш за това. Другото което е, обмисли добре какво точно искаш да си направиш, защото после може да съжаляваш. Относно болката, ако питаш мен.. ще ти кажа че болката е ужасна.. при мен завърши с рев, но аз съм си такава, просто не издържам на болка така че мисля, че при теб няма да е така, но все пак има места на които, боли много повече отколкото на други, така че ако ти е първа направи, я на място на което да не те боли толкова, в този случай не ти препоръчвам места като корема, врат. Пробвай на гърба, краката, ръцете. Другото което е, наистина е вярно, че направиш ли една просто после няма спиране. Сега ще ти обясня, аз поне 200 пъти съм обмисляла какви ли не татуировки на какви ли не места из тялото ми, просто няма как да не мислиш за това, факта че веднъж си преодолял страха си от това да ти направят татуировка, ти дава куража да искаш още и ощее.. Толкова от мен.. избора е твой, и ти казвам ако наистина я искаш да действаш, все пак няма да свършва света с направата на твоята татуировка, недей му мисли много, а просто действай. Аз лично ти препоръчвам да си направиш!! Надявам се да съм помогнала!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 94213d6857
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Благодаря Ви за прекрасните мнения. Направих си една татуировка на дясната ръка, от вътрешната част малко под лакътя. Паяк е- отначалогто ми харесваше много, но сега започна да се бели и да избледнява- Казаха, че е от Гентамицина, затова взех обикновен вазелин, а днес пък ми казаха да взема меден е незнам какво ще стане. Благодаря ви много.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5dcc45194b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   направи си като на deadmau5 :D наистина е много показно но ако наистина го искаш не виждам причина да не го направиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker