Дали ще ми е за последен път да правя секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали ще ми е за последен път да правя секс?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 7320 пъти
Здравейте приятели. От много години сме женени и нещата вървят горе долу добре със моята съпруга. Правим секс редовно при всеки удобен случай. Много пъти сме приказвали със жена ми че искам да пробвам и отзад, но все си намира някакво оправдание била уморена щяло да боли хайде сама да пробвам че да го разкарам и все отлага. Преди няколко вечери реших пак да я питам за отзад и за мое учудване взе че се реши и ми вика хайде давай, направо неможах да повярвам на това което ми каза тя. Всичко мина горе долу успешно-като за първи път. На сутринта докато си пиехме кафето тя ми каза че е решила вече да го правим, но само отзад имал съм много да наваксвам и за това повече няма дами дава отпред във близките една две години, направо останах като гръмнат чак неповярвах какво чувам да казва и затова попитах отново но отговорът беше същият. На следващата вечер решихме пак да пробваме, малко след като започнах със играта за да разкарам мястото отзад тя се обърна и ми каза че сам голям мазохист. След това което чух да казва всичко свърши със играта и им казах че повече няма да я закачам за тази тема, но тя продължи да настоява. Не знам какво да правя, за отзад повече няма да пробвам но вече и отпред не иска да ми дава. Благодаря ви предварително за съветите които ще дадети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04b258eb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И двамата с жена ти сте на път да съсипете брака си - единият от гордост, другият от нежелание да се съобрази с желанията на парньора си. Говори с жена си и ? се извини, че си я принудил да прави нещо, което не иска. Подари ? хубав подарък и я поглези с вечери, кино, излизания... Погрижи се за жена си с две думи и създай атмосфера за секс. Ще ? мине, но ти трябва да направиш първата стъпка и да се извиниш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: daa5a6761c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена ти през цялото време ти говори на пук, толкова ли си тъп, че не можеш да разбереш? Нарочно ти е дала отзад, направила го е против волята си, и се е уверила, че не и харесва, а ти пак настояваш. Я ми кажи, какво би направил, ако беше на нейно място. Представи си, че жена ти има фетиш да чука мъже отзад, и те умолява за това, ти как би реагирал? Може да не реагираш по същият начин както жена ти, но като жена мога да ти кажа, че тя през цялото време ти говори на пук, ядосана ти е. Спри порното пич... не всички жени обичат да ги ч*кат отзаде, дори и порно актрисите, на които им плащат за това. А ти кво даваш на жена си? Нищо, само егоистичността си. Прояви малко разбиране и не се дръж като бебе.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6bbe08431b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жена ти е гадна комплексарка... Тя вместо да те нарежда, че ти не се справяш да се погледне тя, че само сумти и чака да я клатят, а тя нищо не прави....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: def44f3afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2. Извинявам се но явно несте прочели добре това което сам написал че имам забрана за отпред и можем да правим секс само отзад. А колкото до другото със каквото мога и колкото мога сам я задоволил със каквото е поискала. А колкото до порното-негледам такова, и първо гледам за семейството ми да има всичко а за мене ако остане.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d917e75b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм жена и само при мисълта, че някой може да иска да ми го слага отзад, ми става лошо. Толкова се отвращавам от това някой да си го бутне в задника ми! Вероятно и жена ти е така.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a21c9f1efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята жена също предимно иска да правим анален. Не че не иска и от пред, но аналния и харесва повече. Даже си прави устата за двойно проникване с някой друг, но това няма да стане. Лошото на аналния секс е, че трябва да слагаш презерватив, за да не се заразиш с разни чревни бактерии.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f4ebfab075
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приличате на двойка тийнейджъри, не на съпрузи :)
Според мен, трябва да поговорите спокойно изобщо за отношенията ви по принцип и чак после за секса.
Аналният секс е нещо прекрасно, когато жената е възбудена на макс и мъжът е внимателен и нежен. Възможно е да и хареса, а после дълго да не иска да го прави, след време пак да иска едва ли не само отзад. Казвам го от собствен опит. Мисля, че и двамата не сте искрени, когато си говорите. Какво значи "дава" и "не дава", вие да не сте деца?
На първо място, намери случай да и кажеш, че и благодариш, че ти е позволила отзад, че се радваш, че и харесва, попитай я с какво усещането е по-различно и кое точно и е харесало, просто и дай възможност да споделя какво чувства в секса. После ти и кажи кое ти харесва отзад и защо. Покажи и, че я обичаш, че я приемаш и въобще кажи и някоя друга мила дума, вместо да пишеш тук. Това са ваши отношения и вие си ги познавате най-добре. Просто трябва да бъдете искрени един с друг за тези неща, а то за много от нас си е трудно. Дайте си възможност!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f4ebfab075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   След като прочетох куп просташки коментари и обиди към автора и съпругата му, искам да кажа няколко неща. Най-напред, хора, които нямат дългогодишен брак /означава над 10 години/ изобщо да не се включват и да определят кой е комплексар и кой какво чувства в тази история. Аз ще споделя единствено личното си преживяване и се надявам, че така ще помогна малко. За първи път правих анален секс през втория си брак и то на осмата или деветата година от него. В момента съм 17 години вече щастливо омъжена за същия човек. За анален секс стана дума, когато спахме в началото, аз отказах, защото бях шокирана едва ли не. Тогава съм била на 26-28 години, нераждала. След няколко хубави години заедно, се случи така, че близо месец бяхме разделени и не бяхме правили секс. Когато той се прибра, детето беше у баба си и започнахме. Някъде по средата на любовната игра, той ме попита съвсем тихо дали искам да пробваме и аз, без много да му мисля /бях невероятно възбудена/, се съгласих. Няма такова преживяване! Никога не съм очаквала, че това може да ми хареса и искам да кажа тук, че без предварителна подготовка като клизма, всичко беше наред. Не говорихме за това веднага, но след няколко дни. В началото бях объркана, какво правя, редно ли е. Все пак ние сме от по-старото поколение, а и дългите години в брака.... Сякаш не знаех дали не искам да го правим само така, наистина има такъв момент, просто защото е колкото объркващо, толкова и хубаво. Предполагам, че нещо такова изживява съпругата ти и според мен трябва просто да бъдеш мил с нея и да поговорите. Не смятам, че това е край на секса между вас, смятам, че е начало на различни отношения в секса и то, по-хубави дори. Просто всяко начало е трудно, трябват усилия, разговори.
Понякога и хубавото преживяване носи доста стрес, да го приемеш, да го осъзнаеш, да го разбереш. Аналния секс е вече в нашето "меню" и се радвам, че го открих с любим човек. Всеки, който се възмущава и гнуси, просто няма този късмет и го съжалявам, просто пропуска нещо вълшебно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 493a259248
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Просто жената манипулира. Трябваше да й кажеш ОК, наистина имам да наваксвам и карай само отзад. И след 2 месеца пиши пак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d917e75b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Е, авторе, кажи какво стана, де? Оправихте ли се с жена ти или още отношенията ви са обтегнати?

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca178a3ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Стара е темата, но искам да ви кажа, че моята жена имаше период, между 33 г. и 36 г., когато беше пощуряла за анален секс. Преди това сме го правили, но рядко. За това я питах какво става. А тя ми отговори, че не знае. Думите и бяха: ако искаш вярвай, дупето ме сърби за секс. Не знам защо, не ме питай. И след този период продължихме да го правим, но не толкова често. Изглежда е истина, че жените изпадат в такъв период.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: fc74a0fc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Никога не съм проявявал желание да го вкарвам в ануса на жена си, при наличие на такава хубава путчица, просто не е необходимо да го навирам там където не трябва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker