Големи срамни устни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Големи срамни устни
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4772 пъти
Вече съм на 17 години още не съм правила секс. Всичките ми приятелки вече си имат "първи път". Скоро може да правя секс с момчето което харесвам, чувствам се готова не ме страх от болката, а от друго.. притеснявам се от това че малките и големите ми срамни устни са по-големи.. знам какво ще кажете че не трябва да се притеснявам.. , но е точно обратното. Дори нямам с какво да компенсирам този "проблем" нямам големи цици даже почти нямам.. пълничка съм, имам течение понякога с неприятен мирис.. Имам чувството че не съм нормална "отдолу". Пък и ще се притеснявам какво ще каже момчето до сега той е имал само един полов акт и вече е имал допир с по "нормални" срамни устни.. как ли ще реагира когато види моите. Направо не знам какво да правя. :ххххх... даже мисля вече за операция.
Благодаря предварително на всички които са си направили труда да прочетат за моя проблем и се написали някой коментар.

Благодаря отново :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5dfcf70289
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, няма такова нещо като „нормални срамни устни“, защото няма НОРМА и СТАНДАРТ за срамни устни, а всяка жена е различна, няма БДС за жени.
Не е нормално обаче течението с лош мирис. Отивай задължително на лекар!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9432eff960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   никой мъж няма да седне да ти мери и гледа срамните ти устни повярвай ми ще гледа само как да си го екара

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fc09cead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   а от къде знаеш, че на другата й били "нормални"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 64d0a9d80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Авторката:
Ами предполагам че не са и били големи, защото това е рядко срещано. То е ясно че няма да тръгне да ми ги мери, но ще забележи и ако тръгне да казва на някой... ;ххх

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dfcc7a2edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нормално е на тези години да разсъждаваш така. Секса не е изпит или интервю за работа, за да се притесняваш как ще се справиш. В момента, когато наистина почувстваш, че си готова да се отдадеш на един мъж няма да мислиш за това колко са ти големи срамните устни или дали си си изрязала ноктите на краката примерно. Според мен не си готова още. Но ти си знаеш най-добре все пак.
Ди :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2cb6298170
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Някои жени се притесняват, че са по-тъмни отдолу, други пък, че имат сравнително големи срамни устни... Всеки с проблемите си. Обаче, колкото и банално да ти звучи, дори и да не се харесваш отдолу, мъжете са различни и всички се възбуждат от различни неща. Смисъл, има мъже, които харесват по-малки срамни устни, стегнати дупета и т. н, обаче има и такива, които харесват ОГРОМНИ задници, п*тки, цици и всичко, което може да им доставя удоволствие - в големи количества. Аз пък не харесвам мъже с тънки п*шки :D отвратителни са, друго си е един масивен дебел... Ама какъвто ми попадне, такъв... все пак, ако обичаш човека до себе си, и като свикнеш да правиш секс с него, т. е да сте интимни, ще го приемеш такъв какъвто е, дори няма да забелязваш "дефектите" чак толкова...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 64d0a9d80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От Авторката:
до 7: Да наистина е така, но за този етап това е проблем за мен вероятно, защото все още съм девствена надявам се след първият ми път да не мисля по този начин :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 45e27b69eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен щом толкова се притесняваш от това момче значи не той е човекът, с който трябва да споделиш първия си път. Ако беше сигурна в него и в решението си нямаше да се замисляш толкова за тези неща.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 394f700c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Да това също може да е така, но повечето от вас мислят че преувеличавам. Истината е че малките срамни устни са по-големи и от големите срамни устни. Все едно че висят и се показват близо един сантиметър и половина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 394f700c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката:
Да това също може да е така, но повечето от вас мислят че преувеличавам. Истината е че малките срамни устни са по-големи и от големите срамни устни. Все едно че висят и се показват близо един сантиметър и половина.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 94abd2ed61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм лекар. Досега не е известен случай в медицината и науката, при който девица да е с големи срамни устни. Големите срамни устни стават леко изпъкнали или средно изпъкнали, или като марулка само от две причини. От много, ама наистина страшно много полови контакта- примерно от порядъка над десет хиляди пъти. Втората причина е поради раждане или няколко раждания по- естествен път, а не чрез Цезарово сечение. В медицината за девиците никъде не се говори за широчина на влагалището, а се говори само за различна дълбочина, защото широчината е еднаква. Щом е широка или е раждала или бройката на мъжете и е много, ама наистина много, но най- вероятно и двете заедно. Търси си девица. Не си мисли, че ще я оправиш и тя ще те пусне, а няма да те хване да се омъжи за тебе. Махни ги тези, който не са девствени от живота ти. За жената има само двама мъже - първия и последния. За нея други няма. Дали ще си втори, трети и т. н. ти си за нея последен. Давам ти четири съвета. 1. Поговори за този въпрос с родители, баби и дядовци, но не с роднини, братовчеди или с капацитети. 2. Щом попаднеш на девица веднага се ожени за нея без да мислиш и съм сигурен, че няма да сгрешиш. 3. Не всяка кръв по чаршафа при изгасена лампа значи девица. Кръвта може и да е от месечният и цикъл- мензиса. Всеки нормален мъж търси девица, а не да е поредната бройка на раждала жена. Това е истината за живота кой какво ще и да ти казва.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5b96de8a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се притеснявай! Ако гледш в порно филмите, ще видиш че ги има всякакви. Това дали са ти големи или малки,е последното нещо за което ще мисли мъжът с който си легнала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker