Полов живот след обгоряване и лечение на вагинални инфекции - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Полов живот след обгоряване и лечение на вагинални инфекции
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 8202 пъти
Здравейте, дами!
Преди 2 месеца започнах лечение, първо ми обгориха раничка на шийката на матката, след което при следваща цитонамазка гинекологът ми каза, че е заздравяло добре. Спазвах всичко, което ми каза, но ми каза че трябва да се спре бялото течение, което все още имам. Предписа ми свещички и антибиотик. Съвсем отговорно се консултирах с него за партньорът ми, тоест дали той също има същите инфекции, трябва ли да отиде на преглед и т. н. Отговори ми че каквото имам аз го има и той. след като свърши лечението ми и се потвърди от генекологът ми. Въпроса ми е дали когато отново имам полов акт с партньорът ми е възможно той отново да ми предаде същото макар вече да съм излекувана веднаж. Казано по-просто... Да си предаваме едни и същи инфекции постоянно. Благодаря за вниманието! ако някои е имал такъв проблем да ме посъветва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: dd43197eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не казваш, какви инфекции си имала, но раничките на шийката на матката се причиняват от човешкия папиломен вирус. Предполагам, че си имала някаква бактериална инфекция отгоре, щом са ти изписвали антибиотици.
Хубаво е да знаеш, че горните не са венерически заболявания и една здрава жена със здрав имунитет нямат проблем. Важно е значи да ти се засили имунитета - прави спорт, бягай на открито, качествена храна (плодове, зеленчуци, качествено месо, мляко - забрави за бял хляб и тестени неща, сладко и много солено), спането и спокойствието са ти много важни.
За половия си живот трябва да се консултираш с лекуващия си лекар.
Аз такива проблеми съм нямала никога и според гинеколога ми причината е, че ползвам кондоми с партньора си и съм имала малко сексуални партньори (един в случая), но и съм здрава - спортувам, грижа се за себе си и се храня здравословно. Много е важно и човек да е ваксиниран против грип, защото често като те удари такъв после трудно се възстановява имунитетът и почват да те нападат най-обикновенни неща както при теб се е случило може би.
Не знам, не съм лекар, но аз на твое място бих изчакала със секса още малко и бих наблегнала на орална любов за партньора си. Иначе, защо не ползваш кондоми поне 6 месеца, за да се стабилизираш?
Пак ти казвам - ако имунитетът ти беше наред, нямаше да се разболееш. Кондомът е голяма благодат за женското гинеколгично здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 72432a45bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   1. Благодаря ти за съветите, Няма да павя секс разбира се докато не се уверя, че съм безопасна и за партньорът ми, главно ще говоря с гинеколога си дали трябва да се лекува и той за да избегнем повторно възпаление.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 44bd53392f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Щом гинекологът ти е казал, че и приятелят ти ще е заразен, не ти ли изписа и нещо за него? Прати го на лекар, за да се излекува и той, и тогава правете секс. Иначе сто процента ще си го предавате, ако не ползвате презерватив.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dd43197eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - приятелят на авторката не е заразен! Подчертавам - авторката не е болна от венерически заболявания. Има човешкия папиломен вирус като 70% от хората, това не е проблем. Колкото до бактериалната инфекция - защо момчето да взима антибиотици, когато не е болно.
Авторката трябва просто да си засили имунитета. Нека пита все пак лекаря, дали и приятелят трябва да взима медикаменти, но не вярвам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f41d57e781
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Аз имах бяло течение, но не знаех че е такова :-(
Бях настинала и се лекувах набързо.
После пак ме повтори след месец(настинката), и пак така с фервекс се лекувах.
След 2 месеца пак, посред лято хванах гноина ангина, а никога не бях боледувала толкова, за 23 години!
Отидох на генеколог случайно, заради проблем с цикъла(кървеше ми по малко и не искаше да ми спре, цапаше ми) и се оказах златна мина:-(
Киста на единяя яйчник 6-7 см. , Поликистоза на другия, раничка, която ми казаха че трябва да се обгори.
Тогава попитах лекарката от какво се получава.
Тя каза, че съм имала бяло течение, а аз я попитах от какво се получава.
Тя каза от смяна на партньор и ме пита от кога съм със сегашният ми. Казах и че сме от 6 месеца, а преди това 1 година и повече бях сама и съм нямала интимни взаимоотношения с никого.
Тогава тя ме попита дали съм боледувала скоро.
Казах и че преди 2-3 месеца съм имала гнойна ангина и съм пила антибиотик(за първи път в живота си пих тогава ), и че не съм ходила после на лекар за да ми кажа дали съм здрава.
В същност аз нямах нито температура, нито нищо - просто ме болеше и ми дразнеше на гърлото и за това отидох на лекар и ми казаха че още ден-два и нямало е да има оправия и съм щяла да постъпя в болница по спешност.
Аз се чувствах добре, като изключим гърлото, и за това като пих антибиотици и ми мина гърлото - не отидох повече при нея. (при лекарката за гърлото)

Тя каза, че е от това - от настинките.
Като съм се лекувала набързо аз не съм се доизлекувала както трябва и ми се е появило бяло течение, а то е направило раничката, която трябва да се обгори.

Въпрос към авторката:
1. Боли ли тази процедура? (обгарянето)
2. Има ли после някакви неща, които е хубаво да знам?
3. Боли ли като правиш секс после?

Аз сега нямам бяло течение, пия си противозачатъчни заради поликистазата, и трябваа да си оперирам кистата на яйчника, ама до последно ще отлагам това.
Не искам да ме режат, затова.
Не че ме е страх, а защото искам да го избегна.
Пия чай от Турта, за да си намаля кистата и 3-ти месец на съм ходила на лекар.
Ще отида другия месец, за да видя, как е кистата ми и дали намалява.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f8a85d090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами все едно да питаш, ако се нацапаш с боя и се измиеш и после пак бъркаш с ръце дали ще се нацапаш? Лечението на течението, по-точно на организмите, които го причиняват естествено задължително се провежда от двамата партньори едновременно. Той може да няма симптоми и най-често мъжете нямат, но е заразен за теб и за всички останали, с които ще прави секс без кондом.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f8a85d090
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ако си била заразена с хламидии, 80% от познатото течение, то тогава партньорът ти трябва да приеме същият антибиотик и след определеното време да се направи кръвен тест за антитела. Хламидиите са много упорити и се лекуват трудно с много силни антибиотици. Предават се по полов път.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f8a85d090
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако си била заразена с хламидии, 80% от познатото течение, то тогава партньорът ти трябва да приеме същият антибиотик и след определеното време да се направи кръвен тест за антитела. Хламидиите са много упорити и се лекуват трудно с много силни антибиотици. Предават се по полов път.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 72432a45bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ АВАТОРКАТА

ЗДРАВЕЙ Номер 5
Самата процедура на обгарянето на раничката трае около 3 минути и не боли просто се усеща затопляне.
що се отнася до секса не трябва да се прави поне един месец докато не отидеш отидеш отново да ти се направи цитонамазка и гинеколога ти ще ти обясни дали е заздравяло всичко добре.
При мен имаше болка по време на секс ( даже още изпитвам болка), но аз вече близо 3 месеца лекувам бяло течение и други инфекции, просто напълното оздравяване не е никак лесно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker