Не ме желае, чувствам се ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме желае, чувствам се ужасно
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3356 пъти
С приятеля ми сме заедно от година и половина в началото всичко беше добре в сексуален план докато не замина на кораб. Когато се върна изобщо не ме желае не иска да чуе за секс, дори когато аз започна да го целвам се дърпа. Той е на 23 и за мен това не е нормално. Не мисля че ми изневерява защото сме постоянно заедно, а най-странното е, че постоянно гледа порно дори когато съм в другата стая и това ме съсипва психически много ми е гадно. Не знам какво да си мисля защото когато всичко беше наред не му пукаше толкова как изглежда, а сега постоянно се поддържа и никога не иска да излиза с мен и приятелите ми направо съм в ужас не знам какво да правя и мисля.... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c2165958f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Споко, не е нищо лично. Просто човекът е пипнал някаква венерическа болест от някоя от пристанищните проститутки. Когато се излекува, пак ще иска секс с теб. Друг път не бъди толкова наивна, а мисли малко критично и ЛОГИЧНО.
Лечението иначе трае различно... от 1-2 седмици до месеци. Ти си решаваш дали ще оставаш с него. Аз познавам доста жени като теб - такъв мъж не се изпуска, нали? Парички, жилище и живот. Честно казано да не мислиш, че другите мъже са по-голяма стока? Ти си решаваш, но не се сърди и не го приемай лично - човекът се лекува. (е, освен ако в това време не си станала 100 кила или си се променила ужасно много по друг непривлекателен начин)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1775147949
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   не се захващай с моряк ако искаш да имаш нормален живот...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 88d776c87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   не мисля че е болен защото сме го правили но много малко пъти проблема е че е насила просто не иска не знам какво да си мисля много гадно се чувствам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 49e793fc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами винаги ми е било странно как жените не си дават сметка че омръзват, ако ще и да си с визията на Клаудия Шифър или друг фотомодел, след фазата на влюбването идва моментът когато човека се е наситил, не че не те обича или няма тръпка, просто се знаете толкова добре че сексът става рутина, не е нищо лично към теб, просто при повечето мъже е така. Сега идва момента когато трябва да вземеш инициативата, не само да чакаш в леглото с надеждата да те награби, прояви фантазия, това е което на 100% действа, импровизирай, измисли някаква игра, кажи му че искаш да те чука като в порно, почнете да гледате двамата вместо да го оставяш сам, или докато гледа поискай да му врътнеш една орална изненада. това е което може да направи животът ти интересен, ако не се справиш то най добре си намери или любовник или вибратор, от самосъжаления, тревоги и тръшкане смисъл няма.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bbbcaf24ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момчето полива чужда градинка и вече не си му интересна. Изневярата е като свръхумна самонасочваща се ракета - убива всичко хубаво във връзка и помни само лошото. Проверено.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c704ed695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само от порното е. Първо е пристрастяването, следва десенсебилизация (обезчувстване), по-големи компернсиращи дози (първо отпада нормалния секс) и психическа инвалидизация.
Порноманияк = наркоман = хазартен играч.
Един и същи център на удоволствието в мозъка се стимулира. Приликата между трите състояния е, че отказването е трудно и несигурно, няма гаранция, че отново ще бъде човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 88d776c87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   е тоя коментар ме разби макар че е напълно възможно то това скоро ще стане болестно състояние.. нямам думи...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c86cb7a414
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   не се притеснявай, не си единствена. и аз съм така с мъжа ми! с течение на времето си омръзнахме и от невероятен секс, вече правим скучен и адски тъп секс. естествено, когато се опитам да разнообразя или да дам някаква идея-познай, той ме отблъсква... и намерих решението-други мъже! ако знаеш колко много се измъчвах, а в последствие и упреквах. гузната ми съвест непрекъснато се обаждаше, е, явно се свиква, защото вече не е така! :)
това не е най-доброто решение, поговори с него, но... все тая им е, честно ти казвам. така че или намери някой друг или ме последвай!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 88d776c87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   за жалост си права че им е все тая даже не иска да говорим за това как да имам семейство с такъв човек и излиза с оправданието че това не било най-важното в една връзка хаха и до кога така? докато съвсем не ми писне ли то освен да се разделим друг вариант май няма то поне държанието му да е както трябва ама и то не е добре..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5e05c807bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Завиждам на тези мъже- тъпанари, защото имат такива жени... При мен е обратното- аз искам, мен не- и ми обясняват как не било най-важното... А аз не правя само хамалски секс- целувам, галя, обичам да Я цеувам, да видя удоволствието в очите И, чак после другото... Обаче- ядец...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bcc8d6798e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може да е обърнал резбата. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2f4ad7eab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   сигурно е станал гей на този кораб

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f26152f7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ххаха, работила съм на кораб и то не на един и не от малко време и въпреки че сега много хора ще ги заболи или ще тръгнат да спорят, но истината е, че няма мъж, а ако има е някакво изключение/сигурно има такива, но аз не съм ги виждала/, който да не изневери, докато е на кораба, може би не на първия или втория курс, но го прави! Още повече, че се завъртат такива сапунени сериали по тези кораби, че не е истина просто! В повечето случаи мъжете наистина държат на съпругите или приятелките си, които ги чакат у дома, но просто по тези кораби обстановката е такава, че предразполага за изневяра! И стандартната реплика към ревнивата /с право/ съпруга, е че са тоооолкова уморени, че нямат време дори да помислят да погледнат друга жена! А това са глупости - мъжете там правят хубав секс, секс, за да задоволят нагона, влюбват се в младата колежка и като се приберат у дома откачат при мисълта, че същата тази колежка прави секс с друг мъж... и така! Всеки изневерява, но по различни причини! Според мен колкото и да те боли, твоят мъж е хлътнал по някоя девойка от кораба и мисълта, че е далеч от нея го побърква! Отделно ако тя е красива, самочувствието му се е вдигнало и той е започнал да се поддържа повече! Да, боли, но пък никой не е застрахован нито от това да му изневерят, нито от това да той да изневери! Рядко мъж, който е привлечен от жена си би казал, че сексът не е най-важен в една връзка! Ако имаш сили, поговори с него и виж какво ще ти каже и какво ще ти покажат очите му, даже стреляй направо, кажи му какво мислиш, ако трябва блъфирай, ядосай го да ти признае! Истината е, че ти нищо не губиш, защото дори и да не ти изневерява, докато е на път, което както казах от личен опит е малко вероятно, ти пак не си удовлетворена от тази връзка! Парите не са всичко на този свят и е едно ти или мъжът ти да имате случайна авантюра, такава за една нощ, друго е обаче да поддържаш връзка и паралелно с това да имаш постоянен любовник/любовница!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 59ea92ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 4, много бъркаш приятелче.

С приятеля ми правим секс от 3 години и мога да кажа, че е меко казано ВЪРХОВЕН!
Да не говорим, че той постоянно го иска, възбужда се само като го докосна, чак понякога ми идва в повече.
Пожелавам го на всеки.

Въпроса е да се обиграеш и да знаеш какво правиш, как да го правиш - да знаеш как да му правиш френска, как да го целуваш, как да се движиш, как да го галиш, как да му говориш... вкарай въображение.

Аз не съм Клаудия Шифър (която даде за пример номер 4) - най-обикновено младо момиче съм, но бих казала, че умея да правя страхотен секс, а можеш ли това, забрави да ти изневерява твоя... или да не те иска;)

Макар, че на кораба не знам как стоят нещата, но да не те желае като е при теб е съмнително.

- Успех!

Еделвайс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker