Какво се случва с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво се случва с мен?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3208 пъти
Здравейте! Пиша ви тук с надеждата да намеря съвет или някой с подобен проблем. Аз съм на 19 години, от 4 години насам водя полов живот, партьорите, които съм имала до сега са 3-ма(ако това има някакво значение). Всичко до сега изглежда нормално, НО ето, че не е - при всеки полов акт или изпитвам болка, или празно, убито чувство. Странното, което е, че при френска любов, галене с пръсти, та дори и когато маструрбирам изпитвам оргазъм, но по време на секса не мога, и не мога. Моля ви не искам да чувам неща от сорта "Лесбийка си, приеми го" - НЕ съм, харесвам мъжете, свършвала съм, но това е проблемът, не по време на секс, а по време на другите "игрички". Страхувам се, че никога няма да изпитам насладата от секса, някой казват, че момчетата, с които съм била имат вина, но аз не смятам така. Мисля, че проблемът е в мен, и това е очевидно. Не знам към кого да се обърна и затова го споделям с вас, драги хора. Искам да ми отговорите, какво смятате, но без обиди. Убедена съм, че има и други момичета, с подобен проблем. Благодаря ви за вниманието, очаквам вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 734e486aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мило момиче - нито имаш проблем, нито си лесбийка (ако не харесваш други жени). Това, което ти се случва е напълно нормално - при повечето жени е така. Аз лично по време на секс изпитах първия си оргазъм на 26 г. Не се концентрирай върху оргазмите, а върху чувствата, интимността с партньора и всичко ще е наред. Сексът не е Олимпияда! Продължавай с мастурбацията и покажи на партньорите си как да те стимулират. Имай търпение. Женската сексуалност има нужда от време да разцъфне. Моят съвет е да не сменяш толкова често партньорите в търсене на разни оргазми, а търси своята половинка. Само с постоянен, дори дългогодишен партньор ще можеш да изследваш сексуалността си и да достигнеш нови върхове, оргазми и каквото там ти харесва. Честата смяна на партньора е глупава, защото пак се почва от началото. Нито мъжете са ти виновни, нито ти си виновна - вина просто няма. Наслади се на секса и на интмността, другото няма значение. Не си поставяй сама окови, условия, а се съсредоточи върху усещанията по време на секс с любимия ти мъж или по време на мастурбация. Важното е да ти доставя удоволствие - другото не е важно. Дори оргазмите не са важни, когато ти е хубаво! Запомни от мен - най-сигурният начин за една жена да не достигне оргазъм е да мисли за него. Когато се отпуснеш, той ще си дойде от само себе си - не е задължително да е по време на секс, дори не е задължително да има оргазъм всеки път, за да изпита жената удоволствие от секса.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a7c952ff39
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Олимпиада

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c34087e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   НАПРОТИВ, никак не ми изглежда НОРМАЛНО да правиш секс на 15 и на 19 да имаш вече 3ма партньори,

до 25 години ще се разшириш, все едно си раждала, а когато родиш ще се състариш двойно. А секс никога няма да научиш какво е, защото го правиш "на инат", а не защото ти се прави, смяташ, че си "голямата работа" с разтворени крака, но не си. Една девственица на 19 ще те "бие", защото когато го направи за първи път ще е влюбена и възбудена и някой ден ще започне да получава оргазми, за разлика от теб. Съжалявам, че истината понякога горчи, спомни си за моите думи след 15 години!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c34087e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За първи път чувам 19годишна девойка да търси оргазъм. Не знаеш ли, че това става на по-късна възраст /има си обяснение за това / и задължително с чувства към пъртньора. Та ти си още дете, какъв оргазъм :DDDDDDDD

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1432c8fc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Така, пропусни си през ушите предишните коментара, особено този на номер 3, защото е писан от супер комплексиран човек.
Аз получих първият си оргазъм по време на секс, когато бях на 16. Важното е ти да напаснеш тялото си така с другия, че да ти стане много готино. Ако очакваш, че само той с неговите движения ще те свърши, значи се заблуждаваш. Ти ще усетиш как да се движиш заедно с него, а междувременно можеш да пробваш да си повтаряш колко е готин, сладък и още малко ти остава. Всичко е в правилното движение от твоя страна, нагласяне и мислите ти в момента. Успех :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0cf99462e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА: Благодаря за казаното от номер 1 и номер 5, доста добре ми повлияха думите ви. Що се отнася до това, че се правя на уж голямата работа и си разтварям краката - НЕ е така, тези 3 момчета, с които съм била са били сериозно мой гаджета, ходила съм с всеки не по-малко от година, но това няма никакво значение, искам да се знае, че дори не съм правила секс за ей така...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0d8cd095b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е напълно нормално искам да ти кажа, просто прочети някъде в интернет как да стимулираш партньора си и не само.. това зависи до някъде и от тебе. Нямаш никакъв проблем, не се безпокой, всичко е нормално просто му дай малко време :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dc343fd7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Евала на #5! Е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b19bfe0fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Колкото по-рано започнеш да правиш секс, толкова по малко ще е удоволствието като пораснеш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker