Среща в хотелска стая... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Среща в хотелска стая...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5912 пъти
Може да ви се стори налудничаво, но имам следния въпрос, предстои ми среща директно в стаята на хотел и се чудя на рецепцията какво да кажа... Достатъчно ли е номера на стаята и ще ме записват ли като гост...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ddf9b0afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Значи - зависи, кога ще цъфнеш в хотела понякога - през деня няма да те питат, в 3 ч. през нощта, ако ги вдигнеш, може и да те изгледат нещо накриво, но не записват и не правят проблеми - това е така във всеки хорел в целия свят. Няма беден и богат, всеки е готов явно за разврат и не си изключението, а правилото! Нямай притеснения - най-важното е да си прилично облечена, да влизаш със самочувстви и да поздравиш служителите, ако те погледнат. На рецепцията иначе се въртят 3-4 смени, мислиш ли, че си помнят гостите?
Аз така спя „нелегално“ в един петзвезден хотел в чужбина и то с... мъжа си, защото онези сложили двойни цени, ако в стаята са били двама човека - ами ЛОГО - регистрира се единия и другия влиза „аванта“
-) После крием тоалетните ми принадлежности и куфара ми в шкафа и готово, но и аз така се промъквам в този хотел и доста често сме го правили, затова и в повечето хотели тарифата за 1 и 2 човека е еднаква.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d2c578e307
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Да трябва и да си покажеш паспорта. Няма хотел в България за каквато и дупка да говорим, при който няма тези правила. Но бъди спокойна това е рутинна практика и персонала всичко му е пределно ясно и не се вълнува много.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d2c578e307
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Номер 1 защо коментираш неща с които не си наясно? а това за мъвът ти съм сигурен, юе е лъжа.
От човек работил дълго по хотели в България и чужбина. Няма хотел в който можеш да влезеш без да си регистрирана и причините за това са няколко. Не само финансови.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7608f42cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2, искам да кажа че персонала се вълнува доста :) наех си двойна стая и исках да поканя приятелката си, след като го попитах "трябват ли личните данни на другия човек" той ми отговори "да" и след това поне 15 пъти повтори "това какво ще правите си е ваша работа" хаха, очевидно беше новобранец м21 ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ddf9b0afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 - абсолютни глупости - в повечето страни искат само един човек да се регистрира, а в САЩ дори не гледат паспорт да кажем и теоретично можеш да се пишеш като Пуьо Пуев. В България по принцип трябва да записват личните данни на хората, но това на практика също не се случва - не е пречка единият да се регистрира и другият да му дойде „на гости“. Често сме го правили и този номер и то винаги в най-скъпите хотели преди да се оженим, имахме си причини за това, така че съм запозната с дилемата - по принуда. Никога не се избират малки и глупави хотели, защото там те гледат и всичко се знае - в големите хотели е пълно с всякакви хора, на теб някой ще ти гледа личната карта... Има си и специални хотелчета в покрайнините и на затънтени места (почасови), но не ги знам тях чесно казано. Те пък живеят от такива двойки и дори и личните данни на 1 човек не записват. Сигурна съм обаче, че всичко е възможно, ако не си глупак като 4 директно да питаш на регистратурата - ами, извинете, какво да каже служителят - „Не, вкарвайте си свободно мадами, ли? “ Често ми се е случвало и да кацна в страната след или преди съпруга си и пак се е регистрирал само единият, макар че сме питали - такова е положението реално. Споко, авторе/ке

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 737f545ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Гостите в хотелите се регистрират, както и заплащат такса "гост" (обикновено 20лв). Ако е през деня и на бързо, може и да се разминеш, но вечерно време - абсурд. Записват се данните от личната карта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ddf9b0afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каква такса „гост“ от 20 лв. те гони в хотел, в които стаята ти струва 200-300 лв. да кажем?
Но и 40 лв. да ти е стаята, нали като искаш такса „гост“ утре двойката няма да дойде и можеш да затвориш. Има всякакви хотели и може би ти работиш в някой особено бюрократичен или специализирал се върху туристи, но за повечето хотели разните тайни двойки са си голямо перо и желана клиентела, нали разбираш - затова и се правят на ударени. Случвало ми се е по целия свят - дори от мързел не съм се регистрирала и пак нямам проблеми. Във Виена на летището имахме прекачване и си взехме стая за почивка за няколко часа и никого дори не регистрираха -), в Германия пък не искат лични документи, ако платиш с кредитна карта и не искат повече от 1 човек да се регистрира, в САЩ пък можеш да си измислиш псевдоним... за България е малко по-бюрократично, но в 90% от хотелите - няма значение от категорията - авторката няма да има проблем, а ако все пак се случи - просто другия път ще избягвате този хотел! Пазарна икономика!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker