Пророчество, видение или..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пророчество, видение или..?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2260 пъти
Здравейте! Сега ще разкажа за малко странна тема, която обаче ме вълнува страшно много. Не се страхувам, даже ми е интересно. Много бих искала, ако и на вас ви се е случвало да разкажете :)
Става въпрос за нещо като "мини-пророчески видения" (само това можех да измисля :D) Имам предвид нещо, което ти се привижда за част от секундата и след това (или след време) то се случва. Аз имам няколко примера, които ми са се случвали на мен и са напълно реални. Значи първо искам да кажа, че съм просто обикновено момиче, в рода ми е нямало никакви магьосници, пророци, гадатели и тем подобни. На 12 години съм.
Та, най-скорошната случка беше преди два дена (което всъщност ме подсети за пиша). Седя си аз на компютъра, както в момента, гледам си телевизия и всичко си е ок. Баба беше на пазар. Бях си сама. И нали по едно време тя си идва и ме вика да сляза долу. Точно в момента, в който станах от дивана да ходя към стълбището се сетих, че отдавна не съм яла риба в консерва (сещате се, от онези с доматения сос). Когато слязох долу, тя знаеше, че не съм закусила и ми каза да хапна нещо. Аз се чудих и по едно време баба ми показа такава консерва риба и ми даде да я изям. Беше наистина странно преживяване. Следващата беше преди около 3-4 седмици, ако не и по-малко. Бях си легнала, много след брат ми. Гледах филм до късно. Беше около 1, 1, 30 през нощта. Тъкмо се унасях да заспивам. Тате беше до късно на бензиностанцията (чакаше от Велико Търново да пристигне една цистерна, дааа дрън дрън). Та, лежах си и по едно време се позамислих защо тате не си идва или по-скоро, че трябва да си дойде.. не си го спомням много добре. И ето след по-малко от минута чувам гаража да се отваря. Викам си wtf.. даже се засмях, но пак е много странно! И последната, която е най-старата. Това се случи преди около 3 и половина месеца. Баба ми (майката на мама) почина преди една година. На всички ни липсва, защото беше най-невероятната баба на света, но какво да се прави покрай смъртта на дядо се поболя и бързо си отиде. И аз много исках да я сънувам. Мислех си, че като я сънувам мъката ще ми олекне и ще си поговоря с нея. И преди 3 месеца я сънувах. Много беше странно, защото я виждах като дух (прозрачно), но чувствах същата топлина и любов, която чувствах когато примерно ходех при нея. ОБИЧАМ ТЕ БАБО, ЛИПСВАШ МИ ?
И вече не се сещам какво точно правехме, но помня думите й преди да се събудя. Тя каза "бонбоните ми тежат". Да, наистина звучи странно. И аз не го разбрах, докато не отидохме на помен. Докато подготвяхме там мястото с майка, тате и другата ми баба, защото по принцип там слагаме една маса. И видяхме, че някой беше хвърлил 2, 3 кутии от бонбони (може да са останали и от предишния помен) Тогава разбрах за какво ставало въпрос.
Е, това бяха моите истории. Малко нереални звучат, но повярвайте ми истински са! Не се пиша като някакъв пророк, защото ми се случват рядко. Моля ви пишете ми на какво се дължи това или наистина е възможно? И също пишете, ако някой е имал подобни :)
БЛАГОДАРЯ, ЗА ВНИМАНИЕТО :)) Е. 12 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4ac3b6a77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, чак ми се напълниха очите. Всъщност на повечето хора поне веднъж се е случвало нещо подобно. Казват, че се случвало по-често на хората с чисти сърца. Такива, които не таят злоба, не са горделиви, смирени са, благодарни са, добри са. А децата определено в повечето случаи са с по-чисти сърца от нас възрастните.

На мен също ми се е случвало няколко пъти. Веднъж като бях дете, майка ми трябваше да заминава за нощтна смяна, нещо, което е правила хиляди пъти, но тогава имах усещане, различно от всякога. Изпитвах страх без причина. Казах и да не заминава, дори и ако това означава да я уволнят. Тя ме погледна с насмешка и замина. На сутринта дойде и ме пита защо съм и казал така. Оказа се, че са я обрали и за малко не са я изнасили.

Баща ми бе алкохолик. Биеше майка и т. н. Веднъж в отчаянието си една нощ се помолих с чисто сърце. Изведнъж видях, че светлините от уличните лампи, които минаваха през пролуките на щорите започнаха да играят. Като се вгледах по-внимателно в отражението им от тавана, забелязах, че светлините започнаха да приличат на ангел. Аз се стъписах и си помислих, че ми се привижда. Отърках си очите и погледнах отново. Няма лъжа, няма измама - досущ ангел. за капак се появиха още 2 до него. Направо изтръпнах, уплащих се. Изведнъж обаче рязко уплахата премина и започнах да усещам сякаш какво мислят и какво ми казват мислено. Казваха ми "спокойно, всичко ще се оправи, имаме грижата". И изчезнаха. Е, след 2 мес. баща ми получи алкохолно натравяне и можеше да умре. След 2 дни обаче го изписаха от болницата. Направиха му изследвания на черния дроб и доктора беше изумен, че е абсолютно здрав, което е невъзможно при неговото пиене. Баща ми обаче се уплаши, че ще умре и внезапно осъзна колко многм пие и буквално от раз спря алкохола. А вече от година-две изобщо не пие.

Има и други случки, когато съм имал предчувствия.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6c5b8cd6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто имаш силна интуиция, развивай я ;)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89a5d8957e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми се случва постоянно! Всеки ден или поне през ден. На 13 съм, момиче. Като изключим факта, че мога да гледам на карти и нещата се сбъдват рано или късно, имам същите предчувствия, видения или както там можем да ги наречем. Например цял ден си тананикам една песен. Прибирам се след училище, пускам телевизора и изненада! Точно същата песен върви по тв. Друго. веднъж си вървяхме навън с едни мои приятелки и аз погледнах към небето и си казах "Искам да завали! "... Минаха буквално към 10-15 секунди максимум и започна да капе. Докато стигнахме до един офис да се скрием беше завалял порой. Тогава ми казаха : " Ти го предизвика спри го! "
Или пък мисля си за нещо и то се случва след известно време.
П. С и на мен са ми се сбъдвали сънищата.
така че споко, няма повод за притеснение освен факта, че приятелите ти може да те смятат за врачка. (както при мен, но въобще не ми пречи, даже се радвам). Ако започне да ти се случва все по-често, просто знай, че можеш нещо което другите не могат. Аз даже уручасвам хората така че съм доста по-зле от теб. но на мен ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 54379f317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Радвам се за теб! Приятно е да имаш такива да ги наречем "предчувствия". Някой ден може да научиш нещо важно за теб по този начин. Но не разказвай за това наляво и надясно - глупавите хора ще те помислят за луда и ще ти излезе име. То си е нормално (с оглед на някои подробности за времепространството, които не всеки знае), но те нямат нужните знания, за да го разберат. Както едно време индианците са мислели, че испанските конкистадори за богове или така, както през Средновековието са намирали вещици. Човечеството става по-технологично, но не и значително по-умно и осведомено като цяло. За справка темата, където майка се оплаква, че дъщеря й е на 15 и още не получава подаръци като еротично бельо или не преспива при мъже - някое от двете. Сигурно и Баба Ванга доста е патила, докато твърдоглавците повярват, че има някакви способности.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 74030f1646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   3, как се развива интуиция?

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc996458c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Времето е илюзия. Подсъзнанието знае всичко...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1a98c3cf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4 предскажи ми нещо :d
Иначе веднъж в час по Биология, тъкмо г-та трябва да ни каже на коя страница да отворим, и аз наум си викам 56-та и след секунда точно там каза да отворим :D

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 956b7745aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И на мен ми се е случвало понякога. Мисля си за нещо и то се случва абсолютно по начина по който съм си го представяла. Това по повод на твоята история с консервата риба. Много често ми се е случвало да си мисля "Ех как сега ми се яде нещо си!" и като се прибера у нас да се окаже, че мъжът ми е купил въпросното нещо. Или пък да се надявам нещо да стане и то наистина да стане така както съм искала. Колкото до това, че си сънувала баба си и аз веднъж сънувах баба и дядо, но при мен беше малко по-различно. Беше малко след като дядо почина и една нощ ги сънувах и двамата (баба ми беше починала няколко години по-рано), но най-странното е, че не ги сънувах като моите баба и дядо, а като деца! Обаче някак си знаех, че са те, а и доста стари снимки съм виждала и за това ги познах. Беше хубав сън, защото разбрах, че така ми дават знак, че вече са добре, заедно са и отново са млади и здрави, а не стари и болни. Обаче след тази нощ мисля, че никога не ги сънувах отново, но знам, че ако някога имат да ми кажат нещо пак ще се явят в съня ми.
Така, че мисля, че на всеки са се случвали такива странни неща. Просто по някакъв начин се докосваш до подсъзнанието си и с него успяваш да направляваш нещата така както искаш. Примерно това с консервата. Толкова много ти се е ядяла, че по някакъв начин си успяла да накараш баба си да купи. Или пък си успяла да се свържеш с починала си баба. Учените твърдят, че реално използваме само около 10% от мозъка си, така че представи си какви невероятни възможности щяхме да имаме ако можехме да го използваме на 100%.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c1d023e1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен са ми се случвали подобни неща. Преди месеци постоянно започнах да виждам неща с формата на сърце - локви, листа, веднъж беше се оронила част от стената и пак ми приличаше на сърце, абе даже си виках, , Нещо ще ми се случи скоро май '' и тогава се появи едно момче, запознахме се, той ми предложи и до ден днешен сме заедно. :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2ce2059fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На мен постоянно ми се случват такива неща. Понякога си мисля, че се побърквам. Поне сега знам, че не съм само аз.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 72d1d61afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен често ми се случва. Казвам си дано да имам 3 по математика, но си знам че ще имам 2 и хоп връщат контролното и 2ка. Случвало ми се е цели 6-7 пъти!!! Сега сериозно, това е много яка способност, но недей казва на всеки защото много хора да ограничени и ще те обиждат и подиграват. Научи се да медитираш. Медитацията влияе добре душевно и психично и може би ще ти помогне да изясниш някое следващо видение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 172b59d640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И при мен е така. Има обаче едно нещо което не е същото. Когато мигът който съм ''предрекла'' се случи, за секунда то се повтаря, за знак че се е случило. Много обичам такива неща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a563d08b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Често ми се случва. Една събота сутрин имах много странно усещане и си казвам ,,Какво става, от тотото ли сме спечелили". Следобед с майка ми се разхождаме в близкия парк и тя ми казва, че са и предложили нова работа с по-висока заплата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4f7ba1ca8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 13, сякаш съм го писала аз... Точно така е и при мен, повтаря се за знак че се е случило. Много е интересно и обожавам такива неща. Моят род си е малко странни, когато се случи се повтаря именно заради знака... Поне не съм единствена. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker