Не иска ласки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска ласки
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2993 пъти
Здравейте,
С моя приятел сме заедно повече от 2 години. Колкото и да ви е странно все още не сме стигнали до секс, макар че не сме малки. Просто рядко се случва да имаме възможност да се усамотим. Само като ходим на море или на някоя екскурзия, иначе нямаме терен. Отначало всичко беше ок, опознавахме се лека полека, имаше прелюдия към нещо повече, харесваше ни и на двамата. Даже той беше много доволен от ласките, макар че по взаимно желание решихме да я караме по полека и не стигнахме до край. Но след това откакто започна нова работа съвсем се промени. Изпадна в някакви депресии, случваше се повече от половин година да не се усамотяваме. Е за година и половина сякаш депресията поотмина и той започна да си възвръща настроението. Аз се радвах за него и през времето на депресията гледах да не го закачам за ласки и такива неща, защото не му беше до това. Макар че на мен ми беше трудно толкоз време. И след като премина депресията отново започнахме да отиваме някъде за ден два или пък дори на почивка на море, но той стана много дръпнат. Вечер винаги е уморен и нищо не му се прави. Аз го галя по същия намин както и преди, но него все го е гъдел, все не дава да го пипам навсякъде, дърпа се, държи ми ръцете. Отначало само той искаше да ме докосва, но само сутрините. На мен за съжаление вечер повече ми идва настроението, а на него явно сутрин. Е да ама не наскоро пак се усамотихме и нито вечер нито сутрин имаше ласки, а от половин година не бяхме се усамотявали. Не знам времето лети и нищо не се случва, даже нещата все повече се усложняват в интимно отношение. Все повече се дърпа, аз не че го нападам, гледам да не го плаша, и съвсем леко и незабележимо действам, ама нищо не става и вече взе да ми омръзва да се хабя ей така за нищо. Уж има привличане към мен, прегръща ме уж ме обича, но не знам има някаква бариера и не мога да я преодолея и да достигна до него. Интересното е че отначало се получаваше, а вече нищо не става. Не знам какво да правя. Говорили сме много пъти. Най тъпото обяснение и най-тъпия отказ който бях чувала е от това лято, когато ми каза че сънувал някакъв сън как съм забременяла и от тогава не иска да правим нищо, като че ли от въздуха ще забременея само от погалване.
Много ще съм благодарна ако ми дадете някакви съвети за т ова на какво може да се дължи всичко това и какк може млад мъж да няма нужда от ласки и нещо повече. Не мисля че е гей, даже ми казва че се гнуси от такива неща. Казва обаче че сам му е най добре да си прави всичко и най-голямо удоволствие получавал сам. Е как ще знае като не е пробвал, това ми е чудно.
Малко дълго стана, ще очаквам вашите коментари и предположения, аз вече не знам какво да мисля и какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: eb735597aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За какви депресии говориш? !

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 73a0f1a1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На колко сте? какви му са другите оправдания? От това, което казваш се излиза, че се опасява от забременяване. Може би се притеснява да не го вържеш с някое дете. Може би не се чувства готов за такава отговорност и това влияе на сексуалното му поведение. За ласките не си права, защото ние мъжете може лесно да се възбудим от тях и да си загубим разсъдъка, което ще доведе до секс. :) Така, че приятелят ти има основание да ги избягва, като нещо опасно. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e2655fb42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   2 години са много, не е въпрос на депресия и т. н. Просто има някакви психологични проблеми и трябва да иде на терапевт. Най-добре за теб ще е да му биеш шута защото само ти губи времето. Ще ти отнеме години да го накараш да осъзнае проблема, още толкова да иде на консултации и бог знае колко да почне да се подобрява. Това е разумния избор, вече ако много го обичаш ще трябва да си до него и да се жертваш. Друг е въпроса че би трябвало да осъзнава какво ти причинява и поне да се опитва. А той не го прави, за мен или е егоист и не му пука или е толкова тъп че не се сеща. Или го напусни или постави въпроса ребром и го пораздрусай малко, виждаш че с разбиране и търпение нищо не става

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a6955e6f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох имам същия проблем! Уж съм хубава- по мнение на приятели и нищо не ми липсва. Чуждите мъже ме свалят, моя прави секс с мен на 2 седмици веднъж- и то след хиляди молби. Мъжа ми казва, че много ме обича, глези ме, гушка ме, но трудно мога да го навия за секс. Няма друга жена, сигурна съм. Не вярвам да е болен- последно време беше по изследвания и болници във връзка със стомашен проблем, сега обаче, слава Богу, емного добре. Казва, че е заради стреса в работата. Доста пуши обаче - подозирам, че това има влияние. По време на акта може да загуби ерекция. Последно време го прави за 2 минути и не съм доволна. Не знам и не мога да намеря обяснение, както така здрав, прав млад мъж да няма полово влечение към хубава жена и да не иска секс. Не ми се мисле какво ще стане след 10 години брак, или как ще я караме след 40..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 447bf1106e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Омръзнали са му твойте ласки. Само ласки му даваш и нищо повече. Време е да правите секс, даже сте закъсняли.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d10a566364
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здр. Не съм специалистка в интимните взаимоотношения, но според мен 2 години връзка без никаква интимност си е малко странно. Принцип хората казват, че сексът м/у двама души, който наистина се обичат скъсява дистанцията и ги сближава още повече. Хубаво е че не си му се хвърлила в леглото още от 1-вия месец но мисля, че ако вие наистина се обичате бихте свършили тази работа поне 1-вата година от както сте заедно. Разяснете си какви сте по-точно гаджета или приятели?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 21d0a183e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100% гей! Ясно е че си му за прикритие, само не е ясно ти от коя планета падна, че не го разбра за 2 години? Какъв секс и ласки, момчето просто не се възбужда от такива неща. Оставяй го тоя и си търси някой хетеросексуален. Дори да си грозна и тъпа, никой нормален мъж не би пропуснал да прави секс с теб поне веднъж. Гъдел го било хахаха. Бъди сигурна, че е гей, не му се сърди, че те използва за параван, а продължавай напред. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a1c1f10467
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Миличка мъжът ти е голяма рядкос моя е обратното да го гушна да го цункам даже и му давам да яде в устата а за секса да не говорим без него не може да заспи. Аз съм само на 19 и може и да ми кажте какво разбираш ти. но според мен трябва да го направите и тогава ще се сближите а ако имате проблем говорете не се страхувай да засгнеш тази тема.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0b112dc65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Леле... и аз мисля че е гей... за толкова време с теб щеше да ти сподели ако има здравосл. поблем

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker