Проблеми в сексуалността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми в сексуалността
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2393 пъти
Здравейте!

1. Аз съм момче на 18 години. След няколко месеца правя 19. Ще се постарая да бъда кратък и ясен.

2. Малко за мен- аз съм момче с добър външен вид, самочувствие и желание за живот.

3. Проблем със сексуалността- аз бях най-хетеросексуалното момче на света. Постоянно мислех за мацки и мислих варианти как да ги чука. Много исках а съм плейбои" и да имам много жени, всяка вечер да съм с различна и т. н. Една вечер се напуших много кораво с чай (салвия) в Слънчев бряг и толкова бях препушил, че започнах да си представям как се целувам с едното момче. Откачих буквално!
На другия ден излязохме с един приятел, забихме по една мадама, даже правихме секс с тях, а бе всичко беше нормално- както си е било винаги.

Прибрах се от Слънчев брях и както си бях пуснал един филм да гледам се сетих за оная халюцинация, която ми се появи в главата, когато бях напушен. Тогава вече дойде истинския спад в живота ми. Почнах да се питам "аз гей ли съм? ", "как може да си помисля такова нещо? ". Почнаха всякакви шантави мисли да се ровичкат из главата ми, не знам кой съм и за какво се боря, спадна ми самочувствието.. не искам да ставам лява резба. Това е нещо, което никога не съм доумявал, не съм се възбуждал от мъже все още, гледам си порно, но имам малък проблем с ерекцията, но това е от хапчетата, който психиатъра ми преписа. Ходя и на психотерапия, там маняка (психотерапевта) ми казва, че всичко е било илюзия и така, но мисълта, че може да съм гейче ме притеснява.. харесвал ми е секса с жени, но на последък либидото ми е понижено и нямам желание за секс.

П. С без подигравки ако може :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 825c963fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   никъв проблем нямаш пич, кво като си си го помислил? Ами ако си помислиш че убиваш някой, това убиец ли те прави? Аз се кефа на жени, но веднъж си духахме с един приятел докато бяхме напушени и пияни, и кво от това? ! Голяма работа, свиркай си и не задълбавай толко! Успех мен.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b2a746628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти е малко объркана, не ми стана ясно защо ходиш на психиатър, заради тази халюцинация или заради някакъв друг проблем, който няма връзка с това? Имаш "шантави мисли" по принцип или само тази за целувката с другото момче? Напиши повече и ще получиш и по-точни мнения.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 490f8371d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нямаш нужда от лекарства!
Не си гей!
Нещо нормално ти се е случило под влиянието на кака Мара..
Споко пич! Оправи си хармонята със себе си и не взимай тея анти депресанти и забрави маняка само ти можеш да си помогнеш!! Упех!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b2a746628
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ходиш на психиатър заради тази "халюцинация", по-добре не си давай парите. Успокой се, в крайна сметка ти дори не си го целунал наистина (поне така казваш), а само си си помислил, че го целуваш - едно са мислите, друго са действията, мислите си ги знаеш само ти.
Май проблемът е, че си свикнал да се виждаш като плейбоя, който има много жени. Сигурно няма да ти хареса това, което ще ти кажа, но има много мнения, че във всеки човек е заложено бисексуалното, само че при някои хора почти не се проявява, а при други е по-силно. Ти не искаш да приемеш, че в теб може да има и 1% бисексуалност, който да се проявява изключително рядко, както в тази ситуация. Не казвам, че е точно така, но е възможна теория.
Живей си живота спокойно, бъди си със жена и не си набивай тези мисли в главата, ако се оставиш да те обсебят, може да стане така, че сам да си повярваш, че си гей, а ти не си. Просто приеми, че си имал такава мисъл за момент и толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa8d3797ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мисля че има мъж, който не си е ПРЕДСТАВЯЛ контакт с друг мъж. :) Чисто хетеро съм и се гнуся от всякакви такива контакти, но и аз съм си представал. А тия хапчета не виждам за к'во ти помагат, ако е заради този твой "проблем", по добре ги спри :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker