Тя ме отхвърли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя ме отхвърли
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3137 пъти
Първо да кажа няколко думи за мене. Момче съм, на 15, абе въобще може да се каже, че съм си нормален. Уча си редовно, но има едно НО.. И то е, че съм срамежлив. Не чак толкова много-имам доста приятели (всъщност някои са ми познати) и с тях си говоря на всякакви теми. Проблемът ми е с момичетата (колко клиширано, а? ). Просто като се опитвам да заговоря някоя, се спичам и започвам да си мисля дали съм красив и мил в нейните очи и т. н. И така не мога да измисля никаква тема за разговор. Обективно погледнато, вече е имало около 4-5 момичета, които са ме заговаряли, но аз глупакът провалям абсолютно всичко. Просто не знам....
Накрая реших, че не може така да продължи и че е по-добре да опитам да не съм такъв.... пък каквото сабя покаже. И така успях да заговоря едно красиво момиче от нашия клас. Просто си казах да бъда себе си и я заговорих. Говорих си с нея и сякаш си вдигнах самочувствието... И така започнах да я свалям. Изпращах я с метрото до тях, само и само да съм повече време с нея. Това й харесваше. След няколко дни отидохме завдно на едно парти. Непрекъснато си говорех с нея (без да прекалявам) и на нея очевидно й се нравеше. Дори леко уж приятелски я прегръщах. Това се случи един петък. Идната седмица нещо й стана- отбягваше ме. Не знаех защо, но въпреки това продължавах да се закачам с нея. И така дойде пролетната ваканция. Както винаги я изпратих до тях. Но не след дълго, докато все още бях в метрото, започна да ми пише по телеф... И така аз заминах на Плевен, но изненадващо тя продължи да ми пише (възнамерявах да я оставя, защото смятах че вече не ме хар). Продължихме да си пишем дори посред нощ. Естествено бях супер доволен, това за мен означаваше, че поне нещо изпитва към мене. Писахме си за всякви глупости, вкл. и за секс (питах я дали харесва някого, а тя каза не) :). Като на шега, разбира се. И така си писахме няколко нощи.
Скоро щях да си идвам в София и исках супер много да я видя. Писахме си както обикн., дори ми намекна, че обичали да я наричат коте, ама само близките. После дори сподели, че иска да се пребирам. Каква тръпка изпитах просто. За първи път се влюбих толкова силно. Тя е интелигентно момиче с висок бал, както и много приятна. Така аз не се сдържах и й казах, че искам още сега да отида при нея. Говорех й колко искам да съм при нея (но не звучеше чак параноично) и изведнъж тя ми написа, че нещата са станали прекалено сложни и е по-добре да си остане така, както е било преди това. Не можех да повярвам - тя ме отряза. Писахме си още забавни неща, но на мене ми бе адски скучно. Към 2 и казах, че ми се спи и тя ме попита дали не ме е обидила (преди това ми беше казала, че разбира какво изпитвам към нея). Легнах си и си мислех за нея - къде сгреших. Мислех да я поканя на среща, но тя смени темата, т. е. Пак ми показваше, че иска да сме само френдове. Толкова се ядосах, че изтрих веднагически всичките ни общи съобщен. Тогава за Бога, защо толкова време си писахме до посреднощ, забавлявахме се, дори и тя ми правеше намеци (до последно) и изведнъж ме отряза. Лично мое мнение това не са приятелски отношения. На следващия ден й се извиних, а тя каза, че си е била помислила, че аз съм й сърдит. Писахме си малко, но тя изведнъж пак спря и оттогава спря да ме есемесира. Но защо???? Има и друг проблем - не спирам да си мисля за нея; дори не мога да седна да уча, та тя ме накара да се влюбя в нея. Просто не знам какво да направя. Увереността ми падна отново на нула, че и по-надолу. Дали да продължа да й пиша (сякаш вече дори не й е приятно, а прената вечер ме търсеше, не ми се вярва да ме е разигравала - не е такъв човек просто) или да я забравя (но как???? ).. Предварително благодаря на всички и се извинявам за правописните грешки, които съм допуснал ;)....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 199ffff981
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива момичета не са честни и не са скромни. Съветът ми към теб е за я зарежеш. Тя просто те е разигравала! Ще си намериш друга, по-умна и по-добра. Животът е пред теб, така че недей да бързаш!

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5b655c2c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти. Момиче съм на 15. Прочетох историята ти и реших да ти напиша комент., просто за да ти кажа своята гледна точка. В повечето случаи, момичетата се стряскаме, когато едно момче прави крачки към нас или т. н. В смисъл, дори на момичето да и е приятно, както ти каза, винаги има едно НО.. Било за това, че си настоятелен, пък тя си мисли, че след известно време всичко ще ти мине и се дърпа.. Трудно е да ти обясня, не трябва да се отказваш. Просто ако я харесваш, продължи да я търсиш. Едно от нещата които момичетата харесват, е настояването. (но не да досаждаш чак, нали се сещаш ;d.. ) Това е. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d942e83ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малко съм по-голям от теб, ама и аз се натресох доста добре :D Историята тук е доста по-дълга от твоята, а и ние стигнахме малко по-далеч.. и все пак опряхме до същото място. Проблема идва, когато момичето осъзнае, че я харесваш.. знае много добре, че не можеш без нея и се възползва. Тука сигурно си мислиш "да бе, ясно, ама тя моята не е такава. " Където се вика - не прави моята грешка, брат. И на мен ми се струваше твърде мила и готина за такова умно и красиво момиче, ама.. като паднеш в капана няма пускане, която и ще да е - трябва да се измъкваш сам. Не я гледай, че е толкова сладка. Тихите води са най-дълбоки, това не съм го измислил аз :d

Също толкова вярно е обаче, че шанс винаги има ;) Особено след като се виждате често заради даскало. Моят съвет е да и дадеш малко време сега ваканцията; прави се на сърдит ако трябва. Колкото и да изглежда, че не и пука, и тя си мисли за теб от време на време, бъди сигурен ;) Не те е гонила за нищо с тез смси толкова време. Виждаш, че вече веднъж те е питала дали не си и обиден - очевидно не и харесва да си и сърдит и ще търси решение. Там беше и моята грешка - бях твърде миличък :/ И все пак избора не винаги е наш, нали? Какво да я правиш като ти се пълни душата само като я гледаш? :D Малко воля трябва тука.. отдръпни се леко, но не твърде далеч. И сега най-важното.. "Харесвам те" не се казва, а се показва, сигурно и преди си го чувал, но е вярно. Не се френдзоунвай, че става лошо ;)

Еми.. това от мене. Да играеш театър звучи тъпо, но всички прибягват дотам от време на време, дори и да не си признават. Не я оставяй да си играе с теб. В очите на едно момиче ще се промениш много трудно ако сбъркаш в началото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47b088d8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: Отново благодаря на всички отговори. Умишлено спрях да си пиша с нея, защото оттогава пак ми писа няколко пъти, но след 15 мин. винаги измисляше някакво извинение (КАто например, че вече й се спи или че вече няма батерия на телефона) - и вече мисля напълно да се откажа, пък ако има някакви чувства към мене, ще ме потърси. Отново благодарности на всички ви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d18232801f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Братле... аз бях в абсолютно същото положение... е може би не точно същото, но близо. Само дето моето момиче беше 2 години по-голяма, но идеята е същата. Та така... и с нея бяхме приятели, но един ден нещо ми стана след като тя ми се усмихна и просто се влюбих в нея... тя ми правеше някакви намеци, предната година, но тогава я чувствах като приятел, но това няма значение... откакто тя разбра, че съм влюбен в нея, започна да ме игнорира по доста явен начин. След това обаче срещнах друго момиче и веднага забравих другата... сега с второто момиче сме гаджета и сме много щастливи заедно, така че не се отчаивай от живота... някъде те чака правилното момиче :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47b088d8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо, благодаря ти номер 5. И да прав си, че наистина, откакто разбра, че имам чувства към нея, ме отбягваше. Дори вече не иска да си пишем, ала вече няма значение. Единствено ме дразни това, че постоянно преди това ми беше правила намеци и ми пишеше до полунощ, а после... гадно. За щастие все по -малко си мисля за нея. ;)))))
Благодаря

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker