Как да се справя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се справя
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3368 пъти
Здравейте! Моята история е следната. С приятелят ми сме заедно вече 9 месеца. Аз съм на 16 той на 19. Обичаме се много, освен гаджета сме и най-добри приятели. Аз съм девствена. Първите 4, 5 месеца не ме е карал да правим нищо. Разговаряхме по темата секс доста често, но не сме го правили. С времето обаче започна да иска малко по-малко и да ми прави намеци, но мен все нещо ме спираше. Преди 2 месеца някъде опитахме за пръв път, но ме беше адски страх дори не знам от какво. Даже си мисля, че болката не ме плашеше толкова, но тогава каква беше причината не знам. Разплаках се и спряхме до там. От тогава до сега опитваме почти всеки път, когато има възможност, но ме боли и все не се получава нещо ме спира и не знам защо. Искам да е с него първият ми път, защото го обичам, имам му доверие, но не знам какво да направя за да превъзмогна това чувство. Всеки път, когато тръгнем да опитваме аз измислям някаква причина, за да спрем. А на него вече много му писва и единствената причина поради която още чака и е с мен е че сме много близки и ме обича. Но търпението все някога свършва и ако не направя нещо ще ме остави, а не искам да се получи така. Не ме е срам от него, не е това причината. Как да си помогна да го направим един път и да мине, да спрат всичките ми мисли и притеснения и дразнения между нас...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: d19b6ef846
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "ако не направя нещо ще ме остави"
".. и ме обича"
Обича те, аха.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb301e382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, да, обича ме и ми го е доказал. :) Той не е казвал, че ще ме остави, но аз мисля, че всяко момче лишено от това толкова време има вероятност да му писне

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 13722e18c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се притеснявай, каквото и да се случи в емоционален план всичко се преживята и идват по-хубави моменти - това го запомни :).
Сега по темата - нормално е да изпитваш дискомфорт, няма да навлизам в подробности (прочети за техникии практики при секс за първи път и приложете някои от тях, ще видиш, че ще ти хареса). Важно е каквото и да правиш, ти да си ок с това, и да не го правиш, защото всички други го правят или защото приятелят ти така иска от теб. Помисли, прочети по темата (в нета има материали много за това) и не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb301e382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хайде изказвайте мнение

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4b554caa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си ли млада за толкова дълги връзки? 9 месеца е много!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4582bb4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей :). Аз съм горе доло на твоите години, на 17 съм. Не мисля, че има от какво да те е страх. Щом 9 месеца вече сте заедно и не сте правили секс, значи явно наистина те обича. Щом си сигурна в него и искаш той да е първият ти, не мисля, че в такъв случай има от какво да се притесняваш. Не е чак толкова болезнено, не е болка за умиралка. Все пак всяка жена минава през това. Няма смисал да се настройваш, че боли. Просто другия път като опитате си мисли колко ще е хубаво и нежно. Как и на двама ви ще ви хареса.
Номер 5, аз не мисля, че е много малка за дълга връзка. Не мисля, че е по-добре да стане на 30г. и тогава да търси сериозни взаимоотношения или да бъде като 12-13 годишните, с извинение - курвички, които спят със всеки!
Щом с момчето са толкова време заедно значи им е добре и едва ли им е рано за такова обвъзване. Всеки си има глава на раменете и може да прецени всяко едно нещо сам.
Колкото до теб мила авторке, мисля, че няма от какво да се притесняваш! Просто се отпусни. Надявам се да съм помогнала. Късмет! :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e6ec90e977
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май наистина много те обича! ;д
С приятелката ми ще правим 6 месеца след седмица. На 16 съм, тя също. Въпреки, че не сме правили секс, интимността ни е напреднала. Нашите са в чужбина, така че у нас винаги можем да се съберем..
Та, преди няколко дена имах рожден ден. Сутринта рано се видяхме за малко време. Когато се прибрах, пред вратата забелязах, че ключът ми го няма, но пък вратата си беше отключена. Когато влязох неможех да вярвам на очите си. Тя готвеше. Тъй като нашите не са тук бях свикнал да си готвя сам.
Всичко беше супер(както винаги прекалих с яденето:д). Готвила е всичко, което обичам. Всичко беше прекрасно.
Тогава тя ми каза, че е време за подаръка ми. Каза, че ще ми го донесе и влезе в моята стая. Когато излезе, бях наистина учуден. Тя беше облечена в много секси бельо и държеше плюшено мече, който беше по-голямо от мен даже...
Когато я попитах, защо се е облякла по този начин, тя ми отговори, че днес е моят ден. Гласът й леко трепереше. От това разбрах, че не е готова за секс и директно я попитах, защо го прави.
"Защото те обичам и защото знам, че ме обичаш" ми отвърна тя, но гласът и почна още повече да трепери. Тогава я хванах за ръката, целунах я, като ръцете ми вече бяха в дупето й(както винаги ;д). След целувки и прегръщания я помолих да остане с мен тази вечер поне.
"И без да ме помолиш щях да го направя" каза тя и така се преместихме в моята стая. Там леглото е по-тясно, така че щяхме да се прегръщаме цяла нощ. :) Тя все още си беше с бельото, а вече беше късно, беше и студено. Казах й да се облече, но не ме послуша. Каза ми аз да я стопля. Пижами не съм имал от детската насам, така че и аз влязох под юргана по боксерки.
Тя ми го хвана, а аз и дръпнах ръката и й казах, че ще я чакам да бъде 0 готова. Прегърнах я силно и така почнахме да си мечтаем за бъдещето. След което пак станахме да ядем паста ;д...
Та.. Искам да кажа.. че това не е първият път, в който я спирам. Щом не е готова, трябва да се чака ;)
Искам да кажа, че той ако те обича няма да ти натяква за това. Секса по принцип го искат мъжете, но първият път е изключение ;) Не вярвам да е толкова тъп, че да те остави за такова нещо. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fb301e382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Някой друг да изкаже мнение?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3a9c08e0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ако те обича и е мъж на място ще чака, колкото и дълго да е това, колкото до страхът ти, няма място за притеснение, отпусни се и всичко ще бъде наред, казва ти го момче. Успех и всичко най хубаво.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ce024244e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Още ли се чудиш, вече са станали 10, а не 9 месеца. Сексът е неразделна част от връзката на двама души, които се обичат. Ако не се чувстваш готова, никой няма да те кара насила да го правиш и не бива!
Вариантите ти са два- правите секс и си запазваш връзката или я приключвате и се наслаждаваш на детството си. Никой не може да вземе това решение освен теб, всеки човек различно си чувства кога е готов на тази крачка. Ако действително не си готова, което личи от изказът ти, наистина не те съветвам да го правиш, удоволоствието в секса е взаимно, ако на единия не му харесва, то си проличава.
Аз лично бях на твоята възраст, когато си изгубих девствеността с тогавашния ми приятел, връзката ни беше хубава, но честно казано не мисля, че на тогавашната си възраст изпитвах кой знае какво удоволствие от секса. Ако се опиташ да превъзмогнеш страха си, и ако приятелят ти има правилен подход към теб и те предразположи към хубава интимна обстановка, защо да не се насладиш на това удоволствие. Но наистина най-важното е да се пазите, правилно поставяне на кондома, евентуално противозачатъчни.
Успех каквото и решение да вземеш, няма вярно и грешно такова, има решение, което ще те удовлетвори, ти сама знаеш кое е то.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fb301e382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   благодаря :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0d72075835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Браво 9! тиси супер! Ако искаш си направи дефлорация-правят въвъ доста болници и клиники. Не личи много и е безболезнено под упойка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fb301e382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   направихме го :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker