Имам приятел, но страстно желая някоя жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам приятел, но страстно желая някоя жена
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3013 пъти
Здравейте!
Като за начало - почти на 19 години съм. Имам сериозен приятел от година, когото страшно много обичам. Не издържам и ден без да го видя, почти постоянно е в мислите ми.. дори го и сънувам. Не ми е това първата дълга връзка - имах приятел, с когото бяхме близо 2 години, но ме тормозеше емоционално и реших да прекратя всичко. Както и да е..
Сегашният ми приятел е този, на когото подарих девствеността си. Той ме изчака, колкото време ми беше нужно, макар че си личеше, че искаше да ме има още първия ден. Впрочем, аз съм му първата приятелка - и сексуално, и емоционално.
Сексът е страхотен. Знам, че имам база за сравнение само за оралната любов, но всякакви негови ласки ме подлудяват - близане, хапане, нежно докосване, грубо ч*кане (падам си по грубите неща.. ). Но има нещо, което не ме измъчва от вчера или оня ден.
Още докато бях с предишния ми приятел му бях споделила, че приятелки са ми предлагали дори само да се натискаме, но съм отказвала, а всъщност съм искала да го направя.. особено като те хич не са за изхвърляне. Но той тогава ме укори и нищо "нередно" не направих с някоя от тях.
Откакто ходим със сегашния ми приятел се е случвало по купони да пийнем малко повече с най-добрата ми приятелка и тя да ме приклещи до стената и да ме целува дълбоко с език. Но всеки път съм се спирала, защото имам приятел, на когото държа..
Още в началото, когато тръгнахме, ми беше споделил, че би искал да прави секс с две жени едновременно.. Но отказах, защото не бих желала да го деля с някоя пък дори това да е само сексуално. Но и тогава, и сега аз копнея за тройка с друга жена - не той да ни оправя нас двете, а те двамата да ме подлудяват. Дори мисълта да ме докосва друга жена ме кара да настръхвам. На шега съм му казвала, че "заради него"(а всъщност заради себе си) съм навита да се натискам с някоя, както той иска пред него, но без да я ч*ка. Но той също се привърза много към мен и не иска да ме дели дори с жена.. казва, че ще си помисли.
Сигурно съм егоист.
Намерила съм човека, без когото не мога и ден, когото силно обичам, на когото не бих посмяла да изневеря и когото ме кара да стена от удоволствие в леглото, но силно желая да изпитам удоволствие с някоя друга жена. Само аз. Без той да участва. Не знам - от любопитство ли е това, би сексуална ли съм. По-скоро е първото като се има предвид на каква възраст съм.

Моля ви да ми дадете съвет как да постъпя. Да забутам сексуалното ми желание надълбоко, да му се отдам без да разбере приятеля ми или решението е тройка с жена, в която и той участва?
Объркана съм, така че ви моля за помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a45acbca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм обратна и си е много яко с момичета. Моят съвет е да пробваш, но без него. Харесай си някоя, ако те харесва и тя в началото си бягайте една от друга и щом изгаряте от желание просто й се нахвърли и действай момиче. Няма по-хубаво от натискането с човек от твоя пол. Недей да губиш удоволствието. Ако добавиш и приятеля си, няма да е добре. Той ще изревнува, а може да стане и по-зле. Има възможност, приятеля ти да хареса нея повече в секса и да я предпочете. Не си вкарвай автогол. Успех с жените, дерзай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 617be5d379
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прави го първо насаме с нея без да му казваш. С човек от твоя пол не е изневяра. Аз съм на 24. За първи път пробвах с жена на 19 и не мога и да си помисля да спра някога. По-рядко го правя с жени(един път на месец-два), но не мога без това. Обожавам да смуча котенца и да целувам и галя нежни, красиви женски тела.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de175e10e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако после няма да ти е кофти направете тройка. Ако не ти допада идеята за тройка много, много се отдай тайно на желанието както си писала. Животът е един. Вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e1b0e8b103
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами попитай го, кажи му за интереса си, щом се обичате най-много да ти откаже, а ако ти откаже забрави за този интерес и си бъдете заедно, все пак той те обича, не бива да го нараняваш заради някакви притявки. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 18395f7763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   здравей имам чувството че сам го писала аз. От 5 години имам връзка с мъж и много държа на него но изпитвам огромна нужда да си легна с жена и на тройка сам съгласна но никога неми се е отдавал шанс а и той не би ми отказал готов е на всичко за да ме задоволи за това и моя съвет е да се отдадеш на изкушението било то сама или с него. Късмет и да пишеш какво е станало :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c113653c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предложи му тройка без негово участие, т. е да ви наблюдава! Ние сме го правили много пъти, огромно удоволствие и възбуда за мен е да гледам мацките, а съм се включвал само по желание на жена ми! Никога не сме имали проблеми след това между нас!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker