Просто интригите нямат край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто интригите нямат край
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 2783 пъти
Здравейте,аз съм момиче на 18 години, но историите, в които ме въвличат ме кара да се чувствам като в първи клас!

Последна година съм в гимназията, добра ученичка и нормално момиче. Харесах си момче от съседния клас, аз принципно много трудно си харесвам някой ,но стане ли е за дълго. И така с това момче се знаем, но нищо повече. Има и предистория, но ще карам накратко.

Та моята най-добра приятелка искала да ме уреди с него на кафе и помолила едно момче/с което не са много близки да го пита/. Аз разбира се не знам нищо за това... Тя после ми казва, че момчето е питало дали не съм го харесвала и е казал :"може", а той бил мн срамежлив и нямало да посмее да направи нещо .

Аз разбрах как стоят нещата и не исках да се занимавам. Но друго момиче, чийто приятел го познава казва на приятеля си и той в пияно състояние го пита нещо, но дори не може да си спомни какво???Мен вече ми стана много кофти!

В последствие момчето,което уж го е питало си сменя версията и казва, че отговорът му е бил: "не ме занимавайте с лапешки истории, аз ако съм искал да съм направил нещо" .Сега не мога да разбера какво точно е казал и дали въобще някой го е питал?

Разбрах, че той май има вече изградено мниение за мен, без дори да ме познава...

Просто е тъпо, че накрая целият град отива да му каже, че го харесвам без аз да знам, а аз не!
Искам да разбера истината, но не знам откъде да започна... Просто интригите нямат КРАЙ!

Накрая просто ще отида и ще го питам какво са му казали, но не знам дали има смисъл? А аз наистина го харесвам. Забравих да спомена, че досега не е имал приятелка...

Надявам са да побликуват историята ми и да получа нормални съвети, защото се чувствам като на 7 годинки! Благодаря и извинете ,ако съм ви отегчила :P

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3e84b9fd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Амии от цялата история трудно да ти повярвам, че си последна година в гимназията. Цялото това: "Тя казала на еди кой си, той казал еди какво си на някой си, ама после той казал друго нещо". Даже децата в детската градина си ги спестяват тия неща. И от къде на къде "целият град" ще му казва нещо си, ако ти не си разказала преди това на някого.

Помисли. Ако беше отишла да му кажеш ти самата, след като той е толкова срамежлив, че няма да посмее. Щеше да си в съвсем друго положение сега!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 779eb72b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти защо разпространяваш наляво и надясно кого си харесала,а после се дразниш от последствията?Не стига,че хората са се опитали да ти помогнат ,а ти и недоволстваш,вярно че това не е най- добрия начин,но поне са се опитали,тъй като ти не взимаш никаква иниациатива.

Просто отиди при него и го заговори и чак след 3-4 разговор го попитай какво са му наговорили,щом толкова се интересуваш.Но да питаш още на първия разговор какви неща са му наговорили... е доста тъпо,можеш да оправиш нещата стига да имаш воля и да не се смущаваш от последствията.
Успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f591e8d7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много тъпа ситуация.Друг път не споделяй на всички кой и колко харесваш.Изчакай известно време и се опитай да се сближиш с него,но не отваряй клюкарската тема 'кой на кого какво е казал и кога"ако нещата се получат,след време сам ще ти каже,ако не се получат , просто не ти трябва да знаеш.Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 34a9e9019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се страхувай. Върви и го питай сама. Посредниците в тези неща само пречат и изкривяват. Дори да не прояви интерес към теб, ще си наясно какви са желанията му и няма да си губиш времето да въздишаш по него. Нищо не губиш. Ако пък после тръгнат да те обсъждат, не им обръщаи внимание. Предстои ти завършване и образование в друг град сигурно и няма да се налага повече да виждаш тези хора.
G.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 434ddcb8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чувстваш се като на 7 годинки?Така и обясняваш и така разсъждаваш.Не си дорасла за връзки.Момчето правилно е казало:
-Лапешки истории.
Да това е истината, лапешките истории за теб са интриги.
Смешно е.За това не се вкарвай във филми ами почакай да пораснеш още малко и тогава се опитвай да осъществяваш контакти с другия пол.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker