Извратеността - боязън или гордост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извратеността - боязън или гордост
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 5388 пъти
Здравейте!

Момиче съм, на 20 години.

Тук искам да разнищя една много притеснителна за мен тема, която до сега не намирам куража да споделя с когото и да е.

Завършила съм елитно училище и в момента уча в медицински университет. Участвам в различни организации и проекти и като цяло съм един много старателен, добър и целеустремен човек.

Проблемът ми е, че когато се стигне до сексуални изживявания аз съм си просто... извратена. Или перверзна, груба... както искате го наречете. Харесват ми много и различни неща, като например да ме вързват, шамарят, душат докато правим секс (имала съм фантазии и с доста по-груби и "вулгарни" неща). Допада ми и идеята да бъда изчукана от няколко мъже едновременно. Като цяло си падам мазохист и усещам как до някаква степен болката ми доставя удоволствие. Самата мисъл за грубост и насилие ме възбужда. Обичам мъжете да доминират над мен и това ме кара да се чувствам невероятно. Обичам да доставям удоволствие на партньора си и бих направила всичко да го постигна, това е едно от водещите ми направления в секса. Но когато се стигне до моето удоволствие.. наистина не съм сигурна дали мога да споделя всичко с Човекът без да се случи така, че да ме помисли за луда и да ми тресне вратата пред очите.

Та въпроса ми е главно към мъжете,
Момчета, как мислите? Бихте ли понесли такова момиче и как бихте реагирали на желанията и сексуалните й фантазии? Отлъсква ли ви, възбужда ли ви, неутрални ли сте.. наистина съм много объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: f7d27fb4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Само на приказки авторке, само на приказки.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0562a53185
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   жалко че не може да се оставят контакти...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 449a7dff88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъкмо мислах да ти отговоря изчерпателно, обаче ти питаш само мъжете.
Сори маце, не съм мъж.
Иначе не си извратена, ами просто харесваш БДСМ. Прочети за това малко повече.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6f6a122687
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За всеки се намира подходящ партньор.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 99b3033b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   отблъскващо е...
болка да ти доставя удоволствие,
любовта е за раздаване на нежности а не на шамари

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7c5de6653b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Извратеността е белег, че си изгубила своята чувствителност, и сега за да усетиш тръпка трябват по-големи дози тръпки.
Според мен е обясним такъв упадък за някои презрели хора, на които им се налага да се възбуждат от своя остарял поомръзнал партньор.
Но млад човек да е извратен е много тъжно. Нямам добри прогнози, много съм чела по темата, защото имах такъв познат. Скоро и големите дози няма да ти стигат, което значи, че се засилва обезчустването, а това неминуемо води до асексуалност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 96b1dce79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Бях момче преди доста години, но все пак ще се изкажа, с позволението на авторката. Все някой ден ще доживее до общуване и с мъже на моята възраст :)
Ако имаме предвид секс за една или няколко нощи, вероятно бих приветствал подобна партньорка. Но за постоянна не съм сигурен. Дори съм сигурен, че не бих.
Когато някой иска да го унижаваш, ти постепенно губиш уважението си към този човек. А това може да бъде опасно.
Безконтролната власт върху някого премахва задръжките и съвършено нормални хора могат да се превърнат в садистични изроди. Ако авторката се интересува, нека потърси в мрежата информация за експериментите на Филип Зимбардо и Стенли Милграм.
Аз не бих искал такова нещо да се случи между мен и жената, с която ме свързват чувства. Пък и изобщо с никоя жена, твърде много ги уважавам и обичам.
PS. Изрично искам да подчертая, че казаното от мен не представлява упрек към авторката.

J. Silver

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a68de4dc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На първо време ме възбужда, но ако става въпрос за сериозни отношения, това би ме отблъснало...
М22

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b33acd4fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, за теб е отблъскващо, но тук не става дума за любов, а сексуални преживявания. Не всички са възвишени и нежни, на някои им харесва по-грубия секс и няма нищо лошо.
Има всякакви хора, които харесват различни неща, всякакви видове секс и фетиши. Защо според вас има толкова много видове любовни игри, фантазии и хората се възбуждат от толкова неща?
За едни хора извратено ще бъде завързването в секса или дори свирката, за други пък това е ежедневие и дори е банално. Само че те нямат право да наричат останалите "задръстени", а другите нямат право да съдят останалите за техния сексуален нагон, щом им харесва.
Според мен щом нещо се харесва и на двамата партньори (ако са само двама :)), тогава в никакъв случай не е лошо. Харесва ти да те връзват и да доминират над теб, ти си идеална за мъже, които обичат да бъдат садисти и да си имат "жертви". При други е обратното, на някои мъже им харесва те да са жертвите, а жените да доминират.

Човешкото въображение до такава степен може да се развихри, че да измисли невероятни неща в секса. Някои казват, че извращенията са измислени от хора, които са загубили интерес към обикновения секс поради липса на любов и чувства в акта, но кажете ми, ако има толкова хора, които харесват нещо , то не е опасно за тях и го правят, защо да е лошо? Лошо ще бъде, ако някой ви насили, но примерно е грешно да съдиш една жена, че прави анален секс, защото на теб не ти се струва морално.

По принцип в психиката на жените има мазохистични заложби, така че не е толкова странно , просто при някои е по-силно проявено. Проблемът е, че за един мъж ще бъде похвално едва ли не да бъде грубиян и да "оправя" жената, а ако една жена иска нещо по-грубо , става курва. Това е нечестно, но темата е друга и не ми се беседва върху нея.

И аз съм имам доста извратени фантазии, а съм още тийнейджър. Да, яко разгонена съм, хормоните ми се гонят като луди, но горе долу съм си създала представа за секса на теория и от малкото опит, който имам, знам какво ми харесва и какво за мен е етично и приемливо, какво бих опитала поне в близките години и защо. Чела съм тук в сайта секс фантазии и от други източници съм запозната с някои неща, за да знам, че има достатъчно различни хора с достатъчно различни наклонности и не съдя никой от тях.

Всеки има право на избор в секса и нищо не е лошо, щом не се прибягва до истинско насилие, което може да нарани някого!

Не се подигравам на хора, които биха били консервативни за днешното време, нито пък ще съдя тези, които се водят извратени, за мен най-лошото е да налагаш твоите възгледи на някого.

Да вземем например сексуалната теми преди, тя е била табу. Тогава също е имало извращения и сексуални желания, това че хората са се опитвали да ги прикрият, не значи, че не са съществували. После изведнъж пламва сексуалната революция и се стига до там, че в днешно време се печели от секса и това, дето е било забранено, сега едва ли не се налага от обществото, за да бъдеш "уважаван", и то при всеки е различно, един ще бъдат плюти, други -хвалени, зависимост от решението на мнозинството.

Това е тъпо за мен, не бива нито да се боиш от това, което си и да се срамуваш, нито пък до толкова да се гордееш със сексуалните си наклонности, да парадираш с тях и да объркваш съзнанието на останалите, защото децата например страдат именно от това, гледат порно, разбират как се прави секс, но не знаят нищо за любовта и отношенията между хората. Порното създава една лъжлива представа и предизвиква ужасни неща. Ето пример за прекалена пропаганда, а прекаленият консерватизъм и забрани също не водят до нещо добро.

Много се отплеснах от темата, съжалявам, но отваря много други неща за мен.

Авторке, не се срамувай от това, което си! В това, което те възбужда, няма нищо лошо, щом ти се харесва. Просто бъди либерална и толерантна към останалите хора, защото те си падат големи лицемери! Щом нещо ти харесва , го прави защото искаш. Това те кефи, това ще правиш с някой, който споделя твоите интереси и не, не е лошо, щом ви доставя удоволствие и щом не наранява никого морално или физически. Ако ти причинява болка, но ти харесва, пак не е лошо, защото го искаш, нали?

Това не значи, че всички трябва да са като теб, а че просто не бива да си мислят, че щом те приемат нещо за нормално, само нещата в неговите граници са правилни и всички трябва да вземат пример от тях!

Със секса не бива нито да се прекалява , нито да се превръща в невероятно табу!

Момиче на 17

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 85c319dbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не си извратена. Това е BDSM, май някой по-горе го беше написал

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7c5de6653b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   BDSM е мода като пушенето и рокенрола - никой не се ражда с него, култивира се и е един вид фукня :)
Но ако ти идва отвътре и не имитираш - все пак си е извращение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c724e15031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Споко, сега си на такава вълна, изживей я. Жените по принцип обичат да бъдат доминирани, но има разлика между доминация и унижение, да не говорим за причиняване на болка. Аз също съм извратен доста, обожавам жената да ми пие урината примерно. Но не ми носи удоволствие да унижавам или да причинявам умишлено болка!!! Не че в някои моменти не причинявам болка, примерно при анален секс, но това е друго. Въведи партниора си постепенно в тези твои желания, и спри там където усетиш че не му харесва...
М 44

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 12e1160771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   стига да намериш човек, който също да харесва тези неща... не би трябвало да е проблем

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cc699b8d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз не виждам нищо лошо

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fbcf60fcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нарича се BDSM. Повече от половината хора са BDSM, съзнавайки го или не. Не се притеснявай.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d47d27b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Съвсем нормално е, доста хора имат подобни желания, както казаха по-горе, това е BDSM. То има разновидности, но ако не се стига до крайности няма лошо. Ако си намериш подходящ партньор, който също да си пада по тези неща, ще е чудесно и за двамата. И не слушай негативните коментари по-горе - хората пишат глупости, нямаш проблем, даже за някои хора е много възбуждащо и биха дали всичко за такъв партньор.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 70f277e585
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До номер 10;и ти казваш че си момиче на 17, браво дипломиран психолог, едва ли би обяснил по-добре темата.
А що се отнася до притисненията на авторката;всичко ти е наред мила, стига да намериш правилния човек с който да ги споделиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: df7e51fd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   №16, който си е БДСМ, със сигурност си е наясно и не го влече несъзнателно ей така, а пък той да не разбере. Авторката не знае, че това е БДСМ, обаче използва понятието мазохизъм, а то си е част от БДСМ и е абсолютно в час накъде клони. Само партньор със същите потребности може да откликне на подобно предпочитание. Тази тема е толкова дъвкана в този сайт, че ако се поразровиш авторке, със сигурност ще стигнеш до този извод. Хора, които са ориентирани към т. нар. ванила секс няма как да го приемат за нормално и да им е приятно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 84cb4b17e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 2 е поредния мъж, който си мисли, че само на тях им се ч*ка.
Напълно разбирам авторката... само не разбирам какво те притеснява? Има МНОГО ама МНОГО мъже които обичат грубото ч*кане, така че няма да останеш незадоволена. Ако те притесняват клюки и приказки по твой адрес, въобще да не ти пука. Лесно ще си намериш мъж, който да удовлетворява с удоволствие сексуалните ти фантазии. На мен също ми е мечта да го направя със няколко мъже едновременно, но са малко мъжете в БГ, които ще се съгласят без да влага никакви емоции и чувства каквито и да са те. Твърде ограничени са... така че, успех с търсенето на мъже, които просто ще те ч*кат без да се интересуват и да ти държат сметка за нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2c1bf90007
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Мене ме изкефи мацето на 17! Браво, наистина си навътре в нещата!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b602797b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Евала на 17 годишното момиче, мисля, че тя е дала одговор на въпросът ти. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 613b80bee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мацето на 17 е супер!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 14eea46bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От авторката :)
Благодаря много на всички! Настина ме накарахте да повярвам малко повече в себе си и да намеря кураж, за да споделя желанията и наклонностите си с "човекът до мен". Открих, че не малко хора си падат по този начин на забавления и това ме кара да се чувствам заредена! Специални поздрави и адмирации за №10, тя беше катализаторът на моите намерения. Такива момичета ? трябват на България - умни, сладкодумни, интелигентни и разкрепостени. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5c39df7b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   От мацето на 17 :Д

Много благодаря за хубавите коментари, не мисля, че е толкова сложно за разбиране и много хора са наясно с тези неща.

Момиче на 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker