Как да го подлудя от кеф и възбуда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го подлудя от кеф и възбуда
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 22868 пъти
Здравейте! :) Въпросът ми към дамите е : Какво сте правили на приятеля си и знаете, че ще го възбуди страшно много и после какво правите вие, за да се стигне до секса? Също така по време на акта какво знаете, че му харесва много? Моля за подробни описания на всяко движение :)
Към мъжете : Какво са правили приятелките ви, което ви е възбудило супер много, след като сте възбудени вече, какво ви е харесало/ би ви харесало да направи тя, за да започнете да я целувате и пипате навсякъде? После по време на акта кое ви е харесало/ би ви харесало страшно много? Подробни описания на движенията, моля :)
Надявам се за точни отговори и от мъже, и от дами :) Вие сте :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: df12c72ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Аз съм жена на 27 омъжена и с едно дете, светла коса и леко обло дупе, с леко едри гърди и висока. При повечето усещаня в секса аз желая той да е доминиращ но не само да лежа и да чакам на готово да ме накара да свърша. Нарочно го предизвиквам със облекло и поведение. Обличам по секси дрехи като къси полички или рокли с деколтета без белъо под тях като му казвам и тека го държа в напрежение. После като ме награби обичам да се правя че съм недостъпна и едва сконявам да му пусна а всъщност не се противя много. Това страшно го възбужда и го прави звяр в леглото. Иначе оичам да му доставям удоволствието с уста и да му целувам лискам с език и да му лапам члана. Повечето пъти свършва в устата ми и не го отказвам коео също е готино и за двамата. Прониква в мен ненадейно и стрстно...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 59d0d0bd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Приятелят ми например страшно много се възбужда от драскането по гърба а целувките под пъпа но преди орнамента му го карат да вика, като дете. А когато леко го галиш с език по топките просто трепери.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0f1b4ebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз като мъж да кажа какво наистина действа. Секс на различно място, може дори в киното или нещо подобно. Ако това е много смело за тебе, пробвай с ново еротично бельо, костюм на мед сестра, нови пози, лек еротичен танц преди началото, пак ако си смела може и белезници. Може да го изненадаш например в банята докато се къпе. Между другото там е страхотно, особено във вана. Хващай го лекичко и го гали по... Дръж го малко в напрежение, докато пристъпите към същността, но не прекалено дълго. От време на време сменяй позите и дупките :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0f1b4ebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сложете си течен шоколад, сметана, топинг и други подобни на някои места и си облизвайте. Бъди по-инициативна и шумна по време на акта. Мъж

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a24d99a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Направи му френска, като наблегнеш с езиче, там където започва юздичката/гемчето, гарантирам ти, че ще експлодира за секунди.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fdc166a57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Коя част е гемчето, къде точно се намира?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 56955a3121
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ами гемчето се намира отдолу на члена, и започва от края на отворчето на пиочният канал, и много прилича на веничка, това е най ерогенната зона на мъжът. Става въпрос за необрязани мъже. Стимулирай с езиче след дупчицата на членът, и по надолу.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e652401330
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Облечи секси бельо и дрешки. Направи си готина прическа и грим. Примерно може да си направите вечеря само двамата / у вас или у тях и вече тук зависи какъв терен имате/. Не прекалявайте с алкохола. Пийни колкото да те отпусне, възбуди и да те докара в настроение. Седни след вечерята в него, ако той е седнал на дивана на кажем. Започни да го целуваш дълбоко, да хапеш устните и ушите му лекичко. Прокарай език през врата ми. Докосвай го с ръце по тялото. Махни горната му дреха. Продължи е езика по надолу. След това започни да докосваш пениса ми. Започни малко по малко да сваляш и твоите дрехи. Сложи ръката ми на бикините/ прашките си. Прошепни му колко си влажна. След като се свалят дънките/ панталона и бельто му клекни и започни да му духаш. От време на време докато правиш това го поглеждай в очите. Ако пък не те кефят свирките докато той е още с бельо и примерно е вече легнал седни върху него. Целувай го страстно и се търкай върху пениса му. Кажи му, че не издържаш вече и искаш да ти го вкара. След като той го вкара започни да пъшкаш/ гледай някое порно и се стараи да имитираш звуците от там/. Е от начало давай на по ниски децибели и постепенно засилвай. Ако си отгоре прави освен движенията нагоре е надолу и едно движение с таза тип осмица. После може да се прехвърлите на задна. Искай докато го правите да те пляска леко по дупето или да ти дърпа косата, а защо не и двете. Освен пъшкането вкарвай и някоя реплика от сорта на, , Давай, , Супер си, , , , Страхотен си, , и някакви други. То отвътре ще ти дойде. После може да вдигне краката ти на раменете си. Докато те чука гали гърдите си или си докосвай клитора. Нека той да вижда това. Извъртай се, изпъвай се по време на секс. Повтаряй често колко ти е хубаво и как искаш той да не спира. Пак по време на секс не забравяй да го драскаш лекичко, да го хапеш и разбира се целувките. Ако нямаш някакви комплекси относно тялото си го правете на светнала лампа. Ако имаш голямо огледало го правете пред него.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c85bebff6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Здравейте! :) Бих искала да попитам един въпрос, тъй като съм на 17, а приятеля ми иска да го направим. Все още не съм го правила и бих искала да ми дадете накой съвет, като например как да се държа, какво да правия ии т. н. Благодаря Ви предварителноо!! П. С. Знам, че не е отговор на този въпрос, но за мен е супер важно! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 03e1ccedcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Подкрепям номер 1

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d3f3746430
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   М. на 37год. Като за начало за да го възбудиш си вземи някакво секси бельо, примерно каквото знаеш че той харесва, по време на секса бъди както се казва мръсница, на мен конкретно би ми харесало ако по време на акта се напишкаш

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 34fd7ad859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Лакирай си краката в червено и обуй секси обувки. Лично мен това ме довършва.
м, 34

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e7ae998cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ж на 39г тои ми го е казвал, и на мен ми допада. Като се кача върху него почвам отпред като усетя, че много се вдървява си го слагам сама в ануса ссвършва на секундата. После ме довършва с лизане. Страхотно ни е и на двамата

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e290c34e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Знам че приятеля ми се възбужда страшно много когато скуиртвам, но не всеки път се получава, понякога когато не се получава го карам много бавно и ритмично да го вкарва, леко го задържа дълбоко и така няколко минутки, като го усетя че е на ръба да свърши лекичко се испишквам на няколко етапа, това го довършва за секунди. Ако е готов за втори път продължаваме по същия начин и завършваме на задна задължително и за мое удоволствие

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker